Grønne rismarker i Vietnam

Coronavirus

Coronavirus

Opdateret 13. januar 2021

Til dig der allerede har bestilt

Til dig, der overvejer at rejse på ferie, men som endnu ikke har bestilt:

Grupperejser med dansk rejseleder: ret til annullering 65 dage før afrejse (krydstogter dog 95 dage), penge retur samt prisgaranti
For at gøre det nemmere og mere trygt for dig at tage beslutning om en fremtidig rejse, har vi indført en midlertidig ret til annullering, som gælder frem til 30. juni 2021.

Hvis du således bestiller en grupperejse med dansk rejseleder, kan du afbestille rejsen igen uden grund 65 dage før afrejse (dog 95 dage før ved krydstogtrejser med dansk rejseleder) og få alle pengene tilbage. 

Herudover har du naturligvis vores sædvanlige prisgaranti. Det betyder, at hvis prisen på din rundrejse bliver sat ned, efter du har bestilt, så får du også den nye lavere pris.

Individuel skræddersyet rejse/pakkerejse samt rejser i Mageløse oplevelser-konceptet: ret til annullering 65 dage før afrejse (krydstogter dog 95 dage før afrejse) og penge retur
Hvis du inden 30. juni 2021 bestiller en individuel rejse, kan du afbestille uden grund 65 dage før afrejse (ved krydstogter dog 95 dage før) og få alle dine penge retur. Det gælder for nye bestillinger og for alle vores rejser tilhørende vores Mageløse oplevelser-koncept samt en stor del af vores andre skræddersyede pakkerejser. Gælder ikke henover jul og nytår.

Hvis du vil bestille en individuel skræddersyet rejse/pakkerejse, som ikke er omfattet af ovenstående, så forsøger vi at finde en god løsning med stor fleksibilitet for dig. Ring til os på 70 404 650.

Til dig, der allerede har købt en rejse:

Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg skal ud og rejse?
Vi holder øje med udviklingen i hele verden frem til din afrejse og under din rejse, og vi kontakter dig, hvis der skulle opstå en situation, som kan få indflydelse på din rejse.

Vi følger naturligvis Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til det land, som du skal rejse til, i umiddelbar nærhed af din afrejse, får du dine penge tilbage - bemærk, at vi definerer umiddelbar nærhed som ca. 14 dage før din afrejse. 

Vi tager løbende stilling til kommende rejser baseret på Udenrigsministeriets vejledninger. Har du købt en rejse til et af de lande, hvortil rejser frarådes i løbet af foråret, vil vi kontakte dig, hvis din rejse er aflyst. Vi aflyser rejser 14 dage frem i tiden.

Hvis din rejse bliver aflyst, får du pengene retur og IKKE kun en voucher
Regeringen giver nu mulighed for at udstede vouchers i stedet for at refundere pengene, hvis en rejse bliver aflyst på grund af Corona. Stjernegaard har imidlertid besluttet, at vi stadig udbetaler pengene og IKKE udsteder en voucher. Det synes vi, er en vigtig sikkerhed for dig som kunde og en god service. Stjernegaard lever af tilfredse kunder, og det motto forsøger vi også at leve op til i denne situation.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ønsker at rejse?
Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til det land, som du skal rejse til, aflyser vi rejsen, og du får dine penge tilbage. Hvis du ønsker at aflyse en rejse til et land, som ikke er på Udenrigsministeriets liste over lande, hvortil rejser frarådes, eller ønsker at aflyse en rejse mere end 14 dage før afrejse, gælder Stjernegaard Rejsers almindelige rejsebetingelser.

Hvis du ønsker at flytte din rejse, så ring til os og forhør dig om mulighederne. 

Ring eller skriv til os
Dorte Mouritzen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Corona FAQ

Vi gør alt for, at du skal føle dig tryg, når du bestiller en rejse hos os. Få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med coronatiden og ring endelig til os på 45 26 00 00, hvis du ikke finder det, du leder efter.

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)