Hawaii - rejser til Hawaii

Besøg paradisøerne langt ude i Stillehavet

Midt ude i Stillehavet omkring 4.000 km fra den amerikanske vestkyst ligger Hawaii-øerne, som en lille verden helt for sig selv. På en Hawaii-ferie kommer I til øer, der er kendetegnet ved en utrolig frodighed, uendelige sandstrande, et unikt økosystem, en af verdens mest aktive vulkaner og ikke mindst en pragtfuld befolkning, der smilende byder turister, der kommer på rejse til Hawaii, velkommen til deres paradisiske øer.

Hawaii - med San Francisco - inkl. udflugter, lokal transport og morgenmad

Hawaii - med San Francisco

Inkl. alle overnatninger på 3-4 stjernede hoteller, alle udflugter, lokal transport og amerikansk morgenmadsbuffet.

Vælg mellem 16 og 22 dage

Hawaii - uden San Francisco - inkl. Hawaii-velkomst og 3 dages billeje

Hawaii - uden San Francisco

Inkl. alle overnatninger på 3-4 stjernede hoteller, Hawaii-velkomst og 3 dages billeje på Big Island.

Vælg mellem 12 og 18 dage.

Information om Hawaii

Rejse til Hawaii - oplev de mange øer

Øgruppen Hawaii består af ikke mindre end 137 øer fra bitte små ubeboede atoller, som ikke kan besøges på en rejse til Hawaii, til den 13.000 km2 store Hawaii Big Island, der er den største af dem alle.

På jeres rejse til Hawaii vil vi foreslå, at I besøger minimum 2 og helst 3 eller 4 af de mest populære øer, så I får et godt indblik i de enkelte øers egenart: Hovedøen Oahu med hovedstaden Honolulu og den berømte Waikiki-strand; Kauai med den betagende Waimea Canyon; Hawaii Big Island med den aktiv vulkan og Maui med frodige bakkeskråninger, ananasplantager og vulkankratret Haleakala. Det er en lille bid af det, der hører hjemme på en Hawaii-ferie.

Al transport arrangeret eller rejser på egen hånd på Hawaii

Stjernegaard Rejser tilbyder rejser til Hawaii med besøg på hele 4 øer, så I får set de fleste facetter af øernes forskellighed. I bliver modtaget i lufthavnene af engelsktalende guider, kørt til og fra jeres Hawaii hoteller, kommer på udflugter og flyver mellem øerne. Vores rejser til Hawaii med al transport arrangeret inkluderer også stop under vejs i San Francisco.

Se også Hawaii-ferie på egen hånd, hvor I selv tager ud på egne oplevelser blandt andet inkluderet lejet bil på Big Island.

Hawaii - her er strande for enhver smag

På rejser til Hawaii står oplevelserne i kø. Noget af det, man især forbinder med Hawaii-ferier er strandene - og her er de i alle udgaver. Den mest berømte er Waikiki, der ligger nær hovedstaden Honolulu på øen Oahu. Waikiki er en by-strand med masser af højhushoteller, restauranter, natteliv og naturligvis en meget velbesøgt strand, der er et must på enhver rejse til Hawaii. Her på Waikiki opstod surfer-kulturen med legendariske Duke Kahanamoku, der surfede sig til titlen "The father of modern surfing".

På øens nordkyst finder I de berømte strande med mange meter høje bølger, som frekventeres af frygtløse surfere. Kauia's eventyrlige strande og smukke koralrev ved Hanalei Bay og Big Island's sorte vulkanske sand er store trækplastre på enhver rejse til Hawaii. Med 200 km kystlinie kan Maui bryste sig af 50 km dejlige strande med både hvidt, sort og rødt sand.

Her er perfekte surfer-strande og strande, der bare indbyder til en svømmetur, til snorkling og til solbadning - noget at det, vi sætter højt på en rigtig Hawaii-ferie. 

Kontakt
Vores specialist:

Jessica Roda Tolentino

Ring45 26 00 00

Få et konkret tilbud på din rejse

Bestil Tilbud

Se vejret på Hawaii

Nyttig information