Status på vulkanudbrud
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (1028 anmeldelser)

Status på vulkanudbrud fra Mt. Agung

3 juli kl. 09.00

I går aftes d. 2 juli kl. 21 var der et mindre udbrud fra MT Agung, med aske i 1000-2000 m. og rystelser til følge. Situationen er i dag d. 3. juli normaliseret, ingen umiddelbare rystelser eller udbrud - sikkerhedsniveauet er uændret på 3 og sikkerhedszonen er ligeledes uændret 4 km fra vulkanen. Lufthavnen og flytrafik er upåvirket af gårsdagens aktivitet.

Vi følger udviklingen nøje og er i konstant kontakt med vores team på Bali. Vores destinationschef Triska, melder at vores gæster ikke oplever gener og at alle vores aktiviteter gennemføres som planlagt.

Vejret er i øvrigt skønt, solen skinner og alle guder er aktiveret og forventes at holde skik på Mt Agung…

29. juni kl. 10.00

Natten til i dag var der et mindre udbrud fra vulkanen Mt. Agung på Bali, der sendte en askesky 6-7 km op i luften, men i skrivende stund påvirker det ikke rejser til Bali.

Da vindretningen var syd-sydøst valgte de indonesiske myndigheder af sikkerhedsmæssige årsager, at lukke den internationale lufthavn på Bali ca. kl. 3:00 i morges dansk tid.

Lufthavnen blev imidlertid allerede genåbnet i dag ca. kl. 9:30 dansk tid, og det har ikke givet anledning til evakuering eller andre foranstaltninger, oplyser de Indonesiske myndigheder.

Vi er i tæt kontant med vores kollegaer på kontoret på Bali. Seneste udmelding her til morgen:
”Alt er fredeligt, fortæller vores destinationschef, Triska, hvis familie bor 6 km fra Agung vulkanen. Vi er helt rolige og det er ganske normalt med de småudbrud, som har fundet sted ugentligt siden marts” 

Der er ikke observeret øget aktivitet eller rystelser omkring Agung, endvidere har de indonesiske myndigheder ikke udvidet sikkerhedszonen.

Vi opdaterer hjemmesiden, såfremt situationen ændrer sig.

Har I spørgsmål, er I naturligvis velkomne til at kontakte os på tlf. 4526 0000 eller på mail info@stjernegaard.dk

bali - bali_triska_vulkan_01