Rundrejse til Bali – kom bag facaden med de lokale på godt dansk
Rundrejse Bali
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (1250 anmeldelser)

Rundrejser til Bali

Hvilke typer af rundrejser til Bali tilbyder Stjernegaard?

Hos Stjernegaard tilbyder vi to former for rundrejser til Bali: Rundrejser med dansktalende rejseleder og mageløse oplevelser. Ved begge rejseformer rejser du med en mindre gruppe på faste afgange, men graden af gruppeaktiviteter varierer fra rejseform til rejseform.

Hvad er en rundrejse med dansktalende rejseleder?

En rundrejse med dansktalende rejseleder er en spændende, oplevelsesbaseret rejse, som er tilrettelagt ud fra vores erfaring og massive viden om Bali. Rejsen er fordelt over 5-6 indkvarteringssteder foruden de stop, vi gør undervejs.

Vi har sammensat rejsen ud fra en balance, hvor du oplever så meget som muligt og samtidigt har tid til at fordøje de mange indtryk, som øen efterlader dig med. 

Når du rejser på rundrejse med dansktalende rejseleder, er du altid sammen med en lille gruppe af max 22 deltagere. Du får alle oplevelserne serveret af en af vores erfarne balinesiske rejseledere, som følger med gruppen på hele rundrejsen. Rejselederne ved, hvad de taler om, fordi de har rødder på øen – og så gør de det oven i købet på godt dansk, så du kan forstå hvert et ord.

Gratis foredrag om Bali
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til gratis foredrag om Bali

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)
Se også vores individuelle rejser

Er du mere til oplevelser på egen hånd eller ønsker du helt at skræddersy din rejse, så kig på vores 18 rejseforslag.

Se rejseforslag >

Hvad er "mageløse oplevelser"?

Mageløse oplevelser er en rundrejseform, hvor du rejser med en gruppe af max 20 deltagere. Du bor på de samme hoteller som resten af gruppen, kører med samme bus fra sted til sted, og ved tilkøb af udflugtspakken får du også en masse oplevelser sammen med gruppen. Men derudover har I frie tøjler til at gøre, hvad I hver især vil. 

Rejsen er bygget op omkring 3-4 områder, hvor du får god tid til at opleve og fordøje de mange indtryk, som området byder på. Konceptet tillader dig at opleve de forskellige steder på egen hånd, hvis du foretrækker at have helt frie tøjler – eller du kan tilkøbe udflugtspakken, som giver dig en række spændende oplevelser undervejs, dog med en god portion fritid.

Med mageløse oplevelser på Bali vil udflugterne i overvejende grad foregå med en af Stjernegaards dansktalende, balinesiske rejseledere, der giver dig et unikt indblik i kulturen, historien og området, men lokale, engelsktalende guider kan forekomme.

Hvem er mageløse oplevelser for?

Mageløse oplevelser er til dig, der gerne vil opleve og samtidigt have en vis grad af frihed på din rejse. Her vælger du selv, om Stjernegaard blot skal stå for det praktiske, eller om du også vil nyde godt af de spændende oplevelser i udflugtspakken.

En veltilrettelagt rejseform til en god pris – med eller uden udflugtspakke.

Små grupper – hvad er fordelene?

Med Stjernegaard foregår rundrejserne i små grupper af 6-22 deltagere samt rejselederen, der er med på hele rundrejsen, såfremt du vælger en rundrejse med dansk rejseleder.

Fordelen ved de små grupper er, at I kan køre i en lille bus, der kan komme rundt overalt. Hertil kan du være sikker på, at alle kan høre, hvad der bliver sagt, så intet guldkorn går din næse forbi, ligesom der er plads til, at alle kan stille spørgsmål. Sidst men ikke mindst giver de små grupper mulighed for, at deltagerne i gruppen nemmere lærer hinanden at kende.

Hvem er en rundrejse med dansk rejseleder for?

Alle kan nyde godt af en rundrejse med dansktalende rejseleder, for her vil du virkelig opleve at få det hele med. Du kommer godt bag om kulturen, kommer tæt på de lokale og får hele historien om, hvad den balinesiske kultur er bygget op omkring, og hvordan samfundet fungerer i dag.

En rundrejse er for dig, der gerne vil beriges med viden og oplevelser – og for dig, der gerne vil rejse med en lille gruppe af ligesindede, der også brænder for de store oplevelser. På rundrejse med dansktalende rejseleder er du ladt i trygge hænder, da alt er timet og tilrettelagt.

Alt du skal gøre er at opleve og lade Bali gøre et indtryk på dig.

Ceremoni på Bali

Hvad gør Stjernegaards rejseledere på Bali til noget særligt?

Når du tager på rundrejse til Bali med dansk rejseleder eller med Stjernegaards mageløse oplevelser, har du selskab af en lokal, balinesisk rejseleder, der taler flydende dansk.

En god, unik kombination, der gør rejsen til noget helt særligt. Da rejselederen er født og opvokset på Bali eller har boet på øen gennem flere år, får du et helt særligt indblik i øens kultur og historie, som kun en balineser kan formidle den.

Du får mulighed for at stille indgående spørgsmål til livet på Bali og lærer om de små finurligheder, som måske var gået andres næser forbi.

Se alle vores rejseledere på Bali

Rundrejser med tilkøb af udflugter

Se afrejsedatoer Se oversigt
Bali
Mageløse oplevelser
17 dage fra kr. 9.990
Bali
Mageløse oplevelser på det vestlige Bali og Lembongan
17 dage fra kr. 10.690
Bali
Mageløse oplevelser på Bali, Gili og Lombok
17 dage fra kr. 11.635
Bali
Mageløse oplevelser i Ubud, Lovina og Jimbaran
17 dage fra kr. 12.970
Bali
Mageløse oplevelser på Bali, Flores og Komodo
17 dage fra kr. 12.700

Rundrejse til Bali med dansktalende rejseleder

Se afrejsedatoer Se oversigt
Bali
På sansernes ø
13 dage fra kr. 15.995
Java og Bali
Østens have og gudernes ø
14 dage fra kr. 14.990
Sumatra og Java
Det ultimative eventyr
14 dage fra kr. 19.990

Fandt du ikke det du ledte efter?

Tag et kig på vores individuelle rejser, hvis du gerne vil skræddersy din rejse, eller være på egen hånd.

bali - bali_ceremoni_slider_79

Ari var meget dygtig

Vores guide Ari var meget dygtig og ansvarsbevidst. Han brændte for at fortælle alt om Bali og var meget opsat på at gøre vores tur til en helt speciel oplevelse.
Bali
Jeanne og Bo, Hvidovre

Det var Triska der gjorde det levende

Rismarkerne, templerne og landsbyerne er meget fremmedartede og spændende for os danske, men det var Triska , der gjorde det levende og vedkommende. Hun er enestående.
Bali
Susanne & Knud, Holte

Vi var en fantastisk gruppe

Vi var en fantastisk gruppe. Jeg har aldrig rejst i gruppe før, så det var en behagelig og dejlig overraskelse.
Bali
Susanne, Slagelse

Hvordan er indkvarteringen på rundrejser til Bali?

På rundrejser med dansk rejseleder er det oplevelserne, der er i fokus. Men hotellerne skal selvfølgelig også være i orden. Derfor har vi udvalgt en række gode, oftest 3-stjernede, hoteller, hvor af mange har pool. Her er pænt og rent, og du er sikret en god nattesøvn samt morgenmad, inden gruppen begiver sig ud på dagens oplevelsesspækkede program.

Da du rejser med en gruppe er indkvarteringen bestemt på forhånd, men vælger du forlængelse i fx Sanur, er det muligt at opgradere til 5-stjernet luksus eller et hyggeligt boutiquehotel, alt efter hvordan du ønsker at afslutte rejsen.

Med mageløse oplevelser kan du i visse tilfælde vælge mellem ’godt’ og ’ekstra godt’, dog begrænset til udvalgte hoteller.

bali - the artini resort_pool_35

Hvornår kan vi komme på rundrejse med Stjernegaard?

Med en beliggenhed mindre end 1000 kilometer fra ækvator holder Bali en skøn gennemsnitstemperatur på ca. 28 grader året rundt. Selv i regntiden fra november til april vil regnen oftest kun vise sig i form af kraftige eftermiddagsbyger, og der er derfor aldrig et dårligt tidspunkt at besøge Bali på.

Mens størstedelen af rundrejserne med dansk rejseleder ligger fra september til april, hvor der er færrest turister på Bali, har vi valgt at lægge størstedelen af de mageløse oplevelser i sommerhalvåret, hvor der er mindst regn.

Hvornår er det bedst at besøge Bali?

Se klimatabeller over Bali og Gili-øerne.

Vejret >
 • bali sansernes oe_RR katalog forside
  Bali - På sansernes ø
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 12 sider
 • bali magelose katalog forside
  Bali - Mageløse oplevelser
  Individuel rejse eller m/ dansk rejseleder - 12 sider
 • Bali magelose vest
  Bali - Mageløse oplevelser på det vestlige Bali og Lembongan
  Individuel rejse - 16 sider
 • Bali_Mageløse_ubud lovina jimbaran_dec15
  Bali - Mageløse oplevelser, Ubud, Lovina og Jimbaran
  Individuel rejse m/ udflugter - 16 sider
 • bali_lombok og gili katalog forside
  Bali, Gili & Lombok - Mageløse
  Individuel rejse eller m/ dansk rejseleder - 12 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Kan man forlænge rejsen med badeferie?

Vores rundrejser med dansk rejseleder er spækket med store oplevelser, der gør indtryk længe. Derfor kan det være rart at fordøje det hele med et par dage med afslapning på stranden, inden du igen rejser mod Danmark. Af samme grund har vi gjort det muligt at forlænge vores rundrejser med dansk rejseleder, fx med et par dage på stranden i Sanur, hvor der er lagt op til daseferie og strandliv fra morgen til aften.

På alle vores mageløse oplevelser har vi sørget for, at du har flere dage på stranden med god tid til at komme helt ned i gear. Da afgangene på mageløse oplevelser er faste, kan vi ikke tilbyde forlængelse på disse.

bali - sanur_strand_baad_03
kontor billede_2000px_sharpen
Kontakt en rejsekonsulent
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Sune Falk Mikkelstrup
sf@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Sune Falk Mikkelstrup - rejskonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt en rejsekonsulent
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt en rejsekonsulent
Helle Falkenberg
hf@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Helle Falkenberg - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.