En rejse langs Mekongfloden - Oplev jomfuelige Laos
En rejse langs Mekongfloden

En rejse langs Mekongfloden

Individuel rejse
17 dage fra kr. 18.195

Oplev det autentiske Laos på en rejse langs Mekongfloden

Denne rejse begynder med en nat i Chiang Rai i Thailand, hvor I lige netop har tid til at nyde et godt krydret måltid fra et gadekøkken på et af Thailands bedste natmarkeder.

Næste dag krydser I grænsen over land ind til Laos og tager plads i en båd, som på to dage skal bringe jer gennem et enestående sceneri med kalkstensformationer, grønne bjerge og spændende lokalt liv. I besøger autentiske landsbyer undervejs og bliver mindet om, at livsglæde ikke kun har noget med materiel velstand at gøre. I skal ikke sove på båden men derimod på en lodge, der ligger fabelagtigt godt på skråningen ned mod floden.

I ankommer til Luang Prabang, der ligger fantastisk på en landtange mellem to floder. Her oplever I det gamle Laos med gyldne templer og forladte kongelige gemakker sammenblandet med smuk fransk-indokinesisk arkitektur, der har fået UNESCOs stempel som verdensarv. I tager en afstikker ind i junglen, hvor I kommer tæt på den asiatiske elefant, når I besøger et fantastisk center, der arbejder med bevarelse af den truede dyreart, alt imens de dyretiske regler overholdes til punkt og prikke.

I Vang Vieng er det endnu engang den spektakulære natur, der er i centrum, og I slutter rejsen i Vientiane, en af verdens fredeligste hovedstæder.

Udflugtsprogrammet på sejladsen nedad Mekong og ved elefantcentret er inkluderet i prisen. Vælg mellem de forskellige hotelkategorier på rejsen: Godt, Ekstra Godt eller Deluxe/boutique. 

laos - luang prabang_munk_03

Turen i overblik

Dagsprogram Laos

Dag 1. Danmark – Thailand

I forlader Danmark og flyver gennem natten til Bangkok i Thailand med ankomst næste morgen.

Dag 2. Ankomst til Chiang Rai

I ankommer til Bangkok tidligt om morgenen og flyver videre nordpå til Chiang Rai. Her venter en chauffør på at køre jer til jeres hotel, hvor I har en enkelt nat. Der vil være tid til at gå ud i gaderne og få et godt måltid mad. I Nordthailand sparer man ikke på krydderierne, så vær beredt med en kold limejuice eller øl til at slukke ildebranden – men det smager dejligt!

I kan nyde nogle timer på byens fantastiske natmarked, et af de absolut bedste i hele Thailand. Her kan I udover at spise fra gadekøkkenerne købe fint kunsthåndværk, hvis I har mod på at fylde ekstra i kufferten allerede nu.

Overnatning: Chiang Rai
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Sune Falk Mikkelstrup
sf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Sune Falk Mikkelstrup - rejskonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Helle Falkenberg
hf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Helle Falkenberg - rejsekonsulent
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Dag 3. Chiang Rai, Thailand – Pakbeng, Laos, med båd nedad Mekongfloden

Rejsen ind i Laos begynder i dag. I står tidligt op og hentes af en chauffør, der kører jer til grænsen, hvor I overstår formaliteterne. Selvom det kan være tidskrævende at passere en grænseovergang, er det ofte en morsom oplevelse, der giver et indblik i et måske overdrevet bureaukrati og en proces, der kræver mange stempler af medarbejdere med et varierende antal stjerner på skuldrene.

En thailandsk guide hjælper jer på den thailandske side og sørger for, at I kommer med bussen over den såkaldte Friendship Bridge, hvor en laotisk guide tager imod jer. Denne guide hjælper med formaliteterne på den laotiske side af grænsen og kører jer derefter til båden, som ligger klar ved bredden af Mekongfloden. Der er afgang kl. 9.30, og I kan nu læne er tilbage og nyde udsigten til det grønne landskab, der glider forbi.

Efter ca. en times sejlads lægger båden til ved en meget lille, lokal kamu-landsby, hvor I går en tur mellem de traditionelle huse, der står på pæle. Pladsen under huset bruges til forskellige redskaber og eventuelle husdyr, som kyllinger, ænder og grise. Ovenpå bor familien et stort rum med ildsted i hjørnet – I er nu i nærkontakt med det meget autentiske Laos.

Tilbage på båden spiser I frokost bestående af laotiske specialiteter, og omkring kl. 16 er I fremme i Pakbeng, hvor I går i land for at overnatte på den dejlige Luang Say Lodge. I indkvarteres i gode hytter, hvorfra I kan nyde en fantastisk udsigt over Mekongfloden. Middagen indtages på lodgens restaurant og består af laotiske specialiteter – for en stor dels vedkommende fremstillet af økologiske råvarer dyrket i lokalområdet.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Pak Beng

Dag 4. Pakbeng – Luang Prabang, videre ned ad Mekongfloden

Vi anbefaler jer at stå tidligt op for at opleve morgendisen lette over floden og bjergene, mens I nyder en kop kaffe eller te. Hvis I er ekstra friske, kan I nå at gå en tur til det lokale marked, hvor befolkningen fra de omkringliggende landsbyer kommer ind for at købe og sælge dagligvarer.

Efter morgenmaden er I klar til afgang med båden, der fortsætter sin sejlads ned ad Mekongfloden. I passerer lokale både af varierende beskaffenhed, og inde på land leger børnene i sandet i vandkanten, mens de holder øje med familiens husdyr.

Omkring kl. 10.30 lægger I til ved Baw-landsbyen, hvor der bor omkring 500 sjæle. De fleste er af Lao Loum-stammen, men de kan være blandet, idet landsbyen gennem 600 år har været hjem for forskellige stammer. Shan-stammen, der oprindeligt kommer fra Myanmar, har således også holdt til her, men mange af dem har gennem tiden fortsat deres rejse ad Mekongfloden til Thailand. Landsbyen er primitiv efter vores standarder og midlerne er få, men det er en stor oplevelse at se, hvordan de lever og ikke mindst blive mindet om, at livsglæde ikke kun har noget med materiel velstand at gøre.

Igen serveres der frokost ombord på båden, og omkring kl. 15.30 er I fremme ved Pak Ou, hvor I skal på besøg i Tam Thing-hulerne. Hulerne har siden det 15. århundrede været hjem for ”pensionerede” buddhastatuer fra forskellige templer rundt omkring i Laos, og der er nu mere end 2.500 af slagsen gemt i mørket. Statuerne bringes dertil af pilgrimme, og ved det laotiske nytår bliver alle statuer vasket – før i tiden af den kongelige familie, men nu af guvernøren og lokale frivillige.

Inden solnedgang er I fremme i Luang Prabang, Laos’ smukke gamle kongeby. I bliver kørt til jeres hotel og finder nemt en hyggelig restaurant, hvor I kan nyde middagen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Luang Prabang
Kongepaladset i Luang Prabang.

Dag 5-7. Luang Prabang, på egen hånd eller tilkøb udflugter

Luang Prabang er Laos’ kulturelle og religiøse hovedstad og frem til 1975 også kongeby. Fra det 13. til det 16. århundrede var byen også administrativ hovedstad i Lan Xang-kongeriget. Derfor er byen en historisk guldgrube, og det er vigtigt at have god tid her, så man kan få det hele med.

Samtidig er byen virkelig hyggelig, den ligger idyllisk, hvor Mekong- og Khanfloden møder hinanden, og midt i byen ligger Phousibjerget, hvorfra udsigten er fænomenal. I 1995 udråbte UNESCO Luang Prabang til verdensarv for at bevare den smukke fransk-indokinesiske arkitektur, der udover de guldbelagte templer pryder byen.

Hver eneste dag kan I meget tidligt om morgenen opleve tusindvis af munke samle almisser ind. Gaderne fyldes af orangeklædte munke, og de lokale tager opstilling langs vejen for at donere mad og andre ting til dem. Munkene er højt respekteret, og alle laoter bør på et tidspunkt i deres liv leve som munke. Denne morgenceremoni er blevet en turistattraktion, men uanset er den en indgroet del af livet i byen.

I vil nyde at slentre rundt i byen, besøge templer og kongelige paladser og studere det fine kunsthåndværk, som byen også er kendt for. I små hyggelige butikker og ikke mindst på natmarkedet kan I købe fine sølvsmykker, silke, skulpturer skåret i træ og andre gode souvenirs.

Uden for byen kan I besøge de berømte Khouangsi-vandfald – en oase af plaskende vandfald, der falder ned i turkisfarvede pools, som man for øvrigt kan bade i, og det er herudover næsten et must at gå op på Phousibjerget sidst på eftermiddagen for at nyde solnedgangen over byen og floderne.

I kan udforske Luang Prabang på egen hånd, eller I kan tilkøbe udflugter og få historierne serveret af engelsktalende guider.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Luang Prabang

Dag 8. Luang Prabang – Elephant Conservation Center

I er nu klar til det næste eventyr: et to dages besøg ved Elephant Conservation Center, der arbejder for at bevare den udrydningstruede asiatiske elefant. Centrets elefantflok består af omkring 15 dyr, som enten har arbejdet i skovindustrien eller i turistindustrien, og som på centret bliver genintroduceret til naturen og til en flok, så de kan leve som de sociale dyr, de er fra naturens hånd.

I bliver hentet på jeres hotel og kører ca. 3 timer til Nam Tien-søen og sejler det sidste stykke ud til centret. Her indkvarteres I i en hytte med udsigt til søen, hvorefter jeres guide tager jer med ud i skoven til jeres første møde med elefanterne og deres passere, mahout’erne. Elefanterne, store som små, tager deres daglige bad, svømmer og leger i vandet, og I får mulighed for at komme forholdsvis tæt på, når I følger efter dem ind i skoven, hvor de græsser.

Frokosten indtager I som en picnic inde i skoven, og mahout’erne fortæller om de enkelte elefanter, som I måske lærer at kende fra hinanden under jeres to dages ophold.

Der er lidt tid til at plaske rundt i en kano, svømme i søen eller et hvil inden I spiser middag i centrets restaurant sammen med personalet, som gerne svarer på alle de spørgsmål I måtte have om elefanterne. Senere går I til ro i hytten – måske inspireret til at synge Elefantens Vuggevise for hinanden.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Luang Prabang
laos - elephant conservation center _03
I kommer tæt på elefanterne i Elephant Conservation Center dybt inde i regnskoven.

Dag 9. Elephant Conservation Center - Luang Prabang

I vågner op til lyden af truttende elefanter (hvis det behager de store dyr), og efter morgenmaden følger I igen efter de store dyr ind i skoven og ned til søen, hvor de drikker nogle af de uendeligt mange liter, de skal have i løbet af en dag. Herefter bliver elefanterne ført til det såkaldte socialiseringsområde, hvor de lærer at interagere som flok, efter at de har været alene, mens de var i fangenskab. Dette er helt særligt for Elephant Conservation Center.

Det er blevet tid til frokost og lidt afslapning, og herefter går turen tilbage til de vante rammer i Luang Prabang.

Overnatning: Sayaboury

Dag 10. Luang Prabang, på egen hånd eller tilkøb udflugter

Hvis der var noget, I ikke fik set, da I var i byen sidst, har I muligheden i dag. Nyd Luang Prabangs smukke arkitektur og den hyggelige stemning i gaderne og langs floden, hvor der er mange cafeer og restauranter. Prøv evt. en kold Beer Lao, den gode lokale øl, der brygges i samarbejde med Carlsberg.

Dag 11. Luang Prabang – Vang Vieng

Rejsen går videre til Vang Vieng på en køretur sydpå med smukke udsigter undervejs. I kan regne med at være fremme midt på eftermiddagen i byen, der ligger virkeligt smukt ned til Namsongfloden omgivet af høje bjerge.

I kan hvile jer lidt på hotellet, inden vi inviterer jer på en sejltur på floden i solnedgangen, hvor alt ånder fred og ro.

Dag 12-13. Vang Vieng, oplevelser med lokal guide

I vil nyde, at I har god tid i smukke Vang Vieng, så der også er tid til at slappe af omgivet af den spektakulære natur. På dag 12 udforsker I samme med en lokal guide de store grotter uden for byen, Tham Xang (elefantgrotten), som er et vigtigt buddhistisk tempel, Tham Hoi (sneglegrotten), der ligger smukt mellem kalkstensformationerne, og Tham Nam (vandgrotten), hvor I kan få en forfriskende svømmetur i en ferskvandspool. Herudover besøger I etniske folkeslag i små landsbyer og får et indblik i, hvordan deres hverdag er.

Herudover er I på egen hånd. Vi kan anbefale jer at trekke i bjergene gennem rismarker eller tage plads i en kajak og sejle stille og roligt gennem landlig idyl med knejsende kalkstensformationer i baggrunden.

Dag 14. Vang Vieng - Vientiane

Morgen og formiddag tilbringes i Vang Vieng, måske med en bog på hotellets terrasse, og herefter køres I til Laos’ hovedstad Vientiane, hvortil I ankommer sidst på eftermiddagen. Her indlogerer I jer på hotellet og nyder en aften i byen.

Dag 15. Vientiane, på egen hånd eller tilkøb udflugt

Der er nok at tage sig til i Vientiane. Besøg f.eks. Wat Sisaket, som er byens bedst bevarede tempel og det eneste relikvie, der overlevede den siamesiske invasion i 1828, og Pha That Luang, hvis navn kan oversættes til ’Verdens dyrebareste og helligste stupa’. Den 45 meter høje guldbelagte stupa er et imponerende syn, og dens glitrende skær kan nydes fra hvert et hjørne i byen.

Wat Phra Keo bør I også se – stedet er i dag et museum med en fin samling af laotiske kunstværker. I kan herudover besøge byens franske levn, Patuxai-triumfbuen, som sagtens kan konkurrere med søstermonumentet i Paris. Fra det monstrøse monument har I en flot panoramaudsigt ud over byen. 

Udenfor byen kan I opleve Buddhaparken – en samling af 200 religiøse skulpturer, hvoraf nogle er mere end 500 år gamle. Sidste punkt på jeres dagsorden bør være at nyde solnedgangen over Mekongfloden. I kan tilkøbe en udflugt med alle disse punkter, hvis I ønsker at opleve det hele med engelsktalende guide.

Dag 16. Vientiane og hjemrejse

I har tid i løbet af dagen til at gøre lidt indkøb og de sidste stemningsindtryk fra den fredelige by, inden I bliver kørt til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen med et enkelt stop undervejs.

Dag 17. Ankomst til Danmark

laos - luang prabang_baad_01

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
 
01. maj 2019 - 27. jun 2019
kr. 18.195
kr. 20.930
kr. 14.050
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 21.790
kr. 22.760
kr. 15.420
 
29. jul 2019 - 30. sep 2019
kr. 20.190
kr. 22.570
kr. 15.275
 
01. okt 2019 - 31. okt 2019
kr. 23.485
kr. 26.545
kr. 17.705
 
01. nov 2019 - 13. dec 2019
kr. 22.920
kr. 26.200
kr. 17.645
 
14. dec 2019 - 24. dec 2019
kr. 25.715
kr. 28.995
kr. 19.745
 
25. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 24.935
kr. 28.215
kr. 19.155
 
01. jan 2020 - 28. feb 2020
kr. 24.315
kr. 27.660
kr. 18.655
 
01. mar 2020 - 11. apr 2020
kr. 21.380
kr. 24.695
kr. 16.480
 
12. apr 2020 - 21. apr 2020
kr. 21.510
kr. 24.825
kr. 15.970
 
22. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 18.950
kr. 22.265
kr. 14.050
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 18.995
kr. 20.930
kr. 14.050
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 21.790
kr. 22.760
kr. 15.420
 
29. jul 2020 - 30. sep 2020
kr. 20.190
kr. 22.570
kr. 15.275
 
01. okt 2020 - 31. okt 2020
kr. 23.485
kr. 26.545
kr. 17.705
 
01. nov 2020 - 13. dec 2020
kr. 22.920
kr. 26.200
kr. 17.645
 
14. dec 2020 - 24. dec 2020
kr. 25.715
kr. 28.995
kr. 19.745
 
25. dec 2020 - 31. dec 2020
kr. 24.935
kr. 28.215
kr. 19.155
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2019 - 27. jun 2019
kr. 20.165
kr. 29.460
kr. 18.440
kr. 12.490
kr. 14.805
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 23.750
kr. 31.290
kr. 20.270
kr. 13.860
kr. 16.175
 
29. jul 2019 - 30. sep 2019
kr. 22.150
kr. 31.100
kr. 20.080
kr. 13.715
kr. 16.030
 
01. okt 2019 - 31. okt 2019
kr. 25.680
kr. 36.535
kr. 23.150
kr. 15.565
kr. 17.915
 
01. nov 2019 - 13. dec 2019
kr. 25.625
kr. 36.395
kr. 23.520
kr. 15.450
kr. 18.545
 
14. dec 2019 - 24. dec 2019
kr. 28.420
kr. 39.190
kr. 26.315
kr. 17.550
kr. 20.645
 
25. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 27.640
kr. 38.410
kr. 25.535
kr. 16.960
kr. 20.055
 
01. jan 2020 - 28. feb 2020
kr. 26.355
kr. 37.315
kr. 24.230
kr. 16.490
kr. 18.910
 
01. mar 2020 - 11. apr 2020
kr. 23.230
kr. 33.945
kr. 21.165
kr. 14.315
kr. 16.735
 
12. apr 2020 - 21. apr 2020
kr. 22.650
kr. 31.875
kr. 20.955
kr. 14.410
kr. 16.725
 
22. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 20.090
kr. 29.315
kr. 18.395
kr. 12.490
kr. 14.805
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 20.165
kr. 29.460
kr. 18.440
kr. 12.490
kr. 14.805
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 23.750
kr. 31.290
kr. 20.270
kr. 13.860
kr. 16.175
 
29. jul 2020 - 30. sep 2020
kr. 22.150
kr. 31.100
kr. 20.080
kr. 13.715
kr. 16.030
 
01. okt 2020 - 31. okt 2020
kr. 25.680
kr. 36.535
kr. 23.150
kr. 15.565
kr. 17.915
 
01. nov 2020 - 13. dec 2020
kr. 25.625
kr. 36.395
kr. 23.520
kr. 15.450
kr. 18.545
 
14. dec 2020 - 24. dec 2020
kr. 28.420
kr. 39.190
kr. 26.315
kr. 17.550
kr. 20.645
 
25. dec 2020 - 31. dec 2020
kr. 27.640
kr. 38.410
kr. 25.535
kr. 16.960
kr. 20.055
 
Hotelstandard: Deluxe
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2019 - 27. jun 2019
kr. 21.415
kr. 32.000
kr. 21.990
kr. 12.755
kr. 16.325
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 25.000
kr. 33.830
kr. 23.820
kr. 14.125
kr. 17.695
 
29. jul 2019 - 30. sep 2019
kr. 23.400
kr. 33.640
kr. 23.630
kr. 13.980
kr. 17.550
 
01. okt 2019 - 31. okt 2019
kr. 28.235
kr. 41.640
kr. 27.495
kr. 15.875
kr. 19.650
 
01. nov 2019 - 13. dec 2019
kr. 28.205
kr. 41.565
kr. 27.635
kr. 15.740
kr. 20.150
 
14. dec 2019 - 24. dec 2019
kr. 31.000
kr. 44.360
kr. 30.430
kr. 17.840
kr. 22.250
 
25. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 30.220
kr. 43.580
kr. 29.650
kr. 17.250
kr. 21.660
 
01. jan 2020 - 28. feb 2020
kr. 28.865
kr. 42.330
kr. 28.485
kr. 16.755
kr. 20.430
 
01. mar 2020 - 11. apr 2020
kr. 25.965
kr. 39.430
kr. 25.585
kr. 14.580
kr. 18.255
 
12. apr 2020 - 21. apr 2020
kr. 23.975
kr. 34.560
kr. 24.550
kr. 14.675
kr. 18.245
 
22. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 21.415
kr. 32.000
kr. 21.990
kr. 12.755
kr. 16.325
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 21.415
kr. 32.000
kr. 21.990
kr. 12.755
kr. 16.325
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 25.000
kr. 33.830
kr. 23.820
kr. 14.125
kr. 17.695
 
29. jul 2020 - 30. sep 2020
kr. 23.400
kr. 33.640
kr. 23.630
kr. 13.980
kr. 17.550
 
01. okt 2020 - 31. okt 2020
kr. 28.235
kr. 41.640
kr. 27.495
kr. 15.875
kr. 19.650
 
01. nov 2020 - 13. dec 2020
kr. 28.205
kr. 41.565
kr. 27.635
kr. 15.740
kr. 20.150
 
14. dec 2020 - 24. dec 2020
kr. 31.000
kr. 44.360
kr. 30.430
kr. 17.840
kr. 22.250
 
25. dec 2020 - 31. dec 2020
kr. 30.220
kr. 43.580
kr. 29.650
kr. 17.250
kr. 21.660
 

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flyrejse fra København til Chiang Rai med Thai Airways via Bangkok og Vientaine til København via Bangkok, alle flyvninger på økonomiklasse, evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 1 nat i Chiang Rai - inkl. morgenmad:
  Godt: Wiang Inn Hotel i Superior-værelse
  Ekstra godt: Legend Chinang Rai i Superior Studio
  Deluxe: Legend Chiang Rai i Deluxe Studio
 • Heldagsudflugt og sejltur inkl. frokost på Mekongfloden med afhentning i Chiang Rai og afslutning på Luang Say Lodge
 • 1 nat i Pak Beng på Luang Say Lodge inkl. middag og morgenmad
 • Morgenudflugt til Pakbeng marked (uden guide)
 • Privat transport til hotel i Luang Prabang 
 • 4 nætter i Luang Prabang - inkl. morgenmad
  Godt: Lotus Villa Boutique Hotel i Lotus-værelse
  Ekstra godt: Villa Santi Hotel i Deluxe-værelse
  Deluxe: Victoria Xienthong Palace i Palace-værelse
 • Privat transport fra hotel i Luang Prabang til Elephant Conservation Center
 • 1 nat i Sayabouly-provinsen på Elephant Conservation Center - inkl. aktiviteter, frokost, middag og morgenmad . Alle kategorier: Simpel indkvatering i træbungalow med fælles toilet- og badefaciliteter
 • Privat transport fra Sayabouly-provinsen til hotel i Luang Prabang 
 • 2 nætter i Luang Prabang - inkl. morgenmad
  Godt: Lotus Villa Boutique Hotel i Lotus-værelse
  Ekstra godt: Villa Santi Hotel i Deluxe-værelse
  Deluxe: Victoria Xienthong Palace i Palace-værelse
 • Privat transport med sightseeing fra hotel i Luang Prabang til hotel i Vang Vieng
 • Aftenudflugt på Namsongfloden
 • 3 nætter i Vang Vieng - inkl. morgenmad
  Godt: Elephant Crossing Hotel i Standard-værelse
  Ekstra godt: Silver Naga i Deluxe værelse
  Deluxe: Riverside Boutique Resort i Deluxe-værelse
 • Heldagsudflugt til Tham Phoukham-grotterne
 • Privat transport fra hotel i Vang Vieng til hotel i Vientaine
 • 2 nætter i Vientiane - inkl. morgenmad:
  Godt: Lao Orchid i Deluxe-værelse
  Ekstra godt: Salana Boutique i Deluxe-værelse
  Deluxe: Green Park i Deluxe-værelse
 • Privat transport til Vientaine lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Drikkevarer og forplejning ud over de i programmet nævnte
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Visum til Laos (ca. USD 30)
 • Vietnam_FIT_katalog forside
  Vietnam, Cambodia og Laos - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 44 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Vejret i Laos

Laos har tropisk klima, hvilket betyder man opererer med to årstider. Den tørre periode ligger fra december til april hvor temperaturene kommer tæt på de 40 grader med masser af fugt. Den regnfulde sæson ligger fra maj til november stadig med høje temperaturer omkring de 30 grader. Under alle omstændigheder falder temperaturene meget sjældent under 26 grader.

Det bedste tidspunkt at rejse til Laos på, anses for at være fra december-marts. Tropiske storme kan forekomme, specielt i sommerhalvåret.

Laos: Vientiane Fold ind Fold ud
 • Laos: Vientiane
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
23° C 24° C 27° C 29° C 29° C 28° C 28° C 28° C 28° C 27° C 24° C 22° C
17° C 19° C 22° C 24° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 23° C 19° C 17° C
6 mm 12 mm 36 mm 85 mm 255 mm 273 mm 266 mm 323 mm 295 mm 87 mm 10 mm 3 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • laos - laos_rismark_hus_01
 • laos - laos_rismark_okse_01
 • laos - luang prabang_04
 • laos - luang prabang_03
 • laos - luang prabang_baad_01
 • laos - luang prabang_kuang si_vandfald_02
 • laos - luang prabang_market_02
 • laos - vang vieng_01
 • laos - vang vieng_bjerg_01
 • laos - vang vieng_boern_01
 • laos - vientiane_wat pha that luang_buddha_01
 • laos - vang vieng_tham jang grotterne_01
 • laos - vientiane_buddha park_01
 • laos - pakse_befolkning_01
 • laos - pakse_wat phou templet_01

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  CAMBODIA

  Kontrasternes Cambodia

  17 dage fra kr. 13.790

  • Oplev khmerigets templer ved Angkor Wat
  • En uges badeferie på Koh Rong
  • Spændende historie i Phnom Penh
  • Gode, ekstra gode og deluxe-hoteller
 • Se rejsen

  VIETNAM

  Kultur, nationalpark og strand

  17 dage fra kr. 18.400

  • Oplevelser i Mekongdeltaet
  • Kep National Park, i skovens dybe stille ro
  • Uspoleret badeferie på Koh Rong
  • Nyere historie i Phnom Penh
 • Se rejsen

  VIETNAM

  Vietnams landlige idyl

  17 dage fra kr. 18.945

  • Besøg hos etniske minoriteter
  • Inkl. udflugter i Mai Chau
  • Landlig idyl i Dalat og Mekong
  • Gode, ekstra gode eller deluxe-hoteller