Strandforlængelse i Cuba - det er nemt at forlænge rejsen
Cuba
Forlæng din rejse på stranden
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (1203 anmeldelser)

Forlæng rejsen på stranden

Cuba har nogle af Caribiens smukkeste strande med kilometervis af hvide sandstrande og azurblåt hav, og det er oplagt at forlænge rejsen med nogle dage på langs med fødderne i sandet. Her kan man fordøje de mange kulturelle oplevelser, man har fået undervejs på rejsen, og måske deltage i nogle af de vandsportsaktiviteter og andre løjer, som hotellerne arrangerer.

4 nætters ophold på strandhotel i Cuba

Vi har sammensat en række pakker til de forskellige strandområder, som alle er baseret på fire nætters ophold på et strandhotel med All Inclusive, dvs. at alle måltider og alle lokale drikkevarer er inkluderet i prisen. For hvert område kan I vælge mellem hoteller af forskellig standard, lige fra 3-stjernede til 5-stjernede hotellet. Vi anvender vores egen vurdering af hotellernes standard, når vi tildeler stjerner.

Klik på de enkelte strandområder nedenfor og få en kort beskrivelse af dem og de hoteller, vi udbyder. Glæd jer til nogle dage med total afslapning med sol, strand og vand!

Vi har valgt de bedste strandhoteller ud...

Det er vigtigt at vælge det rigtige strandhotel! At ankomme til et All-Inclusive strandhotel kan i forvejen være en omvæltning, når man kommer fra en rejse rundt i Cuba med fokus på kultur og historie. Her kan man føle, at man træder ind i en helt anden verden, som ikke er Cuba.

Det er sådan set også rigtigt. Mange turister kommer til Cuba med en helt anden dagsorden, end Stjernegaards gæster gør, og bor udelukkende på all-inclusive strandhoteller. Det betyder, at stemningen på visse strandhoteller er lige lovlig festlig, og at hotellerne som sådan har karakter af billige charterhoteller, som vi kender det fra det sydlige Europa.

Strandhoteller i Cuba er ikke billige, og man skal være indstillet på at betale ekstra for at få et af de gode strandhoteller. Stjernegaard har fingeren på pulsen, vi inspicerer ofte Cubas strandhoteller, og vi ved præcist, hvilke hoteller vores kunder absolut ikke ville bryde sig om. Vi ved også, at et strandhotel, der har tildelt sig selv både 4 og 5 stjerner ikke nødvendigvis lever op til det, som vi forstår ved et 4- eller 5-stjernet hotel. Men det kræver, at vi har inspiceret hotellet og med egne øjne har set hotellets standard og den type gæster, der bruger det.

Hvis man ikke rejser med børn, vil vi anbefale, at man udelukkende vælger strandhoteller, hvor børn ikke er tilladt.

Denne tekst er skrevet for at gøre opmærksom på, at man ikke skal lade sig forblænde af tilbud med meget lave priser og maleriske, men urealistiske beskrivelser af Cubas strandhoteller. Det kan resultere i en meget dårlig strandferie, der slet ikke lever op til den standard, man forventede, og med gæster, der kun har fokus på at feste. Det ville være en ærgerlig afslutning på en spændende rejse rundt i Cuba.

Værd at tage stranden med!

Strandene er faktisk en rejse værd i sig selv, og man vil opleve, at mange af Cubas andre turister kun oplever landet fra strandsiden. Derfor er det også en helt anden side af Cuba, I møder, hvis I vælger at slutte jeres rejse af ved stranden, men en side, som absolut er værd at tage med.

Forslag til strandforlængelser

Sortér efter pris Se oversigt
Cuba
Varadero
5 dage fra kr. 2.410
4 Varadero
Cuba
Jibacoa
5 dage fra kr. 2.510
4 Jibacoa
Cuba
Cayo Coco
5 dage fra kr. 2.545
4 Cayo Coco
Cuba
Cayo Levisa
5 dage fra kr. 2.260
4 Cayo Levisa
Cuba
Playa Megano, Havana
5 dage fra -
4 Havana
Cuba
Playa Esmeralda
5 dage fra kr. 1.830
4 Guardalavaca / Playa Esmeralda
Cuba
Baracoa
5 dage fra kr. 2.260
4 Baracoa