Krydstogt i New Zealand og Australien med dansk rejseleder
New Zealand og Australien

New Zealand og Australien

Krydstogt med dansk rejseleder
26 dage

En rejse til den anden side af jordkloden er måske en, man kun tager en enkelt gang i sit liv. Hvis det er tilfældet, der det vigtigt at få så meget som muligt med, og det er præcis, hvad denne rejse kan tilbyde. Den kombinerer nemlig et 15 dage krydstogt rundt om New Zealand med en uges rundrejse på land i Australien. Måske afskrækkes man af de store afstande, men vi sejler de store afstande om natten og flyver indenrigs i Australien - derfor har denne rejse kun få rejsedage, samtidig med at den er fyldt til bristepunktet med oplevelser.

Vi flyver til New Zealand via Bangkok, og vi har valgt at tage en overnatning og en dags sightseeing i denne skønne by – dels fordi den har så meget at byde på, dels for at begrænse den jetlag, som er uundgåelig på så lang en rejse. Derfor venter en af vores danske rejseledere os i Bangkok, og han viser os bl.a. byens fantastiske kongeslot og en buddhafigur, der med garanti er sin vægt værd i guld.

I Auckland, New Zealand, venter næste danske rejseleder os, og når vi har installeret os på det dejlige skib Celebrity Solstice, begynder vores krydstogt. Det bringer os til Tauranga og Wellington på Nordøen, hvor vi oplever spændende maorikultur og spektakulær natur med boblende mudderpøle og spruttende gejsere, og til Akaroa (Christchurch), Dunedin og den eventyrlige Fiordland National Park på Sydøen. På vores sejlads gennem Dusky, Doubtful og Milford Sound har vi første parket til irgrønne, stejle klipper, florlette vandfald og måske springende delfiner og søvnige sæler.

Derefter stikker vi over Det Tasmaske Hav til Hobart på Tasmanien og videre til Melbourne. Krydstogtet slutter helt inde i Sydneys naturhavn, og her går vi land for at påbegynde eventyret i Australien. Vi flyver straks til Cairns i det nordøstlige Australien, hvor vi skal på oplevelse i Kurandaregnskoven og på en sejltur ud til The Great Barrier Reef, verdens største koralrev, der angiveligt kan ses fra månen, men som bliver mindre og mindre år for år.

Herfra flyver vi til det centrale Australien, hvor vi skal vi forbi de berømte flyvende læger, inden vi kører ind til Uluru, hvor vi nyder synet af Ayers Rock og introduceres til aboriginernes levevis og spændende mytologi. Vi tager på vandring i den spektakulære røde natur, som er enestående i denne verden.

Vores store rejse slutter tilbage i Sydney – kærlighed ved første blik for de fleste. Vi udforsker Jørn Utzons Operahus, en af denne verdens mest markante og smukkeste bygninger, oplever byens øvrige højdepunkter og griller vores egen frokost ”Aussie-style”.

De 15 dage på skibet har vi helpension – og gratis drikkepakke hvis man bor i udvendig eller balkonkahyt – og vi rejser i små grupper med 15-24 deltagere. Alle udflugter før og efter krydstogtet er inkluderet, og herudover tilbyder vi en udflugtspakke med seks udflugter undervejs på krydstogtet, hvor rejselederen gør os klogere. Tilkøber man ikke denne pakke, er det naturligvis muligt at gå i land på egen hånd.

Gratis foredrag om krydstogter i New Zealand og Australien
12. juni kl. 16:00 - 17:30
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til gratis foredrag om krydstogter i New Zealand og Australien

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)
Bestil katalog
Bestil katalog
Tak for din bestilling
Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.
Bestil katalog
Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Turen i overblik

Rute og højdepunkter

Se detaljeret dagsprogram >
Dag 1.
Afrejse fra Danmark
Afgang fra Københavns Lufthavn med Thai Airways over middag.
Dag 2.
Ankomst til Bangkok, Thailand, sightseeing i byen
Vi ankommer til Bangkok tidligt om morgenen, hvor vores fastboende danske rejseleder tager imod os. Lidt afslapning og måske et bad inden vi slentrer i det farverige Chinatown, sejler på Chao Phraya-floden og kigger indenfor på blomstermarkedet. Besøg ved Wat Traimit og Den Gyldne Buddha og middag på roterende restaurant med fantastisk udsigt over floden og oplyste templer.
Dag 3.
Bangkok – Auckland, New Zealand
I Bangkok ser vi Wat Po med den enorme hvilende buddha, inden vi besøger Grand Palace, det gamle kongepalads som imponerer gang på gang - her møder vi den lille grønne og meget hellige Emerald Buddha. Vi sejler ind i stilheden på Bangkoks bifloder og spiser frokost i et privat hus, hvor vi får indsigt i thaimadlavning. Herefter til lufthavnen for at forsætte rejsen til Auckland.
Dag 4.
Ankomst til Auckland, ombord på Celebrity Solstice
Vi ankommer til Auckland, City og Sails, hvor vi modtages af den rejseleder, der skal følge os resten af turen. Vi oplever lidt af byen, inden vi går ombord på skibet. Der er afgang om aftenen.
Dag 5.
Tauranga, Rotoruas spektakulære natur
Ved tilkøb af udflugtspakken: På udkig efter spruttende gejsere og boblende mudderpøle omkring Rotorua.
Dag 6.
Tauranga, en fridag på skibet
Vi har ikke fast program i dag, nyd livet ombord, eller tilkøb evt. en af skibets mange udflugter.
Dag 7.
På havet
Vi har nok hver især fundet vores yndlingskrog på skibet, hvor vi slapper af, mens vi bevæger os mod nye horisonter.
Dag 8.
Wellington, udflugt i byen
Ved tilkøb af udflugtspakken: Vi går i land for at opleve landets hovedstad og besøger bl.a. nationalmuseet Te Papa, der har udstillinger om både maorier og om landets flora og fauna.
Dag 9.
Akaroa, udflugt til Christchurch
Ved tilkøb af udflugtspakken: Vi kører tværs over Banks Peninsula for at besøge Sydøens største by, Christchurch.
Dag 10.
Dunedin, udflugt til Moreaki
Ved tilkøb af udflugtspakken: Besøg ved et af naturens egne kunstværker, de kuglerunde sten, Moreaki Boulders. Også tid i hyggelige Dunedin.
Dag 11.
Fiordland National Park, vidunderlig sejlads
Sejlads i de berømte og vanvittigt smukke fjorde, Dusky, Doubtful og Milford Sound med stejle klipper, regnskov, vandfald og springende delfiner.
Dag 12-13.
På havet mod New Zealand
Tid til afslapning i dejlige rammer.
Dag 14.
Hobart, Tasmanien, Australien
Ved tilkøb af udflugtspakken: Vi skal på rundtur i Kronprinsesse Marys hyggelige barndomsby, bl.a. med besøg på Frogmore Winery for at smage vin og spise frokost.
Dag 15.
På havet
Afslapning på vej mod nye horisonter.
Dag 16.
Melbourne, Australien, udflugt i byen
Ved tilkøb af udflugtspakken: Vi ser byens højdepunkter, bl.a. St. Paul’s Cathedral, Federation Square og Eureka Skydeck 300 meter oppe. Kørende frokost ombord på den berømte Colonial Tramcar.
Dag 17.
På havet
Sidste chance for at nyde en dag på havet.
Dag 18.
Sydney, farvel til skibet og videre til Cairns
Tidligt om morgenen forlader vi skibet og kører til lufthavnen for at flyve til Cairns.
Dag 19.
Cairns, en dag i regnskoven
En fuld dag i den grønne, frodige regnskov med Kuranda Scenic Railway med bl.a. 7,5 km gondoltur over trækronerne.
Dag 20.
Cairns, ud på Great Barrier Reef
Med katamaran ud til revet, hvor vi får mulighed for at snorkle i det klare vand og se forunderlige fisk og koraller. Vi har fem timer ved revet - oplev det, inden det er for sent!
Dag 21.
Cairns – Alice Springs – Ayers Rock (Uluru)
Med fly til Alice Springs, hvor vi besøger The Royal Flying Doctors, der leverer sundhedsydelser til et område på 7,7 mio. km2. Herefter kører vi gennem den røde ørken til Ayers Rock, hvor vi indkvarteres meget komfortabelt.
Dag 22.
Ayers Rock (Uluru), solopgang over den røde monolit og malavandring
En solopgang over den røde sten glemmer vi aldrig. Vi tager på den berømte malavandring ved Ayers Rock og hører om spændende aboriginerkultur og -mytologi. Også vandring ved The Olgas (Kata Tjuta). Om aftenen mulighed for at tilkøbe en helt særlig middag under stjernerne: Sounds of Silence Dinner.
Dag 23.
Ayers Rock – Sydney
Vi flyver videre til Sydney og indlogerer os i gåafstand til det bedste af byen.
Dag 24.
Sydney, byens højdepunkter
Højdepunkterne inkluderer et guidet besøg i Jørn Utzons smukke Operahus, køretur gennem Chinatown, forbi Mrs. Macquirie’s Chair, Sydney Harbour Bridge (the Coathanger) og til Kings Cross, byens underholdningscentrum. Frokosten indtages i den hyggelige bydel The Rocks, hvor vi spiser BBQ-frokost. Sidste punkt er Bondi Beach uden for centrum, hvor de seje surfere hænger ud.
Dag 25.
Sydney og hjemrejse
Efter mange oplevelser begynder hjemrejsen om formiddagen.
Dag 26.
Ankomst til Danmark
Se detaljeret dagsprogram >
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Sune Falk Mikkelstrup
sf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Sune Falk Mikkelstrup - rejskonsulent
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Gratis Classic drikkepakke

Ved ophold i udvendig kahyt eller højere kategori.

Classic drikkepakken dækker sodavand og læskedrikke, friskpresset juice, te og kaffe, kildevand, øl, spiritus, cocktails, frozen drinks og en lang række rød- og hvidvine samt mousserende vine pr. glas. 
Værdi op til 6.000.

Vejret på rejsen

 • Bangkok
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 33° C 34° C 35° C 35° C 33° C 33° C 33° C 32° C 32° C 32° C 31° C
21° C 23° C 25° C 26° C 26° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 23° C 21° C
9 mm 30 mm 29 mm 65 mm 220 mm 149 mm 155 mm 197 mm 344 mm 242 mm 48 mm 10 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Auckland (Nordøen) Fold ind Fold ud
 • Auckland (Nordøen)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
23° C 24° C 23° C 20° C 17° C 15° C 14° C 15° C 16° C 18° C 20° C 22° C
16° C 16° C 15° C 13° C 10° C 8° C 7° C 8° C 9° C 11° C 13° C 14° C
74 mm 81 mm 86 mm 93 mm 100 mm 116 mm 126 mm 111 mm 93 mm 80 mm 84 mm 91 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Christchurch (Sydøen) Fold ind Fold ud
 • Christchurch (Sydøen)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
17° C 17° C 16° C 14° C 12° C 10° C 9° C 10° C 11° C 13° C 15° C 16° C
11° C 11° C 11° C 9° C 7° C 5° C 5° C 5° C 6° C 7° C 8° C 10° C
59 mm 46 mm 59 mm 52 mm 62 mm 54 mm 54 mm 50 mm 44 mm 53 mm 52 mm 63 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Alice Springs Fold ind Fold ud
 • Alice Springs
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
29° C 29° C 26° C 23° C 19° C 16° C 15° C 17° C 19° C 22° C 25° C 27° C
17° C 17° C 15° C 12° C 10° C 8° C 8° C 8° C 10° C 12° C 14° C 16° C
19 mm 14 mm 27 mm 40 mm 60 mm 80 mm 75 mm 69 mm 60 mm 43 mm 31 mm 29 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Melbourne
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 26° C 24° C 20° C 17° C 14° C 13° C 15° C 17° C 20° C 22° C 24° C
14° C 15° C 13° C 11° C 9° C 7° C 6° C 7° C 8° C 10° C 11° C 13° C
47 mm 48 mm 50 mm 57 mm 49 mm 49 mm 48 mm 50 mm 58 mm 66 mm 60 mm 59 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Cairns
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
31° C 31° C 31° C 29° C 28° C 26° C 26° C 27° C 28° C 30° C 31° C 31° C
24° C 24° C 23° C 22° C 20° C 18° C 17° C 17° C 19° C 21° C 22° C 23° C
395 mm 450 mm 428 mm 197 mm 90 mm 45 mm 29 mm 27 mm 34 mm 47 mm 94 mm 179 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Sydney
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 26° C 25° C 22° C 19° C 17° C 16° C 18° C 20° C 22° C 24° C 25° C
19° C 19° C 18° C 15° C 12° C 9° C 8° C 9° C 11° C 14° C 16° C 18° C
103 mm 117 mm 131 mm 127 mm 123 mm 128 mm 98 mm 82 mm 69 mm 77 mm 83 mm 78 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • thailand - bangkok_chinatown_12
 • thailand - bangkok chinatown_11_HF
 • thailand - Bangkok_pakklong blomstermarked_03
 • thailand - bangkok_grand palace_05
 • thailand - bangkok_grand palace_06
 • thailand - bangkok_liggende buddha_01
 • new zealand - rotorua_gejser_08
  Rotorua
 • new zealand - maori_10
  Maori kvinder
 • new zealand - moeraki boulders_01_HF
 • new zealand - milford sound_14
 • new zealand - milford sound_sael_02
 • australien - barron falls gorge_01
 • australien - melbourne_skyline_03
 • australien - kuranda_red peak boardwalk_01
 • australien - kuranda_skyrail rainforest cableway_01
 • australien - Kuranda_Scenic rail_02
 • australien - army duck_03
 • australien - great barrier reef_Koral_01
 • australien - great barrier reef_Koral_06
 • australien - great barrier reef_skildpadde_02
 • australien - great barrier reef_baad_01
 • australien - ayers rock_10
 • Når du rejser til Australien, er et besøg til Ayers Rock et must!
 • australien - ayers rock_06
 • australien - aboriginal_06
 • australien - sydney_operahus_07
 • australien - sydney_skib

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  KRYDSTOGT

  Fra Australien til Hawaii – drømmekrydstogt i Stillehavet

  26 dage

  • Eksotiske Stillehavsøer: Tahiti, Moorea og Bora Bora
  • Sydney og Honolulu inkl. udflugter
  • Bedste flyforbindelse
  • Sejl med Celebrity Solstice****+
  • Små grupper, maks. 24 deltagere
 • Se rejsen

  NEW ZEALAND

  På eventyr i New Zealand

  22 dage fra kr. 49.990

  • En rejse uden kompromisser
  • Alle udflugter inkluderet, også TranzAlpine og Milford Sound 
  • Fantastisk engageret rejseleder
  • Små grupper, 15-25 deltagere
 • Se rejsen

  KRYDSTOGT

  Japan rundt - med et smut til Sydkorea

  17 dage fra kr. 39.990

  • Krydstogt 15 dage m. helpension
  • Alle udflugter inkluderet, også Shinkansen-tog til Kyoto
  • Små grupper, 15-24 deltagere
  • Ekspertrejseleder Peter Porskjær