Danish Travel Award

Danskerne har stemt: Stjernegaard Rejser vinder en Danish Travel Award for bedste ferierejsebureau

Onsdag d. 4. oktober rullede Danish Travel Awards 2017 af stablen, og mens meget var ved det gamle, var der én ting, der skilte sig markant ud. Hvor ansatte i rejsebranchen tidligere har haft mulighed for at stemme på sig selv via deres abonnement på standby.dks nyhedsbrev, er dette års vindere fundet via analyseinstituttet Epinion.

Et panel af 2.000 medlemmer baseret på et repræsentativt udsnit af befolkningen stod for udvælgelsen, og særligt scoring inden for området kvalitet af produkt vægtede højt, da vinderne af de 17 kategorier skulle findes. I kategorien ’bedste ferierejsebureau’ gik prisen til Stjernegaard Rejser.

Vi er utrolig glade og stolte over anerkendelsen. Jeg er sikker på at baggrunden er den omhyggelighed og høje kvalitet, som vi lægger i alle vores rejser. De sidste 10 år har vi arbejdet målrettet på at give vores gæster de bedste oplevelser, der giver dem lyst til at rejse med os igen. Vi ser denne pris som et tydeligt signal på, at vi lykkes med det, vi brænder for,” udtaler direktør i Stjernegaard Rejser, Asger Domino.

Totaloplevelser af højeste kvalitet

Konkurrencen på rejsemarkedet er ikke blevet mindre de seneste år, og med internettets mange muligheder kan alle booke et fly og et hotel. Alligevel oplever Stjernegaard Rejser, at gæsterne vender tilbage igen og igen.

Når vi siger, at vi vil give vores gæster en oplevelse for livet, så mener vi det. Vi håndplukker de dygtigste rejseledere, vi har et dybdegående kendskab til alle vores destinationer, og så sørger vi ikke mindst for, at alle detaljer er på plads. Alle kan booke en rejse, men vi skaber rejser, der er spækket med kvalitetsoplevelser,” siger Asger Domino.

 

DTA logo 2017 hvid skrift