bali - MORNING YOGA ON THE BEACH 1

Tanjung Benoa

Rejser • vejret • hoteller

Tanjung Benoa

Solskinspletten på det sydlige Bali 

Tanjung Benoa er lige som mange af Balis øvrige strandparadiser et gammelt fiskerleje, men i dag er området med den dejlige strand forvandlet til et skønt turistområde. Her tilbydes et væld af strand- og vandaktiviteter, og det bliver aldrig kedeligt at holde ferie her i Balis sydvestlige hjørne.

Infrastrukturen er ganske veludviklet netop her, og det giver dig mulighed for at komme vidt omkring. I Tanjung Benoa er der blot en halv times kørsel til nogle af Balis øvrige populære strande, herunder Seminyak, Jimbaran og det livlige Kuta, og vil man udforske Ubud og højlandets landlige omgivelser, kræver det blot en køretur på halvanden time.

Det sydøstlige Bali er et glimrende udgangspunkt for dig, der gerne vil dykke og snorkle. Langs halvøens strande finder du flere gode snorkeloaser – og lidt længere ude på havet kan du komme på dybt vand med hele dykkerudstyret på.

Nyd livet med aktiviteter og afslapning på stranden eller brug Tanjung Benoa som et springbræt til resten af Bali og Lembongan Island, der kun er en kort sejltur væk. 

bali - bali_land Tanjung Benoa

Hoteller i Tanjung Benoa


Sadara Boutique Beach Resort ★★★★

Sadara Boutique Beach Resort er et lækkert 4-stjernet hotel placeret på første række på den vidunderlige Tanjung Benoa Beach på det sydlige Bali. Livet leves ved poolen med udsigt til havet, med aktiviteter på stranden eller med forkælelse i hotellets spaafdeling efterfulgt af god mad og drikke i hotellets restaurant og bar.

Hotellet er moderne indrettet med respekt for de balinesiske detaljer og atmosfære. Alle værelser har balkon eller terrasse.

På Sadara kan du deltage i en række aktiviteter, herunder madlavningskursus, yoga og temaaftener. Hertil er du ikke langt fra hotellets fine udbud af spisesteder og butikker.

80 værelser
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon/Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar
Spa

Rejser til Tanjung Benoa

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm

Billeder fra Tanjung Benoa

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.123 anmeldelser)