Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (567 anmeldelser)

Kundeudtalelser

Destination: De Vestindiske Øer

Udtalt af: Carsten Jespersen, Fredericia

En velorganiseret kæmpe oplevelse

Tak for en rigtig velorganiseret rejse og en kæmpe oplevelse. Kombinationen med New York og det at flytte fra St. Croix til St. Thomas….foruden jeres fyldige udflugts-program giver en dejlig variation i dagligdagen og en masse viden om øernes historie. Jeres guider er et fantastisk aktiv for Stjernegaard Rejser.

Destination: De Vestindiske Øer

Udtalt af: Morten & Henrik, København

Særdeles velgennemført rejse

På vegne af min bror Henrik og mig selv vil jeg rette en stor tak til Stjernegaard Rejser for en uforglemmelig, vellykket og særdeles velgennemført rejse - den bedste vi nogensinde har været på. Vi har intet at kunne være utilfredse med og ønsker at rette en særlig tak til Jeres guider i området, Sanny, Birgit og Simon, hvis engagement og store viden, herunder ikke mindst om historie, botanik og lokalforhold mv. gjorde rejsen til den helt store oplevelse. Vi vil anbefale Jer til venner og familie, som måtte ønske en tilsvarende tur.

Destination: De Vestindiske Øer

Udtalt af: Claus og Henrik, Vanløse

Plads til særlige ønsker

Vi vil til enhver tid foretrække Stjernegaard. Igennem de seneste 10 år har vi været i Dansk Vestindien i alt 6 gange. Alle gange med Stjernegaard og til vores fulde tilfredshed. Vi har et ønske om at bo i en bestemt lejlighed - og det har Stjernegaard hver gang forsøgt at arrangere. Man føler sig ikke bare som "en i rækken". Der er plads til at have særlige ønsker.

Destination: De Vestindiske Øer

Udtalt af: Gitte Gotsæd, Helsingør

Guiderne kan ikke roses nok

Alt var perfekt planlagt, fantastiske ture og super guider der vidste alt om øerne og deres historie - man kunne klart mærke de havde været på øerne i mange år. De var meget interesseret i deres gæster, og man følte sig rigtig godt tilpas i deres selskab. De kan ikke roses nok. Man følte i høj grad sig taget hånd om.

Destination: De Vestindiske Øer

Udtalt af: Niels Witthøfft,

En af de mest kompetente og vidende rejseledere

Sanni var en af de mest kompetente og vidende rejseledere vi har haft gennem tiderne. Også Anna Monica skal have topkarakter. Desuden var hun et sjældent positivt menneske.

Destination: De Vestindiske Øer

Rejseleder: , Ole Hellstrøm

Udtalt af: Jenny og Ole, Ribe

Vi har aldrig mødt en rejseleder med så stor viden

Et stort skulderklap og hilsen til Simon Larsen på St. Thomas. Vi har aldrig mødt en rejseleder med så stor viden om det besøgte sted før. Det var helt imponerende hvad Simon kunne fortælle om ALT på øerne.

Destination: De Vestindiske Øer

Udtalt af: Kim

Vores forventninger blev indfriet - igen!

Det var vores andet besøg til de vestindiske øer, men vores forventninger blev til fulde indfriet - igen. Vi valgte at rejse med Stjernegaard blandt andet pga. guiderne der med stor indsigt i øerne og deres historie, gøre deres til at gøre ferien til en rigtig god oplevelse.

Vi var afsted for ca. 14 år siden. Dejligt at gense Birgit og Simon. Det var blandt andet pga. dem, at vi igen valgte Stjernegaard.
Anna Monica var fantastisk som guide og gav det hele en endnu større personlig vinkel. En stor tak til hende og selvfølgelig også Birgit og Simon.

Destination: De Vestindiske Øer

Udtalt af: Anna Grethe

Virkelig kompetente guider

Fantastisk spændende rejse og virkelig kompetente guider (Birgit + Simon) på de forskellige ture på øerne. Dejlige hoteller med god forplejning. Uden rejselederne havde turene ikke været halvt så interessante.

Destination: De Vestindiske Øer

Udtalt af: Bent

En lige så fantastisk ferie, som vi har drømt om

Vi har drømt om denne tur i ca. 30 år og først nu fundet tiden til at rejse. Vi blev ikke skuffet, tværtimod. Det var en lige så fantastisk ferie, som vi har drømt om. Vi havde vores datter på 23 år med på rejsen og hun er lige så tilfreds, som vi er. Vi tager gerne af sted igen, om nogle år. Især Cottages by the Sea og Emerald Beach oversteg vores forventninger til beliggenhed og omgivelser.

Destination: De Vestindiske Øer

Udtalt af: Jørgen

En fabelagtig oplevelse

Det har været en fabelagtig oplevelse. Det er jo ekstra luksus, når man kan have guiden helt for sig selv på begge øer.

Destination: De Vestindiske Øer

Udtalt af: Charlotte, Solrød Strand

Alt var perfekt

Alt var perfekt - specielt de lokale guider. De er meget engagerede og vidende :-)

Destination: Dansk Vestindien

Rejseleder: Birgit Holloway

Udtalt af: Jørgen

Enestående service

Det har været en fantastisk oplevelse at opleve både Birgit og Simon. De har begge ydet en enestående service og har givet os et enestående indtryk af øerne. Meget stor ros til dem begge.

Destination: Dansk Vestindien

Rejseleder: Anna Monica Villa, Birgit Holloway

Udtalt af: Kim

Personlig vinkel

Vi var afsted for ca. 14 år siden. Dejligt at gense Birgit og Simon. Det var blandt andet pga. dem, at vi igen valgte Stjernegaard. Anna Monica var fantastisk som guide og gav det hele en endnu større personlig vinkel. En stor tak til hende og selvfølgelig også Birgit og Simon.

Destination: Dansk Vestindien

Udtalt af: Mona, Vils

Stort plus at Guiderne er bosiddende på øerne

Vi synes det er et stort plus at Guiderne er bosiddende på øerne. Det gir et indblik i hvordan lokalbefolkningens hverdag leves.

Destination: Dansk Vestindien

Udtalt af: Erik, København K

Vi har fået gode råd og vejledning

Vi har igen-igen haft stor glæde og hjælp af jeres kontor ifm bookning af rejsen. Alice Hamurkesen har igen-igen serviceret os på rigtig god vis. Vi har såldes fået gode råd og vejledning af hende. Hun er rigtig god til at skelne mellem vigtigt og knap så vigtigt. Hun er god til at foreslå alternativer og få gode vægtninger ind i dialogen. Hun er GULD værd for Stjernegaard. Pas rigtig godt på hende.

Destination: Dansk Vestindien

Udtalt af: Kim, Herning

Vores forventninger blev til fulde indfriet - igen

Vores forventninger blev til fulde indfriet - igen. Vi valgte at rejse med Stjernegaard blandt andet pga. guiderne der med stor indsigt i øerne og deres historie, gøre deres til at gøre ferien til en rigtig god oplevelse.

Destination: Dansk Vestindien

Udtalt af: Preben Jensen, København S

En flot rejse

Det var en flot rejse, og der var en glimrende overensstemmelse mellem det vi var blevet lovet af Stjernegaard

Destination: Dansk Vestindien

Udtalt af: Jens Ole Thomsen, Hjørring

Intet at klage over

Fantastisk tur. Intet at klage over.

Destination: Dansk Vestindien

Udtalt af: Helle Kragh, København Nv

Jeg har fundet mig en rigtig god rejsearrangør

Synes jeg har fundet mig en rigtig god rejsearrangør i Stjernegaard Rejser, og har aldeles ikke fortrudt dette bekendtskab, som startede tilbage i 2007, hvor jeg var på min første tur til De Dansk Vestindiske Øer.

Destination: Dansk Vestindien

Udtalt af: Helle, Slagelse

Det har været helt fantastisk

Det har været helt fantastisk, lige fra starten med at booke, jeg har igennem hele forløbet haft kontakt med rejsekonsulent Line Millan Aminsam, det har bare været til ug, altid klar og parat til at løse de forhindringer og den utryghed, som opstod undervejs.

Destination: Dansk Vestindien

Udtalt af: Gitte Gotsæd, Helsingør

Alt var perfekt planlagt

Alt var perfekt planlagt, fantastiske ture og super guider der vidste alt om øerne og deres historie.

Destination: Dansk Vestindien

Udtalt af: Marianne Og Jørgen Degn, Kolding

Vi kan ikke være mere tilfredse

Vi kan ikke være mere tilfredse. Allerede før rejsen, hvor vi fik den allerbedste behandling og hjælp af Helle Falkenberg. Vi havde specielle ønsker og opgaver, da min mand er afhængig ag parenteral ernæring og skulle have maden sendt derud. Super, super behandling.

Destination: Dansk Vestindien

Rejseleder: Birgit Holloway

Udtalt af: Jane, Mårslet

Den skønneste tur

Der er bare så fantastisk service over alt hvor Stjernegaard har andel. Den skønneste tur alt fungerede