MSC Cruises

MSC Cruises

Billeder fra MSC Cruises

Hoteller i MSC Cruises

MSC Cruises

MSC Opera ★★★

Et dejligt turistklasseskib med plads til 2.679 gæster og ca. 728 besætningsmedlemmer. Skibet er bygget i 2004 og renoveret i henhold til Renaissance-programmet i 2015. På det øverste af de 13 dæk ligger tre store poolområder med tilhørende liggestole, hvor I formentlig kommer til at tilbringe en del tid. Skibet har herudover en teatersal med forestillinger hver aften, en dejlig spa, fitnesscenter, butikker, kasino og naturligvis flere barer, herunder en pianobar, en pub og Cotton Club, hvor der hver aften spilles op til dans.

Måltiderne, som er inkluderet på krydstogtet, indtages i hovedrestauranten, hvor der serveres a la carte- menu, eller i buffetrestauranten. Alternativt kan man spise i specialrestauranten, dog mod betaling.

Indvendig kahyt: Ca. 13 m2 med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, badeværelse og mange andre faciliteter.

Udvendig kahyt med havudsigt: Ca. 13 m2 med havudsigt, dobbelt seng eller to enkeltsenge, aircondition, badeværelse og mange andre faciliteter.

Balkon Fantastica: Ca. 15 m2 med balkon med to stole og et bord. Dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, badeværelse og mange andre faciliteter.

Suite Aurea med balkon: Ca. 27 m2 med balkon med to stole og et bord. Herudover sofaarrangement og dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, badeværelse og mange andre faciliteter.

Bemærk: Ved køb af opgradering til Suite Aurea er der inkluderet All Inclusive-drikkepakke.

Aurea tilbyder særligt udvalgte oplevelser for krop og sjæl. Du får fortrinsret ved ombordstigning og kommer nemt og hurtigt til din kahyt, hvor du finder et sæt med skønhedsprodukter, badekåbe og tøfler.
 
Du kan frit vælge, hvornår du vil spise middag i en særligt afgrænset del af restauranten, og kan desuden nyde All Inclusive-drikkepakken helt uden begrænsninger.  
Du har adgang til et privat soldæk og får en spapakke inkl. velkomstdrink, 1 times massage (for maks. to personer), privat konsultation omkring velbefindende og fri adgang til de varme bade på hele krydstogtet.

Læs mere Læs mindre
msc_opera_03
  • Passagerkapacitet: 2.679
  • Længde: 275 m
  • Bruttotonnage: 65,6 t
  • Bredde: 32 m
  • Marchfart: 21 knob
  • I trafik fra: november 2001
  • Bygget: 2004/2015

Rejser til MSC Cruises