• David Attenborough

  Sabah-staten på Borneo er naturelskerens paradis - stedet hvor I kan opleve den verden, I har set på dokumentarfilm og fantastiske tv-programmer med eksempelvis Sir David Attenborough.

Det 8. vidunder
Individuel rejse
11 dage fra kr. 17.990

Store oplevelser i hælene på Sir David Attenborough til en attraktiv pris - måske markedets bedste individuelle rejse til Borneo

Borneo er verdens tredje største ø med omkring 19 millioner indbyggere. Ækvator sætter sin streg midt igennem øen, hvilket gør, at der er stort set samme temperatur året rundt, milde tropenætter og solrige dage med en sol, som går ned på samme klokkeslæt hver dag.

Borneo er delt mellem tre lande: Malaysia, Brunei og Indonesien. Denne rejse beskæftiger sig kun med den malaysiske delstat Sabah, det unikke naturparadis som Sir David Attenborough lavede sine fantastiske dokumentarfilm om sammen med BBC. Man kunne også vælge at besøge delstaten Sarawak, som er særlig kendt for sine langhuse, men natur- og dyremæssigt, så er der intet, der slår Sabah. Sabah er derfor dyrere end Sarawak, men man får også mange flere oplevelser her.

Sabah ligger på Borneos nordlige side og byder på alle øens vartegn. Denne individuelle rejse byder bl.a. på:

 • Ø-hop blandt skønne øer i Tunku Abdul Rahman-nationalparken
 • En vandretur på Borneos højeste bjerg, Mount Kinabalu, som med sin varierede flora og fauna troner majestætisk over øen
 • Besøg hos orangutanger og solbjørne i Sepilok og vandring på gangbroer under skyerne i regnskoven
 • Selingan Island, hvor flere tusinde havskildpadder årligt kryber op på strandene for at lægge deres æg
 • 2 nætter på Sukao Rainforest Lodge, en fantastisk lodge midt i regnskoven, hvor også førnævnte David Attenborough boede, og som National Geographic har udnævnt til at være blandt verdens bedste lodges.

Som det fremgår, står særprægede naturoplevelser i kø i Sabah, og denne tur er tilrettelagt, så I på 11 dage kan sætte hak ved de vigtigste af Borneos naturseværdigheder i et tempo, hvor I kan få sjælen med.

Vælg mellem forlængelse ved stranden eller i Singapore

Det er naturligvis muligt at forlænge rejsen, enten med nogle afslappende dage ved en skøn strand eller med flere oplevelser i Singapore, som er en spændende kontrast til Borneos vidunderlige natur. Til forlængelsen på stranden har vi valgt tre skønne strandhoteller:

 • Pacific Sutera****, lokal stemning ved havnen i Kuta Kinabalu. Mange muligheder for udflugter ud i marinenationalparken
 • Shangri La Rasa Ria*****, et luksusresort på stranden lige der, hvor regnskoven møder havet
 • Bunga Raya Island Resort & Spa*****, idyllisk beliggenhed på Gaya Island midt I marinenationalparken

Vælger I forlængelse i Singapore, kan I glæde jer til

 • Singapore Stopover Holiday-pakken, som giver gratis adgang til en lang række af byens seværdigheder
 • Shopping i verdensklasse
 • En spændende kulturel smeltedigel
 • Gastronomi fra hele verden i hele prisskalaen

Se forlængelserne på Borneo og Singapore her

God rejse til Borneo - det 8. vidunder! 

Foredrag om Borneo
25. september kl. 18:00 - 19:30
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Gratis foredrag om Borneo

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)

Turen i overblik

Ruten & højdepunkter

Se detaljeret dagsprogram >
Dag 1.
Afrejse fra Københavns Lufthavn
I flyver fra Københavns Lufthavn til Kota Kinabalu i Borneo, via et kort stop i Singapore.
Dag 2.
Ankomst til Kota Kinabalu (KK)
Ankomst til Kota Kinabalu med transfer til hotel. Resten af dagen er på egen hånd til at gå på opdagelse i byen og evt. prøve en af de mange lækre fiskerestauranter.
Dag 3.
Kota Kinabalu (KK) med ø-hop
Heldagsudflugt til den nærliggende Tunku Abdul Rahman marinepark som er et sandt paradis for strandløver, snorkelentusiaster og naturelskere. Her er der rig mulighed for at dase på det bløde sand, snorkle eller gå på opdagelse i den grønne natur ad de afmærkede stier.
Dag 4.
Kota Kinabalu - Mount Kinabalu
I bliver kørt til foden af Mount Kinabalu, Sydøstasiens højeste bjerg, hvor I skal på guidet tur rundt i UNESCO-parken med enestående fauna og flora, som jeres guide udførligt vil forklare om.
Dag 5.
Mount Kinabalu – Sepilok
Efter morgenmaden går turen på tværs af øen mod Sepilok med et stop undervejs i Sabah Tea Garden. I spiser frokost her på Sabahs eneste økologiske teplantage, inden I kører ned i det store lavlandsområde i den østlige del af Sabah. I ankommer til Sepilok ved Sandakan sidst på eftermiddagen og kan bruge de sidste lyse timer omkring hotellet, som ligger smukt midt i junglen.
Dag 6.
Sepilok, orangutanger og solbjørne
Der venter jer en oplevelsesrig dag, som starter ved Sepilok orangutang-rehabiliteringscenter. Her skal I opleve morgenfodring af de fantastiske orangutanger og høre mere om centerets arbejde. Herefter går turen videre til et nyåbnet center for solbjørne, en lille bjørneart der lever i Sydøstasiens regnskove. I spiser frokost i de skønne opgivelser ved Rainforest Discovery Center, hvorefter der venter en gåtur på gangbroer, der er bygget oppe i skovens øvre lag.
Dag 7.
Sepilok – Selingan Island
Transfer til Sandakan, hvorfra I sejler ud til Selingan-øen, bedre kendt som skildpaddeøen. I ly af natten skal I opleve havskildpadderne, der kommer ind på land for at begrave deres æg i sandet. En helt fantastisk oplevelse.
Dag 8.
Selingan Island – Sukau-regnskov
I sejler retur til Sandakan, hvor I i smalle både begiver jer ad den brune flod mod den unikke lodge, placeret midt inde i den frodige jungle.
Dag 9.
Sukau-regnskov
Safari på Kinabatangan-floden, hvor I nysgerrigt vil blive betragtet af gibbon-, makak- og næseaber, der sidder i mangrovetræerne, som læner sig ud over flodkanten. Hvis vejret tillader det, vil I også gå en lille tur i junglen sammen med jeres guide. Eftermiddagen og aftenen er på egen hånd, men I skal holde jer vågne, da der er natsafari på programmet, så I også kan opleve de dyr, der er aktive efter mørkets frembrud.
Dag 10.
Sukau – Kota Kinabalu
I kører retur til Sandakan, hvorfra I flyver tilbage til Kota Kinabalu. Efter et kort ophold her går turen hjemad via Singapore.
Dag 11.
Ankomst København
Ankomst til København tidlig morgen med Singapore Airlines.
Dag 10-13
Evt. forlængelse
Vælg mellem strandforlængelse eller forlængelse til Singapore.
Se detaljeret dagsprogram >
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Helle Falkenberg
hf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Helle Falkenberg - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

malaysia/borneo - borneo_kota kinabalu_gibbon abe_02

Dagsprogram Borneo

Dag 1. Danmark - Kota Kinabalu (Sabah)

Vi flyver med Singapore Airlines fra København direkte til Singapore, hvor vi ankommer den følgende morgen. Komforten er i højsædet, der er tv-skærm i alle sæder og mad samt drikkevarer er gratis om bord - ligeledes er et omfattende underholdningsprogram en del af servicepakken.

Dag 2. Kota Kinabalu

I Kota Kinabalu bliver I mødt af en lokalguide og chauffør, som sørger for jeres transport til hotellet, en lille køretur på omkring 20 min. I tjekker ind på byens centrale hotel, og resten af dagen er til fri disposition i KK, som Kota Kinabalu kaldes lokalt. Vi kan varmt anbefale at gå en tur i byen og opleve den charmerende stemning. Spis på en af de gode og billige fiskerestauranter. En god en af slagsen ligger ved siden af Promenade Hotel.

"KK" er hovedstad i Sabah, som er den malaysiske del på den kæmpe ø, som Borneo er. Hovedstaden er placeret lige ud til Det Sydkinesiske Hav, og byen er charmerende, da den er en god blanding af det moderne og autentiske. Smilene sidder løst på lokalbefolkningen, så man føler sig altid velkommen i den hyggelige by.

Overnatning: Kota Kinabalu

Kota Kinabalu

Hotel Dreamtel ★★★

Et turistklasse og centralt beliggende byhotel med god udsigt over Kota Kinabalu og øerne, som udgør en marine nationalpark i det Sydkinesiske Hav. Værelserne er pænt indrettede med gratis wifi, fladskærms-tv og rummelige badeværelser. Room service er muligt døgnets 24 timer, og der er desuden køleskab, te- og kaffefaciliteter på værelset. De fleste af byens seværdigheder ligger i gåafstand fra hotellet, som eks. Søndagsmarkedet. Et godt valg til jer der ønsker et godt hotel til et rimeligt beløb med bekvemmelighed og central placering.  

Godt

Hotelfacts

 • 160 værelser
 • Strand: 2 km
 • By: 0,4 km
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Helle Falkenberg
hf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Helle Falkenberg - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Dag 3. Kota Kinabalu - ø-hop til Tunku Abdul Rahman Marinepark

I bliver afhentet på jeres hotel efter morgenmaden. Dagens program byder på en heldagsudflugt til Tunku Abdul Rahman Marinapark, en gruppe af eksotiske tropeøer, der ligger ud for Kota Kinabalus kyst.

Øerne er en oplagt mulighed for ren afslapning på de hvide strande - og under vandoverfalden venter et sandt paradis for jer, der enten vil snorkle eller dykke i det krystalklare vand omgivet af farverige fisk og smukke koraller.

Her er også god mulighed for en vandretur på en af de afmærkede stier, hvor I kan opleve øens vilde natur. I kan være heldige at se kæmpevaraner, næsehornsfugle eller den sjældne filippinske buskhøne, og med lidt held vil I støde på makakaber, der leger i træerne.

I spiser frokost undervejs og har god tid til både at opleve den forunderlige verden under havets overflade og vandre en tur på øen. I vender tilbage til Kota Kinabalu midt på eftermiddagen, hvor der er tid til at slentre lidt i byen eller blot slappe lidt af. 

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
Overnatning: Kota Kinabalu

Kota Kinabalu

Hotel Dreamtel ★★★

Et turistklasse og centralt beliggende byhotel med god udsigt over Kota Kinabalu og øerne, som udgør en marine nationalpark i det Sydkinesiske Hav. Værelserne er pænt indrettede med gratis wifi, fladskærms-tv og rummelige badeværelser. Room service er muligt døgnets 24 timer, og der er desuden køleskab, te- og kaffefaciliteter på værelset. De fleste af byens seværdigheder ligger i gåafstand fra hotellet, som eks. Søndagsmarkedet. Et godt valg til jer der ønsker et godt hotel til et rimeligt beløb med bekvemmelighed og central placering.  

Godt

Hotelfacts

 • 160 værelser
 • Strand: 2 km
 • By: 0,4 km
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks

Dag 4. Kinabalu Park for foden af Mount Kinabalu

Efter morgenmaden kører I til Kinabalu-parken, der ligger ved foden af Sydøstasiens højeste bjerg, Mount Kinabalu, hvis tinder rejser sig 4.100 meter mod himlen.

Turen til foden af bjerget tager cirka to timer og går langs rismarker, forbi vandfald og over Crocker-passet til den tropiske regnskov. Undervejs stopper I ved det lokale frugtmarked i Nabalus, hvor I kan smage nogle af sæsonens lokale frugter. 

Kinabalu-parken er et mekka for verdens biologer. Parken blev etableret i 1964 og kom i 2000 på UNESCOs verdensarvsliste. Med et areal større end Singapore (750 km²) rummer området en enestående flora og et fantastisk dyreliv. Her findes en næsten ubegribelig variation og rigdom af fugle, insekter, blomster, planter og træsorter. Her ser I rododendron i alle afskygninger og endnu flere forskellige slags orkidéer og kødædende planter - mellem disse er de fascinerende kandebærere, der ligner hængende potter med låg. De største kan rumme op til et par liter vand. De er kødædende og indrettet som listige fælder med glatte vægge og en klæbrig bund, der fanger byttet, som uforsigtigt lader sig lokke indenfor - man har endog fundet døde rotter i nogle af dem.

Temperaturen i området ligger på behagelige 20-25°C, helt perfekt til en spadseretur sammen med en lokalkendt guide, der vil vise jer den spektakulære natur, duftene og lydene som nationalparken byder på.

I indkvarteres på et enkelt hotel, der ligger utroligt smukt pakket ind i naturen med en enestående udsigt. Et herligt sted at drikke en kop sen eftermiddagste, mens man betragter fuglelivet, den smukke bevoksning og det dramatiske bjerg i baggrunden.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Mt. Kinabula parken

Kinabalu National Park

Zen Garden ★★★

Velfungerende nyere hotel med super beliggenhed inde i nationalparken i rolige omgivelser. Hotellet er omgivet af en smukt beplantet have og udsigten er ganske betagende. Værelserne har alle moderne fornødenheder, naturligvis med eget badeværelse med brus, tv og mulighed for at lave sig en kop te eller kaffe. Her findes en stor restaurant og en mindre cafe. 

Godt

Hotelfacts

 • 127 værelser
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Dag 5. Mount Kinabalu - Sepilok

Dagen i dag byder på en længere køretur (ca. 5 timer) tværs over Sabah mod Sepilok tæt ved byen Sandakan. I starter dog dagen med at besøge Sabah Tea Factory for at få et indblik i fremstillingen af te og smage de lokale produkter. I spiser frokost ved Sabah Tea Garden, inden I fortsætter ned i det østlige lavland og til Sepilok.

Her indkvarteres I i fantastiske omgivelser midt i junglen omgivet af regnskov, hvorfra i kan gå til orangutang-rehabiliteringscenter og de imponerende hængebroer, der er spændt ud i trætoppende.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
Overnatning: Sepilok

Sepilok

Sepilok Forest Edge Resort ★★★

Dejligt hotel omgivet af junglen under én kilometer væk fra rehabiliteringscentret for orangutanger. Værelserne er fint indrettet med naturlige materialer og ligger spredt på området i små træhytter med skøn udsigt over haven, lotussøen og junglen fra den lille terrasse. Der er mulighed for at lave te og kaffe på værelset, hvis man da ikke ønsker at slå sig ned i den hyggelige restaurant, The Nest, som også har en vidunderlig udsigt over junglen. Der er en lille pool på resortet.

Godt

Hotelfacts

 • 12 værelser
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Balkon/Terrasse
Hotellet i Sepilok ligger midt i junglen omgivet af regnskov, hvorfra i kan gå til orangutang-rehabiliteringscenter og de imponerende hængebroer.

Dag 6. Sepilok, orangutanger

I dag venter en oplevelsesrig dag, der starter ved Sepilok orangutangrehabiliteringscenter. Her ser I først en dokumentarfilm om arbejdet med at gøre de søde rødhårede primater i stand til selv at klare sig i naturen, før I skal på en kort vandring gennem regnskoven for at se orangutangerne blive fodret. Efter 10 minutters gang gennem junglen kommer I til et lille foderplateau, hvor et par rangers venter.

I løbet af få minutter pusler det i træerne omkring jer. De unge aber, der endnu ikke kan klare sig selv, kommer to gange om dagen og får et kosttilskud i form af bananer og mælk. I lærer om orangutangernes livsvilkår af de lokale rangers - og de katastrofale konsekvenser det har, når skovene skamhugges, og primaterne ikke kan finde føde, bygge reder og meget mere.

Efter orangutangerne går turen videre til et nyåbnet center for solbjørne, en bjørneart der lever i Sydøstasiens regnskove. I møder det engagerede personale og ser, hvordan de arbejder med rehabilitering af den truede bjørneart. I fortsætter til Rainforest Discovery Center, hvor I får frokosten serveret i skønne omgivelser. Med fyldte maver venter en tur rundt på områdets gangbroer, men disse er lidt specielle, idet de hænger i skovens øverste trækroner og danner et par hundrede meter hængebroer mellem toppene på de gigantiske mengaristræer. Det kan godt give et sus i maven, hvis I kigger ned.

Rainforest Discovery Center er blandt andet kendt blandt ornitologer for at være et af de bedste steder at se den sky og meget sjældne spurvefugl, Bornean Bristlehead, som kun lever her.  

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
Overnatning: Sepilok

Sepilok

Sepilok Forest Edge Resort ★★★

Dejligt hotel omgivet af junglen under én kilometer væk fra rehabiliteringscentret for orangutanger. Værelserne er fint indrettet med naturlige materialer og ligger spredt på området i små træhytter med skøn udsigt over haven, lotussøen og junglen fra den lille terrasse. Der er mulighed for at lave te og kaffe på værelset, hvis man da ikke ønsker at slå sig ned i den hyggelige restaurant, The Nest, som også har en vidunderlig udsigt over junglen. Der er en lille pool på resortet.

Godt

Hotelfacts

 • 12 værelser
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Balkon/Terrasse

Dag 7. Sepilok - Selingan Island

I dag venter en af turens helt store oplevelser med over hundrede kilo tunge havskildpadder, der møjsommeligt slæber sig på land for at lægge æg.

I stikker til søs fra morgenstunden med kurs mod Selingan Island i Turtle Islands Nationalpark. Efter indkvarteringen på Selingan Island Resort har I eftermiddagen til at slappe af under et af de skyggefulde træer med en bog eller svømme i det turkisgrønne hav, hvor den forundelige verden åbner sig gennem dykkerbrillens glas.

Selingan Island har været et beskyttet område for skildpadder siden 1977 og bliver hvert år besøgt af mere end tusind skildpadder. Hver aften kommer skildpadderne til øen i tusmørket for at lægge æg i sandet. Her graver de cirka 60 centimeter dybe huller i sandet og lægger mere end 50 æg hver - når man er tæt på, kan man se, at de bliver skudt ud som fra et maskingevær. Når reden er fuld, dækkes den til med sand, hvorefter solens varme ruger æggene.

I aften er det jeres tur til at komme tæt på. Når I har spist aftensmad bliver I siddende på restauranten efter mørkets frembrud og venter og venter… og endelig gør de imponerende krybdyr deres entré på stranden. I går i samlet flok ned på stranden (husk lommelygte) for at være vidne til den unikke oplevelse det er, når de store grønne havskildpadder (også kaldet suppeskildpadder) lægger et halvt hundrede æg. Nationalparkens rangers indsamler æggene og anbringer dem under et stort net for at beskytte dem mod blandt andet rovfugle og krybdyr. 

Efterhånden som æggene klækkes, samles de små skildpadder i bassiner og sættes lidt senere ud i Det Sydkinesiske Hav. I får mulighed for at overvære udsættelsen af nogle af de bittesmå skildpaddeunger fra bassinerne, og måske overlever netop en af jeres skildpadder og vender tilbage til øen for at lægge sine egne æg.

Vi forbeholder os ret til at aflyse eller udskyde turen til Selingan Island i tilfælde af meget dårlige vejrforhold, som umuliggør sejladsen ud til øen. 

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Selingan Island

Selingan Island Chalets

Selingan Island Chalets ★★★

Park Chalet er et simpelt hotel med enkel indkvartering med eget bad/toilet. Værelserne er udstyrede med køleskab og myggenet. Hotellet er placeret på øens indbydende strand, hvor det er oplagt at bruge de solrige dagstimer til at dase på det bløde sand. Ikke mange meter ude i det blå hav ligger farverige koraller og spraglede tropefisk i alle faconer og størrelser.

Det er også muligt at gå en tur i øens tropiske omgivelser eller tage en kold drink på hotellets hyggelige terrasse, hvorfra man også kan nyde både frokost og aftensmad.

Godt

Hotelfacts

 • Strand: 0 m
 • By: 0 m
 • Bar
 • Restaurant

Dag 8. Selingan Island - Sukau Rainforest Lodge

Efter morgenmaden sejler I retur til Sandakan. I starter ud på det farvestrålende morgenmarked, der bugner med grønsager, frugter og ikke mindst et stort udvalg af fisk. Snup en klase bananer med under armen, den koster et par kroner.

Herefter fortsætter I til det kinesiske buddhistiske tempel, Puh Jih Seh. Lægt specielt mærke til Templets udformning, statuer og flotte udskæringer i loftet. Udenfor er der en fin have og ikke mindst udsigten ud over Sandakanbugten. I afslutter turen blandt havsigøjnere i pælelandsbyen Sim Sim. I har undervejs på rejsen set flere af disse landsbyer, men her har vi mulighed for at komme helt tæt

Efter frokost påbegynder i turen op ad den brune Kinabatangan-flod til Sukau Rainforest Lodge. På vejen op ad Sabahs længste flod oplever I, hvordan den vilde natur langs floden tager til, krattet bliver tættere og træerne højere.

Efter ankomsten til Sukau Rainforest Lodge indtager I middagen i stearinlysets skær efterfulgt af et interessant diasshow og foredrag om den fascinerende jungle. Alt sammen leveret af en kompetent guide med en enorm viden om naturen og området.

De, som har lyst, kan for 60 RM (cirka 120 kr.) deltage i en natsafari med projektørlys på floden, hvor man kan opleve de nataktive dyr - husk at holde hænderne inde i båden, for om natten er krokodillerne på jagt. Man kan også sidde på hotellets brede veranda og lytte til cikadernes sang. Hele resortet er fornyeligt renoveret og er med sin suveræne stemning en af Borneos bedste lodges. Det respekterede magasin National Geographic Adventure har kategoriseret Sukau Rainforest Lodge blandt verdens 50 bedste af sin art.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Sukau-regnskoven

Sukau-regnskoven

Sukau Rainforest Lodge ★★★

Vær klar til den ultimative naturoplevelse når I træder ind på Sukau Rainforest Lodge. Det var her Sir David Attenborough boede da han optog det kendte naturprogram fra Sabah for BBC. I bor midt i den vilde natur, hvor aber og andre uskadelige vilde dyr boltrer sig i omgivelserne. Glæd jer til den store fælles veranda, hvor I kan nyde de sene aftentimer ved flodbredden - lydscenen er fantastisk og dyrelivet uforglemmeligt. Her kommer elefanterne ned for at drikke mens næsehornsfuglene cirkulerer de sidste runder inden natten falder på.

De, som har lyst, kan for 60 RM (cirka 120 kr.) deltage i en nat-safari med projektørlys på floden, hvor man kan opleve de nataktive dyr - husk at holde hænderne inde i båden, for om natten er krokodillerne er på jagt. Hele resortet blev renoveret sidste år og er en af Borneos bedste resorts med en helt suveræn stemning. Det respekterede magasin National Geographic Adventure kategoriserede Sukuo Rainforest Lodge blandt verdens 50 bedste.

Godt

Hotelfacts

 • 20 værelser
 • Restaurant
 • Balkon/Terrasse
 • Internet

Dag 9. Sukau Rainforest Lodge, sejltur på floden og natsafari

Mens dagen langsomt gryer, bliver I vækket af makakabernes lange sørgmodige skrig - godt det samme for kl. 06.00 begynder dagens første safari på floden. Dyrene er mest aktive om morgenen - måske er I heldige og møder et par af regnskovens store skikkelser som orangutangen, den lille flok vilde og meget sjældne dværgelefanter, et par langarmede gibboner eller den karakteristiske næseabe.  Det er kun hannerne, der har en dinglende næse, som skal benyttes til at imponere hunnerne. De lever i små flokke på 6-10 stykker med kun én han.

Hannen har et mærkværdigt og ret morsomt Pinocchio-lignende træk. Når han bliver gal, vokser næsen betydeligt i størrelse, og så er det om at holde sig væk!

Næseaberne lever kun i Borneos mangrovesumpe og regnskove og er et enestående dyr. Berlingske Tidende har den på top 10 listen over verdens grimmeste dyr. Mon I er enige med det? Vi er bestemt ikke.

Hvis vejret tillader det, vil der også blive tid til en lille gåtur på den lille ø i Kelenanap-søen midt i junglen. I har desuden mulighed for at være med i et projekt, der arbejder for at plante flere træer i området, så man undgår udryddelse af visse arter. I er tilbage på jeres lodge i tide til at spise en sen morgenmad. Herefter har I dagen på egen hånd, inden I skal på natsafari. Fra jeres skønne terrasse kan I nyde en betagende solnedgang, og i restauranten serveres kokken Joes gode aftensmad.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Sukau-regnskoven

Sukau-regnskoven

Sukau Rainforest Lodge ★★★

Vær klar til den ultimative naturoplevelse når I træder ind på Sukau Rainforest Lodge. Det var her Sir David Attenborough boede da han optog det kendte naturprogram fra Sabah for BBC. I bor midt i den vilde natur, hvor aber og andre uskadelige vilde dyr boltrer sig i omgivelserne. Glæd jer til den store fælles veranda, hvor I kan nyde de sene aftentimer ved flodbredden - lydscenen er fantastisk og dyrelivet uforglemmeligt. Her kommer elefanterne ned for at drikke mens næsehornsfuglene cirkulerer de sidste runder inden natten falder på.

De, som har lyst, kan for 60 RM (cirka 120 kr.) deltage i en nat-safari med projektørlys på floden, hvor man kan opleve de nataktive dyr - husk at holde hænderne inde i båden, for om natten er krokodillerne er på jagt. Hele resortet blev renoveret sidste år og er en af Borneos bedste resorts med en helt suveræn stemning. Det respekterede magasin National Geographic Adventure kategoriserede Sukuo Rainforest Lodge blandt verdens 50 bedste.

Godt

Hotelfacts

 • 20 værelser
 • Restaurant
 • Balkon/Terrasse
 • Internet

Dag 10. Sukau - Sandakan - Kota Kinabalu - hjemrejse eller forlængelse

I nyder en sidste morgenmad i Sukau, inden I kører retur til Sandakan. Herfra kører I til lufthavnen og flyver til Kota Kinabalu. En oplevelsesrig tur er ved at være slut. I skal flyve hjem med Singapore Airlines via et stop i Singapore.

I har nogle timers ventetid i Singapore, og vi anbefaler, at I kører ind til byen og tager et par oplevelser med derfra også – den offentlige transport er effektiv og nem at finde ud af. I kan f.eks. shoppe i byens mange butikker og shoppingcentre, sejle en tur på floden og spise en middag på en af de mange udendørs markeder. Jeres bagage er tjekket ind til København, og I kan opbevare håndbagage i lufthavnen, hvis I ikke ønsker at bære rundt på det inde i Singapore.

I lufthavnens Terminal 2 og 3 kan I få udleveret en voucher til en værdi af 40 Singapore dollars pr. person. Voucheren kan bruges i udvalgte restauranter og butikker eller til at købe sig adgang til Ambassador Transit Lounge. Henvend jer ved en af de mange informationsskranker for at få udleveret voucheren. Flyet mod Danmark afgår ved midnatstid. 

Har I valgt at forlænge rejsen på Borneo vil I blive hentet i Kota Kinabalu lufthavn og kørt og evt. sejlet til det hotel, som I har valgt at tilbringe forlængelsen på.

Har I valgt at forlænge rejsen i Singapore flyver I fra Sandakan via Kota Kinabalu og ankommer til Singapore om aftenen. Her stiger I på SIA-bussen, som kører jer til Hotel Royal@Queens, som ligger i Singapores forretningsdistrikt tæt på f.eks. Orchard Road, Chinatown, Little India og Boat Quay.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 11. Hjemkomst København

I ankommer i Københavns Lufthavn tidligt om morgenen.

Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Helle Falkenberg
hf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Helle Falkenberg - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt - Faste afgange (udflugter og transporter i gruppe på max 15 deltagere)
Afrejse/Hjemkomst
2 personer
1 person
3 personer
Barn A
Barn B
 
09. mar 2018 - 19. mar 2018
kr. 17.990
kr. 20.490
kr. 17.990
kr. 13.597
kr. 11.950
 
24. mar 2018 - 03. apr 2018
kr. 17.990
kr. 20.490
kr. 17.990
kr. 13.597
kr. 11.950
 
Hotelstandard: Godt - Valgfri afrejse i perioden
Afrejseperiode
2 personer
1 person
3 personer
Barn A
Barn B
 
10. aug 2017 - 13. dec 2017
kr. 18.990
kr. 25.490
kr. 18.990
kr. 15.220
kr. 13.390
 
14. dec 2017 - 31. dec 2017
kr. 19.990
kr. 26.490
kr. 19.990
kr. 16.220
kr. 14.390
 
01. jan 2018 - 31. mar 2018
kr. 18.990
kr. 25.490
kr. 18.990
kr. 15.220
kr. 13.390
 
01. apr 2018 - 31. maj 2018
kr. 18.990
kr. 25.490
kr. 18.990
kr. 15.220
kr. 13.390
 
01. jun 2018 - 31. aug 2018
kr. 19.990
kr. 26.490
kr. 19.990
kr. 16.220
kr. 14.390
 

Tilkøb til rejsen

3 nætters forlængelse på stranden på Pacific Sutera

I tilbringer nu de næste dage på hotellet, hvor I kan fordøje alle de oplevelser, som I har samlet jer på jeres rejse rundt på Borneo. Der er ikke noget fast program for dagene, idet I formentlig har fået stillet jeres trang til oplevelser i løbet af rundrejsen.

I løbet af dag 13 bliver I kørt til lufthavnen i Kota Kinabalu, hvorfra hjemrejsen via Singapore begynder

Pacific Sutera (Golf view): Tillægspris til rundrejsen
Pris i periode
2 personer
1 person
3 personer
10. aug 2017 - 13. dec 2017
kr. 1.990
kr. 3.590
kr. 1.990
14. dec 2017 - 31. dec 2017
kr. 2.490
kr. 4.690
kr. 2.490
01. jan 2018 - 15. jul 2018
kr. 1.990
kr. 3.590
kr. 1.990
15. jul 2018 - 31. aug 2018
kr. 2.490
kr. 4.950
kr. 2.490
01. sep 2018 - 28. sep 2018
kr. 1.990
kr. 2.590
kr. 1.990

Alt dette er inkluderet i rejsens pris: Fold ind Fold ud

 • Transfer mellem lufthavnen og det valgte hotel
 • 3 nætter på det valgte hotel inkl. morgenmad 

3 nætters forlængelse på stranden på Shangri La Rasa Ria

I tilbringer nu de næste dage på hotellet, hvor I kan fordøje alle de oplevelser, som I har samlet jer på jeres rejse rundt på Borneo. Der er ikke noget fast program for dagene, idet I formentlig har fået stillet jeres trang til oplevelser i løbet af rundrejsen.

I løbet af dag 13 bliver I kørt til lufthavnen i Kota Kinabalu, hvorfra hjemrejsen via Singapore begynder

Shangri-la's Rasa Ria Resort (Deluxe Seaview): Tillægspris til rundrejsen
Pris i periode
2 personer
1 person
3 personer
10. aug 2017 - 13. dec 2017
kr. 3.250
kr. 6.090
kr. 3.250
14. dec 2017 - 31. dec 2017
kr. 3.890
kr. 7.390
kr. 3.890
01. jan 2018 - 13. apr 2018
kr. 3.250
kr. 6.090
kr. 3.250
14. apr 2018 - 20. apr 2018
kr. 3.990
kr. 4.575
kr. 3.990
21. apr 2018 - 30. jun 2018
kr. 3.250
kr. 3.835
kr. 3.250
01. jul 2018 - 31. aug 2018
kr. 3.890
kr. 6.990
kr. 3.890
01. sep 2018 - 28. sep 2018
kr. 3.250
kr. 3.835
kr. 3.250

Alt dette er inkluderet i rejsens pris: Fold ind Fold ud

 • Transfer mellem lufthavnen og det valgte hotel
 • 3 nætter på det valgte hotel inkl. morgenmad 

3 nætters forlængelse på stranden på Bunga Raya Island Resort & Spa

I tilbringer nu de næste dage på hotellet, hvor I kan fordøje alle de oplevelser, som I har samlet jer på jeres rejse rundt på Borneo. Der er ikke noget fast program for dagene, idet I formentlig har fået stillet jeres trang til oplevelser i løbet af rundrejsen.

I løbet af dag 13 bliver I kørt til lufthavnen i Kota Kinabalu, hvorfra hjemrejsen via Singapore begynder

Bunga Raya Island Resort og Spa (Superior Villa) - : Tillægspris til rundrejsen
Pris i periode
2 personer
1 person
3 personer
10. aug 2017 - 13. dec 2017
kr. 3.990
kr. 7.590
kr. 3.990
14. dec 2017 - 31. dec 2017
kr. 4.790
kr. 8.290
kr. 4.790
01. jan 2018 - 31. mar 2018
kr. 3.990
kr. 7.590
kr. 3.990
01. apr 2018 - 31. maj 2018
kr. 3.990
kr. 5.650
kr. 3.990
01. jun 2018 - 31. aug 2018
kr. 4.790
kr. 9.465
kr. 4.790

Alt dette er inkluderet i rejsens pris: Fold ind Fold ud

 • 3 nætter på det valgte hotel inkl. morgenmad 

Bemærk tillæg for transport til Bunga Raya Island Resort ca. 100 kr.

3 nætters forlængelse i Danum Valley

3 nætters forlængelse i Danum Valley

I bor på det skønne Borneo Rainforest Lodge omgivet af Sabahs største lavlandsregnskov, som er hjemsted for masser af spændende dyr og fugle. Lodgen arrangerer ture ud i regnskoven, som er inkluderet i opholdet, herunder en gåtur på hængebroer i i trætophøjde. Opholdet inkluderer også helpension.

Borneo Rainforest Lodge: Tillægspris til rundrejsen
Pris i periode
2 personer
1 person
3 personer
10. aug 2017 - 13. dec 2017
kr. 8.190
kr. 10.590
kr. 8.190
14. dec 2017 - 31. dec 2017
kr. 8.190
kr. 10.590
kr. 8.190
01. jan 2018 - 28. feb 2018
kr. 8.190
kr. 10.590
kr. 8.190
01. mar 2018 - 30. apr 2018
kr. 8.490
kr. 10.890
kr. 8.490
01. maj 2018 - 14. jul 2018
kr. 8.190
kr. 10.590
kr. 8.190
15. jul 2018 - 15. okt 2018
kr. 8.490
kr. 10.890
kr. 8.490

3 nætters stopover i Singapore

Der er også mulighed 1 eller 2 nætters stop-over.

Oplevelser i Singapore

Singapore har i løbet af få år slået sig fast som Sydøstasiens foretrukne oplevelsesmetropol
og en yndet stop-over-destination på vej til Østen og New Zealand.

Der er fuld fart på udviklingen i Singapore, og der kommer hele tiden nye attraktioner til. Den lille bystat og tidligere britiske koloni har i løbet af relativ kort tid udviklet sig fra en tilfældig mellemlanding til en pulserende og topmoderne metropol midt i et af Asiens største kulturelle knudepunkter.

Bemærk: Der skal påregnes et ændrings gebyr på flybilletten kr. 250, samt et evt. tillæg så fald der ikke er plads på den indregnede billettype på Singapore Airlines. Dette oplyses ved bestilling af pakken. Morgenmad i Singapore er ikke inkluderet i prisen.

Se mere information om Singapore Stopover Holiday (SIA)

Singapore Stopover Holiday (SIA) hotelpakke inkluderer følgende:

 • 3 nætter på hotel i den valgte kategori
 • Transport tur/retur mellem Singapore Lufthavn og valgte hotel
 • Gratis benyttelse af SIA Hop-On - Hop-Off bus, som kører mellem mange af de udvalgte hoteller og Singapores attraktioner
 • Fri entre til følgende steder:
  • Sentosa Island Resort (Tiger Sky Tower eller Songs of the Sea)
  • 1. way Cabel Car
  • National Orchid Garden
  • Gardens by the Bay
  • Hippo HopOn - HopOff Cruise
  • Singapore River Bumboat Tour
  • Maritime Experiental Museum & Aquarium
  • Mint Museum of Toys
  • Jurong Bird Park
  • Singapore Zoo
  • Singapore Flyer
  • Chinatown Heritage Center
  • Ya Kun Coffee Stall (Coffee/Tea and Toast set)
  • Marina Bay Golf Course Drive Range (150 balls at driving Range, excludes golf club)
  • The Battle Box Museum
  • The Original Singapore Walks
  • foruden meget andet...


Forbindelser med Singapore Airlines fra/til København

Singapore Airlines flyver direkte København-Singapore fem gange ugentlig; tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag. 

Ønsker man at flyve en mandag eller onsdag, hvor Singapore Airlines ikke flyver direkte fra København, kan der flyves via Frankfurt. Bemærk dog at der ved flyvning via Frankfurt typisk vil være et ekstra tillæg på cirka kr. 700-800 per person.

Singapore Airlines flyver direkte fra Singapore til København mandag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

3 nætter: i Singapore
Pris i periode
2 personer
1 person
Kommentarer
01. mar 2017 - 01. nov 2018
kr. 1.245
kr. 2.345
Kategori A
01. mar 2017 - 01. nov 2018
kr. 1.395
kr. 2.645
Kategori B
01. mar 2017 - 01. nov 2018
kr. 1.545
kr. 2.795
Kategori C
01. mar 2017 - 01. nov 2018
kr. 1.695
kr. 3.095
Kategori D
2 nætter: i Singapore
Pris i periode
2 personer
1 person
Kommentarer
01. mar 2017 - 01. nov 2018
kr. 795
kr. 1.545
Kategori A
01. mar 2017 - 01. nov 2018
kr. 895
kr. 1.795
Kategori B
01. mar 2017 - 01. nov 2018
kr. 995
kr. 1.895
Kategori C
01. mar 2017 - 01. nov 2018
kr. 1.095
kr. 2.045
Kategori D
1 nat: i Singapore
Pris i periode
2 personer
1 person
Kommentarer
01. mar 2017 - 01. nov 2018
kr. 345
kr. 895
Kategori A
01. mar 2017 - 01. nov 2018
kr. 395
kr. 995
Kategori B
01. mar 2017 - 01. nov 2018
kr. 445
kr. 1.045
Kategori C
01. mar 2017 - 01. nov 2018
kr. 495
kr. 1.145
Kategori D
Udflugter og transporter

Alle udflugter og transporter foregår i små dynamiske grupper på max 15 deltagere med engelsktalende rejseleder med stort kendskab til flora og fauna.

Enkeltværelse på Selingan Island

Grundet værelseskapaciteten på Selingan Island kan vi for denne overnatning ikke garantere et enkeltværelse. Overnatning vil derfor foregå i dobbeltværelse. Bemærk at der ikke er inkluderet enkeltværelses-tillæg for overnatningen på Selingan Island, men at der heller ikke opkræves yderligere, såfremt enkeltværelse på denne overnatning er mulig. Bemærk i øvrigt, at der ikke findes triple-værelser på Selingan Island.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen: Fold ind Fold ud

 • Fly København - Singapore - Kota Kinabalu t/r - med Singapore Airlines
 • Indenrigsflyvning på Sabah (Sandakan - Kota Kinabalu)
 • Alle kendte lufthavnsskatter og afgifter
 • Alle nævnte transporter, entréer og udflugter
 • Indkvartering på gode turistklasse hoteller inkl. morgenmad (dog enklere standard på Selingan Island)
 • 2 nætter på Dreamtel hotel 
 • Udflugt inkl. færge til Tunku Abdul Rahman Marine Park inkl. picnic kurv og lokal guide
 • 1 nat Zen Garden 
 • Udflugt i Mount Kinabalu Nationalpark
 • Spektakulær køretur til Sandakan stop undervejs, stop ved te-fabrik
 • 2 nætter Sepilok Nature Resort 
 • Udflugt til Orangutan Rehabiliteringscenter i Sepilok
 • 1 nat på skildpaddeøen, Selingan Island
 • 2 nætter Sukau Rainforest Lodge ★★★
 • 2 x safari på Kinabatangan-floden i båd med lokal guide
 • Måltider som beskrevet i program:
  - 8 x morgenmad
  - 7 x frokost
  - 4 x middag
 • Engelsktalende lokale guider fra dag 2 til dag 9
Ved forlængelse ved stranden er der yderligere inkluderet:
 • Transfer mellem lufthavnen og det valgte hotel
 • 3 nætter på det valgte hotel inkl. morgenmad 
  - Bemærk tillæg for transport til Bunga Raya Island Resort ca. 100 kr.
Ved forlængelse i regnskoven er der yderligere inkluderet:
 • Transfer fra Sukau Rainforest Lodge til Borneo Rainforest Lodge i Danum Valley
 • 2 nætter på Borneo Rainforest Lodge inkl. helpension
 • Fly fra Lahad Datu til Kota Kinabalu.
 • 1 nat på Dreamtel i Kota Kinabalu inkl. morgenmad
 • Transfer mellem lufthavne og hotel/lodge
Ved forlængelse i Singapore er der yderligere inkluderet:
 • Transfer mellem lufthavnen og det valgte hotel
 • 3 nætter på det valgte hotel inkl. morgenmad 
 • Singapore Stopover Holiday-pakke med gratis adgang og rabatter til en lang række af byens seværdigheder
    

Dette er ikke inkluderet i prisen: Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestilling kr. 995 per person (over 70 år - tillæg på kr. 320). Tillæg for bagage kr. 210
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Provinstilslutning muligt med SAS mod tillæg – forhør om pris
 • Personlige udgifter samt drikkevarer til maden og drikkepenge til guider og chauffører
 • Kamera gebyr
 • Ekspeditionsgebyr på 100 kr. pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond

Vejret på Borneo

Det optimale tidspunkt at rejse til Borneo er mellem marts og oktober, hvor der falder mindst regn, og det er samtidigt det bedste tidspunkt at se vilde orangutanger på. I november begynder monsunregnen statistisk set, men til gengæld er der langt færre besøgende i nationalparkerne. Vær dog opmærksom på, at monsunregnen (november til februar) typisk falder som en enkelt skylle i løbet af eftermiddagen, og at vejret typisk er fint resten af dagen. November er derfor også en god måned at besøge Borneo i.

Der er varmt og fugtigt året rundt på Borneo med temperaturer mellem 27 og 32 grader og en luftfugtighed på omkring 80%.

Sandakan (Sukau, Selingan Island og Sepilok) Fold ind Fold ud
 • Sandakan (Sukau, Selingan Island og Sepilok)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
29° C 30° C 31° C 32° C 33° C 32° C 32° C 33° C 32° C 32° C 31° C 30° C
24° C 24° C 24° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C
315 mm 275 mm 178 mm 105 mm 142 mm 165 mm 214 mm 195 mm 285 mm 333 mm 285 mm 404 mm
Kota Kinabalu Fold ind Fold ud
 • Kota Kinabalu
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
31° C 31° C 32° C 33° C 33° C 32° C 32° C 32° C 32° C 32° C 32° C 31° C
23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C 24° C
100 mm 80 mm 86 mm 132 mm 212 mm 289 mm 266 mm 245 mm 297 mm 411 mm 279 mm 211 mm
 • Singapore
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
30° C 30° C 31° C 31° C 31° C 31° C 31° C 30° C 30° C 31° C 30° C 29° C
22° C 23° C 23° C 23° C 24° C 24° C 24° C 23° C 23° C 23° C 23° C 22° C
200 mm 177 mm 198 mm 201 mm 176 mm 157 mm 156 mm 166 mm 172 mm 198 mm 246 mm 272 mm
 • Borneo FIT
  Borneo - Rejseforslag
  Individuel rejse - 16 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

 • malaysia/borneo - borneo_kota kinabalu_gibbon abe_02
 • malaysia/borneo - borneo_kota kinabalu_04
 • malaysia/borneo - borneo_mount kinabalu_01
 • malaysia/borneo - selingan island_skildpadde_03
 • malaysia/borneo - selingan island_skildpaddespor_01
 • malaysia/borneo - selingan island_strand_01
 • malaysia/borneo - borneo_sukao river_david attenborough_01

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  VIETNAM

  Vietnams 7 vidundere

  17 dage fra kr. 16.230

  • Oplevelsesspækket rejse
  • Besøg hos minoriteterne i Sapa
  • Lokaltransport med fly og tog
  • Gode, ekstra gode eller deluxe-hoteller
 • Se rejsen

  BURMA

  Blandt Burmas minoriteter

  13 dage fra kr. 21.275

  • Oplevelser blandt minoriteter
  • Vandreture på sletter og langs rismarker 
  • Livet på pæle i Inlesøen
  • Mulighed for 5 nt. strandferie