peru - titicaca_uros indianer_04

Rejser til Puno
og Titicacasøen

Rejser • vejret • hoteller

4,8 (279 Anmeldelser)

Puno/Titicacasøen

Titicacasøen - mød urosindianerne på deres sivøer

Puno, der ligger i 3800 meters højde, er udgangspunktet for den egentlige attraktion i området, nemlig den verdensberømte Titicacasø. Søen er 200 km lang og deles af Peru og Bolivia. Den regnes for den højest beliggende navigerbare sø i verden og er i øvrigt den største sø på det Sydamerikanske kontinent.

Midt på søen bor urosindianerne, der lever på kunstigt anlagte sivøer. Indbyggerne går i farverige folkedragter, der hver især beretter om deres civile stand og embeder. Dette folkefærd er kendte for en helt særlig disciplin, som mændene i det lille samfund mestrer – nemlig at strikke uldtøj. Kvindernes job er at karte og spinde til mændenes strikning. Den absolutte manddomsprøve på en af de små sivøer er at strikke en hue, som den kommende svigerfar skal godkende, inden han lader bejleren gifte sig med sin datter.

Det siger næsten sig selv, at Titicacasøen er et must på en rejse til Peru.

peru - Peru_land Puno/Titicacasøen
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Puno/Titicacasøen


Casona Plaza Puno ★★★

Casona Plaza Hotel er bekvemt beliggende kun en blok fra Plaza de Armas og ganske tæt på Titicaca søen. Værelserne på hotellet er indrettet med rustikke træmøbler og nogle har jacuzzi. På hotellets restaurant serveres mad fra det lokale peruvianske køkken.

68 værelser
Ingen Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV

La Hacienda Hotel ★★★

I hjertet af den historiske bydel i Puno, få minutter fra søen, ligger dette hyggelige turistklasse hotel. Hotellets 58 værelser er flot indrettede og udstyrede med aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks og hårtørrer. På hotellet findes en restaurant og en hyggelig bar.

58 værelser
Ingen Strand
0 m By
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV

La Hacienda Plaza de Armas ★★★

Dette hotel har en uovertruffen beliggenhed, da det er placeret lige ved byens Plaza de Armas, tværs over for katedralen og ikke langt fra mange af områdets andre seværdigheder.

Værelserne er komfortable, og hotellet tilbyder alle nødvendige faciliteter.

28 værelser
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Casa Andina Premium Puno ★★★★

Dette hotel ligger virkeligt godt ved bredden af den blanke Titicacasø med deraffølgende fantastisk udsigt. Alle værelser har en lille balkon og alle forventelige faciliteter.

Måltiderne kan indtages på terrassen - også med fabelagtig udsigt over søen.

45 værelser
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Titilaka ★★★★★

Dette hotel ligger nærmest i søen med fabelagtig udsigt over det blanke vand og grønne eller golde øer. Det lille eksklusive hotel med kun 18 værelser er medlem af Relais & Chateaux-gruppen, hvilket borger for høj kvalitet. Alle værelser har meget store vinduespartier med fantastisk udsigt over søen og er meget smagfuldt indrettet.

Udenfor findes terrasser og trædæk ud over vandet, og indenfor kan man slå sig ned i en hyggelig dagligstue, spise i restauranten og nyde et glas vin fra den velassorterede vinkælder. 

Opholdet inkluderer helpension og drikkevarer, også vin, cocktails og værelsets minibar. Herudover er transport og hel- og halvdagsudflugter med sejlture på søen og vandreture på land inkluderet.

18 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Rejser til Puno/Titicacasøen

Puno

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
16° C
16° C
16° C
17° C
16° C
16° C
16° C
16° C
17° C
18° C
17° C
17° C
Nedbør i mm.
117 mm
81 mm
72 mm
36 mm
3 mm
3 mm
0 mm
9 mm
12 mm
24 mm
45 mm
51 mm

Billeder fra Puno/Titicacasøen

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)