Dansk Vestindien - Jomfruøerne
- rejser til De Vestindiske Øer

Direkte fly til Vestindien

Fra 6. november til 18. marts 2016 kan du vælge at flyve direkte fra København til St. Croix med Norwegian. Tilslutning fra Ålborg.

Se mere her

Der findes ikke noget sted uden for landets grænser, hvor der er så meget dansk historie samlet på ét sted som i det tidligere Dansk Vestindien/De Dansk Vestindiske Øer. Øerne hedder i dag Jomfruøerne (eller US Virgin Islands) og er et amerikansk territorium.

De tre paradisiske øer, St. Croix, St. Thomas og St. John har ikke altid været det paradis, som vi kender i dag. Øerne bærer vidnesbyrd om en periode i historien, hvor Danmark agerede kolonimagt og slaveejere - et faktum, som vi naturligvis ikke er stolte af i dag. Danmark forbød dog som det første land i Europa slavehandel i 1792, og i 1848 erklærede generalguvernør Peter von Scholten slaveriet for ophørt i det daværende Dansk Vestindien. Danmark solgte øerne til USA i 1917, og der er ingen tvivl om, at vi som danskere i dag er yderst velkomne i det gamle Dansk Vestindien.

Besøg de skønne Jomfruøer og bliv klogere på historien. De idylliske byer Christiansted og Frederikssted på St. Croix og Charlotte Amalie på St. Thomas har alle sammen interessante forter og andre bygningsværker fra danskernes tid på øerne, og de danske gadeskilte ser hyggelige ud i det eksotiske miljø.

Ud over at blive klogere på historien i det tidligere Dansk Vestindien kan man som besøgende i dag også opleve nogle af de bedste strande i verden. Jomfruøerne er derfor den oplagte destination, hvis man ønsker at kombinere historiske oplevelser med badeferie i et af de mest behagelige klimaer i verden. 

Gratis foredrag i Lyngby -  se mere her

Stjernegaard Rejser er eksperter i Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer. Vi har arrangeret rejser til øerne i cirka 20 år, og vores danske rejseledere har boet fast på De Dansk Vestindiske Øer med deres familier i mange år. Ingen kender øerne og historien bedre end dem, og det vil du få stor glæde af, når du rejser med Stjernegaard Rejser.

Bliv inspireret af nedenstående rejseforslag eller kontakt os for at få sammensat en rejse, der passer præcist til dine ønsker. 
Hvorfor rejse med Stjernegaard Rejser til Dansk Vestindien?

Rejs i julen - mulighed for udflugter med dansk rejseleder

Vestindien - Det tabte paradis fra kr. 19.740

15 dage / 13 nætter - Mulighed for udflugtspakke med dansk rejseleder
Vores mest populære rundrejse til Vestindien med spændende dansk historie og nogle af verdens bedste strande. Flyv via Miami eller direkte fra København til St. Croix og få 2 ekstra nætter på Dansk Vestindien.

Rejseforslag - Mulighed for udflugtspakker med dansk rejseleder

Forslag til rejser på egen hånd

Krydstogter m. Dansk Vestindien - udflugter med dansk rejseleder

Andre krydstogter med ophold på Dansk Vestindien

Bryllup på Dansk Vestindien

Bliv gift på Dansk Vestindien

Vi kender formaliteterne og kan hjælpe med at arrangere jeres bryllup - fx på stranden.

Information om Dansk Vestindien

 • Historie

  De første danskere kom til Dansk Vestindien i 1672 og øerne blev dansk koloni i 1754 indtil 1917, hvor vi solgte øerne.

 • Geografi

  Dansk Vestindien har cirka 110.000 indbyggere, og øerne er tilsammen lidt over halv så store som Bornholm.

 • Klima

  Næsten samme behagelige temperatur hele året med brise - aldrig for varmt og aldrig for koldt.

 • Udflugter

  Stjernegaard Rejser har hver uge 6 hel- og halvdagsudflugter på Dansk Vestindien med vores lokale danske rejseledere.

Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer er historie og eksotisk paradis

Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer er et vidunderligt sted at holde ferie. Fordi der er så meget dansk historie, og fordi der er så mange fantastiske strande og tre vidt forskellige øer, kan man sammensætte en rejse, der passer til de flestes ønsker og temperament.

De dansk vestindiske øer er blandt verdens bedste

TripAdvisors besøgende kårer hvert år de bedste feriesteder i verden. I år kom St. John ind på en flot 2. plads over de skønneste øer i verden, mens den smukke Trunk Bay blev nummer 1 på CNN's liste over de strande, hvor vi helst vil slænge os på. Vandet er 24 grader og luften 28 grader i gennemsnit, og med en let brise det meste af året bliver der aldrig for koldt eller for varmt på Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer.

Desuden har Dansk Vestindien hele 3 strande med i Travel + Leisure's liste over de bedste strande, hvilke er Turtle Beach, Magens Bay og igen Trunk Bay.

"Topplaceringerne hos rejsemagasiner som Travel + Leisure, Condé Nast Traveler og selvfølgelig TripAdvisor er fantastiske - og velfortjente. Når man har besøgt øerne, forstår man virkelig de rosende ord," siger Dansk Vestindiens Turistdirektør i Skandinavien, Karin Gert Nielsen.

St. Croix, St. Thomas og St. John

De tre største øer i Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer er meget forskellige. St. Croix er relativ flad med stadig dejlig frodig og eksotisk. St. Croix er ikke så turistet som de andre øer, og der er masser af historie. St. Thomas er bjergrig og smuk med sine grønne farver, der møder det turkise vand. Charlotte Amalie på St. Tomas er den største by i Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer, men stadig meget charmerende med smalle stejle gader og pastelfarvede bygninger. St. John er den mindste ø, som består af 2/3 nationalpark og har 38 bugte og 26 strande. Vi synes man skal se mindst to af øerne, når man er på rejse til Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer.

Flotte danske bygninger og gadeskilte

Det kan være svært at forstå, men det er næsten umuligt at nå at se alle de historiske danske bygninger på en 14 dages rejse i Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer. Der findes mange gamle sukkermøller, flere utrolig velholdte og istandsatte bygninger - fx. flere store forter, regeringsbygningen, von Scholtens hus, senatsbygningen osv. De første danskere kom til Dansk Vestindien i 1672, og vi solgte øerne til USA i 1917. Mange borgere i Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer vil gerne fortælle om deres historie og om deres relationer til Danmark.

Assistance og udflugter i Dansk Vestindien

Stjernegaard Rejser har 3 danske medarbejdere, som nu har boet i Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer i mere end 10-16 år. De kan altid kontaktes, når I er på øerne og hjælpe med praktiske ting. De laver hver uge 6 hel- og halvdagsudflugter, som er spændende og hyggelige og samtidig sjove at være med på. De kan bestilles inden I rejser fra Danmark.

Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer byder på mange forskellige aktiviteter ud over alt det historiske. Sejlads, dykning, vindsurfing, golf, dybhavsfiskeri for blot at nævne nogle muligheder. Hos Stjernegaard Rejser har vi erfaringen og mulighederne for at arrangere netop den drømmerejse til Dansk Vestindien, der passer til jeres ønsker. Ring til os og få en snak om mulighederne.

Kontakt
Vores specialist:

Line Milland Aminsam

Ring45 26 00 00

Få et konkret tilbud på din rejse

Bestil Tilbud

Bestil vores specialkatalog

Dansk Vestindien
Bestil katalog

Se vejret på Dansk Vestindien