nordirland_country antrim_vej_01

Miniferie med privat fly

Rejser til det nære Europa

Tag på miniferie i Europa med privat fly

I det nære Europa finder vi nogle af de mest interessante afkroge og skjulte perler, der er skræddersyede til kortere rejser. Stå ansigt til ansigt med den rige kulturhistorie og den skønne natur med vores komplette udflugtsprogram i selskab med en dygtig dansk rejseleder. På vores nye koncept, Getaway med privat fly, flyver vi direkte til hjertet af de store oplevelser i det nordlige Europa.

På miniferie i Europa kan du træde direkte ind i den nordirske historie mellem skelsættende monumenter og forrevne klipper eller undersøge højlandets magi i det autentiske Skotland. Besøg den unikke Kanalø, Jersey, den svenske solskinsø, Gotland, eller hop ombord på vores aircruise til Østersøens perler: Ålandsøerne, Gotland, Bornholm og Estland.

På aircruise til Østersøen flyver vi hver dag den korte rute fra perle til perle, på de øvrige rejser nøjes vi med ud- og hjemrejsen. Vi undgår de store, internationale lufthavne med langsommelig paskontrol og har altså sparet de unødige mellemlandinger. Det er rejser med minimal transporttid men maksimal udnyttelse af tiden, så de store oplevelser får lov at skinne endnu mere.

Ring eller skriv til os
Tinne Dejgaard Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

Tinne_Dejgaard_Madsen_fritlagt
nordirland_antrim_carrick a rede rope bridge_05_effekt_4

Dine fordele med Stjernegaard Getaways:

  • Behagelig rejse med privat fly
  • Direkte rute til unikke destinationer
  • Mere tid til de store oplevelser
  • Små grupper (20-24 deltagere)
  • Kyndig dansk rejseleder
  • Mange udflugter inkluderet
Det siger vores gæster ...

Fuldt program med dansk rejseleder

Vores getaways inkluderer privat fly direkte til destinationen, et omfattende udflugtsprogram med kyndig dansk rejseleder, fire overnatninger på et eller flere gode hoteller og morgenmad alle dage på destinationen. Getaways er i godt selskab med små grupper á 20-24 deltagere.

Vi flyver med velrenommerede Danish Air Transport (DAT) i propelflyet ATR72. Flyet har en rækkevidde på små 2.000 km og er en udsøgt fornøjelse at sætte sig til rette i. Kom med ombord til din eksklusive smuttur til nære Europa, hvor vi har samlet det bedste af det bedste og forkortet transporttiden for dig. Et potpourri af store oplevelser, skjulte højdepunkter og spændende syn. 

ATR72 4

Hvornår er det bedst at tage på getaway?

Vi har planlagt vores miniferier i det nordlige Europa med afrejse i sensommeren, efteråret og foråret, hvor vejret er optimalt for dig, der gerne vil opleve uden at få hedeslag, hvad enten turen går til det skotske højland, kanaløen Jersey eller ud til Østersøens perler. Klimaet varierer selvfølgelig fra Skotland til Estland, men skåret over en én kam er vejret ret sammenligneligt med det danske, dog lidt lunere på Jersey.

Se vejrtabeller for vores getaways her.

Gotland

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
1° C
0° C
3° C
7° C
14° C
18° C
20° C
19° C
15° C
11° C
6° C
3° C
Nedbør i mm.
42 mm
30 mm
26 mm
31 mm
35 mm
58 mm
61 mm
62 mm
61 mm
50 mm
52 mm
49 mm

Læs mere og bliv inspireret

Luk op for noget godt... dyk ned i Europas godtepose

Oplev Europa fra 15 anderledes vinkler, når vi dykker ned i herlighederne i Island, Nordirland, Italien, Jersey, Gotland, Portugal, Skotland, Montenegro, m.fl.

5 gode grunde til at rejse på rundrejse med dansk rejseleder

Hvorfor vælge en rundrejse? Vi giver dig 5 gode grunde til hvorfor en rejse med dansk rejseleder giver dig helt nye perspektiver.

Rejsetrends 2021: Her er vores bucket list

21 rejsedrømme vi håber på at indfri i 2021 - fra offline travel til fart over feltet. Fra Grønland til det indonesiske øhav!
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,7 af 5 (1.540 anmeldelser)