Grønne rismarker i Vietnam

Coronavirus

Coronavirus

Opdateret 2. juli 2020

Til dig, der overvejer at rejse på ferie, men som endnu ikke har bestilt:

Grupperejser med dansk rejseleder: ret til annullering 65 dage før afrejse, penge retur samt prisgaranti
For at gøre det nemmere og mere trygt for dig at tage beslutning om en fremtidig rejse, har vi indført en midlertidig ret til annullering, som gælder frem til 31. juli 2020.

Hvis du således bestiller en grupperejse med dansk rejseleder, kan du afbestille rejsen igen uden grund 65 dage før afrejse og få alle pengene tilbage. Fx. kan du bestille en rejse inden 31. juli 2020 med afrejse den 17. februar 2021 og afbestille helt frem til den 14. december 2020 uden grund.

Herudover har du naturligvis vores sædvanlige prisgaranti. Det betyder, at hvis prisen på din rundrejse bliver sat ned, efter du har bestilt, så får du også den nye lavere pris.

Individuel skræddersyet rejse/pakkerejse samt rejser i Mageløse oplevelser-konceptet: ret til annullering 65 dage før afrejse og penge retur
Hvis du bestiller en rejse tilhørende vores Mageløse oplevelser-koncept eller en skræddersyet rejse/pakkerejse inden 31. juli 2020, kan du afbestille uden grund 65 dage før afrejse og få alle dine penge retur. Dette gælder for nye bestillinger for alle rejser i vores Mageløse oplevelser-koncept samt for HOVEDPARTEN af vores skræddersyede rejser/pakkerejser, dog ikke henover jul og nytår.

Hvis du vil bestille en individuel skræddersyet rejse/pakkerejse, som ikke er omfattet af ovenstående, så forsøger vi at finde en god løsning med stor fleksibilitet for dig. Ring til os på 70 404 650.

Til dig, der allerede har købt en rejse:

Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg skal ud og rejse?
Vi holder øje med udviklingen i hele verden frem til din afrejse og under din rejse, og vi kontakter dig, hvis der skulle opstå en situation, som kan få indflydelse på din rejse.

Vi følger naturligvis Udenrigsministeriets rejsevejledninger, som lige nu lyder, at ikke-nødvendige rejser til alle lande i verden, bortset fra de fleste europæiske lande, frarådes. Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til det land, som du skal rejse til, i umiddelbar nærhed af din afrejse, får du dine penge tilbage - bemærk, at vi definerer umiddelbar nærhed som ca. 14 dage før din afrejse. Alle vores rejser er derfor aflyst fra dags dato (2. juli 2020) til og med 15. juli 2020. 

Vi tager løbende stilling til forårets rejser baseret på Udenrigsministeriets vejledninger. Har du købt en rejse til et af de lande, hvortil rejser frarådes i løbet af foråret, vil vi kontakte dig, hvis din rejse er aflyst. Vi aflyser rejser 14 dage frem i tiden.

Hvis din rejse bliver aflyst, får du pengene retur og IKKE kun en voucher
Regeringen giver nu mulighed for at udstede vouchers i stedet for at refundere pengene, hvis en rejse bliver aflyst på grund af Corona. Stjernegaard har imidlertid besluttet, at vi stadig udbetaler pengene og IKKE udsteder en voucher. Det synes vi, er en vigtig sikkerhed for dig som kunde og en god service. Stjernegaard lever af tilfredse kunder, og det motto forsøger vi også at leve op til i denne situation.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ønsker at rejse?
Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til det land, som du skal rejse til, aflyser vi rejsen, og du får dine penge tilbage. Hvis du ønsker at aflyse en rejse til et land, som ikke er på Udenrigsministeriets liste over lande, hvortil rejser frarådes, eller ønsker at aflyse en rejse mere end 14 dage før afrejse, gælder Stjernegaard Rejsers almindelige rejsebetingelser.

Hvis du ønsker at flytte din rejse, så ring til os og forhør dig om mulighederne. 

Ring eller skriv til os
Stine Solbjerg Sørensen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Corona FAQ

Vi gør alt for, at du skal føle dig tryg, når du bestiller en rejse hos os. Få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med coronatiden og ring endelig til os på 45 26 00 00, hvis du ikke finder det, du leder efter.

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)