Dansk Vestindien

Rejser til De Vestindiske Øer

Der findes ikke noget sted uden for landets grænser, hvor der er så meget dansk historie samlet på ét sted som i det tidligere Dansk Vestindien/De Vestindiske Øer, som i dag hedder Jomfruøerne, eller US Virgin Islands, og er et amerikansk territorium.

De tre paradisiske øer, St. Croix, St. Thomas og St. John har ikke altid været det paradis, som vi kender i dag. Øerne bærer vidnesbyrd om en periode i historien, hvor Danmark agerede kolonimagt og slaveejere - et faktum, som vi naturligvis ikke er stolte af i dag. Danmark forbød dog som det første land i Europa slavehandel i 1792, og i 1848 erklærede generalguvernør Peter von Scholten slaveriet for ophørt i det daværende Dansk Vestindien. Danmark solgte øerne til USA i 1917, og der er ingen tvivl om, at vi som danskere i dag er yderst velkomne i det gamle Dansk Vestindien.

Besøg de skønne Jomfruøer og bliv klogere på historien. De idylliske byer Christiansted og Frederikssted på St. Croix og Charlotte Amalie på St. Thomas har alle sammen interessante forter og andre bygningsværker fra danskernes tid på øerne, og de danske gadeskilte ser hyggelige ud i det eksotiske miljø.

Ud over at blive klogere på historien i det tidligere Dansk Vestindien kan man som besøgende i dag også opleve nogle af de bedste strande i verden. Jomfruøerne er derfor den oplagte destination, hvis man ønsker at kombinere historiske oplevelser med badeferie i et af de mest behagelige klimaer i verden.

Stjernegaard Rejser er eksperter i Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer. Vi har arrangeret rejser til øerne i cirka 20 år, og vores danske rejseledere har boet fast på De Dansk Vestindiske Øer med deres familier i mange år. Ingen kender øerne og historien bedre end dem, og det vil du få stor glæde af, når du rejser med Stjernegaard Rejser.

Bliv inspireret af nedenstående rejseforslag eller kontakt os for at få sammensat en rejse, der passer præcist til dine ønsker.

Hvorfor vælge Stjernegaard Rejser til Dansk Vestindien? Se de 12 gode grunde her.

Gratis foredrag om Vestindien
02. juni kl. 18:00 - 19:30
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til foredrag om Dansk Vestindien

Rejser med direkte fly (afrejse november til april)

Sortér efter pris Se oversigt
Dansk Vestindien
En uge på St. Croix – direkte med Norwegian
9 dage fra kr. 7.990
7 St. Croix
Dansk Vestindien
Det tabte paradis - direkte med Norwegian
16 dage fra kr. 15.900
7 St. Croix 7 St. Thomas
Dansk Vestindien
Caribisk stemning direkte med Norwegian
16 dage fra kr. 16.995
4 St. Croix, Christiansted 5 St. Thomas 5 St. Croix, Frederiksted
Dansk Vestindien
Tre skønne perler direkte med Norwegian
16 dage fra kr. 16.995
5 St. Croix 5 St. Thomas 4 St. John
Dansk Vestindien
St. Thomas og St. John direkte med Norwegian
16 dage fra kr. 17.990
7 St. Thomas 7 St. John

Rejser via Miami (hele året)

Sortér efter pris Se oversigt
Dansk Vestindien
Det tabte paradis - med stop i Miami eller New York
15 dage fra kr. 14.900
1 Miami 3 Miami 6 St. Croix 6 St. Thomas

Krydstogter og Dansk Vestindien med rejseleder

Se afrejsedatoer Se oversigt
Krydstogter
Det bedste af Caribien (B) med St. Thomas
16 dage fra kr. 23.990
Krydstogter
Det bedste af Caribien (C) med St. Thomas og St. Croix
16 dage fra kr. 19.990

Om De Dansk Vestindiske øer

 

 • Historie
  • De første danskere kom til Dansk Vestindien i 1672 og øerne blev dansk koloni i 1754 indtil 1917, hvor vi solgte øerne.
 • Geografi
  • Dansk Vestindien har cirka 110.000 indbyggere, og øerne er tilsammen lidt over halv så store som Bornholm.
 • Klima
  • Næsten samme behagelige temperatur hele året med brise - aldrig for varmt og aldrig for koldt.
 • Udflugter
  • Stjernegaard Rejser har hver uge 6 hel- og halvdagsudflugter på Dansk Vestindien med vores lokale danske rejseledere.

Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer er historie og eksotisk paradis

Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer er et vidunderligt sted at holde ferie. Fordi der er så meget dansk historie, og fordi der er så mange fantastiske strande og tre vidt forskellige øer, kan man sammensætte en rejse, der passer til de flestes ønsker og temperament.

De Vestindiske Øer har nogle af verdens bedste strande

TripAdvisors besøgende kårer hvert år de bedste feriesteder i verden. St. John har således fine placeringer på listen over verdens skønneste øer, og den smukke Trunk Bay på St. John har mange gange toppet listen over verdens smukkeste strande. Også Magens Bay på St. Thomas havner ofte på denne liste. Vandet er 24 grader og luften 28 grader i gennemsnit, og med en let brise det meste af året bliver der aldrig for koldt eller for varmt på Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer.

St. Croix, St. Thomas og St. John

De tre største øer i Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer er meget forskellige. St. Croix er relativ flad med stadig dejlig frodig og eksotisk. St. Croix er ikke så turistet som de andre øer, og der er masser af historie. St. Thomas er bjergrig og smuk med sine grønne farver, der møder det turkise vand. Charlotte Amalie på St. Tomas er den største by i Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer, men stadig meget charmerende med smalle stejle gader og pastelfarvede bygninger.

St. John er den mindste ø, som består af 2/3 nationalpark og har 38 bugte og 26 strande. Vi synes man skal se mindst to af øerne, når man er på rejse til Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer.

Flotte danske bygninger og gadeskilte

Det kan være svært at forstå, men det er næsten umuligt at nå at se alle de historiske danske bygninger på en 14 dages rejse i Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer. Der findes mange gamle sukkermøller, flere utrolig velholdte og istandsatte bygninger - fx. flere store forter, regeringsbygningen, von Scholtens hus, senatsbygningen osv. De første danskere kom til Dansk Vestindien i 1672, og vi solgte øerne til USA i 1917. Mange borgere i Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer vil gerne fortælle om deres historie og om deres relationer til Danmark.

Assistance og udflugter i Dansk Vestindien

Stjernegaard Rejser har danske medarbejdere, som har boet i Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer i mere end 15 år. De kan altid kontaktes, når I er på øerne, og hjælper med praktiske ting. De laver hver uge 6 hel- og halvdagsudflugter, som er spændende og hyggelige og samtidig sjove at være med på. De kan bestilles inden I rejser fra Danmark.

Dansk Vestindien / De Dansk Vestindiske Øer byder på mange forskellige aktiviteter ud over alt det historiske. Sejlads, dykning, vindsurfing, golf, dybhavsfiskeri for blot at nævne nogle muligheder. Hos Stjernegaard Rejser har vi erfaringen og mulighederne for at arrangere netop den drømmerejse til Dansk Vestindien, der passer til jeres ønsker. Ring til os og få en snak om mulighederne.

 • dansk vestindien katalog forside
  Dansk Vestindien - Rejseforslag
  Rejser m/ eller uden dansk rejseleder - 32 sider
 • krydstogter dbac katalog forside
  Krydstogt - Det bedste af Caribien
  Krydstogt m/ dansk rejseleder - 28 sider
 • krydstogter fit katalog forside
  Krydstogter
  Individuelle krydstogtsrejser - 24 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores special-kataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

dansk vestindien - st thomas_charlotte amalie_udsigt_11

Over 20 års erfaring

Det er vigtigt, fordi der hersker en charmerende caribisk stemning på øerne, hvor man skal have sine venner og være oppe på mærkerne hele tiden for at få tingene til at fungere.

Her har vi en kæmpe fordel, fordi vi har vores egne medarbejdere/rejseledere, der nu har boet med deres familier på øerne gennem 10-20 år. De har deres liv på øerne, og ingen kender øerne bedre end dem.

Mere personligt

Vores rejsekonsulenter kender øerne rigtig godt og kan give en god personlig rådgivning, så du får præcis den rejse du drømmer om. Uanset om du tager med på vores udflugter, kan du få glæde af en god snak med en eller flere af vores tre fastboende danske medarbejdere/rejseledere.

De hjælper med gode råd og personlige erfaringer uanset, om du skal på en udflugt eller du vil købe medicin eller vælge nogle af de bedste restauranter.

Vores fantastiske rejseledere

Der er ingen der har mere erfaring på øerne end dem, og de kan både vise de mest spændende steder og fortælle de interessante historier. Det er voksne mennesker med hver deres personlighed, og det er vores erfaring, at vores kunder virkelig sætter stor pris på dette.

De fleste gæster, der vender hjem roser dem til skyerne og siger, at de har gjort rejsen til noget særligt. Udflugterne er populære, så de skal helst bestilles samtidig med rejsen.

Rejseledere >
kontor billede_2000px_sharpen
Kontakt en rejsekonsulent
Bettina Blis
bb@stjernegaard.dk Tlf: 4526 0025
Ring til os på 4526 0000
Kontakt en rejsekonsulent
Sune Falk Mikkelstrup
sf@stjernegaard.dk Tlf: 4526 0009
Ring til os på 4526 0000
Kontakt en rejsekonsulent
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk Tlf: 4526 0012
Ring til os på 4526 0000
Kontakt en rejsekonsulent
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk Tlf: 4526 0003
Ring til os på 4526 0000
Kontakt en rejsekonsulent
Maria Jørgensen
mj@stjernegaard.dk Tlf: 4526 0026
Ring til os på 4526 0000
Kontakt en rejsekonsulent
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk Tlf: 4526 0007
Ring til os på 4526 0000
Kontakt en rejsekonsulent
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk Tlf: 4526 0017
Ring til os på 4526 0000
Kontakt en rejsekonsulent
Helle Falkenberg
hf@stjernegaard.dk Tlf: 4526 0011
Ring til os på 4526 0000
Kontakt en rejsekonsulent
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk Tlf: 4526 0004
Ring til os på 4526 0000
Kontakt en rejsekonsulent
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk Tlf: 4526 0008
Ring til os på 4526 0000
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vejret

De caribiske øer har et vidunderligt klima med næsten konstante temperaturer året rundt. Gennemsnitstemperaturen for hele året er 27 grader med 18 grader på de koldeste dage og 37 grader på de varmeste. Øerne nyder godt af den friske brise fra Atlanterhavet - luftfugtigheden er høj, men ikke så høj som i f.eks. Fjernøsten.

Den lille regntid er i maj-juni, hvor det som regel regner et par gange om ugen. Den store regntid er fra september til november, hvor det næsten regner dagligt, oftest som byger i løbet eftermiddagen eller om natten.

Generelt skinner solen meget i Caribien og er det endelig overskyet en dag, er det kun behageligt. I den store regntid kan man også opleve kraftige storme, men de helt store orkaner er sjældne - sidst var i 1995, hvor orkanerne Luis og Marilyn hærgede øerne.

Dansk Vestindien Fold ind Fold ud
 • Dansk Vestindien
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 26° C 27° C 28° C 29° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 28° C 26° C
16° C 16° C 17° C 18° C 19° C 20° C 20° C 20° C 20° C 19° C 18° C 16° C
70 mm 50 mm 58 mm 94 mm 143 mm 101 mm 112 mm 134 mm 133 mm 142 mm 148 mm 119 mm
 • dansk vestindien - st croix_christiansted_gult fort_09
 • dansk vestindien - st croix_christiansted_gult fort_07
 • dansk vestindien - dansk vestindien_befolkning_drink_01
 • dansk vestindien - st croix_frederiksted_pige_01
 • dansk vestindien - st croix fort frederik
 • dansk vestindien - dansk vestindien_befolkning_kvinde_01_HF
 • dansk vestindien - st thomas charlotte amalie udsigt skibe
 • dansk vestindien - st thomas_udsigt_view point_01
 • dansk vestindien - st thomas magens bay familie
 • dansk vestindien - dansk vstindien_befolkning_kvinde_01
 • dansk vestindien - st thomas_befolkning_domino_01
 • dansk vestindien - st john_baad_01
 • dansk vestindien - st john_cruz bay_08
 • dansk vestindien - st john_trunk bay_01
 • dansk vestindien - st john trunk bay familie