antarktis_isbjerg_05
Krydstogt med dansk rejseleder - Krydstogt

Argentina, Kap Horn & Antarktis

19 dage fra 40.990 kr.

Argentina, Kap Horn & Antarktis

Legendarisk og komfortabelt krydstogt til Antarktis med Celebrity Eclipse

Her har vi et drømmekrydstogt til to verdensdele, Sydamerika og Antarktis – en af de helt unikke rejser, som en ægte globetrotter gerne vil sætte hak ved. Togtet udgår fra Buenos Aires i Argentina og følger Sydamerikas østkyst til verdens ende, Ushuaia i det sagnomspundne Ildland. Herfra går det rundt om Kap Horn, der tilhører Chile, og videre gennem Drakes Passage til Antarktis, verdens mest uberørte sted, der kun besøges af få mennesker i løbet af et år.

Inden vi går om bord på skibet, har vi to dage i skønne Buenos Aires, også kendt som Sydamerikas Paris, hvor vi besøger de meget forskellige bydele med både brede boulevarder og smukke palæer, der minder os om den glamourøse præsidentfrue, Eva Peron, og de snævre gader og immigrantkvarterer, hvor tangoen blev født. Vores ophold i Buenos Aires bliver netop kronet med et tangoshow, der måske får tårerne frem.

I Antarktis besøger vi den smukke Paradisbugt, hvor vi fra skibet har den mest vidunderlige udsigt til blåhvide isbjerge, pingviner og hvaler. Sørejsen tager os også forbi Elephant Island, hvor vi hører drabelige historier om datidens ekspeditioner. Vær opmærksom på, at vi ikke har landgang på Antarktis.

Landgang har vi til gengæld på Falklandsøerne, som i 1982 var på alles læber på grund af en væbnet strid mellem Storbritannien og Argentina - her møder vi en kæmpe koloni af æselpingviner, der hører til på Berthas Beach. Vi sejler videre op langs Sydamerikas østkyst for at aflægge besøg hos søelefanter og søløver ved Peninsula Valdes og til Montevideo i Uruguay, en af Sydamerikas mest moderne byer, inden vi er tilbage i Buenos Aires.

I alt har vi på denne rejse seks private udflugter sammen med vores meget dygtige rejseleder, der har taget turen flere gange. Han kender området godt, og han brænder for at videregive sin viden. De fire udflugter undervejs på krydstogtet tilkøbes hjemmefra – se tilkøb udflugtspakke.

Selve krydstogtet er også en kæmpe oplevelse. De fleste skibe, der besejler Antarktis, er ekspeditionsskibe med et lavere niveau af komfort, end det Celebrity Eclipse kan tilbyde. Eclipse er det største krydstogtskib, der er godkendt til denne sejlads, og inden afrejse bliver skibet udrustet med specielt sikkerhedsudstyr samt ekstra bemanding. Ombord forkæles vi med god mad og vin på skibets mange restauranter, med supergode kahytter og appellerende faciliteter som f.eks. et fitnesscenter med udsigt over havet, uden- og indendørs svømmebassiner, udsigtslounge, barer og en velduftende spa.

Små grupper
14-24
deltagere
antarktis_isbjerg_skib_02

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Buenos Aires, Argentina 2 nætter i Buenos Aires, Argentina
2
Overnatning

Krydstogt 14 nætter i Krydstogt
14
Overnatning

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark - Argentina
Afrejse fra Københavns Lufthavn eller Billund og flyskifte i Paris.
Dag 2.
Buenos Aires
Vi lander om morgenen og tager straks en byrundtur i den sydlige del af Buenos Aires til så store seværdigheder som det lyserøde regeringspalæ Casa Rosada, hvorfra præsidentfruen Eva Peron (Evita) holdt flammende taler, byens hjerte Plaza de Mayo og de farverige kvarterer San Telmo og La Boca, hvor tango- og fodboldpassionerne dominerer. Herefter tjekker vi ind på vores velbeliggende hotel og slapper af efter rejsen.
Dag 3.
Buenos Aires
Vi skal opleve den elegante nordlige del af Buenos Aires, Recoleta med brede avenuer, parker og imponerende villaer. Vi besøger en meget smuk og anderledes kirkegård, hvor vi igen møder Evita, og om aftenen skal vi til middag med vinsmagning og tangoshow. Tango er en indgroet del af livet i Buenos Aires, og man kan kun blive imponeret og rørt.
Dag 4.
Buenos Aires
Vi har lidt tid på egen hånd i løbet af formiddagen, inden vi tjekker ind på skibet. Rejselederen viser os lidt rundt, og kl. 17 er vi klar til festlig afgang.
Dag 5.
På havet
En hel dag på havet, hvor vi kan lære skibet og alle dets faciliteter at kende. Tag f.eks. en runde i restauranterne og barerne, kig i butikkerne og tjek fitnesscenteret og spaen.
Dag 6.
På havet
Skibets mange tilbud indbefatter forestillinger hver aften, foredrag, vinsmagning, motion, levende musik og meget andet.
Dag 7.
På havet
Vi nærmer os den sydligste del af Sydamerika, og fra dækket kan vi følge de store vandrealbatrossers elegante opvisninger.
Dag 8.
Ushuaia, Argentina
Vi anløber det eksotiske Ushuaia i Argentina og tager på privat udflugt ind i Ildlandet og nationalparken, som byder på floder, bjerge, løvskove og forvredne klippekyster (udflugten er en del af udflugtspakken).
Dag 9.
Kap Horn, Chile
Kap Horn rundes i dag, og dermed bliver det en dag, vi med sikkerhed vil huske.
Dag 10.
Schollart Channel, Paradise Bay og Gerlachestrædet, Antarktis
64,30° syd sejler vi ind i mellem de to store arktiske øer, Anver og Brabant og videre til den brede Paradise Bay, der ligger på selve fastlandet, Antarktis. Vi har udsigt til både pingviner og hvaler. Vi sejler gennem det spektakulære Gerlachestrædet med Den Antarktiske Halvø til styrbord og øerne i Palmerskærgården til bagbord – en uforglemmelig dag med smukke udsigter.
Dag 11.
Elephant Island, Antarktis
Øen ligger 245 km nord for det arktiske fastland. Under dramatiske omstændigheder søgte Ernst Schackleton og hans mænd ly her i 1916. Rejselederen fortæller den spændende historie.
Dag 12.
På havet
Der sejles ud af det arktiske område og ind Sydatlanten. Vi nærmer os skuepladsen for et af den nyere histories mest dramatiske krigsskuepladser. Nu er der heldigvis fredeligere tider!
Dag 13.
Port Stanley, Falklandsøerne
Vi er i britisk territorium ved Port Stanley, Falklandsøernes ”hovedstad” og tager på privat udflugt til æselpingvinerne på Berthas Beach. Vi kører off-road i 4-hjulstrækkere for at komme helt tæt på. I Port Stanley besøger vi Dockyard Museum og at lære mere om Falklandsøernes historie. (udflugten er en del af udflugtspakken).
Dag 14.
På havet
Med kurs mod Patagoniens kyst og nye eventyr.
Dag 15.
Puerto Madryn, Argentina
I dag har vi en særlig udflugt på land til Peninsula Valdes, hvor vi skal iagttage et meget udbredt dyreliv med bl.a. søløver og verdens eneste landkoloni af søelefanter (udflugten er en del af udflugtspakken).
Dag 16.
På havet
Den sidste hele dag på havet på vej mod varmere himmelstrøg.
Dag 17.
Montevideo, Uruguay
Vores egen udflugt rundt i Montevideo, Uruguays hovedstad, til smukke regeringsbygninger, parker og andre seværdigheder (udflugten er en del af udflugtspakken).
Dag 18.
Buenos Aires - hjemrejse
Vi afmønstrer Celebrity Eclipse til morgen og påbegynder hjemrejsen.
Dag 19.
Ankomst til Danmark

Andre spændende krydstogter

Krydstogt med dansk rejseleder

Drømmekrydstogt rundt om Kap Horn

Krydstogt
Krydstogt med dansk rejseleder

Rundt om New Zealand

Krydstogt
Krydstogt med dansk rejseleder

Alaska-krydstogt inkl. Rocky Mountaineer-toget

Krydstogt
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.123 anmeldelser)