bali - bali_ceremoni_slider_79
Bali - Tilkøb udflugter m/ dansktalende guide

Det vestlige Bali og Lembongan

4,6 (63 Anmeldelser)
17 dage fra 11.690 kr.

Mageløse oplevelser på det vestlige Bali og Lembongan

En kombi af klassikere og det uudforskede Bali

Selvom Bali er en forholdsvis lille ø – mindre end Sjælland men større end Fyn – så skal man lede længe efter en ø, der har så meget at byde på, som Bali har. Øen er udforsket på kryds og tværs, men af uransagelige årsager er den vestlige del stadig relativt uberørt og i høj grad forbeholdt den lokale befolkning. Det er en af de ting, der gør denne rejse ekstra interessant.

Vi har nemlig fundet en masse spændende oplevelser i det vestlige Bali og herudover også omkring Ubud og på Lembongan Island, som vi gerne vil dele med jer. I får i første omgang base på et virkeligt dejligt hotel i det vestlige Bali med skønne faciliteter og en restaurant, der har ry for at være den bedste i miles omkreds.

Sammen med vores balinesiske, dansktalende guide skal I f.eks. besøge øens ældste skildpaddecenter, der sørger for, at omkring 1.000 små unger hvert år får en sikker start i livet. I skal besøge en gummiplantage, og ikke mindst skal I hilse på nogle skibsbyggere på stranden, som lader til at være inspirerede af vikingerne.

Efter denne gode begyndelse kører I med guiden til Ubud, en af Balis klassikere, men vi sender jer på omveje, så I kan opleve noget undervejs. I ser Balis smukkeste risterrasser og besøger prangende templer, hvor der er gode chancer for at se farverige ceremonier, som er en del af dagligdagen på Bali. Og I vandrer rundt i Munduk i den smukkeste natur, man overhovedet kan opleve på Bali, inden kursen sættes mod Ubud.

I Ubud venter også mange oplevelser. Byen er Balis kunstneriske hjerte, og I skal besøge en berømt malers atelier og opleve en banjar – et socialt fællesskab, der drives af en række familier. Her får I indsigt i den spændende og komplicerede balinesiske samfundsstruktur, hvor ingen er ladt alene.

Næste stop på rejsen er koraløen Lembongan. Igen sender vi jer på en omvej, hvor I oplever en lokal og meget traditionel landsby, som er kendt for at hænge moderkager op i træerne – ja, det er eksotisk og ikke noget, der er mange forundt at opleve, men det synes vi, at I skal. I kommer også på en smuk vandretur langs de irgrønne risterrasser, inden I sættes af ved færgen, der sejler jer til Lembongan Island.

Her venter skønne dage og måske en tur under havets overflade for at kigge på fisk og koraller i alle regnbuens farver. I slutter ferien på stranden i hyggelige Sanur tilbage på Bali, men er I friske på flere oplevelser, kan I plukke fra vores omfattende udflugtsprogram.

Rejsen er individuel, men transporten og de udflugter, som kan tilkøbes, foregår i grupper af 10-20 personer. Over alt på rejsen indkvarteres I på skønne hoteller, og I kan naturligvis undlade at tilkøbe udflugtspakken, men bemærk, at dagsprogrammet, som I kan læse i her, er baseret på tilkøb af udflugtspakken.

Individuel rejse
Attraktive priser - faste afgange
Tilkøb 7 udflugter

I kan tilkøbe 7 heldags/halvdags udflugter med vores fantastiske dansktalende rejseledere, der bor på Bali. Her oplever I virkelig Bali og kommer bag facaden på det skønne samfund. Selvom I vælger udflugtspakken, hvilket vi varmt vil anbefale, er der stadig god tid på egen hånd til at opleve Bali i jeres eget tempo og slappe af ved stranden eller swimmingpoolen.

Foredrag

Gratis foredrag om Bali

Tilmeld dig her

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Pekutatan, vestlige Bali 3 nætter i Pekutatan, vestlige Bali
3
Overnatning

Ubud 4 nætter i Ubud
4
Overnatning
Jati Cottage ★★★

Lembongan Island 3 nætter i Lembongan Island
3
Overnatning
Palm Grove Villas ★★★

Sanur 4 nætter i Sanur
4
Overnatning
Opgradering
Segara Village ★★★★
Hyatt Regency ★★★★★

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark - Bali
I flyver med Emirates’ store A380, verdens største passagerfly, fra København til Dubai, hvor I efter et kort stop og flyskift fortsætter til Bali.
Dag 2.
Bali, Pekutatan
Ankomst til Bali henad eftermiddagen. I bliver kørt til Pekutatan, et uspoleret område i det vestlige Bali, hvor I indlogeres på et virkeligt skønt hotel ved en strand med sort vulkansand. Glæd jer til det første måltid i Puri Dajumas lækre restaurant.
Dag 3.
Pekutatan, ved køb af udflugtspakke
Efter en god nats søvn skal I på udflugt i det vestlige hjørne sammen med vores dansktalende guide. I besøger et center for havskildpadder, Balis største, der på årsbasis hjælper omkring 1.000 padder ud i livet, og går tur i en lokal fiskerlandsby, hvor der bygges skibe, der kunne få os til at tro, at der har været vikinger på Bali. Sidste stop er ved landsbyens tempel ved havet, hvor jeres guide sætter jer ind i en spændende og unik kultur, som indebærer talrige, farverige ceremonier. Frokost på jeres hotel ved havet og resten af dagen fri til at slappe af på stranden eller ved poolen.
Dag 4.
Pekutatan, ved køb af udflugtspakke
Jeres guide tager jer med til en gummiplantage, hvor I ser hele processen fra saften tappes af træerne til de færdige gummimåtter. Ved Bunut Bolong går I under det hule banyantræ og får formentlig et usædvanligt godt billede i kameraet, inden I igen spiser lækker frokost på hotellet. Resten af dagen er I på egen hånd.
Dag 5.
Pekutatan – Ubud, ved køb af udflugtspakke
Transport til Ubud med masser af oplevelser undervejs. I kører ad snoede veje gennem landsbyer langt uden for alfarvej og stopper bl.a. ved rismarkerne ved Belimbing – måske de smukkeste rismarker overhovedet på Bali. I vandrer en tur og stopper ved en lokal warung for at drikke kaffe. Frokosten indtages på en bjergtop i Munduk med udsigt til spektakulær natur, og herefter besøger I et brusende vandfald og Ulun Danu-templet dedikeret til vandets gudinde. I er fremme i Ubud sidst på eftermiddagen.
Dag 6.
Ubud, ved køb af udflugtspakke
Besøg i den berømte maler Gusti Nyoman Lempads atelier, hvor I ser kunst med en enorm detaljerigdom, samt besøg hos en lokal kunstner, der arbejder efter samme principper. I spadserer gennem Ubuds gader, stræder og hemmelige stier og kigger indenfor i en banjar (det lokale forsamlingshus) samt i templet, hvor I får et indblik i balinesisk dagligliv. Smuk vandretur langs rismarkerne og frokost på spændende organisk restaurant.
Dag 7.
Ubud, ved køb af udflugtspakke
Cykeltur gennem Ubuds landlige idyl. Oplev det autentiske landsbyliv, betagende natur og stor gæstfrihed, mens I i adstadigt tempo kommer rundt på de snørklede småveje med minimal trafik. I slutter i centrum, hvor I evt. kan fortsætte til markedet på egen hånd. Alle kan deltage på cykelturen.
Dag 8.
Ubud
Der er et hav af muligheder i Ubud. Udforsk den maleriske by til fods og mærk den fine stemning. Gå på museum og gallerier, tag på rafting i gummibåd ned ad floden eller trekking til toppen af vulkanen Mount Batur. I kan naturligvis også slappe af ved swimmingpoolen på jeres skønne hotel.
Dag 9.
Ubud – Lembongan Island, ved køb af udflugtspakke
Igen tager I sammen med guiden en lille omvej for at få så mange oplevelser med hjem i bagagen som muligt. I kører via de smukke risterrasser ved Tegalalang til et ”hemmeligt” tempel, hvor I endnu engang snuser til de spændende ceremonier, der er en del af livet på Bali. I besøger en traditionel landsby, hvortil moderne livsførelse ikke har fundet vej, og I skuer ud over et vulkanrigt landskab ved Kintamani, hvor I også spiser frokost. Jeres guide afleverer jer herefter på stranden i Sanur, hvorfra færgen til Lembongan afgår. På den anden side venter en engelsktalende guide på at følge jer til hotellet, der ligger skønt ved Mushroom Bay.
Dag 10.
Lembongan Island, ved køb af udflugtspakke
Der er to muligheder for aktiviteter i dag: en tur øen rundt med guide eller en snorkeltur under havets overflade med chancer for at se alverdens sjove fisk og koraller. Havet omkring Lembongan byder på noget af den bedste snorkling i regionen.
Dag 11.
Lembongan Island, dagen er til fri disposition
Nyd en dag på stranden ved den skønne Mushroom Bay. Der er flere hyggelige cafeer og restauranter i området. Eller tag ud og se spektakulær natur ved djævlens tårer.
Dag 12.
Lembongan Island – Sanur, Bali
I tager færgen tilbage til Sanurstranden på Bali, hvor Putu Eka, en af vores engelsktalende medarbejdere, tager imod jer. Hun sørger for, at I kommer frem til jeres hotel, hvor I slapper af de sidste dage af jeres ferie.
Dag 13-15.
Sanur
Nyd livet på den 6 kilometer lange strand og i den hyggelige strandby, hvor der er plads til både turister og lokale. Hvis I har mod på flere oplevelser, kan I plukke fra vores omfattende udflugtsprogram, f.eks. en guidet cykeltur om morgenen eller en aftensudflugt til Jimbarans gode og billige fiskerestauranter på stranden.
Dag 16.
Sanur og hjemrejse
I forlader Bali om aftenen og flyver med Emirates til Dubai og med A380’eren det sidste stykke til København.
Dag 17.
Ankomst til København

Andre spændende rejser

Vietnam

Mageløse oplevelser

Inkl. udflugter m/ engelsktalende guide
Thailand

Mageløse oplevelser i Nordthailand

Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.214 anmeldelser)