Vietnam - rejser til Vietnam

Det ægte og oprindelige Vietnam

"Efter endt rundrejse med Troels Knudsen som rejseleder føler vi trang..."

- Mogens og Karen M. Halberg

Se flere udtalelser

Stjernegaard har arrangeret rundrejser med dansk rejseleder og individuelle rejser til Vietnam i mange år og vi holder utroligt meget af landet. Vietnam har så meget at byde på i form af seværdigheder, historie, smuk natur, idyllisk stemning og ikke mindst en befolkning, der møder dig med brede smil og åbenhed.

Vi har to fantastiske rundrejser med dansk rejseleder til Vietnam på programmet. Rundrejsen Vietnam fra nord til syd er den komplette rundrejse med lidt ekstra af det hele. På denne rejse oplever du det nye og det gamle Vietnam hele vejen fra stemningsfulde Hanoi i nord til pulserende Ho Chi Minh i syd.

Vores anden rundrejse i Vietnam, Fra Halong til Mekong følger nogenlunde samme rute, dog med landtransport i stedet for indenrigsfly. Begge rejser viser alt det bedste af Vietnam, inklusive selvfølgelig en uforglemmelig sejltur i den smukke Halongbugt. Landets spændende historie og samtid serveres på begge rejser af særdeles kyndige rejseledere, som har en særlig passion for Vietnam.

I vores individuelle program har vi fire rundrejser, hvor vi har tilrettelagt ruten for jer, fundet gode, velbeliggende hoteller og sørget for lokale chauffører, der fragter jer rundt til alle seværdighederne. Hvad angår hoteller på vores individuelle rejser til Vietnam, så vælger I selv, om I vil bo godt, ekstragodt eller på luksushoteller.

Den individuelle rejse Pragtfulde Vietnam er en rejse fra nord til syd for jer, der ikke vil gå glip af noget. På rejsen Den moderne Ho Chi Minh sti kombinerer I de store oplevelser med lidt strandferie, og på rejsen Vietnams 7 vidundere kombineres de obligatoriske seværdigheder med naturoplevelser i verdensklasse i Mekongdeltaet og på Sapas grønne risterrasser. På den sidste individuelle rundrejse Vietnams landlige idyl kommer I, som navnet antyder, langt ud på landet og oplever det oprindelige Vietnam og besøger minoritetsgrupper i bjergene, stadig i kombination med Vietnams absolutte højdepunkter.

Gratis foredrag i Lyngby -  se mere her

Rundrejser med dansk rejseleder

Rejser med engelsktalende rejseleder

Individuelle rejser med fly, hoteller og transport

Information om Vietnam

 • Historie

  Vietnamkrigen varede fra 1959 indtil 1975, hvor Vietnam blev genforenet under kommunistisk styre.

 • Geografi

  Vietnam er næsten 2000 km fra nord til syd og syv gange så stor som Danmark. Indbyggertallet er ca. 90 mio.

 • Prisniveau

  "Vi fik 8 store dejlige portioner Pho (nudelsuppe), 3 store øl og 4 colaer for 60 kr. i alt"

 • Stemningen

  Den helt særlige vietnamesiske stemning blev udødeliggjort i den franske film Indokina med Cathrine Deneuve.

Smukke Vietnam

Vietnam har 3000 kilometer kyst, mange steder med helt fortryllende sandstrande, hvor man vil se de lokale gøre morgengymnastik en times tid efter daggry, hvorefter turisterne har det hele for sig selv.

Oplev romantiske små byer med japansk arkitektur på vores rundrejser i Vietnam, måske oplyst af fuldmåne og kinesiske papirlamper som i Hoi An, og Hanoi med dets mylder af små motorcykler medbringende hele familier eller måske tre levende grise bundet til bagsædet.

Spraglede markeder både i byer og i på floder og søer. En ung kvinde i en yndig kjole, der padler stående i en stor rund kurv, der holder tæt. Arbejdsomme mennesker overalt, der gerne vil sælge dig noget fin keramik eller andre håndarbejder uden at være for påtrængende.

Vietnam er også templer og gamle kejserpaladser. Og museer med alt fra fortidens kunst til Viet Congs geniale tunnelsystemer, som besejrede USA's enorme hær.

Vietnam byder på pragtfulde måltider på restauranter, men såmænd også fra gadekøkkener, hvor den tilberedes, mens du ser til. Og du afkræves måske kun ti kroner. En fadøl i et af byens mange gode udskænkningssteder er også en god ide. Fadøl hedder bia hoi. De er gode og billige og kan være en god mulighed for at komme i snak med lokale. Mange unge i Vietnam taler glimrende engelsk - og de ældre fransk.

Læs mere om Vietnam her

Kontakt
Vores specialist:

Birgitte Willumsen

Ring45 26 00 00

Få et konkret tilbud på din rejse

Bestil Tilbud

Bestil vores specialkatalog

Vietnam
Bestil katalog

Se vejret i Vietnam

 • lup
 • lup
 • lup