Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (567 anmeldelser)

Udflugter med engelsktalende rejseleder

Hele året er det muligt at købe udflugter med engelsktalende guider (bestilles og betales lokalt på øerne). Nedenstående er nogle af de mest oplagte muligheder:

Ø-rundtur på St Croix

6 timers ø-rundtur med besøg i Botanisk Have, sukkerrørsplantage, Fort Frederik i Frederiksted samt rom-smagning på øens berømte romdestilleri.

Prisen for turen er ca. $75 pr. person og inkluderer entreer. Frokost på egen regning.

Ø-rundtur på St. Thomas

På denne udflugt ser I Guvernørhuset i Charlotte Amalie og besøger St. Peter Great House & Botanical Gardens. Herefter går turen videre til Mountain Top, hvorfra I har en fremragende udsigt over Magens Bay, naboøen St. John og mange af British Virgin Islands. Desuden skal I smage på den berømte Banana Daiquiri.

Frokoststop i Yacht Haven Grande, hvor der også er mulighed for at shoppe i de mange tax-free forretninger.

Prisen for turen er ca. $49 pr. person og inkluderer entreer. Frokost på egen regning

Dagstur til St. John

Dagen starter med en smuk kørertur til Redhook, hvorfra der er en kort sejltur til Cruz Bay på St. John. Store dele af øen er nationalpark, og den er velsignet med de smukkeste strande. I skal besøge den tidligere danske sukkerplantage Annaberg, hvor I får mulighed for selv at gå rundt. Efter frokost går turen videre til Trunk Bay, hvor der er tid til at bade i det krystalklare vand, og hvor de, der har lyst, kan snorkle. Inden turen går tilbage til St. Thomas er der tid til lidt shopping i Cruz Bay.

Prisen for turen er ca. $135 pr. person og inkluderer entre til nationalparken, frokost samt lån af snorkeludstyr.

dansk vestindien - st john_trunk bay_04_HF