bali - gili_skildpadde_01

Villa Almarik Resort


Villa Almarik Resort ★★★+

Villa Almarik er et skønt lille resort med optimal beliggenhed ud til en dejlig sandstrand, hvorfra I har adgang til den bedste snorkling, Gili Trawangan kan byde på, og det siger jo ikke så lidt. Hotellet ligger i den nordlige ende af øen, hvor der er fred og ro - og alligevel ikke længere væk, end at øens gode udvalg af restauranter og barer kun er en kort gåtur væk.

Værelserne (Standard, Superior og Deluxe) ligger i lave bygninger i en frodig have og er indrettet i hyggelig, balinesisk stil med gode faciliteter. Superior- og Deluxe-værelserne, der ligger tættest på stranden, er 52 m2 og har god plads til to voksne og to børn, mens Standard-værelserne giver mulighed for en ekstra opredning.

Hotellet ligger ved en af øens absolut bedste strande og råder desuden over en pool samt et dykkercenter. Hertil en restaurant, der serverer indonesiske retter og retter fra det gode Middelhavskøkken, som indtages med fødderne i sandet, alt imens I nyder en fabelagtig udsigt over havet. Et stykke nede ad vejen finder I desuden den hyggelige restaurant, Jali Kitchen, som varmt kan anbefales. 

27 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Rejser til Villa Almarik Resort

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.475 anmeldelser)