Ubud - Balis grønne højland med ceremonier og skønne hoteller
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (1250 anmeldelser)

Ubud

Chic bohemeby blandt risterasser og templer

Ubud er Balis kunstneriske hjerte, omgivet af betagende natur, floder, kløfter og grønne risterrasser. På gader og i templer udspilles traditioner, religion og ceremonielle optog helhjertet, og uanset hvornår I besøger byen, er der næsten altid en god undskyldning for at fejre en højtidelighed med et optog. Om ikke andet kan I næsten ikke undgå at falde over de mange små offergaver, der ligger som små blomstrende pakker midt på fortov og gader.

Man kan hurtigt få flere timer til at gå i byens små butikker, og er det ikke keramik, I forelsker jer i, er det måske tasker, sko eller velduftende olier, der fanger jeres opmærksomhed. Har I hang til det udsøgte, byder Ubud på et væld af glimrende restauranter, hvor af flere har speciale i økologi, mens en del har udsigt over de ikoniske risterrasser.

Blot et stenkast uden for byen åbner sig en helt ny verden af frodig natur, der gemmer på templer, huler og små traditionelle landsbyer. Det anbefales at bruge minimum 3-4 dage i området, så I både når at mærke kulturen, naturen og byens stemning, såvel som I får tid og ro til at synke helt ned i en tilstand af zen.

Hos Stjernegaard har vi håndplukket en række charmerende små hoteller, der emmer af sjæl og komplimenterer stemningen i området.

Billeder fra Ubud

Hoteller i Ubud

Ubud

Komaneka Bisma ★★★★★

Det seneste luksushotel i Komaneka-kæden hedder Bisma og her overgår dynamiske og stilsikre Koman, som ejer Komaneka hotellerne, sig selv endnu engang.

Bisma ligger på det meste fantastiske stykke land med udsigt over risterrasser og regnskov. Alle 30 suiter har 180 grader panorama udsigt til Balis skønne natur. Suiterne er 70 m2 og alle udstyret med 25 m2 privat terrasse med solsenge og spisebord.

Værelserne er det rene kunst. Indretning, design og funktionalitet går op i en højere enhed, og det er ikke overraskende at mange af Bismas gæster vælger at afprøve roomservice menuen, og nyder en privat middag eller frokost på terrassen.

En 50 meter lang swimmingpool ligger elegant i den tropiske have hvor også spa og restaurant er lagt. Et lille atypisk paradis hotel kun 10 minutters gang fra hovedgaden, Monkey Forest Road.

Læs mere Læs mindre
bali - komaneka bisma resort_pool view
 • 30 værelser
 • By: 1 km
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Ubud

Green Field Bungalows ★★★+

Pragtfuldt resort med den mest betagende udsigt ud over neongrønne rismarker med skræppende ænder og kvækkende frøer. Hotellet ligger kun 5 minutters gang fra Ubuds hovedgade, Monkey Forest Road.

Hotellet blev totalt istandsat i 2010 og åbnede i 2014 yderligere 20 værelser, så der i dag er 50 værelser i alt. Green Field Bungalows er efter vores overbevisning et af Ubuds mest charmerende hoteller. Den engagerede og stilsikre familie, der driver hotellet, har indrettet alle værelserne forskelligt og givet dem navne i stedet for traditionelle numre.

Alle værelser har balkon eller terrasse, og den stilfulde og fantasifulde indretning er en oplevelse i sig selv. Hotellet har to swimmingpools, den ene med udsigt til rismarkerne.

Prisen er særdeles overkommelig – vi synes man får rigtigt meget for pengene på Green Field Bungalows.

Læs mere Læs mindre
bali - green field hotel_pool_05
 • 66 værelser
 • By: 0 km
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • Balkon/Terrasse

Ubud

Mathis Retreat Ubud ★★★★

Dette skønne boutiquehotel ligger ca. 4 km uden for Ubud centrum, i total fred og ro og omgivet af idylliske rismarker. Vælg mellem superior-værelser eller bungalows – begge værelseskategorier er meget rummelige (henholdsvis 40 og 50m2) og smukt indrettet med balinesisk brugskunst. Superior-værelserne har egen balkon med fabelagtig udsigt over rismarkerne, mens bungalows har privat have og masser af atmosfære.

Den uforglemmelige udsigt kan herudover nydes fra den smukt anlagte infinity pool og fra restauranten Terracotta, der byder på et stort, lækkert udvalg af såvel indonesiske specialiteter som kendte favoritter fra det internationale spisekort.

Restauranten bestræber sig på at anvende lokale, friske råvarer og rangerer blandt Ubuds bedste og mest stemningsfulde spisesteder.  

I de åbne spahytter kan I få velgørende massage – det eneste, der forstyrrer jer, er ænderne, der rapper sig gennem rismarkerne.

Mathis Retreat har kun 21 værelser, så skynd jer, hvis I vil have en oplevelse ud over det sædvanlige.

Læs mere Læs mindre
bali - mathis_retrat_pool_02
 • 21 værelser
 • By: 4 km
 • Pool
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse
 • Wifi
 • Spa

Ubud

Villa Bayad

Som et alternativ til at bo på hotel i Ubud kan Stjernegaard Rejser nu tilbyde Villa Bayad - en luksuriøst og stærkt personligt indrettet villa beliggende midt i et frodigt landskab af rismarker kun få kilometer fra Ubud.

Hele villakomplekset har 4 soveværelser og plads til 8 voksne samt evt en ekstra opredning i hvert værelse - dvs max 12 personer.

Villaen er tegnet af Popo Danes, Balis mest anerkendte arkitekt, kendt for sine huse og hoteller i det meste af Sydøstasien. Villa Bayad er da også internationalt omtalt og beskrevet i både bøger og magasiner.

Bygningerne er bygget i traditionel balinesisk byggeskik og følger rismarkernes konturer og smyger sig ind i landskabet som havde de altid ligget her. Til alle sider ligger rismarker, hvor I hver dag kan følge med i arbejdet - pløjning, plantning og høst.

I spiser og opholder jer det store hovedhus, som også indeholder et rummeligt, moderne indrettet åbent køkken og tv-stue. De 4 soveværelser er alle indrettet i separate bungalows med udsigt over have og risterrasser. Badeværelserne har udendørs brusebad. To af disse bungalows er i bygget omkring en separat, privat køkken- og spise-pavillon, og egen privat plunge-pool.

Alle rum og er forskelligt og personligt indrettet, og hvor I end vender og drejer jer, oplever I malerier, skulpturer og det kunsthåndværk, som Bali er så kendt for.

Villa Bayad ligger midt i en 8000 m2 stor have, der forløber i terrasser og er fyldt med utallige blomstrende buske, palmer og frugttræer. Fiskedamme, åer og små vandfald fuldender billedet og binder havens forskellige afdelinger sammen. I havens nederste del findes 2 put-and-take damme, og fiskestænger er parat til brug.

Hernede er også en yoga-pavillon, og i de kølige morgentimer er yoga hernede i den fredfyldte dal en helt speciel oplevelse. Yogamåtter og -puder er til rådighed og har I brug for en instruktør, kan det hurtigt arrangeres.

Med udsigt over rismarker og jungleklædte skråninger ligger den 75 m2 store swimminpool, flankeret af et jerntræ-pooldæk med solsenge, parasoller og også en traditionel "bale"(pavillon) til skyggefuld afslapning. Her ved pooldækket findes også et lille cafe-område med en teriyaki-grill, hvor I kan nyde frokost eller snacks. I forbindelse med cafeen ligger et veludstyret fitness-rum til fri afbenyttelse samt toilet og bad.

Et lille overdækket spa-atrium giver mulighed for udendørs karbad og her kan også arrangeres massage. Vi har 2 massagesenge og massører kan lynhurtigt komme til villaen.

Villa Bayad ligger kun ca. 10 km kørsel fra Ubud - Balis kulturelle og kunstneriske centrum. Byen er fyldt med gallerier og kunstneres værksteder, og i hovedgaden og især i sidegaderne er shopping svær at modstå. Ubud har også mange fine restauranter i alle prislag - fra de små ydmyge lokale "warung" til internationale restauranter i høj gastronomisk klasse.

De fleste plejer dog at ende med at spise hjemme. Villaen har to fremragende kokke, Putu og Sri, der, ud over det inkluderede morgenmåltid, kan tilbyde at servere frokost og aftensmad, som I blot om formiddagen vælger ud fra det omfattende menukort. Personalet arrangerer gerne aftensmad ved poolside med lys, dekorationer og musik, og - hvis I ønsker det - traditionel balinesisk dans.

Ud over Putu og Sri er yderligere ti ansatte parat til at imødekomme jeres ønsker. Komang er house manager og hovedansvarlig. Bagus er hans højre hånd, og de øvrige opgaver udføres af en køkkenassistent, to maids, en poolansvarlig og fire gartnere.

To biler er til enhver tid parat til at bringe jer til og fra Ubud. I får en lokal mobiltelefon, så I bare ringer, når I vil afhentes, eller chaufføren bliver i byen og venter på jer - alt efter ønske. Ud over denne gratis shuttle-service er der selvfølgelig fri transport til og fra lufthavnen, hvorimod andre længere bilture afregnes.

I villaen er der fire mountainbikes til fri afbenyttelse. Komang er selv en ivrig mountainbiker og tager jer gerne på kortere eller længere cykelture imellem landsbyerne og rismarkerne omkring Ubud. Eller tag selv på opdagelse i området.

Måske får I lyst til at lære at lave nogle af de madretter, I får serveret. Så afholder vores to kokke gerne madlavningskursus. I starter med tidligt morgenindkøb på markedet og tilbereder derefter retterne i løbet af dagen.

Læs mere Læs mindre
bali - villa bayad_pool_udsigt_03
 • 4 værelser
 • Pool
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • Spa

Ubud

Beji Ubud Resort ★★★+

På et fantastisk stykke land som skråner ned mod floden har ægteparret Rinie og Gede ført deres drømme ud i livet. Med et enormt personligt engagement har de bygget et fabelagtigt lille boutique-stil hotel omgivet af en tropisk have med ikke mindre end 4 skønne swimmingpools. Hertil kommer en betagende udsigt og lyden af den rislende flod som løber bunden af haven.

Beji ligger i fredelige omgivelser 10 minutter fra Ubuds centrum (der er gratis transport) men med flere gode restauranter i gåafstand fra resortet, bl.a. Mozaic (Ubuds bedste) eller den legendariske Naughty Nuri's samt det berømte Neka Museum.

Værelserne er store og smagfulde indrettede, alle med egen privat terrasse, aircondition, minibar, kaffe / te faciliteter, TV. Beji´s restaurant er afgjort et besøg værd, priserne rimelige, maden god og udsigten endnu bedre. Der er naturligvis spa og et engageret personale der gør opholdet til noget særligt, og gerne hjælper med at arrangere udflugter mm.

Læs mere Læs mindre
bali - beji hotel_pool oversigt
 • 30 værelser
 • By: 1 km
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Ubud

Bhuwana Ubud Hotel ★★★+

Den erfarne hotelfamilie Candrawat, åbnede i august 2012 dette dejlige stilrene hotel i udkanten af Ubud omgivet af rismarker, en lille flod i baghaven, hvor landsbyens unger løber og leger, og kun 10 minutter til Ubuds hovedgade, Monkey Forest Road.

En smukt anlagt have med masser af tropiske blomster omgiver de 40 deluxe-værelser, restauranten og et stort swimmingpoolområde. De store lyse værelser er holdt i smagfulde nuancer og udstyret med tv, telefon, minibar, aircondition og terrasse eller balkon. Der er gratis wifi omkring restauranten og swimmingpoolen, cykler til fri afbenyttelse og gratis transport til Monkey Forest Road.

Hotellet serverer skønne friskpressede juicer, frisk lemonade og andre herlige drikke, dog ikke alkohol, men man må gerne købe øl og vin i supermarkedet og opbevare det i køleskabet på værelset til en drink på terrassen. Bhuwana Ubud Hotel er et dejligt og tiltalende resort, der får vores bedste anbefalinger.

Læs mere Læs mindre
bali - bhuwana ubud hotel_pool_udsigt_01
 • 40 værelser
 • Pool
 • Børnepool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Ubud

Bliss Spa & Bungalow ★★★+

Dette skønne, lille bungalowhotel med kun 20 værelser ligger særdeles idyllisk mellem grønne rismarker et par kilometer uden for Ubud, men i gåafstand til flere rigtigt gode restauranter. Værelserne er indrettet i smuk, balinesisk stil og alle har terrasse eller balkon, hvor morgenmaden serveres. Hvilken herlig måde at begynde dagen på med veltilberedt morgenmad, frisk kaffe og udsigt til rismarkerne!

På Bliss hersker i det hele taget en særlig Ubud-ånd og en meget familiær stemning. Ejeren, som er ud af en berømt balinesisk hotelfamilie, bor på stedet med sin familie.

Det lille tempel i midten af området er et vidnesbyrd om Balis og især Ubuds mange ceremonier og er med til at skabe den helt særlige autentiske stemning, der præger hotellet.

En lille å risler gennem området ud til rismarkerne, og i spaen, som har ry for at være virkelig god, kan I nyde en lang række behandlinger og komme helt ned i gear. Et rigtigt godt valg for spa- og yogadyrkere og jer, der holder af fred og ro.

Læs mere Læs mindre
bali - bliss spa bungalow_pool
 • 20 værelser
 • By: 2 km
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • Balkon/Terrasse

Ubud

Komaneka Rasa Sayang ★★★★

I 2011 åbnede Komaneka endnu et hotel i Ubud. Denne gang et suverænt by-hotel midt på hovedgaden, Monkey Forest Street - dog uden nogen form for støj fra gaden.

Igen er det lykkedes den idérige ejer, Mr. Koman, at skabe et fuldstændigt hotelkoncept, med 30 fantastiske værelser, alle med terrasse eller balkon og alle tænkelige faciliteter, dog ikke den store udsigt - men Komaneka kan designe de mest fantastiske værelser, hvor man føler sig hjemme!

Nedenfor swimmingpoolen og restauranten løber en lille å og der er udsigt til moder naturs prægtige landskab på skråningen, der afslutter hotellets område. Nyt lækkert by-hotel med fine detaljer og god beliggenhed.

bali - komaneka rasa sayang_afslapning
 • 30 værelser
 • By: 0 m
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Ubud

Komaneka Resort ★★★★

Selvom Komaneka Resort ligger på den travle Monkey Forest Road, så fornemmer man med det samme, når man træder ind i receptionen, at roen og freden sænker sig. Dette hotel er en sand oase med en vidunderlig stemning og et meget højt serviceniveau.

Ejeren og arkitekten bag Komaneka er søn af den legendariske stifter af Neka Gallery, der er Balis pendant til Louisiana museet i Humlebæk. Den gode smag og stilfulde indretning fornægter sig ikke og er bestemt gået i arv og resultatet er Komaneka Resort og Gallery, som ligger side om side. Et spændende hotel, hvor den balinesiske stilart er i fuldt flor. 

 

Deluxe-værelserne er beliggende i en toetagers bygning, mens villaerne har egen indgang. Alle værelser har alt, hvad man kan ønske sig af faciliteter, og hver aften lægger stuepigen en ren natskjorte frem på himmelsengen - blot et af mange eksempler på stedets høje service.

Efter receptionsområdet ligger en hyggelig overdækket restaurant og for enden af resortet, ud mod rismarkerne, finder I et smukt anlagt mindre poolområde. Her serveres der også afternoon tea hver dag.

Læs mere Læs mindre
bali - komaneka monkey forest_pool
 • 21 værelser
 • By: 0 m
 • Pool
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Ubud

Komaneka Tanggayuda ★★★★★

Komaneka Tanggayuda er fantastisk og har afgjort fortjent alle fem stjerner. Som hos sit søsterhotel, Komaneka Resort, er intet overladt til tilfældighederne på Komaneka Tanggayuda. I de mest betagende omgivelser kun 25 minutters kørsel fra Ubud centrum ligger dette vidunderlige hotel med udsigt over dalen. Her er kun ét forstyrrende element, nemlig floden Oos' monotone brusen. 

Komaneka Tanggayuda har 20 eksklusive villaer - 16 af disse har egen gårdhave med egen pool.

De øvrige 4 villaer, har egen gårdhave men ingen pool. Der er naturligvis alle faciliteter på værelset, cd-/dvd-afspiller, aircondition, minibar mv. Afternoon tea serveres ved den smukke swimmingpool eller i jeres egen gårdhave. Ni gange om dagen er der en shuttlebus ind til Ubud, og ellers kan I nyde dagen i spa-afdelingen. 

Komaneka Tanggayuda er særdeles vanedannende.

Læs mere Læs mindre
bali - komaneka tanggayuda_restaurant_01
 • 20 værelser
 • By: 20 km
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Ubud

Pertiwi Resort & Spa ★★★

Pertiwi er balinesisk og betyder "moder jord" - et velvalgt navn til et lille stykke af Edens Have beliggende ud til Ubuds centrale handelsgade, Monkey Forest Road. Bag den lille reception gemmer sig 50 bungalows fordelt på tre værelseskategorier. 

De nye villaer er temmelig dyre, mens Pertiwis superior- og deluxe-værelser er gode boliger til en attraktiv pris. Begge værelsestyper er fordelt på otte hytter.

Alle med store pæne værelser med aircondition, minibar, telefon, TV, balkon eller terrasse. Hotellet har to swimmingpools, to restauranter og er et godt valg, hvis I ønsker at bo midt i Ubud i gå-afstand til alt.

bali - pertiwi resort spa_pool stole
 • 50 værelser
 • By: 0 m
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Ubud

Rama Phala ★★★+

Rama Phala Resort & Spa er ideelt beliggende tæt på Monkey Forest i hjertet af Ubud - Balis helt unikke kunstneriske og kulturelle hovedstad.

Her tilbydes deluxe og familieværelser, alle indrettede i enkel balinesisk stil med alle moderne faciliteter såsom aircondition, TV, telefon, hårtørrer, minibar og kaffe-/tefaciliteter.

Rama Phala har restaurant, pool-bar, swimmingpool, børnepool og spa-afdeling.

bali - rama phala resort spa_pool_01
 • 36 værelser
 • By: 0 m
 • Pool
 • Børnepool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • TV

Ubud

Tegal Sari ★★★+

Stemningsfuldt resort med en guddommelig udsigt til Ubuds storslåede natur og rismarker så langt øjet rækker. Tegal Saris 21 værelser er fordelt i en skøn have med mangfoldige detaljer samt en lille swimmingpool og en herlig restaurant. Hotellet tilbyder et væld af aktiviteter fra vandreture, cykeludlejning, kursus i asiatisk madlavning, batik og drageflyvning for de mindste. 

Værelserne er store og velindrettet og udstyret med balkon eller terrasse, aircondition, telefon og minibar. Vælg værelseskategorierne "super deluxe" eller "deluxe", her får I rigtig meget for pengene. En skøn lille oase i udkanten af Ubuds centrum men kun få hundrede meter fra restauranter, caféer og forretninger.

bali - tegal sari_udefra_04
 • 21 værelser
 • By: 0 m
 • Pool
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • Balkon/Terrasse

Ubud

Ubud Bungalows ★★+

Perfekt beliggende lille hotel direkte ud til hovedgaden, Monkey Forest Road. Haven er frodig og over alt er der blomster i flor, bananpalmer og tronende kokospalmer. Ubud Bungalows har kun 18 værelser hvoraf de fire superior værelser har aircondition, mens de 14 standardværelser har vifte i loftet.

Stilen er udpræget balinesisk med smukke udskæringer og bambusmøbler. Her er pænt og rent og prisen taget i betragtning, et rigtig fint lille sted hvor den balinesiske gæstfrihed mærkes fra første møde med hotellets personale. Værelser har minibar og naturligvis moderne badeværelse. Ubud Bungalows har en lille, hyggelig restaurant og swimmingpool.

bali - ubud bungalows_pool_01
 • 18 værelser
 • By: 0 m
 • Pool
 • Børnepool
 • Restaurant
 • Aircondition
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Ubud

Yulia Village Inn ★★★

Vi synes selv, at vi var heldige, da vi fandt familien Halims lille herlige hotel med en super beliggenhed på hovedgaden, Monkey Forest Road, og med frodige rismarker i baghaven.

Yulia Village er klassificeret som turistklassehotel, men atmosfæren er førsteklasse i kraft af families datter Yennys store engagement i gæsterne og deres trivsel. 

Midt i haven finder I et lille swimmingpoolområde med tilhørende bar. Værelserne er flot indrettede og naturligvis udstyret med aircondition, TV, telefon, minibar samt terrasse eller balkon.

bali - yulia inn_pool_01
 • 28 værelser
 • By: 0 km
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Ubud

Ananda Cottages ★★★

Hyggeligt og stemningsfuldt hotel bygget i typisk balinesisk stil og smukt beliggende i udkanten af Ubuds centrum, ca. 20 minutters gang fra hovedgaden.

Naturen er allestedsnærværende i den smukke have med rislende vandløb og med rismarker, så langt øjet rækker. Der er et par gode restauranter tæt på hotellet, og det spændende Antonio Blanco kunstmuseum ligger kun ca. 10 minutters gang fra hotellet.

Ananda Cottages har 80 indbydende superior og deluxe-værelser fordelt rundt omkring i haven og indrettet med mørke træsorter, der skaber en hyggelig stemning.

Alle værelser er udstyret med aircondition og minibar og har egen møbleret altan eller terrasse. Spa’en tilbyder skønne behandlinger i samarbejde med Bliss Spa, og er man til yoga, så er der særlige faciliteter til de daglige øvelser.

Der findes tre swimmingpools på området, en dejlig restaurant med en hyggelig bar og masser af plads til at nyde opholdet og den landlige idyl. 

Læs mere Læs mindre
bali - ananda cottages_pool_01
 • 80 værelser
 • By: 2 km
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Balkon/Terrasse
 • Wifi

Ubud

Pertiwi Bisma 1 ★★★+

Pertiwi Bisma 1 ligger med en fabelagtig udsigt over rismarkerne og alligevel i gåafstand til Ubuds hovedgade, Monkey Forest Road. Der ånder total fred og ro på resortet, som byder på 31 skønne værelser, en god restaurant og to virkelig skønne pools med en ubetalelig udsigt. Herudover findes en stor pavillon, også med fantastisk udsigt, som bl.a. bruges til yogaundervisning.

Værelserne er smukt indrettet med god plads og er fordelt i toetagers bygninger. Alle værelser har egen balkon eller terrasse. Der er naturligvis gratis wifi overalt. Pertiwi Bisma er et rigtigt godt bud på et hotel i Ubud, hvor indretning og den omkringliggende natur spiller maksimalt sammen, og hvor det venlige personale gør en ekstra indsats for, at gæsterne skal føle sig godt tilpas.

bali - pertiwi_bisma_pool_06
 • 31 værelser
 • By: 1 km
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse
 • Wifi

Ubud

The Artini Resort ★★★+

Et virkeligt skønt nyt hotel med bedste beliggenhed i centrum af Ubud på en lille stikvej fra hovedgaden og alligevel i total stilhed og med rismarkerne som nabo. The Artini Resort har netop været igennem en større renovering og har fået tilføjet 30 nye værelser, der ligger i et bakket terræn med en smukt anlagt have, udsigt over rismarken og en skøn infinity pool.

Alle værelser har balkon eller terrasse med udsigt ned over haven eller til en af de to swimmingpools. På trædækket rundt om poolen ligger en hyggelig bar, hvor der hersker en befriende ro og loungeagtig stemning omkring solsengene. Artini har en hyggelig restaurant og yogaundervisningen foregår i den frodige have.

Værelserne er smukt indrettet i en god blanding af traditionel balinesisk stil og moderne trends med masser af ædeltræ og natursten. Et rigtigt godt bud tæt på skønt ophold i Ubuds landlige idyl, tæt på hovedgaden, og ovenikøbet til en overkommelig pris.

Læs mere Læs mindre
bali - the artini resort_pool_08
 • 40 værelser
 • By: 0 m
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse
 • Wifi

Ubud

Pertiwi Bisma 2 ★★★+

Få minutters gang fra Ubuds hovedgaden Monkey Forest Road, ved siden af søsterhotellet Pertiwi Bisma 1 ligger nu Pertiwi Bisma 2. Fra vejen går man gennem receptionen og restauranten ad en gangsti ned gennem resortet med toetagers huse på begge sider. Alle værelser i denne afdeling har egen balkon eller terrasse og er pænt indrettet i lyse farver og med mørke træmøbler.

Pertiwi Bisma 2 er et rigtigt godt bud til jer, der sætter pris på fred og ro og holder af at komme lidt væk fra menneskemængden og alligevel være tæt på.   

Længere nede i terrænnet med fri udsigt over den vidunderlige regnskov og risterrasserne ligger en række smukke villaer bygget i ædelt træ fra yderst til inderst, og foran dem finder man resortets infinity pool og en restaurant med samme tiltalende udsigt.

Læs mere Læs mindre
bali - pertiwi bisma2 luxury villa_01
 • 20 værelser
 • By: 1 km
 • Pool
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • Balkon/Terrasse
 • Wifi
 • Spa

Ubud

Jati Cottage ★★★

Jati Cottage er et nyt stilfuldt resort som åbnede i 2017. Resortet ligger i et mere roligt område, men kun en kort gåtur (ca. 500 meter) fra Monkey Forest Road, Ubuds absolutte centrum.
De 28 smagfulde værelser er fordelt på tre niveauer, der er centreret omkring en hyggelig, tropisk gårdhave med pool og liggestole. På første niveau ligger receptionen og restauranten, på andet niveau Deluxe/Cottage-værelserne og på tredje niveau Suite/Bungalow-værelser. Alle værelsestyper er rummelige og lækkert indrettet med komfortable møbler, smukke brændte farver og balinesisk billedkunst på væggene. Alle værelser har møbleret terrasse eller balkon, og suiterne har herudover et lille køkken.

Et skønt resort med masser af atmosfære og hjertelig og personlig betjening.

bali - jati cottage_02
 • 28 værelser
 • Pool
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Wifi
 • Roomservice

Ubud

Alaya Resort ★★★★

Alaya Resort er et klassisk luksushotel i balinesisk forstand beliggende med udsigt til grønne rismarker og landlig idyl og samtidig kun en kort gåtur fra hovedgaden Monkey Forest Road med en overflod af restauranter, cafeer og butikker.  

Indretningen er kræs for øjnene med kunst og design fra nogle af Balis mest respekterede kunstnere. Også værelserne er smukt indrettet og fordelt på to etager, vælg mellem Deluxe, Alaya Room og Alaya Suite, der har plads til to voksne og to børn. 

Måltiderne indtages i den åbne, overdækkede restaurant, og svømmeture kan nydes i en af resortets to smukt formede pools. Der er masser af luft og lys rundt omkring, og resortet er således en dejlig oase at komme "hjem" til efter oplevelser i Ubuds forholdsvis travle gader.

Læs mere Læs mindre
bali - alaya resort_vaerelse_01
 • 105 værelser
 • By: 0 km
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse
 • Wifi
 • Fitnesscenter
 • Spa

Ubud

Villa Sonia ★★★

Dette skønne lille hotel med kun 19 værelser ligger lidt uden for Ubud i landsbyen Nyuh Kuning men stadig i gåafstand fra byen og Monkey Forest. Her ånder alt fred og ro, og man er omgivet af et tropisk landskab og den typiske, smukke balinesiske byggestil og smagfulde indretning.

Vælg mellem Deluxe- og Super Deluxe Rooms med direkte adgang til pool samt suiter. Alle værelser har terrasse eller balkon. I Villa Sonias lille restaurant, Warung Wareg, nyder I et godt måltid med udsigt til poolen og de frodige omgivelser. Her holdes der også kokkeskole mod forudbestilling, og i spa'en kan I læne jer tilbage og nyde afslappende behandlinger i fredfyldte omgivelser. 

bali - villa sonia_pool_02
 • 19 værelser
 • Pool
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse
 • Wifi
 • Spa

Ubud

Green Field Resort ★★★+

På Green Field Resort er du ikke i tvivl om, at du befinder dig i Ubuds magiske verden. Det lille boutiquehotel er omgivet af grønne rismarker, mens alt fra have til værelse er gennemsyret af et lokalt strejf og traditionelle elementer. Hotellet ligger mindre en 1 kilometer fra Monkey Forest, ca. 2 km fra Ubud Palace og Green Field arrangerer gratis transport til Ubud centrum, når det passer jer. Kort sagt en skøn oase midt i et autentisk landsbymiljø, men tæt på Ubuds forretninger og restauranter.

Hotellet råder over et dejligt poolområde, der er prydet med traditionelle statuetter, lotusblomster og springvand med en skøn udsigt til rismarker og blomsterflor. Hertil en restaurant og en spa. Værelserne er individuelt indrettet i traditionel balinesisk stil med en række moderne bekvemmeligheder, herunder en stor balkon eller terrasse hvorfra den landlige idyl kan nydes. 

bali - greenfield resort_01
 • 36 værelser
 • Pool
 • Børnepool
 • Bar
 • Cafe
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse
 • Wifi
 • Minibar
 • Roomservice
 • Spa

Rejser til Ubud

Bali
På sansernes ø
13 dage fra kr. 15.995
2 Candi Dasa 1 Lovina 2 Munduk 3 Ubud 2 Sanur - evt yderligere forlængelse
Bali
Mageløse oplevelser
17 dage fra kr. 9.990
3 Candi Dasa 4 Ubud 7 Sanur
Bali
Mageløse oplevelser på Bali, Flores og Komodo
17 dage fra kr. 12.700
4 Ubud, Bali 2 Labuan Bajo, Flores 1 Ruteng, Flores 5 Sanur, Bali 2 Singapore
Bali
Mageløse oplevelser på det vestlige Bali og Lembongan
17 dage fra kr. 10.690
3 Pekutatan, vestlige Bali 4 Ubud 3 Lembongan Island 4 Sanur
Bali
Mageløse oplevelser på Bali, Gili og Lombok
17 dage fra kr. 11.635
5 Ubud, Bali 5 Gili Meno 4 Lombok
Bali
Mageløse oplevelser i Ubud, Lovina og Jimbaran
17 dage fra kr. 12.970
4 Ubud 5 Lovina 5 Jimbaran
Bali
Kultur og koraller
17 dage fra kr. 11.990
4 Ubud 2 Amed 5 Gili 3 Sanur
Bali
Balis bedst bevarede hemmeligheder
17 dage fra kr. 12.595
3 Sanur 3 Barat-nationalpark 4 Ubud 4 Canggu / Jimbaran / Seminyak
Bali
Bali og Gili-øerne
17 dage fra kr. 11.960
4 Sanur 4 Ubud 4 Gili 2 Sanur
Bali
Sanur og Ubud
17 dage fra kr. 10.750
9 Sanur 5 Ubud