Tag til Amazonjunglen og inkariget | Stjernegaard
Amazonjunglen og inkariget
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.9 (9 anmeldelser)

Amazonjunglen og inkariget

Individuel rejse
15 dage fra kr. 28.660

Bo på en lodge midt i Amazonjunglen

Denne rejse kombinerer oplevelser i Perus mægtige inkarige med fantastiske naturoplevelser i Amazonjunglen. I kommer helt ud i det kæmpestore Tambopatareservat, som er en del af den største tropiske regnskov i Sydamerika og byder på noget af det mest diversificerede flora og fauna i verden.

I skal bo på en skøn lodge, Hacienda Concepción, som kun kan nås med kano, og der er 2½ dags fuldt udflugtsprogram med masser af muligheder for at spotte dyr, f.eks. kæmpeoddere, jaguarer og skræppende, men meget smukke papegøjer. Herudover kan I opleve regnskoven i fugleperspektiv fra hængebroer i trækronerne.

Som kontrast til regnskoven besøger I Cusco, universets centrum ifølge inkaerne, og Arequipa, også kendt som Den Hvide By, som især de spanske koloniherrer har sat deres arkitektoniske præg på. I kommer naturligvis også til Machu Picchu, inkaernes mytiske bygningsværk gemt væk i bjergene og et af verdens syv vidundere.

Perus natur folder sig ud i al sin pragt i Colcakløften, hvor I ser kondorer med et vingefang på 3 meter svæve i opvinden og flokke af alpacaer og lamaer på de uendelige sletter, der omkranses af sneklædte vulkaner.

Vi har inkluderet alle transporter og de vigtigste udflugter i rejsen, bl.a. hele programmet i regnskoven og et guidet besøg ved Machu Picchu. Herudover kan I tilkøbe forskellige udflugter med engelsktalende guider.

Turen i overblik

Dagsprogram Peru

Dag 1. Danmark - Lima, Peru

Jeres rejse begynder i Danmark, og I har et stop i Europa, før I krydser Atlanterhavet. I er fremme i Perus hovedstad, Lima, i løbet af aftenen, og her venter en chauffør på at køre jer til hotellet i Miraflores-bydelen. Efter en lang rejsedag har I formentlig lyst til at gå på hovedet i seng.

Overnatning: Lima
Tilkøb oplevelser:

Dag 2. Lima, oplev byen på egen hånd, mulighed for tilkøb af udflugt

I har en hel dag til rådighed i Lima, der ligger fantastisk ud til Stillehavet, og her er masser at se på fra forskellige tidsaldre. Byen blev grundlagt af spanierne i 1535, og der findes mange levn fra den tid i det koloniale centrum, som er på UNESCOs liste over verdensarv. Besøg f.eks. det smukke San Francisco-kloster, hvis hovedattraktion er nogle spændende katakomber, og Plaza de Armas, hvor I ser byens smukke katedral, præsidentpaladset og ærkebiskoppaladset. Rundt omkring i de små gader kan I se de karakteristiske balkoner i cedertræ, hvorfra kvinderne uset kunne studere gadelivet.

Længe før spanierne kom, byggede inkaerne deres mægtige pyramider i Lima, og vi kan anbefale jer at kigge forbi Huaca Pucllana, som er den mest imponerende af de tilbageværende pyramider i byen. Herudover byder Lima på et fantastisk guldmuseum, moderne bydele, skønne parker og meget mere.

En sejltur til Palomino Islands er også en mulighed. På en udflugt ud til denne øgruppe får I mulighed for at svømme med søløver og betragte mange arter af havfugle. I kan opleve Lima på egen hånd, eller I kan tilkøbe en udflugt med engelsktalende guide. 

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Lima
Tilkøb oplevelser:
Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Dag 3. Lima - Amazonjunglen

I flyver til Puerto Maldonado, porten til Amazonjunglen, hvor lodgens medarbejdere står klar. Sammen sejler I ud til lodgen ad Madre del Dios-floden, en tur på ca. 30 minutter, og når I kommer frem til lodgen, står en dejlig økologisk frokost af lokale råvarer klar til jer.

Efter frokost begynder jungleeventyret med en gåtur inde på lodgens område, hvor I lærer om primær og sekundær regnskov og regnskovens betydning for verden i dag. I skumringen sejler I ud på floden i kanoer og lærer om økosystemer og spotter forhåbentligt nogle af de dyr, som kommer frem efter mørkets frembrud.

Efter den første udflugt venter aftensmaden i spiseområdet, inden I falder i søvn til junglens mange lyde.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Amazonjunglen

Dag. 4. Amazonjunglen

Efter en god morgenmad med fuglefløjt i ørerne tager I på en enestående vandretur gennem Tambopatareservatet til Lake Sandoval. Her dybt inde i reservatet oplever I for alvor områdets enorme biodiversitet. Fremme ved søbredden går I om bord i små både og sejler ud på den spejlblanke sø. Er I heldige, får I måske et glimt af kæmpeodderen, cayman-alligatoren og andre sjældne arter. I er tilbage på lodgen ved frokosttid.

Om eftermiddagen tager I på en spændende tur i højderne. I sejler længere op ad floden til Inkaterra Canopy Walkway Interpretation Center, hvor I introduceres til hotellets NGO-projekt, som arbejder for at bevare regnskoven. Herefter kravler I op i et af de 30 meter høje tårne og begynder en fantastisk gåtur på hængebroer spændt ud i trætoppene. Her har I fugleperspektiv på junglen og udsigt til farvestrålende tukaner og spætter, frække aber og spøjse dovendyr. Vel nede på jorden igen går I ad en lang træbro henover et sumpområde, hvor I lærer om den fauna og flora, som findes her.

Efter dagens mange aktiviteter har I fortjent en drink i baren og en god middag i det fælles spiseområde. Snakken går sikkert livligt om, hvad I har spottet i løbet af dagen. 

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Amazonjunglen

Dag 5. Amazonjunglen

Efter morgenmaden besøger I en lokal farm for at se og smage de lokale afgrøder, inden I besøger den botaniske have, hvor I lærer om de forskellige planters medicinske virkning og naturens eget apotek, som den lokale befolkning benytter sig af.

Tilbage på lodgen spiser I igen en god frokost, hvorefter I sejler en tur ud på haciendaens egen sø. Her prøver I kræfter med fiskeri efter de lokale metoder. På søen ser I formentlig en lang række fugle, bl.a. den meget spøjse, lettere forpjuskede hoatzin, som man mener er en rest fra dinosaurernes periode, og som for øvrigt er ret dårlig til at flyve.

Hver dag er der også tid til at slappe af på værelset, i baren eller hvor man nu har lyst til at opholde sig, mens man nyder junglens lyde og behagelige klima. Igen i aften nyder I en dejlig, lokal middag og måske en godnatdrink, inden I trækker jer tilbage.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Amazonjunglen
peru - amazonjunglen_hoazin_01
Måske møder I den spøjse, lettere forpjuskede hoatzin.

Dag 6. Amazonjungen - Cusco

Efter morgenmaden må I desværre forlade lodgen for at sejle med kano tilbage til Puerto Maldonado. Inde fra land følges I måske af brøleaber i trætoppene, der har travlt med at afmærke deres territorium. Fremme i lufthavnen tjekker I ind på flyet til Cusco, hvor I indlogeres midt i den smukke gamle bydel.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Cusco
Tilkøb oplevelser:

Dag 7. Cusco, mulighed for udflugter

I skal ud og opleve den by, som inkaerne anså for at være universets centrum. UNESCO-verdensarven trænger sig på i denne smukke by, hvor I kan opleve Koricancha, soltemplet, som var belagt med guld, da spanierne ankom i 1533.  I kan også besøge katedralen, som var spaniernes vigtigste helligdom, og fortet og Sacsayhuamán-templet lidt uden for byen.

I kan opleve Cusco på egen hånd, eller I kan bestille en udflugt med engelsktalende guide, som kan fortælle hele den spændende historie.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Cusco
Tilkøb oplevelser:
Betagende Cusco

Cusco var inkaernes politiske og religiøse centrum og blev anset for at være universets centrum. Der er mange monumenter at besøge i byen, og de gamle inkabygninger er så solidt bygget, at de danner fundament for nutidens bygninger. Spanierne byggede smukke kolonistilsbygninger, som I kan beundre, bl.a. katedralen på byens centrale plads.

Dag 8. Cusco - Aguas Calientes, besøg ved Machu Picchu

Det er et af rejsens højdepunkter, der venter i dag: besøget ved Machu Picchu – inkaernes fantastiske bygningsværk på bjergtoppen og et af verdens syv vidundere.

Vejen dertil er også et højdepunkt. I kører med tog langs floden til Aguas Calientes, der ligger for foden af Machu Picchu. Vi har inkluderet det såkaldte Vistadome Train, som har panoramavinduer, og I har mulighed for at opgradere til det luksuriøse Belmond Hiram Bingham Train, der udover at servere lækre måltider og cocktails også byder på underholdning undervejs.

I Aguas Calientes venter en guide på at vise jer rundt ved Machu Picchus kejserlige og religiøse bygninger. I ser de kunstfærdigt udformede vandkanaler og fontæner, der sørgede for, at inkaerne havde rindende vand. En dag ved Machu Picchu glemmer man aldrig. For at beskytte stedet er der indført restriktioner fra myndighedernes side, hvilket betyder, at man højst må opholde sig der 4 timer og kun sammen med en guide. De besøgende fordeles på formiddag og eftermiddag, og man skal overholde den tid, man har fået anvist – alt dette har jeres guide styr på – I skal bare nyde oplevelsen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Aguas Calientes (Machu Picchu)
Tilkøb oplevelser:
Med tog gennem Den Hellige Dal

I stiger ombord på toget i Den Hellige Dal for at køre til Aguas Calientes, der ligger for foden af Machu Picchu. Vi har inkluderet den såkaldte Vistadome-klasse, som har panoramavinduer, så I har fuldt udsyn til den smukke natur, som I kører forbi.

Dag 9. Aguas Calientes - Cusco

I dag skal I med toget tilbage til Cusco, og I kan vælge, om I vil afsted om formiddagen (mod mindre tillæg) og dermed have ekstra god tid i Cusco, eller om I vil vente med at tage toget til om eftermiddagen. Hvis I vælger det sidste, har I mulighed for at opleve Machu Picchu endnu engang, og I vil stadig have tid til at nyde en sidste aften i Cusco. 

 

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Cusco
Tilkøb oplevelser:

Dag 10. Cusco - Arequipa

Rejsen går videre med fly til Arequipa, også kendt som Den Hvide By. Det er en af Sydamerikas smukkeste kolonistilsbyer, og hele centrum er på UNESCOs liste over verdensarv. Byen ligger virkelig smukt i 2.325 meters højde og for foden af tre sneklædte vulkaner.

Der er mange ting at se i Arequipa. I kommer ikke uden om et besøg i Santa Catalina-klosteret med de smukke rødskurede mure og yndige gårdhaver – her boede før i tiden døtre af velhavende familier i relativ luksus. Nu er der kun få nonner tilbage, og det meste af klosteret er åbent for offentligheden.

Arequipa har en prominent indbygger, som også er et besøg værd: mumien Juanita, der er udstillet i en -20 grader-kølig montre på Museo Santuarios de Altura. Juanita, som er opkaldt efter den antropolog, der fandt hende, var en 12-årig inkapige, der blev ofret til guderne på Ampatobjerget uden for Arequipa omkring 1440. Hun er ret komplet med hud og hår og derfor et meget hjerteskærende syn. Hun er udstillet sammen med forskellige andre artefakter, der blev fundet, efter et vulkanudbrud møblerede om på landskabet og fik sneen til at smelte.

I kan opleve byen på egen hånd, eller I kan tilkøbe en udflugt med engelsktalende guide.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Arequipa
Tilkøb oplevelser:
Arequipa - den hvide by

Arequipa kaldes også Den Hvide By efter de mange fine bygninger bygget af en lokal, hvid sten. Blandt byens seværdigheder er Plaza de Armas, som naturligvis er UNESCO-verdensarv, hvor katedralen også ligger, og det smukke Santa Catalina-kloster, rige familier sendte deres 2. datter i kloster.

Dag 11. Arequipa - Colcakløften

I bliver hentet på hotellet og kører i bus ud på den højslette, der ligger mellem de to bjergkæder, der tilsammen udgør Andesbjergene i Peru. Fra bussen kan I være heldige at se vilde dyr som vicuñaer, lamaer og alpacaer. I stopper ved forskellige udsigtspunkter, bl.a. i Aguada Blanca-naturreservatet og ved Patabamba, hvor I har et fabelagtigt vy ud over vulkantoppene.

Jeres hotel ligger i eller lidt udenfor landsbyen Chivay, der ligger i 3.700 meters højde. Gå en tur ud i byen og se, hvordan lokalbefolkningen stadig klæder sig i de smukke folkedragter og lever med de skikke og værdier, som deres forfædre også levede med.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Colca Canyon

Dag 12. Colca, udflugt til Colcakløften med kondorer

Dagen byder på en udflugt med meget tidlig afgang ud til Colcakløften, nærmere betegnet til kondorkorset, hvor der nærmest er garanti for at se de majestætiske kondorer, der kan have et vingefang på mere end 3 meter. Kondoren var en hellig fugl i de oprindelige peruvianske kulturer – gudernes sendebud – og det forstår man godt, når man har oplevet dem i Colcakløften.

Det øvrige program i dag byder på besøg i traditionelle landsbyer som Yanque, der er kendt for sine varme kilder. Måske har man lyst til at nedsænke sit legeme i 37 grader varmt vand og nyde udsigten over knejsende bjerge. Hvis I lige skal have det sidste med, så kan I denne dag også vælge at tage på en privat udflugt i form af en vandretur til den arkæologiske zone ved Uyu Uyu.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Colca Canyon

Dag 13. Colca - Arequipa

I kører tilbage til Arequipa, hvor I kan nyde resten af dagen og nå de seværdigheder, som I måske ikke nåede, da I var her sidst.  

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Arequipa
Tilkøb oplevelser:

Dag 14. Arequipa - Lima og hjemrejse

I flyver tilbage til Lima og derfra videre mod Danmark via et stop i Europa.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 15. Ankomst til Danmark

Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Priser og datoer

15 dage: Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode  
24. jun 2019 - 21. aug 2019
kr. 29.505
kr. 35.485
 
22. aug 2019 - 15. dec 2019
kr. 28.660
kr. 34.640
 
16. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 29.245
kr. 34.960
 
01. jan 2020 - 15. mar 2020
kr. 29.720
kr. 35.885
 
16. mar 2020 - 23. jun 2020
kr. 29.960
kr. 36.355
 
24. jun 2020 - 21. aug 2020
kr. 30.805
kr. 37.200
 
22. aug 2020 - 15. dec 2020
kr. 29.960
kr. 36.355
 
16. dec 2020 - 31. dec 2020
kr. 30.520
kr. 36.630
 

Tilkøb til rejsen

Arequipa - Byrundtur i Arequipa

En guidet gåtur rundt i Arequipa, også kaldet Den Hvide By, hvis historiske centrum rummer vigtige bygninger fra kolonitiden.

I besøger Sant Ignacio de Loyola-kapellet i jesuitterkirken med smukke vægmalerier og det smukke Santa Catalina-kloster bygget i det 17. århundrede i smuk kolonistil. Nogle af klostrets bygninger og indre gårdhaver er åben for publikum.

peru - arequipa_santa catalina_05
kr. 420 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Halvdagsudflugt

Arequipa - Byrundtur i Arequipa inkl. Juanita-mumien

En guidet gåtur rundt i Arequipa, også kaldet Den Hvide By, hvis historiske centrum rummer vigtige bygninger fra kolonitiden. I besøger Sant Ignacio de Loyola-kapellet i jesuitterkirken med smukke vægmalerier og det smukke Santa Catalina-kloster bygget i det 17. århundrede i smuk kolonistil. Nogle af klostrets bygninger og indre gårdhaver er åben for publikum.

Herefter besøger I Santuarios Andinos-museet, også kendt som Juanita-museet, som udstiller den berømte mumie af samme navn. Juanita var en 12-årig inkapige, der blev ofret til guderne på Ampatobjerget uden for byen omkring 1440.

Mumien er komplet med hud og hår og er udstillet sammen med forskellige artefakter, der blev fundet samme sted.

peru - arequipa_santa catalina_06
kr. 655 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 4 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel

Cusco - Gåtur rundt i Cusco

I oplever Cusco til fods, når I går gennem med historiske bydel med den elegante Plaza de Armas, der er omgivet af smukke koloniale bygninger, herunder den majestætiske katedral, som spanierne byggede af sten fra inkabygninger. Inde i kirken ser I bl.a. den berømte altertavle, der forestille Den Sidste Nadver, blot med den lille ændring, at Jesus og hans disciple spiser marsvin.

I besøger La Merced-klosteret, som er et godt eksempel på peruviansk/spansk arkitektur fra det 18. århundrede. Sidst men ikke mindst besøger I Koricancha, inkaernes soltempel, som oprindeligt var belagt med det pureste guld. Templet kom frem, efter at et jordskælv i 1950 fik klosteret, der var bygget oven på templet, til at styrte sammen.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) til museer og seværdigheder er ikke inkluderet i prisen

peru - cusco_plaza de armas_by_01
kr. 230 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 5,5 time
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Gruppeudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Cusco - Mountain bike ned ad bakke i Cusco

I bliver kørt til Yuncaypata, hvor cykelturen ned ad bakke og lige ud med en erfaren guide begynder. I kører gennem smukke skove og besøger lokale samfund undervejs. Efter et hvil forsætter I gennem vildnisset og får på tidspunkt udsigt til Inkilltambo – et fængsel fra inkatiden.

Turen fortsætter til Rumiwasi og slutter i Enaco – San Sebastian, hvor en bil venter på at køre jer tilbage til Cusco.

peru - cusco_cykel_01
kr. 1.050 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 2 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel

Cusco - Rafting Vilcanota – Urubambafloden

Der er afgang kl. 8.30 fra Cusco, og I kører ud gennem Den Hellige Dal til Pachar. Her får I jeres raftingudstyr udleveret og lytter til en sikkerhedsbriefing. Selve raftingen begynder på et sted med fladt vand, hvor I øver jer, inden I sammen med jeres erfarne raftingguide sejler ud på floden. I begyndelsen er floden rolig, og I har tid til at beundre udsigten til bjerge og endda arkæologiske sites.

I fortsætter til Ollantaytambo, hvor I har udsigt til de berømte inkaterrasser, og I sejler efterhånden gennem kategori 2 og 3 strømme.

I når frem til El Resbaladero (rutsjebanen), en stærk strøm kategoriseret som kategori 3 med bølger og mindre hvirvelstrømme.

Efter ca. 1½ times rafting går I i land og spiser på en traditionel restaurant ved flodbredden, der drives af det lokale samfund. Herefter går turen tilbage til Cusco med bil. 

Læs mere Læs mindre
peru - cusco_rafting_01
kr. 2.155 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Frokost
 • Inkl. udstyr
 • Kræver almindelig god fysik

Cusco - Rafting og mountain bike i Den Hellige Dal

I kører ud gennem Den Hellige Dal til Pachar. Her får I jeres raftingudstyr udleveret og lytter til en sikkerhedsbriefing.

Selve raftingen begynder på et sted med fladt vand, hvor I øver jer, inden I sammen med jeres erfarne raftingguide sejler ud på floden. I begyndelsen er floden rolig, og I har tid til at beundre udsigten til bjerge og endda arkæologiske sites.

I fortsætter til Ollantaytambo, hvor I har udsigt til de berømte inkaterrasser, og I sejler efterhånden gennem kategori 2 og 3 strømme.

I når frem til El Resbaladero (rutsjebanen), en stærk strøm kategoriseret som kategori 3 med bølger og mindre hvirvelstrømme.

Efter frokost får I udleveret gode mountain bike-cykler og begynder cykelturen fra Cachiccata til Chilca. I kører en rolig tur gennem et område i Den Hellige Dal, som kun få besøger, langs den gamle vej, man fulgte til Machu Picchu, før jernbanen blev bygget.

Læs mere Læs mindre
peru - urubamba flod_rafting_01
kr. 2.905 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 7 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. udstyr
 • Kræver almindelig god fysik

Cusco - Rundt i Cusco og omegn

I begynder udflugten med at køre lidt uden for Cusco for at besøge det berømte Sacsayhuaman-fort og tempel, et meget helligt sted hvor inkaerne fejrede store solhvervsfester. Herfra er der også en smuk udsigt over Cusco, amfiteatret ved Kenko og Tambomachay med de to akvædukter, som den dag i dag sørger for rent vand til hele området.

I kører herefter ind til Cuscos historiske centrum, hvor I går gennem den smukke Plaza de Armas og ser de fine bygninger, som de spanske koloniherrer byggede, herunder den majestætiske katedral, som spanierne byggede af sten fra inkabygninger.

Inde i kirken ser I bl.a. den berømte altertavle, der forestiller Den Sidste Nadver, blot med den lille ændring, at Jesus og hans disciple spiser marsvin.

I besøger også Koricancha, inkaernes soltempel, som oprindeligt var belagt med det pureste guld. Templet kom frem efter et jordskælv i 1950 fik klosteret, der var bygget oven på templet, til at styrte sammen.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) til museer og seværdigheder er ikke inkluderet i prisen.

Læs mere Læs mindre
peru - cusco_marked_by_befolkning_01
kr. 230 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 5,5 time
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Cusco - Chinchero, Maras og Ollantaytambo

I kører ud om morgenen gennem bjerge og dale mod Chinchero-højlandet, hvorfra I har en fantastisk udsigt over Urubambabjergenes tinder. I Chinchero-landsbyen besøger I et typisk quechua-samfund, der lever efter gamle traditioner og skikke. Landsbyen har hver dag et marked, hvor lokale bønder og vævere sælger deres fine varer.

I lægger vejen forbi nogle nærliggende inkaruiner og fortsætter ud i det vidtstrakte højland til saltminerne i Maras, hvor det lokale folk stadig udvinder salt.

Herefter går turen til inkafortet i Ollantaytambo, der aldrig blev færdiggjort på grund af spaniernes erobring. Både fortet og byen i sig selv repræsenterer noget af den bedste inkaarkitektur med fine eksempler på deres utrolige håndværksmæssige kunnen.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) med begrænset adgang samt drikkepenge til lokal guide og måltider ikke er inkluderet i prisen.

Læs mere Læs mindre
peru - ollantaytambo_inkaruin_01
kr. 910 pr. person
kr. 640 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Ca. 9 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel

Cusco - Turistbillet til museer og seværdigheder (BGT)

Denne billet giver adgang til bl.a. følgende museer og seværdigheder:

 • Kunstmuseet i Cusco
 • Santa Katalina-klosteret i Cusco
 • Museet for moderne kunst i Cusco
 • Koricancha-soltemplet i Cusco
 • Det lokalhistoriske museum i Cusco
 • Sacsayhuaman-templet og fortet uden for Cusco
 • Puca Pucara uden for Cusco
 • Templet i Ollantaytambo, Den Hellige dal
 • Ruinerne ved Pisac, Den Hellige Dal
 • Ruinerne ved Moray, Den Hellige Dal
 • Ruinene ved Chinchero, Den Hellige Dal
peru - cuzco_santo domingo kirke_02
kr. 495 pr. person

Cusco - Vinicunca – udflugt til Rainbow Mountain

I bliver hentet på jeres hotel i Cusco tidligt – allerede kl. 05.00, hvor køreturen gennem smukke landskaber og dale til Checaupe og Pitumarca begynder. I Ocefina begynder opstigningen til Vinicunca, og I vandrer ca. 3-4 timer gennem meget smukt landskab med flere bjergsøer med start i 4.200 meters højde og slut i 5.200 meter.

Fra toppen af Vinicunca har I en fabelagtig udsigt til det mangefarvede regnbuebjerg og til Ausangatebjerget, det højeste omkring Cusco på hele 6.372 meter. Herefter I går nedad igen gennem den smukke natur. I er tilbage i Cusco omkring kl. 19.00. Udflugten inkluderer frokost-madpakke.

peru - rainbow mountains_01
kr. 1.920 v/2 pers pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • 14 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Frokost
 • Kræver almindelig god fysik

Opgradering til Belmond Hiram Bingham Train t/r

Rejs med stil på strækningen Cusco-Machu Picchu i det smukke Hiram Bingham-tog, der opereres af den meget kvalitetsbevidste og højtrangerede Belmond-kæde. Toget er elegant indrettet som de berømte Pullman-tog fra 1920'erne med både lounge-, bar- og spisevogn. Herudover har toget en observationsvogn, hvorfra man har uhindret udsigt til den smukke natur, som toget passerer igennem.

Der serveres en velkomstdrink, gourmet brunch på udrejsen og en udsøgt middag på hjemrejsen, hvis man vælger at køre begge strækninger med dette tog. Drikkevarer, herunder udvalgte vine, er inkluderet. Herudover er der underholdning med peruviansk og international livemusik. Under udflugten til Machu Picchu serveres Afternoon Tea på Belmond Sanctuary Lodge, der ligger lige ved indgangen til Machu Picchu.

peru - belmond hiram bingham train_02
Tillæg 5.045 pr. person
 • Gourmet brunch med drikkevarer inkluderet
 • Afternoon tea på Belmond Sanctuary Lodge inkluderet
 • Middag med drikkevarer inkluderet
 • Eksklusiv togrejse

PeruRail Titicaca Train

Opgradér fra bustur til togtur på strækningen Puno – Cusco eller Cusco – Puno. Der er plads til 132 passagerer på toget, som afgår om morgenen (fra Puno eller Cusco) og ankommer (til Cusco eller Puno) sidst på eftermiddagen.

Toget har en åben observationsvogn, hvorfra I kan nyde den spektakulære udsigt, og i andre togvogne kan I lytte til peruviansk musik og se traditionelle danse fra højlandet.

Måltidet indtages i en af de to fine spisevogne, der er udsmykket som de karakteristiske Pullman-tog fra 1920’erne.

Frokosten består af en god tre-retters menu og inkluderer et glas vin, ikke-alkoholiske drikke og te eller kaffe. Ca. 1,5 time før ankomsten til Cusco serveres også te eller kaffe.

Ruten går gennem La Raya-passet, hvor toget stopper, så I kan nyde udsigten til Vilcanota-gletsjerne.

Puno – Cusco: mandag, torsdag og lørdag

Cusco – Puno: onsdag, fredag og søndag

Læs mere Læs mindre
peru - peru rail_03
Tillæg 1.780 pr. person
 • 3-retter frokost med drikkevarer inkluderet
 • Eksklusiv togrejse
 • Udsigt til Vilcanota-gletsjerne

Den Hellige Dal - Privat udflugt til Den Hellige Dal

I kører ud i inkaernes Hellige Dal langs Urubambafloden og stopper i Awana Cancha for at se lamaer, alpacaer og vicuñaer. I Pisac ser I kolonial arkitektur såvel som gammel inkaarkitektur og besøger det lokale marked med kunsthåndværk.

I ser soltemplet, Inty Huatana, hvorfra der er en smuk udsigt over dalen. Herefter går turen til Ollantaytambo, hvor I besøger inkafortet, der aldrig blev færdiggjort på grund af spaniernes erobring. Både fortet og byen i sig selv repræsenterer noget af den bedste inkaarkitektur med fine eksempler på deres utrolige håndværksmæssige kunnen.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) til museer og seværdigheder er ikke inkluderet i prisen

peru - den hellige dag_01
kr. 955 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 9 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel

Den Hellige Dal - Udflugt i Den Hellige Dal

Dagen begynder med et besøg på det traditionelle marked i Pisac, hvor omegnens folk kommer ind i deres farverige klædedragter for at købe og sælge lokale produkter. Over byen kan I se en række landbrugsterrasser, kanaler og templer fra inkaernes tid.

I besøger også ruinerne i Pisac, inden I kører videre til inkafortet i Ollantaytambo. Dette fort blev aldrig færdigbygget på grund af spaniernes erobring, men både fortet og byen repræsenterer noget af den bedste inkaarkitektur med fine eksempler på deres utrolige håndværksmæssige kunnen. På vej tilbage til Cusco er der stop i landsbyen Chinchero.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) til museer og seværdigheder er ikke inkluderet i prisen

peru - den hellige dag_02
kr. 115 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 10 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Gruppeudflugt

Huayna Picchu - tilkøb til Machu Picchu

En udflugt til jer, der ønsker at komme helt op på toppen på Huayna Picchu (Det Unge Bjerg), der troner bag ved Machu Picchu. Herfra er der en ubeskrivelig vidunderlig udsigt ned over Machu Picchu. Udflugten er et tilkøb på den dag, hvor I besøger Machu Picchu – kun 400 personer får tilladelse til at gå helt derop hver dag fordelt på to omgange. Man må kun bestige Huayna Picchu med guide.

På visse dele af stien går man i vådt terræn og må holde fast i stålwire, der er fastgjort til bjerget. Bemærk, at turen op på Huayna Picchu er stejl med mange trappetrin, og at den kræver god fysik.

peru - machu picchu_02
kr. 1.760 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 1,5 time
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré
 • Kræver almindelig god fysik

Lima - Peruviansk kokkeskole og frokost

Det peruvianske køkken stormer frem på den kulinariske himmel, og her er muligheden for at lære et par tricks og samtidig spise en dejlig frokost.

Udflugten begynder om formiddagen med en tur på Surqillo-markedet, hvor guiden introducerer jer til landets råvarer, der kommer fra både kysten, bjergene og junglen.

Herefter kører I til restauranten Señorio de Sulco, hvor I lurer tricks af kokken, mens han/hun fremtryller typiske peruvianske retter, som Ceviche, landets nationalret bestående af råmarineret fisk, Causa, en ret baseret på kartofter, der oprindeligt stammer fra Peru, og Aji de Gallina, en lækker ret med kylling, peber og flødesauce.

I bydes naturligvis også på en Pisco Sour, den velsmagende nationalcocktail, bestående af den lokale Pisco-alkohol, limejuice, sirup og æggehvide. I nyder den frokost, som kokken har frembragt, og køres herefter tilbage til hotellet.

Læs mere Læs mindre
peru - lima madmarked_02
kr. 980 pr. person
 • Halvdagsudflugt
 • Inkl. frokost
 • Engelsktalende guide
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Lima - Besøg på Limas guldmuseum

Et guidet besøg på Limas berømte Guldmuseum, der viser fantastisk kunst fra forskellige præcolumbianske folk, herunder udsmykninger brugt til mumier og masker i guld med indsatser af forskellige ædelstene.

Samlingen dækker 3000 års peruviansk historie. Museet har også en meget fornem udstilling af våben fra hele verden.

peru - lima_guld museum_01
kr. 675 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 3 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré

Lima - Byrundtur i Lima

I kører gennem de to beboelsesområder San Isidro og Miraflores, der repræsenterer det moderne Lima, og ud til Kærlighedsparken, der ligger med storslået udsigt over Stillehavet. Her ser I den berømte skulptur El Beso (kysset) af Victor Delfín, en af Perus største kunstnere.

Limas koloniale centrum, som er UNESCO-verdensarv, oplever I omkring Plaza de Armas, byens fornemste plads, der er omkranset af præsidentpaladset, ærkebiskoppaladset og katedralen. Tæt herpå besøger I San Francisco-klosteret, hvor I ser den største samling af religiøs kunst i Sydamerika.

Besøget inkluderer en rundvisning i katakomberne under klosteret, der fungerede som Limas kirkegård frem til begyndelsen af 1800-tallet.

peru - lima_paza de armas_01
kr. 220 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 3,5 time
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré
 • Gruppeudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Lima - Byrundtur i Lima inkl. Larco-museet

I kører gennem de to beboelsesområder San Isidro og Miraflores, der repræsenterer det moderne Lima, og ud til Kærlighedsparken, der ligger med storslået udsigt over Stillehavet. Her ser I den berømte skulptur El Beso (kysset) af Victor Delfín, en af Perus største kunstnere.

Limas koloniale centrum, som er UNESCO-verdensarv, oplever I omkring Plaza de Armas, byens fornemste plads, der er omkranset af præsidentpaladset, ærkebiskoppaladset og katedralen. Tæt herpå besøger I San Francisco-klosteret, hvor I ser den største samling af religiøs kunst i Sydamerika. 

Besøget inkluderer en rundvisning i katakomberne under klosteret, der fungerede som Limas kirkegård frem til begyndelsen af 1800-tallet.

Herudover besøger I Larco-museet, der udstiller 3000 års peruviansk kunst, herunder en fantastisk samling af guld- og sølvskatte fra den præcolumbianske tid samt en berømt samling af erotisk arkæologisk kunst.

Læs mere Læs mindre
peru - lima_larco musaeet_02
kr. 785 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 4,5 time
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré

Lima - Palomino Islands

Denne øgruppe består af en række småøer i havet ud for Lima.

I sejler fra Callao forbi San Lorenzo, El Fronton med et gammelt fængsel og Cavilzas-øgruppen med grotter og naturlige huler. Rundt om og på øerne lever store flokke af forskellige havfugle, fisk og ikke mindst søløver. Medbring badetøj, hvis I har lyst til at hoppe i vandet og svømme sammen med søløverne (dog vejrafhængigt).

Der serveres snacks og kolde og varme drikkevarer undervejs (inkluderet i prisen).

Entré på ca. US$ 7 pr. person betales på dagen.

colombia - palomino_strand_01
kr. 940 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 4 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. snacks og drikkevarer
 • Gruppeudflugt

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Tresengsværelse

Bemærk at man i tresengsværelse bor i en Cabana på Hacienda Concepcion i Amazonjunglen

Børnepriser

Rejser du med børn, så kontakt os for børnepriser

Opgradering af hoteller

I kan opgradere hoteller et eller flere steder på ruten til kategorien Ekstra godt eller Deluxe/Boutiquehotel.

Ring til os 4526 0000 og hør om mulighederne.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly t/r København / Billund / Aalborg - Lima med Air France eller KLM på økonomiklasse med mellemlanding i Paris eller Amsterdam
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 4 indenrigsflyvninger i Peru

  Følgende transporter i Peru
 • Lima lufthavn - Lima hotel (privat med lokal engelsktalende guide)
 • Lima hotel - Lima lufthavn (privat uden guide)
 • Cusco lufthavn - Cusco hotel (privat uden guide)
 • Cusco hotel - Poroy togstation (privat uden guide)
 • Vistadome tog Poroy - Aguas Calientes ca.kl. 07.55-10.52
 • Aguas Calientes togstation - Aguas Calientes hotel (kort gåtur)
 • Aguas Calientes hotel - Aguas Calientes togstation (kort gåtur)
 • Vistadome tog Aguas Calientes - Poroy ca kl 16.43-20.23
 • Poroy togstation - Cusco hotel (privat uden guide)
 • Cusco hotel - Cusco lufthavn (privat uden guide)
 • Arequipa lufthavn - Arequipa hotel (privat uden guide)
 • Arequipa hotel - Arequipa lufthavn (privat uden guide)

  13 nætter på følgende hoteller i standardværelse inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Mariel Hotel & Apart Miraflores i Lima
 • 3 nætter på Hacienda Concepcion i Amazonas med HELPENSION
 • 2 nætter på Casa Esmeralda i Cusco
 • 1 nat på Hatun Inti Classic i Aguas Caliente
 • 1 nat på Casa Esmeralda i Cusco
 • 1 nat på Casa Andina standard Arequipa i Arequipa
 • 2 nætter på Casa Andina Standard Colca i Calco Canyon
 • 1 nat på Casa Andina standard Arequipa i Arequipa

  Følgende udflugter/pakker
 • 4 dage i Amazonjunglen med helpension og udflugter som beskrevet
 • Privat tur til Machu Picchu inkl engelsktalende guide, transport fra hotellet tur/retur, samt entreer
 • 3 dages privat tur til Colca Canyon med udflugter som beskrevet i programmet
 • Assistance fra lokal repræsentant i Peru

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000.
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Drikkepenge og drikkevarer
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
peru - machu picchu_40

Vejret i Peru

 • Lima
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 27° C 26° C 25° C 22° C 20° C 19° C 19° C 19° C 20° C 22° C 24° C
19° C 20° C 20° C 18° C 16° C 16° C 15° C 15° C 15° C 16° C 17° C 18° C
1 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 1 mm 1 mm 2 mm 1 mm 0 mm 0 mm 0 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Cusco
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
20° C 21° C 21° C 22° C 21° C 21° C 21° C 21° C 22° C 22° C 23° C 22° C
7° C 7° C 7° C 4° C 2° C 1° C 0° C 1° C 4° C 6° C 6° C 7° C
163 mm 150 mm 109 mm 51 mm 15 mm 5 mm 5 mm 10 mm 25 mm 66 mm 76 mm 137 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Puerto Maldonado Fold ind Fold ud
 • Puerto Maldonado
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
30° C 30° C 31° C 30° C 30° C 30° C 30° C 33° C 33° C 32° C 32° C 30° C
22° C 20° C 20° C 20° C 18° C 17° C 16° C 17° C 19° C 20° C 21° C 21° C
283 mm 249 mm 227 mm 169 mm 84 mm 50 mm 46 mm 38 mm 93 mm 192 mm 209 mm 265 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Sydamerika_FIT
  Sydamerika - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 44 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • peru - lima_katedral nat_01
 • peru - lima_archbishop_palace_01
 • peru - lima_kystlinje_03
 • peru - amazonjunglen_02
 • peru - amazonjunglen_05
 • peru - amazonjunglen_walkway_02
 • peru - amazonjunglen_04
 • peru - cusco_by_gade_01
 • peru - cusco_plaza de armas_by_01
 • peru - machu picchu_02
 • peru - colca canyon_kondor fugl_01
 • peru - colca canyon_befolkning_pige_02

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  ARGENTINA

  Storby, vin og vild natur

  15 dage fra kr. 20.135

  • Smag vinen hvor den høstes og tappes
  • Storslået natur og ørkenlandskaber
  • Bøf og tango i Buenos Aires
  • Tilkøb udflugter med guide
  • Forlæng evt. til Iguazu-vandfaldet
 • Se rejsen

  COLOMBIA

  Colombias skatte

  15 dage fra kr. 23.150

  • En aktiv rejse med unikke oplevelser i kultur og natur
  • 4 dages vandring til The Lost City
  • Afslapning ved Palomino Beach
  • Cartagena med smuk kolonistil
  • Tilkøb udflugter med guide
 • Se rejsen

  ECUADOR

  Ecuador, Galapagos og Colombia

  16 dage fra kr. 44.995

  • Quito, Galapagos og Colombia
  • Oplev Charles Darwins laboratorium
  • UNESCO-verdensarv
  • Tilkøb udflugter med engelsktalende guide