Mageløse oplevelser på det vestlige Bali og Lembongan
Mageløse oplevelser på det vestlige Bali og Lembongan
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.7 (1170 anmeldelser)

Mageløse oplevelser på det vestlige Bali og Lembongan

Individuel rejse med udflugter (inkl. eller tilkøb)
17 dage fra kr. 10.690

Mulighed for udflugter med dansktalende guide    

Selvom Bali er en forholdsvis lille ø – mindre end Sjælland men større end Fyn – så skal man lede længe efter en ø, der har så meget at byde på, som Bali har. Øen er udforsket på kryds og tværs, men af uransagelige årsager er den vestlige del stadig relativt uberørt og i høj grad forbeholdt den lokale befolkning. Det er en af de ting, der gør denne rejse ekstra interessant.

Vi har nemlig fundet en masse spændende oplevelser i det vestlige Bali og herudover også omkring Ubud og på Lembongan Island, som vi gerne vil dele med jer. I får i første omgang base på et virkeligt dejligt hotel i det vestlige Bali med skønne faciliteter og en restaurant, der har ry for at være den bedste i miles omkreds.

Sammen med vores balinesiske, dansktalende guide skal I f.eks. besøge øens ældste skildpaddecenter, der sørger for, at omkring 1.000 små unger hvert år får en sikker start i livet. I skal besøge en gummiplantage, og ikke mindst skal I hilse på nogle skibsbyggere på stranden, som lader til at være inspirerede af vikingerne.

Efter denne gode begyndelse kører I med guiden til Ubud, en af Balis klassikere, men vi sender jer på omveje, så I kan opleve noget undervejs. I ser Balis smukkeste risterrasser og besøger prangende templer, hvor der er gode chancer for at se farverige ceremonier, som er en del af dagligdagen på Bali. Og I vandrer rundt i Munduk i den smukkeste natur, man overhovedet kan opleve på Bali, inden kursen sættes mod Ubud.

I Ubud venter også mange oplevelser. Byen er Balis kunstneriske hjerte, og I skal besøge en berømt malers atelier og opleve en banjar – et socialt fællesskab, der drives af en række familier. Her får I indsigt i den spændende og komplicerede balinesiske samfundsstruktur, hvor ingen er ladt alene.

Næste stop på rejsen er koraløen Lembongan. Igen sender vi jer på en omvej, hvor I oplever en lokal og meget traditionel landsby, som er kendt for at hænge moderkager op i træerne – ja, det er eksotisk og ikke noget, der er mange forundt at opleve, men det synes vi, at I skal. I kommer også på en smuk vandretur langs de irgrønne risterrasser, inden I sættes af ved færgen, der sejler jer til Lembongan Island.

Her venter skønne dage og måske en tur under havets overflade for at kigge på fisk og koraller i alle regnbuens farver. I slutter ferien på stranden i hyggelige Sanur tilbage på Bali, men er I friske på flere oplevelser, kan I plukke fra vores omfattende udflugtsprogram.

Rejsen er individuel, men transporten og de udflugter, som kan tilkøbes, foregår i grupper af 10-20 personer. Over alt på rejsen indkvarteres I på skønne hoteller, og I kan naturligvis undlade at tilkøbe udflugtspakken, men bemærk, at dagsprogrammet, som I kan læse i her, er baseret på tilkøb af udflugtspakken.

bali - bali_ceremoni_69
Gratis foredrag om Bali
26. maj kl. 11:00 - 12:00 (Aarhus)
22. august kl. 18:00 - 19:30
05. september kl. 18:00 - 19:30
10. oktober kl. 18:00 - 19:30
06. november kl. 18:00 - 19:30
12. december kl. 18:00 - 19:30
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Gratis foredrag om Bali

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)

Turen i overblik

Rute og højdepunkter

Se detaljeret dagsprogram >
Dag 1.
København - Bali
I flyver med Emirates’ store A380, verdens største passagerfly, fra København til Dubai, hvor I efter et kort stop og flyskift fortsætter til Bali.
Dag 2.
Bali, Pekutatan
Ankomst til Bali henad eftermiddagen. I bliver kørt til Pekutatan, et uspoleret område i det vestlige Bali, hvor I indlogeres på et virkeligt skønt hotel ved en strand med sort vulkansand. Glæd jer til det første måltid i Puri Dajumas lækre restaurant.
Dag 3.
Pekutatan, ved køb af udflugtspakke
Efter en god nats søvn skal I på udflugt i det vestlige hjørne sammen med vores dansktalende guide. I besøger et center for havskildpadder, Balis største, der på årsbasis hjælper omkring 1.000 padder ud i livet, og går tur i en lokal fiskerlandsby, hvor der bygges skibe, der kunne få os til at tro, at der har været vikinger på Bali. Sidste stop er ved landsbyens tempel ved havet, hvor jeres guide sætter jer ind i en spændende og unik kultur, som indebærer talrige, farverige ceremonier. Frokost på jeres hotel ved havet og resten af dagen fri til at slappe af på stranden eller ved poolen.
Dag 4.
Pekutatan, ved køb af udflugtspakke
Jeres guide tager jer med til en gummiplantage, hvor I ser hele processen fra saften tappes af træerne til de færdige gummimåtter. Ved Bunut Bolong går I under det hule banyantræ og får formentlig et usædvanligt godt billede i kameraet, inden I igen spiser lækker frokost på hotellet. Resten af dagen er I på egen hånd.
Dag 5.
Pekutatan – Ubud, ved køb af udflugtspakke
Transport til Ubud med masser af oplevelser undervejs. I kører ad snoede veje gennem landsbyer langt uden for alfarvej og stopper bl.a. ved rismarkerne ved Belimbing – måske de smukkeste rismarker overhovedet på Bali. I vandrer en tur og stopper ved en lokal warung for at drikke kaffe. Frokosten indtages på en bjergtop i Munduk med udsigt til spektakulær natur, og herefter besøger I et brusende vandfald og Ulun Danu-templet dedikeret til vandets gudinde. I er fremme i Ubud sidst på eftermiddagen.
Dag 6.
Ubud, ved køb af udflugtspakke
Besøg i den berømte maler Gusti Nyoman Lempads atelier, hvor I ser kunst med en enorm detaljerigdom, samt besøg hos en lokal kunstner, der arbejder efter samme principper. I spadserer gennem Ubuds gader, stræder og hemmelige stier og kigger indenfor i en banjar (det lokale forsamlingshus) samt i templet, hvor I får et indblik i balinesisk dagligliv. Smuk vandretur langs rismarkerne og frokost på spændende organisk restaurant.
Dag 7.
Ubud, ved køb af udflugtspakke
Cykeltur gennem Ubuds landlige idyl. Oplev det autentiske landsbyliv, betagende natur og stor gæstfrihed, mens I i adstadigt tempo kommer rundt på de snørklede småveje med minimal trafik. I slutter i centrum, hvor I evt. kan fortsætte til markedet på egen hånd. Alle kan deltage på cykelturen.
Dag 8.
Ubud, dagen er til fri disposition
Der er et hav af muligheder i Ubud. Udforsk den maleriske by til fods og mærk den fine stemning. Gå på museum og gallerier, tag på rafting i gummibåd ned ad floden eller trekking til toppen af vulkanen Mount Batur. I kan naturligvis også slappe af ved swimmingpoolen på jeres skønne hotel.
Dag 9.
Ubud – Lembongan Island, ved køb af udflugtspakke
Igen tager I sammen med guiden en lille omvej for at få så mange oplevelser med hjem i bagagen som muligt. I kører via de smukke risterrasser ved Tegalalang til et ”hemmeligt” tempel, hvor I endnu engang snuser til de spændende ceremonier, der er en del af livet på Bali. I besøger en traditionel landsby, hvortil moderne livsførelse ikke har fundet vej, og I skuer ud over et vulkanrigt landskab ved Kintamani, hvor I også spiser frokost. Jeres guide afleverer jer herefter på stranden i Sanur, hvorfra færgen til Lembongan afgår. På den anden side venter en engelsktalende guide på at følge jer til hotellet, der ligger skønt ved Mushroom Bay.
Dag 10.
Lembongan Island, ved køb af udflugtspakke
Der er to muligheder for aktiviteter i dag: en tur øen rundt med guide eller en snorkeltur under havets overflade med chancer for at se alverdens sjove fisk og koraller. Havet omkring Lembongan byder på noget af den bedste snorkling i regionen.
Dag 11.
Lembongan Island, dagen er til fri disposition
Nyd en dag på stranden ved den skønne Mushroom Bay. Der er flere hyggelige cafeer og restauranter i området. Eller tag ud og se spektakulær natur ved djævlens tårer.
Dag 12.
Lembongan Island – Sanur, Bali
I tager færgen tilbage til Sanurstranden på Bali, hvor Putu Eka, en af vores engelsktalende medarbejdere, tager imod jer. Hun sørger for, at I kommer frem til jeres hotel, hvor I slapper af de sidste dage af jeres ferie.
Dag 13-15.
Sanur, dagene er til fri disposition
Nyd livet på den 6 kilometer lange strand og i den hyggelige strandby, hvor der er plads til både turister og lokale. Hvis I har mod på flere oplevelser, kan I plukke fra vores omfattende udflugtsprogram, f.eks. en guidet cykeltur om morgenen eller en aftensudflugt til Jimbarans gode og billige fiskerestauranter på stranden.
Dag 16.
Sanur og hjemrejse
I forlader Bali om aftenen og flyver med Emirates til Dubai og med A380’eren det sidste stykke til København.
Dag 17.
Ankomst til København
Se detaljeret dagsprogram >
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Sune Falk Mikkelstrup
sf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Sune Falk Mikkelstrup - rejskonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Helle Falkenberg
hf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Helle Falkenberg - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

bali - bali_ceremoni_05_HF

Vejret på Bali

Bali har tropisk klima og gennemsnitstemperaturen er 28 grader året rundt. Den tørre periode begynder i april og slutter med udgangen af oktober. Fra november til marts kan der forekommer heftige regnskyl hen på eftermiddagen, men der er meget sjældent tale om dagsregn på Bali.

Langs kysten sørger en kølende brise for, at der er behageligt ved vandet. I højlandet midt på øen kan aftnerne godt være lidt kølige, så medbring altid en sweater, hvis I skal besøge bjerglandsbyer.

 • Bali
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
33° C 33° C 34° C 34° C 33° C 31° C 30° C 30° C 31° C 34° C 33° C 33° C
24° C 24° C 24° C 25° C 24° C 24° C 23° C 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C
345 mm 274 mm 234 mm 88 mm 93 mm 53 mm 55 mm 25 mm 47 mm 63 mm 179 mm 276 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Gili
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
30° C 30° C 31° C 31° C 31° C 30° C 30° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C
23° C 23° C 23° C 22° C 21° C 21° C 20° C 20° C 21° C 22° C 23° C 23° C
317 mm 254 mm 206 mm 105 mm 101 mm 51 mm 48 mm 34 mm 36 mm 95 mm 150 mm 219 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Lombok
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
30° C 30° C 31° C 31° C 31° C 30° C 30° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C
23° C 23° C 23° C 22° C 21° C 21° C 20° C 20° C 21° C 22° C 23° C 23° C
317 mm 254 mm 206 mm 105 mm 101 mm 51 mm 48 mm 34 mm 36 mm 95 mm 150 mm 219 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Bali magelose vest
  Bali - Mageløse oplevelser på det vestlige Bali og Lembongan
  Individuel rejse - 16 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • bali - bali_ceremoni_76
 • bali - bali_rismark_farmer_14
 • bali - sanur_udriggerbaad_solnedgang_01
 • bali - bali_marked_01
 • bali - bali_snorkling_01
  Under opholdet i Barat-nationalparken kan I opleve Balis mest fantastiske snorkeltur ved Menjangan Island.
 • bali - bali_strand_18
 • bali - ubud_monkey forrest_06
 • bali - bali_frugtbod_02
 • bali - ubud_rismark_05
 • bali - pekutatan_banyantrae_01
 • bali - ubud_gade_02
 • bali - lembongang_kvinde_baad_01
 • bali - bali_ceremoni_17
 • bali - lembongan_strand_08
 • bali - lembongan_dykning_rokke_01
 • bali - Belimbing_rismark_02
 • bali - Belimbing_rismark_03
 • bali - ulun danu_vandtempel_01
 • bali - bali_cykel_01
  Ubuds fineste kunstværk er det omkringliggende landskab, som bedst indfanges på en cykeltur i det centrale højland.

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  VIETNAM

  Mageløse oplevelser

  12 dage fra kr. 10.995

  • Spækket med oplevelser
  • Al transport, udflugter og guide inkluderet
  • Faste afgange, gode priser
  • Mulighed for forlængelse
 • Se rejsen

  THAILAND

  Mageløse oplevelser i Nordthailand

  17 dage fra kr. 15.495

  • Kulturelle oplevelser i nord
  • Badeferie i syd
  • Faste afgange, gode priser
  • Tilkøb af udflugtspakke m. engelsktalende guide
 • Se rejsen

  SRI LANKA

  Mageløse oplevelser - vinter

  16 dage fra kr. 15.990

  • Kulturelle og historiske oplevelser
  • Smuk natur omkring Ella
  • 6 dage på skønne Unawatuna Beach
  • Tilkøb spændende udflugtspakke
  • Sri Lanka til en meget attraktiv pris