Bridgerejse til Costa Rica med dansk rejseleder
Bridgerejse til Costa Rica
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (45 anmeldelser)

Bridgerejse til Costa Rica

Rundrejse med dansk rejseleder
14 dage

Oplev regnskoven med et es i ærmet

På denne rejse tager vi en stor bid af Costa Ricas buffet af eventyrlig natur, når vi besøger tågeskove og vulkaner. Der er fuldt blus på oplevelserne, men der er naturligvis også god tid til at slappe af og spille bridge.

Allerede på dage 2 omfavnes vi af skyhøje træer og grønt i alle retninger, når vi går over Monteverdes ikoniske hængebroer. Et par dage senere vandrer vi for foden af Arenalvulkanen og bader i varme kilder, hvorefter vi sætter kursen mod Upala, hvor vi både skal møde stammefolk, besøge en kakaofarm og på eventyr ved det bedårende Rio Celeste-vandfald. Herfra tager vi videre til det geotermiske landskab, Rincon de la Vieja, for til sidst at afslutte rejsen i den herlige badeby, Tamarindo.

Glæd dig til en naturspækket rejse med dansk rejseleder, hvor vi hilser på dovendyr, aber og tukaner. En rejse med en snert af adrenalinrus og gode vandreture, men også en rejse med plads til ro, fordybelse og bridge.

Er 2 uger ikke nok? Så afslut rejsen med et ophold i Costa Ricas eventyrlige nationalpark Tortuguero med et ophold på en junglelodge – tæt på tukaner, krokodiller og skildpadder.

Bestil kataloget og læs om rejsen "Tag stikarmen med på eventyr i regnskoven".

For bestilling og nærmere information kontakt Reinholdt Bridge & Travel på info@reinholdt-bridge.dk eller tlf. 41 41 51 96

Bestil katalog

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Bestil katalog
Costa Rica_reinholdt bridge_katalog
Costa Rica - På eventyr i regnskoven - Reinholdt bridge
Rundrejse - 16 sider
Tak for din bestilling
Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.
Bestil katalog
Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.