bali - gili_skildpadde_01

Hotel Ombak Sunset


Hotel Ombak Sunset ★★★+

Skønt førsteklasses hotel, bygget i 2011 og beliggende på den fredelige, vestlige side af Gili Trawangan – ca. to km med hestevogn eller et kvarters cykeltur fra den hektiske hovedgade og havn. På dette smukke sted har den driftige familie, Tayeb, skabt et skønt resort med de perfekte muligheder for afslapning og fordybelse.

En stor swimmingpool (øens største) ligger blot 50 meter fra stranden og danner de perfekte rammer for hotellets rekreative område, der også byder på restaurant og bar. Alt sammen med en fantastisk udsigt over Lombok strædet og til vulkanerne på Bali. 

Der er mange koraller i havet, så her er perfekt til snorkling, men husk badesko. Om aftenen er solnedgangen fra den hvide sandstrand det helt store trækplaster, og storslående er det da også, når havet og Balis vulkaner ligger badet i det røde skær fra solens sidste stråler. Værelserne er rummelige og smagfuldt indrettet og udstyret med aircondition, TV, telefon, minibar og kaffe/te faciliteter og har endvidere terrasse eller balkon med udsigt over til de frodige omgivelser på resortet.

Resortet har to restauranter, Horizon Restaurant hvor morgenmaden også serveres og Sea Breeze Restaurant & Bar, hvor I kan nyde strandudsigten. Hotellet har gratis internet.

152 værelser
0 m Strand
2 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.475 anmeldelser)