chile - chile_fjord_03
Krydstogt med dansk rejseleder - Krydstogt

Drømmekrydstogt rundt om Kap Horn

4,5 (21 Anmeldelser)
21 dage fra 44.690 kr.

Drømmekrydstogt rundt om Kap Horn

Ombord på Celebrity Eclipse

Dette krydstogt er en drømmerejse, og en af de klassiske rejser, som en ægte globetrotter gerne vil sætte hak ved: en rejse rundt om Kap Horn, Sydamerikas spids, fra Chile i vest, ned langs kysten og ind i de eventyrlige fjordlandskaber, gennem Magellanstrædet til "verdens ende" ved Punto Arenas, til Ildlandet og eksotiske Ushuaia i Argentina.

Vi sejler rundt om legendariske Kap Horn og op ad Sydamerikas østkyst til pingvinerne ved Punta Ninfas ved Puerto Madryn, videre til velhaverparadiset Punta del Este i Uruguay og med den store finale i tangoens hjemby, Buenos Aires. Krydstogtet findes også med omvendt rute med start i Buenos Aires og slut i Valparaiso - dette program er dog skrevet med udgangspunkt i førstnævnte rute.

Som et tilkøb til rejsen har vi har sammensat en udflugtspakke bestående af fem private udflugter med vores danske rejseleder. Udflugterne er arrangeret i samarbejde med vores agenter på land - ikke af skibet - og er således tilpasset vores særlige ønsker og kun til vores egen gruppe.

Før krydstogtet har vi inkluderet et særligt program med en dag i Santiago de Chile og en dag i Valparaiso, og efter togtet afslutter vi med to dage i Buenos Aires, som har så meget at byde på, at det ikke kan opleves på en enkelt dag. Rejsen smager af eventyr med blåt hav, bjergtagende fjordlandskaber, grønne og golde nationalparker og et dyreliv, som slår det meste. Selve krydstogtet er også en kæmpe oplevelse: Vi sejler med det dejlige skib Celebrity Eclipse, og vi forkæles med et højt gastronomisk niveau på skibets mange restauranter, både hvad angår mad og vin og velindrettede kahytter.

Skibet har et stort udvalg af faciliteter som f.eks. et fitnesscenter med havudsigt og en velduftende spa, og på Rooftop Terrace kan vi se film på det store udendørs lærred, hvis vejret tillader det, mens vi slænger os i behagelige loungemøbler.

Pak kufferten med vandrestøvler og regnjakker, pænt tøj sammen med badetøj og tag med på jeres livs rejse til søs!  

Små grupper
12-24
deltagere

Bestil katalog

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor få hverdage.

Bestil katalog

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Bemærkning

Santiago de Chile 1 nætter i Santiago de Chile
1
Overnatning
Hotel Fundador ★★★
Solace Providencia ★★★★

Valparaiso 1 nætter i Valparaiso
1
Overnatning

Krydstogt 14 nætter i Krydstogt
14
Bemærkning
2021: Silhouette

Buenos Aires 2 nætter i Buenos Aires
2
Overnatning
Recoleta Grand ★★★★

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark - Santiago de Chile
Vi forlader Danmark (København eller Billund) sidst på eftermiddagen med skift undervejs.
Dag 2.
Santiago de Chile
Ankomst til Santiago de Chile om formiddagen. Vi spiser en let frokost, mens vores værelser gøres klar til os. Sightseeing bl.a. andet i den smukke gamle bydel.
Dag 3.
Valparaiso, Chile
Vi kører vest på mod kysten og besøger en vingård på vejen, hvor vi får smagsprøver på Chiles gode vine. Overnatning i Valparaiso.
Dag 4.
Om bord skibet
Sightseeing i UNESCO-beskyttede Valparaiso, inden vi går ombord på skønne Celebrity Eclipse. Der er afgang først på aftenen, og det bør fejres med en drink på dækket. Vi har fast bord i restauranten kl. 20.30.
Dag 5.
På havet
En hel dag på havet, hvor vi kan lære skibet at kende.
Dag 6.
Puerto Montt, Chile
Puerto Montt er porten til det fascinerende Patagonien, og vi kører på privat udflugt (tilkøb) ad Panamerican Highway til de smukke Petrohue-vandfald, som er dannet af lavastrømmene fra de bagvedliggende Osorno- og Calbuco-vulkaner.
Dag 7.
Fjordsejlads i Chile
Tag en dyb indånding og nyd det storslåede fjordlandskab, vi sejler igennem i dag. Hold øje med fugle i luften og hvaler i havet.
Dag 8.
Magellanstrædet, Chile
Endnu en dag på havet, hvor vi passerer gennem Magellanstrædet, som adskiller fastlandet og øen Tierra del Fuego, eller Ild-landet, som det kaldes på dansk.
Dag 9.
Punto Arenas, Chile
Punto Arenas kaldes ”porten til verdens ende” og er en af verdens sydligste byer. Herfra udgår meget af trafikken til Antarktis med deraf følgende eventyrstemning. Vi trænger til at komme på land, og vi kigger på byens seværdigheder og terrænet udenfor på en privat udflugt (tilkøb).
Dag 10.
Ushuaia, Argentina
Vi er i løbet af natten kommet til eksotiske Ushuaia i Argentina og tager på privat udflugt (tilkøb) ind i Ildlandet og nationalparken, som byder på floder, bjerge, løvskove og forvredne klippekyster.
Dag 11.
Kap Horn, Chile
Vi runder Kap Horn i dag, og dermed bliver det nok en dag, man vil huske altid. Der er et meget rigt dyreliv i farvandet, og skibet har eksperter ombord, der kan hjælpe med at spotte de spændende ting for os.
Dag 12.
På havet
Vi slapper af i behagelige omgivelser. Læser bøger, dyrker motion, spiser dejlig mad, og hvad vi nu kan finde på.
Dag 13.
Puerto Madryn, Argentina
I dag sejler vi gennem Golfo Nuevo ved halvøen Peninsula Valdes til den lille havneby, Puerto Madryn. Vi har vi en særlig udflugt (tilkøb) på land til Punta Ninfas, hvor vi skal besøge en koloni af nysgerrige pingviner ved El Pedral.
Dag 14.
På havet
Endnu en dag på havet på vej mod varmere himmelstrøg.
Dag 15.
Punta del Este, Uruguay
En skarp kontrast til Kap Horn: Punta del Este i Uruguay er et in-sted for jetsettere fra hele Sydamerika. De kommer hertil for at nyde det behagelige klima ved de smukke strande.
Dag 16.
Montevideo, Uruguay
Vi tager på privat udflugt (tilkøb) rundt i Montevideo, Uruguays hovedstad, til smukke regeringsbygninger, parker og andre seværdigheder.
Dag 17.
Buenos Aires, Argentina
Skibet lægger til kaj i Buenos Aires tidligt om morgenen, men vi har hele dagen og en enkelt nat mere på skibet. Vi forlader dog skibet for at tage på en privat udflugt til Buenos Aires’ seværdigheder, inkl. det lyserøde regeringspalæ Casa Rosada, hvor vi måske kan mærke Evitas ånd.
Dag 18.
Buenos Aires, Argentina
Vi afmønstrer Celebrity Eclipse her til morgen, men rejsen er slet ikke slut. Vi skal på besøg på en farm ude på pampassen, hvor gauchoer viser deres færdigheder til hest. Herefter indkvartering på et godt hotel i byens centrum.
Dag 19.
Buenos Aires, Argentina
Vi har tid på egen hånd i byen i dag, inden vi mødes til afskedsmiddag og tangoshow om aftenen. Tango er en indgroet del af livet i Buenos Aires, og man kan kun blive imponeret og rørt.
Dag 20.
Buenos Aires - Danmark
Lidt tid på egen hånd inden vi kører til lufthavnen og tjekker ind på flyet mod Europa og Danmark.
Dag 21.
Ankomst Danmark

Andre spændende krydstogter

Krydstogt med dansk rejseleder

Gennem Panamakanalen

Krydstogt
Argentina og Chile

En rejse til verdens ende

Rundrejse med dansk rejseleder
Krydstogt med dansk rejseleder

Argentina, Kap Horn & Antarktis

Krydstogt
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.214 anmeldelser)