Seychellerne - rejser til Seychellerne

Stjernegaard Rejser har skræddersyet rejser i alle prisklasser til Seychellerne i mange år. Vores rejsekonsulenter besøger de fantastiske øer næsten hvert år, og vi ved, hvornår der er for meget tang på bestemte strande og hvor swimmingpoolen er ved at blive renoveret.

Seychellerne har nogle af verdens smukkeste strande og mange er helt isolerede på de små paradis-øer - bl.a. Mahé, Silhouette, Praslin og La Digue.

Bliv inspireret af nedenstående rejseforslag eller lad os sammensætte en rejse der passer lige præcis til jeres ønsker.

Forslag til rejser inkl. fly, hoteller og lokale transporter

Information om Seychellerne

 • Historie

  Seychellerne blev uafhængig af Storbritanien i 1976.

 • Geografi

  Seychellerne består af 115 øer, som tilsammen er lidt mindre end Bornholm.

 • Få turister

  Seychellerne har i mange år haft en politik om at begrænse antallet af turister. Derfor er det stadig et uspoleret paradis.

 • Silketerner

  Hvert år besøger millioner af silketerner Bird Island fra maj til oktober.

Seychellerne er et uspoleret paradis

Verdens førende rejsemagasin, Condé Nast, er ikke i tvivl. Seychellerne er en uspoleret juvel - i en bedømmelse af verdens 20 bedste strande ligger tre af de kårede på Seychellerne. Seychellerne er også et levende naturhistorisk museum med sære skabninger fra dyreriget og enestående planter over og under havets overflade.

Seychellerne er et lille ørige der består af 115 øer og atoller, heraf er kun 20 øer beboet. Glæd jer til et ophold i ufatteligt smukke omgivelser, langt væk fra hverdagens stress og jag og et møde med en skøn gæstfri og afslappet befolkning, kæmpeskilpadder, mærkværdige krabber og et koralrev i verdensklasse.

Indkvarteringen på Seychellerne spænder vidt fra tostjernede guest houses til luksuriøse femstjernede resorts.

De knap 1000 meter høje bjerge og de karakteristiske granitformationer giver Seychellerne en helt speciel skønhed. Intet andet sted i verden finder man granitøer som Mahé, Silhouette, Praslin og La Digue. Øerne er beskyttet af koralrev, hvilket giver ideelle badeforhold i det rolige vand ved strandene. Den centrale øgruppe består af Mahè, Praslin, La Digue, Silhouette og Frégate. Af de ydre øer er paradisøerne Bird, Denis og Desroches lettest tilgængelige. 

På en rejse til Seychellerne kan du bade på nogle af verdens fineste strande, endda ugeneret på flere af dem, soppe, svømme, snorkle eller dykke, mens du ser omkring 100 forskellige slags koraller omgivet af 900 fiskearter, eller tage på dybhavsfiskeri uden for øernes beskyttende ringe af koralrev - og måske få en flere meter lang fisk på krogen. En sværdfisk eller en blue marlin, som Hemingway, når han havde heldet med sig. Muligheden er der.

Du kan også vende ryggen til Seychellernes lune havvand og vandre ind i verdens ældste regnskov med en utrolig rigdom af fugle og andre af naturens mest forunderlige arter, der kun findes her, bl.a. verdens største kokosnød, der kan veje op til 30 kilo og ligner den mest sexede del af en kvindekrop. Eller den mindre sexede små 200 år gamle skildpadde Esmaralda på 300 kilo, der stræber efter at blive lige så stor som en gammeldags folkevogn.

Fra besøg på de mindste Robinson Crusoe-agtige øer, flere med tusinder af fugle trippende rundt skulder ved skulder i sæsonen, vil Seychelleres hovedstad Victoria, trods dens kun 50.000 indbyggere, virke som en storby. Dens mange bygninger fra kolonitiden og andre kulturelle spor gør den til en oplevelse du ikke vil være foruden på din rejse til Seychellerne.

Seychellernes mere end 100 øer i Det Indiske Ocean mellem Afrika og Indien har så meget at byde på, at det næsten er umuligt at overdrive. Og Stjernegaard Rejser tilbyder dig det bedste af denne eventyrlige del af verden. 

Kontakt
Vores specialist:

Stine Solbjerg Sørensen

Ring45 26 00 00

Få et konkret tilbud på din rejse

Bestil Tilbud

Bestil vores specialkatalog

Seychellerne
Bestil katalog

Se vejret på Seychellerne