Rejse til Colombia - Kaffe, kolonitid og caribiske kyster
Colombias højdepunkter
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
5 (6 anmeldelser)

Colombias højdepunkter

Individuel rejse
18 dage fra kr. 27.490

Kaffe, kolonitid og caribiske kyster

Hvad der engang var mest kendt for kokain og karteller er nu et eventyrland, hvad end I drømmer om at dykke ned i historien, opleve den lokale kultur eller udforske naturen. På denne tur får I hele pakken, når I besøger syv af de vigtigste rejsemål i Colombia.

Lavinen af højdepunkter starter i hovedstaden Bogotá, der er spækket med kolonitidscharme. Herfra ruller den videre til endnu en historisk oase i Villa de Leyva, hvorefter der er kaffe på programmet i kaffelandet.

I Medellín skruer I tiden tilbage til 90’erne, hvor narkobaronen Pablo Escobar regerede byen, og herfra forlader I højlandet til fordel for den caribiske kyst. I nyder et par dage i den hyggelige by Santa Marta, og indtager junglen ved Tayrona, inden I afslutter det colombianske eventyr i Cartagena - storbyen der forener kolonitidens ynde med Miami Beach vibes.

I kører i privat bil eller med bus mellem de fleste af rejsemålene og flyver enkelte gange. Alle transporter er inkluderet, og på turen fra Bogotá til Villa de Leyva har vi også lagt en udflugt ind. Herudover står det jer frit for, om I vil opleve tingene på egen hånd, eller om I vil tilkøbe udflugter med en guide.

Turen i overblik

Dagsprogram Colombia

Dag 1. Danmark - Bogotá

I rejser fra Danmark og lander i Bogotá samme aften. I lufthavnen bliver I mødt af en engelsktalende guide, som på turen til jeres hotel introducerer jer til det colombianske eventyr, der venter jer de næste par uger. I er højst sandsynligt godt trætte efter rejsen og prioriterer en god nats søvn.

Overnatning: Bogotá

Dag 2. Bogotá på egen hånd, mulighed for tilkøb af udflugter Se rute >

Hovedstaden Bogotá, der ligger i en vugge mellem Andesbjergenes bjergtoppe i 2.600 meters højde, er en interessant kombination af kolonitidens charme og en metropol med vokseværk. Byen blev grundlagt i 1538 af spanierne, men først i 1819 blev byen hovedstad i det, der dengang hed Gran Colombia, da Sydamerikas befrier, Simón Bolívar, drev spanierne ud af byen.

Bogotá er en kontrastfyldt by, der både lægger jord til skyskrabere, slum og charmerende arkitektur. Med en enkelt dag i byen er det oplagt at bruge tiden i den gamle bydel, La Candelaria, der er kendt for sine fortryllende, snævre gader, prydet med farverige, ældgamle huse. Foruden den gamle men forfriskende arkitektur er det også her, I finder det berømte guldmuseum, der gemmer på utallige guldskatte fra Sydamerikas fortid, ligesom det også er i denne bydel, I finder mange storslåede bygninger fra kolonitiden.

Med sin unikke placering midt i bjergene, er det oplagt at opleve byen lidt foroven, fx fra Monserrate-bjerget, som I kan komme til via en kabelvogn, der tager jer op i svimlende 3.100 meters højde. Vil I hellere opleve Bogotá på mere jordnær vis, kan det anbefales at leje cykler, så I kan komme omkring hele den kæmpemæssige by.

Det er ingen sag at opleve Bogotá på egen hånd, men vil I have alle historierne med, kan I tilkøbe en guidet gå- eller cykeltur med engelsktalende guide.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Bogotá
Tilkøb oplevelser:

Dag 3. Bogotá – Villa de Leyva

I bliver hentet på hotellet af jeres engelsktalende chauffør, som følger jer de næste to dage, når I skal til Villa de Leyva, der er en smuk by i fineste kolonistil.

På vejen til Villa de Leyva skal I først en tur under jorden, når I besøger saltminen ved Zipaquirá. Faktisk er det ikke bare en saltmine men derimod en saltkatedral, der gemmer sig 200 meter under jorden. Luften i minen er ganske ren og beroligende, lyset er dæmpet, og turen gennem minen er nærmest terapeutisk. Men ikke mindst er det beundringsværdigt, hvordan godt ingeniørarbejde, håndværk og tro har skabt grundlag for dette naturvidunder langt under jordens overflade.

I kører videre mod Villa de Leyva og kommer forbi den smukke, grønne sø, Guatavita, der siges at have noget guddommeligt over sig. I hører legenden om El Dorado og om en muisca-konge, der sprang i søen og kom forgyldt op til overfladen. Har I lyst, kan I gå en tur om søen, inden I kører det sidste stykke mod Villa de Leyva, hvor I skal tilbringe de næste to nætter.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Villa de Leyva
Villa de Leyva - en af Colombias smukkeste byer

Hvidskurede vægge og toppede brostensgader præger bybilledet, og midt i det hele ligger landets største torv, Plaza Mayor, omgivet af smukke koloniale bygninger. Byen er kendt som Colombias madmekka. Her ligger gode gourmetrestauranter til det købedygtige publikum, både eliten fra Bogotá og velhavende colombianere, som bor i udlandet.

Dag 4. Villa de Leyva på egen hånd, mulighed for tilkøb af udflugter Se rute >

Tiden synes at stå stille i Villa de Leyva fra 1572. I vil nyde at slentre rundt i de brostensbelagte gader, besøge kirken, det store torv, Plaza Mayor, der med sine 14.000 kvadratmeter er Colombias største, samt et par andre seværdigheder. Blandt andet er fossilmuseet uden for byen, som har udstillet et af verdens bedst bevarede kronosaurus-fossiler, værd at nævne.

Flere af Colombias store personligheder stammer fra Villa de Leyva, bl.a. den tidligere vicepræsident Antonio Nariño, der blev deporteret til Afrika, da han som ganske ung oversatte menneskerettighederne til spansk. En anden mægtig mand var Antanas Mockus, som to gange var borgmester i Bogotá. Han blev kendt for at skabe en holdnings- og adfærdsændring i befolkningen, men mest bemærkelsesværdigt var det nok, at kriminaliteten faldt med 70%, da han var borgmester.

Det er ingen sag at udforske byen på egen hånd, men trænger I til at få rørt jer, og vil I høre hele historien om den lille by, kan I opleve byen og det omkringliggende område på cykel med en lokalkyndig guide. Om aftenen er der rig mulighed for at spise godt på en af byens mange, uovertrufne restauranter.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Villa de Leyva
Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Dag 5. Villa de Leyva - Armenia

I spiser morgenmad på hotellet og pakker jeres ting. Forude venter nogle timers transport med både bil og fly, inden I når frem til Armenia i kaffelandet. Armenia er en relativ ung by fra 1889, og selv om byen i sig selv ikke er den store charmetrold, så byder nærområderne på kaffe i bogstaveligste forstand, hvilket I får rig mulighed for at opleve i morgen.

I indlogeres på et charmerende gammelt kaffereservat i Quindio, der ligger uden for Armenia. Her befinder I jer midt i det grønne og bruger sandsynligvis resten af dagen på at udforske naturen og lytte til fuglenes kvidder og abernes brøl.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Kaffelandet

Dag 6. Armenia og kaffelandet Se rute >

Dagen er til fri disposition, men det kan klart anbefales at udforske kaffelandet på en guidet tur gennem det grønne landskab. Colombia har verdens tredjestørste kaffeproduktion, hvilket primært er centreret i det vestlige Colombia omkring Armenia, og foruden den herlige kaffe byder området også på en overdådig natur, som er værd at komme i nærkontakt med.

På et besøg på en kaffefarm lærer I alt, hvad der er værd at vide om kaffe. Fra bønnen gror på busken til den forvandles til en kop velsmagende kaffe. Kaffeeksperten kan afsløre en række hemmeligheder om den eftertragtede bønne og dens rejse ud i verden – men vigtigst af alt skal I selvfølgelig også både dufte og smage den endelige bryg.

I forbindelse med et besøg på en kaffefarm er det oplagt at udforske de smukke landskaber og landsbyer til fods. I området finder I bl.a. den lille, farverige by Salento, som foruden en fortryllende arkitektur fra kolonitiden også er beliggende midt i en oase af grøn natur. Besøg også Valle de Cocora, hvor I ser nogle af verdens højeste cerapalmer, som kan blive op til 70 meter høje.

Kaffelandet kan opleves på egen hånd, eller en guidet tur med alle højdepunkterne kan tilkøbes.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Kaffelandet
Tilkøb oplevelser:
colombia - colombia_cocora valley_01_hf

Dag 7. Armenia - Medellin Se rute >

I forlader det eventyrlige kaffeland og kører i bus videre mod Medellin. Turen tager jer gennem frodige bjerglandskaber og fine kaffeplantager, inden I ca. syv timer senere lander i byen, som måske mest af alt er kendt for den store narkobaron Pablo Escobar. Trods historien og legenderne om Medellin som en af verdens farligste byer, ånder alt for det meste fred og idyl i metropolen. Siden 90’erne har politikerne sat hårdt ind, og den dramatiske historie er efterhånden en saga blot.

I nyder aftenen på en af byens mange restauranter og lader op til de næste dages ’tour de Medellin’.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Medellín

Dag 8-9. Medellin på egen hånd, mulighed for tilkøb af udflugter

I har to fulde dage til at udforske den spændende storby, der både gemmer på en uhyrlig spændende historie såvel som smukke omgivelser i byens udkant.

Når I besøger Medellin, er det næsten et must at udforske byen i Pablo Escobars fodspor. Vil I blive klogere på den dystre fortid anbefales det at se byen med en lokal guide, der kender alle historierne fra 80’ernes og 90’ernes colombianske underverden. En guidet tur vil ikke blot give jer et indblik i fortiden men også en forståelse af nutidens Medellin, der i den grad har formået at lægge låg på sin mørke historie.

Ligeså vel som Medellin byder på historiske og kulturelle oplevelser i massevis, er der rig mulighed for at inspicere den grønne natur uden for byen på cykel eller til fods. Er I ikke bange for at få sved på panden, og vil I gerne betragte landskabet lidt fra oven kan det anbefales at bestige den gigantiske klippe, Peñol Rock. 740 trin kræver det at komme til tops, men anstrengelserne er hurtigt glemt, når den grønne natur og de blå søer folder sig ud for øjnene af jer.

Vil I nyde landskabet trille forbi, kan I opleve naturen på cykel. Vil I undgå at kaste jer ud i en anstrengende ’tour de Colombia’ kan turen tilrettelægges, så I starter på toppen og ender i lavere luftlag. Start fx i Paramo og kør gennem landskaber af henrivende blomster, gør stop i en lokal landsby, kør videre gennem skove, frugt- og kaffeplantager og stil cyklen, når I får lyst til at dvæle ved en storslået udsigt.

Både by og land kan udforskes på egen hånd. Ønsker I at få fortællingen og hele historien om byen, eller vil I gerne guides sikkert gennem de betagende landskaber, kan I vælge at tilkøbe en eller flere udflugter.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Medellín
Tilkøb oplevelser:
colombia - colombia_medellin_guatape_penol rock_03_hf

Dag 10. Medellin - Santa Marta

I forlader Medellin og flyver til den lille, charmerende by, Santa Marta, ved den caribiske kyst, hvor I skal tilbringe de næste par nætter.

Byen er af relativ overkommelig størrelse, og det er således ingen sag at få et overblik over gader, stræder og pladser. Nyd eftermiddagen og aftenen i byens historiske distrikt og afslut dagen med musik og drinks på byens torv, Parque de los Novios.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Santa Marta

Dag 11. Santa Marta på egen hånd, mulighed for tilkøb af udflugter

Santa Marta blev grundlagt ved den caribiske kyst i 1525 og er dermed Colombias ældste by. Selv om byen i dag er vokset sig stor, har den stadig masser af historisk ynde. Trods byens charme skal I dog ikke snyde jer selv for en tur ud i landskabet, hvor kyststrækninger og bjerglandskaber kæmper om opmærksomheden.

Blot en halv time fra byen finder I Minca. Her får I mulighed for at smage på den lokale kaffe og bade i naturens pools, og for at tilføje oplevelsen et ekstra strejf af charme, får I hele herligheden serveret med masser af fuglefløjt fra de mange tropiske fugle, der lever her.

Har I fået tilstrækkeligt med kaffe, kan dagen bruges på en tur ved kysten, hvor I betragter de lyserøde flamingoer og lærer om både natur og mennesker. Ikke mindst skal I møde Wayuu-folket, der er særligt kendt for deres unikke taskedesign og modige farvevalg. Foruden et indblik i taskekunsten kan I glæde jer til at møde et folk, der trods kolonitid og moderne input formår at holde fast i traditionerne.

Et kort stykke fra Santa Marta dukker en af kystens hyggeligste strande op, og det er oplagt at tilbringe en stund her efter en lang dag spækket med oplevelser. Taganga er på sin vis en ganske simpel strand, men med reggaerytmer og roligt vand formår den at være noget ganske særligt. Ikke mindst når solen sænker sig i horisonten og de orange nuancer lægger sig på både himmel og hav.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Santa Marta
Tilkøb oplevelser:
colombia - colombia_wayuu folk_01_hf

Dag 12. Santa Marta - Tayrona

I dag skal I ud på en ganske kort køretur til nationalparken Tayrona, hvor et helt blændende og nærmest forhistorisk naturlandskab venter jer. I indlogeres i junglen, og har resten af dagen til at sondere terrænet, der byder på et spændende miks af gigantiske træer, frodig jungle, massive kampesten og skønne Caribiske strande.

Efter ankomst til lodgen står det jer frit for at udforske området eller lægge jer i en hængekøje med en god bog.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Palomino Beach

Dag 13. Tayrona

I nyder livet i naturparadiset. Måske I mest af alt har lyst til at bruge dagen ved en af de skønne strande eller måske I drømmer om at begive jer ud på en charmerende junglesafari, hvor I bl.a. kan være heldige at møde aber, dovendyr og et væld af farverige fugle.

Bruger I dagen ved en af de henrivende strande, hvor kokospalmerne på fineste vis svajer ind over det blå vand, skal I være opmærksom på naturens luner. Havstrømmene ved Tayronas kyst kan være dødbringende, hvis ikke I passer på, så hold godt øje med røde flag og lad de lokale guide jer til en sikker strand.

Vender I snuden mod regnskoven, kan I se frem til en dag i skovens dybe stille ro, blot forstyrret af fuglefløjt og firbenenes raslen i buskadset.

Aftenen bruges ved hotellet med god mad og afslapning.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Palomino Beach

Dag 14. Tayrona - Cartagena

I hopper på bussen og kører ca. seks timer mod sidste stop på rejsen, storbyen Cartagena, der på én og samme tid er både henrivende, pulserende og helt igennem fortryllende.

I ankommer til hotellet sidst på dagen og nyder aftenen i den romantiske by, der byder på restauranter og barer i overflod. I Cartagena gælder det mest af alt om at nyde livet, og det kan således anbefales at suge til sig af den sensuelle og charmerende stemning, der sniger sig ind i hvert et lille stræde og måske I endda lader jer forføre af de latinske rytmer.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Cartagena

Dag 15-16. Cartagena på egen hånd, mulighed for tilkøb af udflugter

Cartagena er uden sidestykke. På den ene side er Cartagena en ældgammel by med brostensbelagte gader og historiske bygninger i flotte farver, omringet af en 13 kilometer lang stenmur. På den anden side er den en super moderne storby, der bedst kan beskrives som Colombias svar på Miami.

I har to fulde dage til at granske byen og alle dens herligheder, og her er nok at give sig til. En tur gennem de snørklede gader i den gamle bydel er et must, og det kan ligeledes anbefales at slå vejen forbi San Felipe de Barajas-fortet, som blev bygget af spanierne i 1630’erne. Det var herfra man skibede guld og andre skatte til Spanien, og fortet var af den grund interessant for pirater og andet godtfolk. Fortet er bygget med et sindrigt system af tunneller, som forbinder de strategiske punkter og muliggør kommunikation, og de blev konstrueret på en sådan måde, at selv den mindste støj fra f.eks. fjendens fødder blev afsløret.

Bruger I én dag på at udforske byen, kan I ganske passende bruge den anden dag på en tur til Islas Rosarios, der består af 27 små caribiske øer omgivet af krystalklart vand. Her er der dømt strandliv til den store guldmedalje, og I får også rig mulighed for at dvæle ved det farverige liv under overfladen.

Foretrækker I at blive på fastlandet, kan I tage på kanotur gennem mangroveskoven til den nærliggende fiskerlandsby, La Boquilla, der både byder på afro-colombiansk kultur samt spændende flora og fauna. Alternativt byder Cartagena på masser af shopping og livsnyderi på første klasse.

Cartagena er en festlig by, hvor der danses salsa og drikkes rom fra tidlig aften til de sene nattetimer, så gør jer selv den tjeneste at opleve byen efter mørkets frembrud.

Byen, den skønne natur og det sprudlende natteliv kan opleves på egen hånd, eller I kan tilkøbe guidede udflugter.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Cartagena
Tilkøb oplevelser:

Dag 17. Cartagena – Danmark

Med nye oplevelser og mange fantastiske minder pakker I kufferten for sidste gang, før I flyver tilbage til Danmark.

Dag 18. Ankomst til Danmark

Cartagena - byernes by

Cartagena er en fantastisk by. Byen, som blev grundlagt i 1533, fungerede som indfaldsvej til hele Sydamerika og var som sådan udsat for mange piratangreb og forsøg på belejringer. Vi indlogerer os i den gamle bydel bag de tykke mure og har god tid i byen, som byder på alt, hvad man kan ønske sig af kulturelle oplevelser med snævre gader, yndige huse og bourgonvillabeklædte mure.

Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Priser og datoer

18 dage: Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Kommentarer
 
24. jun 2019 - 21. aug 2019
kr. 28.330
kr. 53.785
 
22. aug 2019 - 15. dec 2019
kr. 27.490
kr. 52.985
 
16. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 30.265
kr. 57.610
 
01. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 29.070
kr. 44.950
 
01. mar 2020 - 23. jun 2020
kr. 29.025
kr. 44.840
 
24. jun 2020 - 21. aug 2020
kr. 29.865
kr. 45.680
 
22. aug 2020 - 15. dec 2020
kr. 29.025
kr. 44.840
 
16. dec 2020 - 31. dec 2020
-
-
Spørg på pris
 

Tilkøb til rejsen

Bogotá - Guidet gåtur gennem byen

Bogotá er en interessant by, hvor moderne metropol møder kolonitidens charme. Byen blev grundlagt i 1538 af de spanske koloniherrer og først langt senere, i 1819, blev den ’befriet’ af Simón Bolívar og samtidigt udnævnt til hovedstad i Gran Colombia, som senere blev til Republikken Colombia.

På en guidet gåtur gennem byen, hører I om muiscaerne, der som de første bosatte sig i området, inden spanierne kom, og I får en grundig introduktion til byen fra dengang til nu.

I går gennem de brostensbelagte gader i den gamle bydel La Candelaria, hvorefter I besøger guldmuseet, der huser utallige genstande fra det præspanske Colombia.

Herefter lægger I vejen forbi Botero-museet, der har samlet en række skønne og humoristiske værker fra den verdensberømte billedkunstner og skulptør, Fernando Botero, herunder skønne billeder af svulmende mænd og kvinder.

Turen afsluttes med en tur i kabelvogn til Monserrate Hill, hvor I nyder udsigten over byen i 3.100 meters højde. Turen varer ca. 8 timer. Entré til guldmuseet samt transport med kabelvogn til Monserrate Hill er inklusiv. Entré til Botero-museet er ikke inklusiv.

Læs mere Læs mindre
colombia - bogota_la candelaria_farverig gade_01
kr. 855 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 6 timer
 • Afhentning på hotel

Guidet cykeltur gennem Bogotá

Oplev Bogotás store kontraster på en guidet cykeltur. Turen starter i Bogotás historiske distrikt, La Candelaria, hvorefter I cykler forbi kirker og pladser og får et spændende indblik i den fine arkitektur, der præger bydelen. Herefter går turen videre til en enorm tyrefægterarena, der førhen lagde grund til utallige barske kampe mellem tyr og tyrefægter.

Efter I har kastet et blik på arenaen og hørt de blodige historier, cykler I videre til en af byens skønne parker, hvor I stopper op ved et frugtmarked og smager en friskpresset juice. I afslutter turen med lidt street art i form af farverig og nærmest overvældende graffiti, som er en opblomstrende kunstart i Bogotá.

Turen varer ca. 4 timer. Cykler stilles til rådighed og entré til tyrefægterarenaen er inkluderet i prisen.

colombia - bogota_katadraen_01
kr. 795 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré
 • Inkl. udstyr

Kaffelandet - Kaffe og storslået natur

På denne tur skal I lære alt om kaffens magiske verden, når I besøger kaffefarmen El Ocaso. Lige fra kaffebusken plantes til den aromatiske drik skal drikkes. Jeres kaffeekspert viser jer rundt og giver jer en grundig indsigt i, hvordan kaffen bliver til.

I hører nogle af hemmelighederne bag dyrkning, høst og behandling, men ingen teori uden praksis. I skal selvfølgelig også smage på en herlig, velbrygget kop kaffe, inden turen går videre.

Efter et par timer på kaffefarmen kører I til kolonitidsbyen Salento, hvor I får tid til at dvæle ved de smukke gamle bygninger fra kolonitiden.

I nyder livet i byen og ser det flotte, grønne område, der omkranser byen, inden I tager videre til Cocora-dalen, hvor der er fuld smæk på naturoplevelserne.

Her ser I bl.a. op til 70 meter høje cerapalmer, og som det eneste sted i verden vokser palmerne, der også er Colombias nationaltræ, her højt oppe i bjergene. I betragter de specielle palmer, går en tur i området og nyder udsigten over det grønne landskab.

Turen varer ca. 7 timer og al transport er inkluderet i prisen.

Læs mere Læs mindre
costa rica - kaffeplantage_udsigt_01
kr. 1.750 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 7 timer
 • Afhentning på hotel

Guidet tur gennem Medellín: En by i udvikling

På denne guidede tur er det byens transformation, der er omdrejningspunktet. I starten af 90’erne blev Medellin betragtet som en af verdens farligste byer, da narkobaronen Pablo Escobar havde sit narkokartel her. Escobar blev som bekendt slået ihjel, men det medførte ikke fred i gaderne lige med ét. Det var nemlig først i 2002, da nye politikere kom til magten og investerede stort i uddannelse og infrastruktur, at den berygtede storby kom på ny kurs.

I dag har byen fået kælenavnet ’Byen med det evige forår’, og den er desuden kåret til en af verdens mest innovative byer. På turen kommer I på en tidsrejse og får historien fra narkokartel til moderne metropol.

Turen varer ca. 4 timer. Transport og entré er inkluderet i prisen.

colombia - medellin_botero pladsen_09
kr. 880 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré

Medellín - Guatapé og Piedra del Peñol

Naturen omkring Medellin er grøn og frodig, og på denne tur kan I betragte den fra flere vinkler. Midt i det grønne stikker Peñol-klippen op som en gigantisk kampesten, og det kræver da også, at I begiver jer op i 200 meters højde ad 740 trappetrin, før I har hele udsigten til de blå søer og de grønne bjerge foran jer.

Efter en tur halvvejs mod himlen, venter en mere jordnær oplevelse, når I besøger landsbyen Guatapé. På turen fra Peñol-klippen kører I gennem mageløse bjerglandskaber og lander i den lille by, hvor klimaet er skønt og tempoet er skruet helt ned.

 

Byen er kendt for sin kirke og de mange farverige vægmalerier, der pryder husene, og her er både tid til en spadseretur og en frokost.

Turen varer 8-9 timer. Transport og entréer er inkluderet i prisen.

Læs mere Læs mindre
colombia - colombia_medellin_guatape_penol rock_01
kr. 1.890 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8-9 timer
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré

Guidet tur gennem Cartagena

Cartagena er en storby spækket med historie og kulturoplevelser, hvilket I 1984 blev anerkendt, da byen fik en velfortjent plads på UNESCOs verdensarvsliste. Cartagena er på én og samme tid en ældgammel by, der emmer af kolonitidens charme såvel som det er en moderne storby med alt, hvad det indebærer af skyskrabere og moderne levevis.

På denne guidede tur er det fortiden, I dykker ned i, når I besøger to spændende seværdigheder.

Den første seværdighed, I skal besøge, er San Felipe de Barajas-fortet, der blev bygget af spanierne i 1630’erne som det største fort i alle kolonierne.

Herfra skibede man guld og andre skatte til Spanien, og fortet var af den grund vældig interessant for pirater og andet godtfolk.

Det er bygget med et sindrigt system af tunneller, som forbinder de strategiske punkter og muliggør kommunikation, og tunnellerne blev konstrueret på en sådan måde, at selv den mindste støj fra fx fjendens fødder blev afsløret.

Herefter går turen videre til La Popa-klostret, som ligger på en 150 meter høj bakketop. Herfra nyder I udsigten til byen, og inde i klostret kan I se Cartagenas skytshelgen Virgen de la Candelaria, som hvert år til påske får nye, fine klæder, der sys af særligt udvalgte syersker.

Turen varer ca. 4 timer. Engelsktalende guide, transport og entré er inkluderet i prisen.

Læs mere Læs mindre
colombia - cartagena_gamle by_torv_01
kr. 995 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré

Cartagena - Heldagsudflugt til Islas del Rosario

På denne tur sejler I lidt væk fra Cartagena og ser Colombias fortryllende Caribien. Blot en times sejlads fra storbyen dukker 27 små koraløer op i det krystalklare hav, og mens nogle af øerne er sumpede og domineret af mangrove og kokospalmer, er andre små, henrivende strandparadiser, der er som taget ud af et postkort.

På sejlturen mellem de små øer kan I være heldige at blive hilst velkommen af et par glade delfiner, der boltrer sig i det blå vand. Når I går i land på Isla Grande ved Hotel San Pedro de Majagua, kan I se frem til at dase i det hvide sand, udforske øen eller sondere terrænet under overfladen med snorkelmasken på. I tager afsted kl. 10 om morgenen og er tilbage kl. ca. 15. Bådturen tager ca. en time. Transport, havneskat, nationalparkafgift og frokost er inklusiv.

colombia - Cartagena_Rosario Island_02
kr. 995 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5 timer
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. frokost
 • Inkl. entré til nationalpark

Cartagena - La Boquilla og kanotur gennem mangroven

Ikke langt fra storbyen ligger den lille landsby, La Boquilla, som er en afro-colombiansk fisker-enklave med mere end 250 år på bagen. Den lille fiskerlandsby er hverken prangende eller turistet, og de brede strande kan synes næsten forladte. Og det er netop det, der er en del af charmen.

På denne udflugt bliver I sat ind i de gamle traditioner, der fortsat holdes i hævd. I går gennem små gyder, hilser på de lokale og hører om livet før og nu. Efter et besøg i den lille landsby, skal I på kanotur med en lokal kaptajn, som viser jer gennem tre naturlige mangrovetunneller; Kærlighedens tunnel, Glædens tunnel og Mindernes tunnel, alt imens I hører om mangroven og det liv, der hersker her.

Turen varer ca. 4 timer og er inklusiv transport og engelsktalende guide.

colombia - cartagena_mangrove_01
kr. 645 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • Afhentning på hotel

Cartagena - Autentisk salsaaften

Hvis Cartagena er smuk i dagslys, er byen både overdådig og sprudlende, når mørket falder på. Cartagena er en festlig by, og I kan ikke undgå at blive lokket af sprøde salsatoner, sød rom og byens vidunderlige leben.

Denne aften står i salsaens tegn, når I besøger fem kendte barer og klubber, der alle har ét fokus, nemlig salsa. I møder dansere, salsaeksperter og andet godtfolk, der brænder for den sensuelle dans, og I får oven i købet serveret drinks på hver en bar.

Turen tager ca. 4 timer, ledes af en engelsktalende guide og er inklusiv transport.

colombia - cartagena_salsa klub_01
kr. 845 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. drinks

Santa Marta - Heldagstur til Minca

Minca er en lille oase blot en halv time fra Santa Marta. Her får naturen frit spil, når små vandfald risler ned ad klipper og de grønne omgivelser bidrager til en fortryllende junglestemning.

På denne tur skal I bl.a. besøge en kaffefarm, der ligger godt gemt i Sierra Nevadas grønne bjerglandskab. I smager på kaffen og fordyber jer i naturen, der bl.a. byder på et væld af tropiske planter og mere end 300 forskellige fuglearter.

Som prikken over i’et tager I et dyk ned i en af de små, naturlige pools, der ligger gemt som en forfriskende oase midt i det grønne.

Turen varer 5-6 timer og inkluderer transport og entré til La Hacienda Victoria kaffefarmen.

colombia - salento_kaffe_bliver_toerret_01
kr. 1.185 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5-6 timer
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré

Santa Marta - Flamingoer og Wayuu-kultur i Riohacha

I tager til spidsen af Colombia, også kendt som La Guajira, hvor I skal opleve nogle betagende kystlandskaber, der forbinder et ørkenlignende bagland med Caribiens blå hav.

Foruden landskaberne byder området også på skildpadder, et tropisk fugleliv, herunder gudeskønne flamingoer, og så er det ikke mindst hjemsted for den indfødte Wayuu-befolkning.

I forlader Santa Marta tidligt om morgenen, og på vejen kommer I forbi flere lokale samfund, bl.a. Cari Cari og Tocoromana-stammerne ved Tapias-floden.

I ser de mange smukke flamingoer, der huserer i området og besøger Wayuu-folket, der er kendt for sine særlige farverige tasker, der produceres ved hjælp af en unik metode.

I nyder en frokost og slapper af på en af de smukke strande, inden I på hjemvejen besøger Tocoramona-folket.

Turen inkluderer transport, frokost og besøg hos lokale stammefolk. I bliver hentet på jeres hotel kl. 5.30 og forventes at være tilbage kl. ca. 18.

Læs mere Læs mindre
colombia - colombia_wayuu folk_01
kr. 2.385 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 12 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. frokost

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Tayrona National Park lukket 28. jan-28. feb. 2018

BEMÆRK: Tayrona National Park er lukket i perioden 28. januar - 28. februar 2018, hvor det oprindelige folk ønsker at rengøre parken og beskytte naturen. Det er derfor ikke muligt at bo i parken i denne periode. 

Opgradering af hoteller

I kan opgradere hoteller et eller flere steder på ruten til kategorien Ekstra godt eller Deluxe/Boutiquehotel.

Ring til os 4526 0000 og hør om mulighederne.

Børnepriser

Rejser du med børn, så kontakt os for børnepriser

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly t/r København / Billund / Aalborg - Bogota //Cartagena på økonomiklasse med mellemlanding i Paris eller Amsterdam
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 2 indenrigsflyvninger i Colombia

  Følgende transporter i Colombia
 • Bogota lufthavn - Bogota hotel (privat med lokal engelsktalende guide)
 • Armenia lufthavn - Armenia hotel (privat uden guide)
 • Armenia hotel - Armenia busstation (privat uden guide)
 • Bus Armenia - Medellin
 • Medellin busstation - Medellin hotel (privat uden guide)
 • Medellin hotel - Medellin lufthavn (privat uden guide)
 • Santa Marta lufthavn - Santa Marta hotel (privat uden guide)
 • Santa Marta hotel - Tayrona Nationalpark (privat uden guide)
 • Bus Tayrona Nationalpark - Cartagena
 • Cartagena busstation - Cartagena hotel (privat uden guide)
 • Cartagena hotel - Cartagena lufthavn (privat uden guide)

  16 nætter på følgende hoteller i standardværelse inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Hotel Abadia Colonial i Bogota
 • 2 nætter på Hotel Plaza Mayor i Villa de Leyva
 • 2 nætter på Reserva El Cairo i Armenia
 • 3 nætter på Hotel Diez i Medellin
 • 2 nætter på Hotel Casa de Leda i Santa Marta
 • 2 nætter på Ecohabs i Tayrona Nationalpark
 • 3 nætter på Hotel Bantú i Cartagena

  Følgende udflugter/pakker
 • 3 dages privat tur til Villa de Leyva med transporter og udflugter som beskrevet
 • Assistance fra lokal repræsentant i Colombia

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000.
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Drikkepenge og drikkevarer
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
colombia - cartagena_gade_columbia_01

Vejret i Colombia

 • Bogotá
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
16° C 17° C 17° C 16° C 16° C 16° C 15° C 15° C 16° C 16° C 16° C 16° C
5° C 6° C 7° C 8° C 8° C 8° C 8° C 7° C 7° C 8° C 8° C 6° C
33 mm 43 mm 66 mm 111 mm 94 mm 57 mm 41 mm 49 mm 73 mm 115 mm 88 mm 54 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Cartagena
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 32° C 32° C 33° C 33° C 33° C 33° C 33° C 33° C 32° C 32° C 32° C
24° C 24° C 24° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C
1 mm 0 mm 1 mm 15 mm 119 mm 85 mm 67 mm 109 mm 152 mm 163 mm 75 mm 26 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Armenia
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
28° C 28° C 28° C 27° C 27° C 28° C 29° C 29° C 29° C 27° C 27° C 27° C
18° C 20° C 20° C 20° C 20° C 18° C 18° C 20° C 18° C 18° C 18° C 18° C
70 mm 80 mm 140 mm 230 mm 260 mm 120 mm 60 mm 70 mm 160 mm 250 mm 160 mm 110 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Sydamerika_FIT
  Sydamerika - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 44 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • colombia - medellin_kabelbane_01
 • colombia - bogota_la candelaria_farverig gade_01
 • colombia - bogota_la candalaria_madmarked_06
 • colombia - Bogota_musik_03
 • colombia - bogota_gamle bydel_graffiti_11
 • colombia - villa de leyva_marked_01
 • colombia - villa de leyva_gade_by_03
 • colombia - villa de leyva_gade_by_05
 • colombia - colombia_cocora valley_01
 • colombia - colombia_medellin_trappe_01
 • colombia - colombia_medellin_befolkning_kirke_01
 • colombia - colombia_medellin_kabelbane_01
 • colombia - colombia_medellin_marked_01
 • colombia - colombia_medellin_by_01
 • colombia - colombia_taganga_strand_01
 • colombia - colombia_wayuu tasker_02
 • colombia - colombia_tayrona_solnedgang_01
 • colombia - colombia_tayrona_fugl_02

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  ARGENTINA

  Storby og vild natur

  12 dage fra kr. 15.530

  • Buenos Aires, Sydamerikas Paris
  • Det fantastiske Iguazuvandfald
  • Rio de Janeiros højdepunkter
  • Tilkøb udflugter med guide
  • Forlæng evt. ved Búzios eller på Ilha Grande
 • Se rejsen

  ARGENTINA

  Storby, vin og vild natur

  15 dage fra kr. 20.135

  • Smag vinen hvor den høstes og tappes
  • Storslået natur og ørkenlandskaber
  • Bøf og tango i Buenos Aires
  • Tilkøb udflugter med guide
  • Forlæng evt. til Iguazu-vandfaldet
 • Se rejsen

  BRASILIEN

  Brasiliens højdepunkter

  18 dage fra kr. 30.750

  • Det kæmpestore Iguacuvandfald
  • Salvador med afrikanske rødder
  • Bo på en lodge i Amazonjunglen
  • Rio og tjekkede Buzios
  • Tilkøb udflugter med guide