Cuba - rejser til Cuba

Bedste flyforbindelse fra både København og Billund

Med os får I den hurtigste flyforbindelse til Cuba med afrejse fra både København og Billund


Læs mere her

Hos Stjernegaard Rejser er vi meget fascineret af Cuba. Det er et utrolig spændende og charmerende land og samtidig et land, som på godt og ondt ikke findes magen til andre steder i verden. Cuba er virkelig fuld af musik, salsa, UNESCO-beskyttede byer, smuk og meget varieret natur og ikke mindst et hav af skønne strande. Klimaet er behageligt med temperaturer året rundt på 26-28 grader i luften og 25 grader i havet.

Castro-brødrene og Che Guevara havde gode intentioner, da de væltede det gamle regime på Caribiens største ø for over 50 år siden. På trods af at deres samfundsmodel har spillet fallit og skabt et fattigt land målt på materielle goder, så mærker man befolkningens varme og charme, så snart man er landet.

Nu blæser der nye vinde over landet, styret har løsnet grebet en smule og f.eks. givet befolkningen lov til at drive små, private forretninger, hvilket allerede har skabt små positive forandringer.

Cuba har været en af Stjernegaard Rejsers vigtigste destinationer i mere end ti år, og vi har udviklet fire koncepter for rejser til Cuba, som I kan se nedenfor: 

rundrejser med dansk rejseleder, individuelle rejser med mulighed for udflugter med engelsktalende rejseleder, individuelle rejser med kør-selv eller bustransport og endelig vores Autentiske Cuba-koncept, hvor vi bor på minihoteller (casas particulares).

Vi arrangerer naturligvis også helt skræddersyede rejser til Cuba, som er tilpasset netop dine ønsker.

Velkommen til Cuba!

Gratis foredrag - se mere her

Rejser til Cuba

Rundrejser med dansk rejseleder

3 rundrejser med dansk rejseleder:
- Den store Cubarejse
- Cuba Fantastico med badeferie
- Autentiske Cuba på minihoteller

Mageløse Cuba - individuel rejse
Udflugter med engelsktalende rejseleder

Oplev Cuba til en særlig attraktiv pris.
Tilkøb udflugter med engelsktalende rejseleder

Individuelle rejser

9 spændende rejseforslag med kør-selv eller bus rundt i Cuba.
Fly, hoteller og lokale transporter inkluderet.

Information om Cuba

 • Historie

  Christoffer Columbus kommer til Cuba i 1492. Fidel Castro overtager magten i 1959.

 • Geografi

  Cuba er dobbelt så stor som Danmark og har cirka 11 millioner indbyggere.

 • Økonomi

  Cuba er et meget fattigt land, men livsglæden har aldrig forladt Cubanerne.

 • Hemingway

  Hemingway boede på Cuba i mere end 20 år, og hans fodspor er tydelige.

Cuba - der findes ingen andre steder magen til

Cuba er Caribiens største og samtidig mindst kommercialiserede ø. Dens relative isolation har forhindret Cuba i at blive overrendt af turister, og Cuba er det eneste caribiske land, hvor man stadig kan finde uforstyrrede strande i rigt mål.

Der er charmerende småbyer i massevis med spanske og kolonihistoriske rødder. På trods af økonomisk krise er cubanerne nogle af de mest livsglade og venlige mennesker, man kan møde, og selvom Cuba er et fattigt land, er her stort set ingen kriminalitet. 

Havana, kridhvide strande og fantastisk klima

Cuba har meget at byde på, men man kan ikke tage til Cuba uden at være nogle dage i Havana. Stemingen og den smukke historiske arkitektur er indbegrebet af Cuba. Cuba har også hvide sandstrande med svajende palmer, en fantastisk natur og et klima, der er behageligt med temperaturer året rundt på 26-28 grader i luften og 25 grader i havet.

Hemmingway, Fidel, Ché og alle de andre

At rejse rundt i Cuba er som at hoppe på en tidsmaskine, der fører dig fra den oprindelige indianske befolknings tidsalder, gennem den spanske kolonitid og efterfølgende hastige sceneskift med bl.a. Batistas korrupte styre i en ret løssluppen periode, der blev brat efterfulgt af revolutionen, som med hjælp fra Ché Guevara bragte Fidel Castro og det kommunistiske styre til magten. I dag er det Fidels bror, Raul, som sidder på magten. Ernest Hemingway boede 20 år i Cuba og elskede landet. Hans fodspor ses mange steder - det er sjovt og interessant at følge.

Rundrejser eller Kør-selv på Cuba

Stjernegaard Rejsers rundrejse "Den store Cubarejse" er en unik måde at opleve hele Cuba fra vest til øst med en rejseleder, der bor i Cuba, og som kender landet bedre end de fleste.

Hvis man ønsker at opleve Cuba på egen hånd, kan det virkelig anbefales at leje bil. Det er gode biler (fx. Audi eller VW), det er nemt at køre, og man får mange sjove oplevelser undervejs, fordi man typisk kommer lidt uden for de områder, hvor der kommer andre turister. Har man ikke mod på at køre selv, er det også muligt at køre rundt i landet i komfortable busser. Stjernegaard Rejser har lavet en række forslag til individuelle rejser i Cuba og kan også arrangere helt skræddersyede ture.

I alle større byer i Cuba og ved de bedste strande findes et fint udvalg af gode resorts og hoteller. Hotellerne byder på god komfort, et godt køkken og mange former for vandsport og dykning på strandhotellerne. 

Se vores video om Cuba

Kontakt
Vores specialist:

Sune Falk Mikkelstrup

Ring45 26 00 00

Få et konkret tilbud på din rejse

Bestil Tilbud

Bestil vores specialkatalog

Cuba
Bestil katalog

Se vejret i Cuba

 • lup
 • lup
 • lup