Jersey_elizabeth castl_02
Jersey - getaways med privat fly

Rejse til Jersey

Kanaløernes perle

5 dages miniferie på en ø, der er helt sin egen

Jersey er en sjov størrelse. Ikke i geografisk forstand men mere fordi, det er svært at sætte en finger på ”nationalfølelsen”, der har stærke referencer til både England og Frankrig – men som mest af alt er hel unik. På rejsen til Jersey springer vi mellemlandingen over og flyver direkte til Kanaløen i et fly, som vi deler med en gruppe maratonløbere. En flyvetur på mindre end to timer, der tager os til et lille, underfundigt paradis i Den engelske kanal.  

Med fast base i hovedstaden St. Helier udforsker vi byen, kører gennem den smukke natur og ser de flotte og til tider dramatiske kyststrækninger med strande, der leder tankerne hen på den franske riviera. Vi dykker ned i historien om borgerkrigen, 2. Verdenskrig og franske invasioner – og vi tager sågar et kig helt tilbage til oldtiden, når vi skal se et af verdens 10 ældste bygningskonstruktioner.

Rejsen til Jersey er tilrettelagt, så vi får tid til at opleve og udforske øens interessante levn og smukke natur, såvel som der er tid til at nyde øen på egen hånd. Har man lyst til at spæde til med lidt flere oplevelser, er det muligt at tilkøbe en dagsudflugt til den naturskønne ø Sark, hvor transporten foregår med hestevogn.

Vi bor godt og centralt i St. Helier, rejser i små grupper á 20-25 deltagere og er i selskab med en dygtig dansk rejseleder med et godt kendskab til Jersey.

Getaways med direkte fly

På rejsen til Jersey flyver vi direkte fra København til Jersey. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi samarbejder med Danish Air Transport (DAT), hvor vi har booket sæder i propelflyet ATR-72. Vi springer den unødige mellemlanding over og er fremme på Jersey på mindre end to timer. Et komfortabelt og hurtigt alternativ til den sædvanlige rejse med mellemlanding i en europæisk lufthavn.

Glæd jer til at opleve en hel særlig bid af Europa – på en afsidesliggende perle, hvor vi har chancen for at komme helt tæt på øens små lommer, lokalliv og spændende historie.

Rute og højdepunkter

Sted
Nætter
Højdepunkter

4 nætter i St. Helier St. Helier
4
Højdepunkter
Vi udforsker St. Helier til fods, går på opdagelse på gamle slotte og borge, dykker ned i historien om borgerkrigen, besættelsen og de mange slag og udforsker de smukke kyststrækninger rundt om øen. På fjerdedagen er der mulighed for en afstikker til øen Sark.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Forside Krydstogt_Kroatien_til lands og til vands Egypten_nefer nefer

Nyhed: Oplev Europa i ét katalog

Søger du inspiration til din rejse - bestil vores Europa katalog

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,7 af 5 (1.540 anmeldelser)