Rejse til Perus højdepunkter hvor I får det hele med!
Perus højdepunkter
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.9 (9 anmeldelser)

Perus højdepunkter

Individuel rejse
17 dage fra kr. 25.750

Få det hele med på denne rejse!

På denne rejse til Perus højdepunkter er der fart over feltet fra start til slut – til gengæld får I det hele med! Hele vejen fra start i Lima til slut i Cusco oplever I landets stolte historie med inkakulturens fantastiske templer og paladser og spaniernes smukke katedraler, og I kører gennem spektakulær natur ned langs Stillehavets kyst, ind over højsletterne og gennem dale og kløfter – overalt med udsigt til Andesbjergenes majestætiske, sneklædte tinder.

Højdepunkterne står i kø: det præcolumbianske og koloniale Lima, Ballestasøerne, også kendt som Minigalapagos, en flyvetur over nazcalinjerne, den hvide by Arequipa, kondorerne i Colcakløften, urosindianerne på Titicacasøen, inkaernes hovedstad Cusco og den store finale ved Machu Picchu – et af verdens syv vidundere.

I kører med lokale busser og turistbusser på de fleste strækninger, alle transporter er inkluderet og ved de allervigtigste seværdigheder har vi inkluderet udflugter med en lokal engelsktalende guide. Herudover kan I vælge, om I vil opleve tingene på egen hånd, eller om I vil tilkøbe yderligere udflugter med guide.

Turen i overblik

Dagsprogram Peru

Dag 1. Danmark - Lima, Peru

Jeres rejse begynder i Danmark, og I har et stop i en europæisk lufthavn, før I krydser Atlanterhavet. I er fremme i Perus hovedstad, Lima, i løbet af aftenen, og her venter en chauffør på at køre jer til hotellet i Miraflores-bydelen. Efter en lang rejsedag har I formentlig lyst til at gå på hovedet i seng.

Overnatning: Lima
Tilkøb oplevelser:

Dag 2. Lima, oplev byen på egen hånd, mulighed for tilkøb af udflugt

I har en hel dag til rådighed i Lima, der ligger fantastisk ud til Stillehavet, og her er masser at se på fra forskellige tidsaldre. Byen blev grundlagt af spanierne i 1535, og der findes mange levn fra den tid i det koloniale centrum, som er på UNESCOs liste over verdensarv.

Besøg f.eks. det smukke San Francisco-kloster, hvis hovedattraktion er nogle spændende katakomber, og Plaza de Armas, hvor I ser byens smukke katedral, præsidentpaladset og ærkebiskoppaladset. Rundt omkring i de små gader kan I se de karakteristiske balkoner i cedertræ, hvorfra kvinderne uset kunne studere gadelivet.

Længe før spanierne kom, byggede inkaerne deres mægtige pyramider i Lima, og vi kan anbefale jer at kigge forbi Huaca Pucllana, som er den mest imponerende af de tilbageværende pyramider i byen. Herudover byder Lima på et fantastisk guldmuseum, moderne bydele, skønne parker og meget mere.

I kan opleve byen på egen hånd, eller I kan tilkøbe en udflugt med engelsktalende guide.  

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Lima
Tilkøb oplevelser:

Dag 3. Lima - Paracas

I bliver kørt til busstationen om morgenen for at gå ombord i bussen til Paracas. Busturen er ca. 3,5 time og går langs med Stillehavskysten. Når I er fremme og indlogeret på jeres hotel, kan I gå ud og kigge på byen og indsnuse den friske Stillehavsluft.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Paracas
Tilkøb oplevelser:
Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Perus madscene

Inden for de seneste år har gourmeter kastet deres kærlighed på det sydamerikanske køkken, og særligt i Peru findes der nu mange restauranter af virkelig høj, international klasse. I vil således kunne spise rigtigt, rigtigt godt på denne rejse.

Dag 4. Paracas - Nazca, udflugt til Minigalapagos

I skal på en sejltur til ud til Ballestasøerne, også kendt som Minigalapagos på grund af et fantastisk varieret dyreliv. På sejlturen ser I formentlig pingviner, søløver og en lang række havfugle som pelikaner, suler og skarver. Når I kigger ind over land, får I også første parket til den såkaldte El Candelabro, en 180 meter høj tegning i ørkensandet, hvis oprindelse fortaber sig i det uvisse.

Herefter skal I igen med bussen fra stationen og videre til Nazca. I er fremme i Nazca i løbet af eftermiddagen. Resten af dagen er til fri disposition – vi kan anbefale jer at besøge de fine Chauchilla-gravpladser uden for byen, hvor mumierne sidder i fosterstilling, fordi nazcafolket troede på, at de ved døden blev født til et andet liv. De blev begravet med kostbare gaver, men desværre fandt gravrøvere stedet før arkæologerne, så der er ingen skatte tilbage.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Nazca

Dag 5. Nazca - Arequipa, flyvetur over nazcalinjerne

Der venter en enestående oplevelse her til morgen. I skal flyve i et lille Cessna-fly hen over de berømte nazcalinjer. Inden selve flyveturen, ser I en kort dokumentar, der forklarer om linjerne og teorierne om deres funktion. Flyveturen varer 35 minutter, og I flyver hen over 12 af de mest berømte tegninger. De mystiske tegninger er fremkommet ved, at nazcafolket i perioden 200-700 f.Kr. skrabede det øverste mørke lag af ørkenen. Man ved ikke, hvorfor, og der er mange spændende teorier.

Efter denne once-in-a-lifetime oplevelse bliver I kørt tilbage til hotellet, og om eftermiddagen skal I videre med den lokale bus til Arequipa. Turen tager ca. 9 timer, og I er fremme sidst på aftenen – en chauffør venter på at køre jer til hotellet.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Arequipa

Dag 6. Arequipa, tid på egen hånd eller udflugt med engelsktalende guide

Arequipa, også kendt som Den Hvide By, er en af Sydamerikas smukkeste kolonistilsbyer, og hele centrum er på UNESCOs liste over verdensarv. Byen ligger virkelig smukt i 2.325 meters højde og for foden af tre sneklædte vulkaner.

Der er mange ting at se i Arequipa. I kommer ikke uden om et besøg i Santa Catalina-klosteret med de smukke rødskurede mure og yndige gårdhaver – her boede før i tiden døtre af velhavende familier i relativ luksus. Nu er der kun få nonner tilbage, og det meste af klosteret er åbent for offentligheden.

Arequipa har en prominent indbygger, som også er et besøg værd: mumien Juanita, der er udstillet i en -20 grader-kølig montre på Museo Santuarios de Altura. Juanita, som er opkaldt efter den antropolog, der fandt hende, var en 12-årig inkapige, der blev ofret til guderne på Ampatobjerget uden for Arequipa omkring 1440. Hun er ret komplet med hud og hår og derfor et meget hjerteskærende syn. Hun er udstillet sammen med forskellige andre artefakter, der blev fundet, efter et vulkanudbrud møblerede om på landskabet og fik sneen til at smelte.

I kan opleve byen på egen hånd, eller I kan tilkøbe en udflugt med engelsktalende guide.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Arequipa
Tilkøb oplevelser:
peru - nazca_luftbillede_03_HF

Dag 7. Arequipa - Colca, oplevelser i Colcadalen og i landsbyen Chivay

I er nu klar til at komme yderligere op i højderne. I bliver hentet på hotellet og kører i bus ud på den højslette, der ligger mellem de to bjergkæder, der tilsammen udgør Andesbjergene i Peru. Fra bussen kan I være heldige at se vilde dyr som vicuñaer, lamaer og alpacaer. I stopper ved forskellige udsigtspunkter, bl.a. i Aguada Blanca-naturreservatet og ved Patabamba, hvor I har et fabelagtigt vue ud over vulkantoppene.

Jeres hotel ligger i eller lidt udenfor landsbyen Chivay, der ligger i 3.700 meters højde. Gå en tur ud i gaderne og se, hvordan lokalbefolkningen stadig klæder sig i de smukke folkedragter og lever med de skikke og værdier, som deres forfædre også levede med.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Colca Canyon

Dag 8. Colca, udflugt til Colcakløften med kondorer

Dagen byder på en udflugt ud til Colcakløften, nærmere betegnet til kondorkorset, hvor der nærmest er garanti for at se de majestætiske kondorer, der kan have et vingefang på mere end 3 meter. Kondoren var en hellig fugl i de oprindelige peruvianske kulturer – gudernes sendebud – og det forstår man godt, når man har oplevet dem i Colcakløften.

Det øvrige program i dag byder på besøg i traditionelle landsbyer som Yanque, der er kendt for sine varme kilder. Her fyldes store bassiner med 37 grader varmt vand, og herfra kan man så nyde udsigten over knejsende bjerge.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Colca Canyon
cotopaxi_condor_02
Vi besøger Colcakløften, hvor kondorerne holder til

Dag 9. Colca - Puno

I kan slappe af om formiddagen på hotellet eller gå en tur, inden I lidt over middag skal med turistbussen til Puno, der har et par stop undervejs. I stopper ved et udsigtssted, hvor I har et fantastisk vue ud over områdets knejsende vulkaner og ved den smukke, blanke sø, Lagunillas. Dagens køretur er omkring 6 timer, og I er således fremme i Puno først på aftenen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Puno (Titicacasøen)

Dag 10. Puno, mulighed for udflugt fx til Titicacasøen med flydende sivøer

Puno ligger smukt i 3.800 meters højde på skrænterne ned til den 200 km lange Titicacasø. Det er oplagt at tilkøbe en udflugt ud på denne særprægede sø, hvor I kan besøge urosindianerne, der lever traditionelt på deres sivøer. Taquileøen, som I besøger på sejlturen, er UNESCO-verdensarv, og her kan I bl.a. opleve, hvor dygtige mændene er til at strikke. 

En anden mulighed, mens I opholder jer i Puno, er at besøge Sillustani, som tre forskellige kulturer gennem 2000 år, herunder inkaerne, har brugt som gravplads. Det særlige ved denne plads er, at mumierne blev anbragt i fosterstilling i høje tårne. Inkaerne forstod at bygge disse tårne med stor kunstfærdighed og med en håndværksmæssig snilde, som man kun kan beundre.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Puno (Titicacasøen)
Tilkøb oplevelser:
Urosindianerne har levet på deres sivøer gennem mange århundreder. Deres både af siv inspirerede Thor Heyerdahl til at bygge sit berømte skib, Kon-tiki.

Dag 11. Puno - Cusco, med bussen eller opgrader til luksuriøs togrejse

I skal tidligt op og med turistbussen til Cusco – dagens køretur er på 10 timer, men hvad gør det, når målet er Cusco, inkaernes hovedstad. Ruten går gennem fantastiske landskaber, og I har nogle stop undervejs, bl.a. i Pucara, som også er en arkæologisk zone.

Som alternativ til busturen kan I gå ombord på PeruRail Titicaca Train, et fint gammelt Pullman-tog med elegante spisevogne og observationsvogne med panoramaudsigt. Mens toget kører gennem det spektakulære landskab, spiser I en tre-retters gourmetmenu og nyder en udsøgt service. Togturen er en dyr men dejlig oplevelse for jer, der søger det unikke – det er her, at I skal overveje, om I vil spendere lidt ekstra til gengæld for en helt særlig oplevelse.

Uanset om I vælger bus eller tog på strækningen, er I fremme i Cusco ved 18-tiden, og I har aftenen til rådighed i den skønne by.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
Overnatning: Cusco
Tilkøb oplevelser:

Dag 12-13. Cusco, mulighed for udflugter

I skal ud og opleve den by, som inkaerne anså for at være universets centrum. UNESCO-verdensarven trænger sig på i denne smukke by, hvor I kan opleve Koricancha, soltemplet, som var belagt med guld, da spanierne ankom i 1533.  I kan også besøge katedralen, som var spaniernes vigtigste helligdom, og fortet og Sacsayhuamán-templet lidt uden for byen.

I kan opleve Cusco på egen hånd eller I kan bestille en udflugt med engelsktalende guide, som kan fortælle hele den spændende historie.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Cusco
Tilkøb oplevelser:
Betagende Cusco

Cusco var inkaernes politiske og religiøse centrum og blev anset for at være universets centrum. Der er mange monumenter at besøge i byen, og de gamle inkabygninger er så solidt bygget, at de danner fundament for nutidens bygninger. Spanierne byggede smukke kolonistilsbygninger, som I kan beundre, bl.a. katedralen på byens centrale plads.

Dag 14. Cusco - Aguas Calientes, besøg ved Machu Picchu

Det er måske rejsens højdepunkt, der venter i dag: besøget ved Machu Picchu – inkaernes fantastiske bygningsværk på bjergtoppen og et af verdens syv vidundere.

Vejen dertil er også et højdepunkt. I kører med tog langs floden til Aguas Calientes, der ligger for foden af Machu Picchu. Vi har inkluderet det såkaldte Vistadome Train, som har panoramavinduer, og I kan vælge at opgradere til det luksuriøse Belmond Hiram Bingham Train, der udover at servere lækre måltider og cocktails også byder på underholdning undervejs.

I Aguas Calientes venter en guide på at vise jer rundt ved Machu Picchus kejserlige og religiøse bygninger. I ser de kunstfærdigt udformede vandkanaler og fontæner, der sørgede for, at inkaerne havde rindende vand. En dag ved Machu Picchu glemmer man aldrig. For at beskytte stedet er der indført restriktioner fra myndighedernes side, hvilket betyder, at man højst må opholde sig der 4 timer og kun sammen med en guide. De besøgende fordeles på formiddag og eftermiddag, og man skal overholde den tid, man har fået anvist – alt dette har jeres guide styr på – I skal bare nyde oplevelsen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Aguas Calientes (Machu Picchu)
Tilkøb oplevelser:

Dag 15. Aguas Calientes - Cusco

I dag skal I med toget tilbage til Cusco, og I kan vælge, om I vil afsted om formiddagen (mod mindre tillæg) og dermed have ekstra god tid i Cusco, eller om I vil vente med at tage toget til om eftermiddagen. Hvis I vælger det sidste, har I mulighed for at opleve Machu Picchu endnu engang, og I vil stadig have tid til at nyde en sidste aften i Cusco. 

Har I mod på flere oplevelser, kan I f.eks. forlænge rejsen med et besøg i Amazonjunglen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Cusco
Tilkøb oplevelser:

Dag 16. Cusco - Lima og hjemrejse

Hvis I ikke har valgt at forlænge rejsen med et besøg i Amazonjunglen, flyver I tilbage til Lima og derfra videre mod Danmark via et stop i Europa.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 17. Ankomst til Danmark

peru - peru_befolkning_pige_faar_01_hf
Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Priser og datoer

17 dage: Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode  
24. jun 2019 - 21. aug 2019
kr. 26.595
kr. 33.210
 
22. aug 2019 - 15. dec 2019
kr. 25.750
kr. 32.365
 
16. dec 2019 - 31. dec 2019
kr. 26.595
kr. 33.210
 
01. jan 2020 - 15. mar 2020
kr. 26.370
kr. 32.985
 
16. mar 2020 - 23. jun 2020
kr. 26.370
kr. 32.985
 
24. jun 2020 - 21. aug 2020
kr. 27.215
kr. 33.830
 
22. aug 2020 - 15. dec 2020
kr. 26.370
kr. 32.985
 
16. dec 2020 - 31. dec 2020
kr. 27.595
kr. 34.580
 

Tilkøb til rejsen

Arequipa - Byrundtur i Arequipa

En guidet gåtur rundt i Arequipa, også kaldet Den Hvide By, hvis historiske centrum rummer vigtige bygninger fra kolonitiden.

I besøger Sant Ignacio de Loyola-kapellet i jesuitterkirken med smukke vægmalerier og det smukke Santa Catalina-kloster bygget i det 17. århundrede i smuk kolonistil. Nogle af klostrets bygninger og indre gårdhaver er åben for publikum.

peru - arequipa_santa catalina_05
kr. 420 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Halvdagsudflugt

Arequipa - Byrundtur i Arequipa inkl. Juanita-mumien

En guidet gåtur rundt i Arequipa, også kaldet Den Hvide By, hvis historiske centrum rummer vigtige bygninger fra kolonitiden. I besøger Sant Ignacio de Loyola-kapellet i jesuitterkirken med smukke vægmalerier og det smukke Santa Catalina-kloster bygget i det 17. århundrede i smuk kolonistil. Nogle af klostrets bygninger og indre gårdhaver er åben for publikum.

Herefter besøger I Santuarios Andinos-museet, også kendt som Juanita-museet, som udstiller den berømte mumie af samme navn. Juanita var en 12-årig inkapige, der blev ofret til guderne på Ampatobjerget uden for byen omkring 1440.

Mumien er komplet med hud og hår og er udstillet sammen med forskellige artefakter, der blev fundet samme sted.

peru - arequipa_santa catalina_06
kr. 655 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 4 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel

Cusco - Gåtur rundt i Cusco

I oplever Cusco til fods, når I går gennem med historiske bydel med den elegante Plaza de Armas, der er omgivet af smukke koloniale bygninger, herunder den majestætiske katedral, som spanierne byggede af sten fra inkabygninger. Inde i kirken ser I bl.a. den berømte altertavle, der forestille Den Sidste Nadver, blot med den lille ændring, at Jesus og hans disciple spiser marsvin.

I besøger La Merced-klosteret, som er et godt eksempel på peruviansk/spansk arkitektur fra det 18. århundrede. Sidst men ikke mindst besøger I Koricancha, inkaernes soltempel, som oprindeligt var belagt med det pureste guld. Templet kom frem, efter at et jordskælv i 1950 fik klosteret, der var bygget oven på templet, til at styrte sammen.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) til museer og seværdigheder er ikke inkluderet i prisen

peru - cusco_plaza de armas_by_01
kr. 230 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 5,5 time
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Gruppeudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Cusco - Mountain bike ned ad bakke i Cusco

I bliver kørt til Yuncaypata, hvor cykelturen ned ad bakke og lige ud med en erfaren guide begynder. I kører gennem smukke skove og besøger lokale samfund undervejs. Efter et hvil forsætter I gennem vildnisset og får på tidspunkt udsigt til Inkilltambo – et fængsel fra inkatiden.

Turen fortsætter til Rumiwasi og slutter i Enaco – San Sebastian, hvor en bil venter på at køre jer tilbage til Cusco.

peru - cusco_cykel_01
kr. 1.050 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 2 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel

Cusco - Rafting Vilcanota – Urubambafloden

Der er afgang kl. 8.30 fra Cusco, og I kører ud gennem Den Hellige Dal til Pachar. Her får I jeres raftingudstyr udleveret og lytter til en sikkerhedsbriefing. Selve raftingen begynder på et sted med fladt vand, hvor I øver jer, inden I sammen med jeres erfarne raftingguide sejler ud på floden. I begyndelsen er floden rolig, og I har tid til at beundre udsigten til bjerge og endda arkæologiske sites.

I fortsætter til Ollantaytambo, hvor I har udsigt til de berømte inkaterrasser, og I sejler efterhånden gennem kategori 2 og 3 strømme.

I når frem til El Resbaladero (rutsjebanen), en stærk strøm kategoriseret som kategori 3 med bølger og mindre hvirvelstrømme.

Efter ca. 1½ times rafting går I i land og spiser på en traditionel restaurant ved flodbredden, der drives af det lokale samfund. Herefter går turen tilbage til Cusco med bil. 

Læs mere Læs mindre
peru - cusco_rafting_01
kr. 2.155 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Frokost
 • Inkl. udstyr
 • Kræver almindelig god fysik

Cusco - Rafting og mountain bike i Den Hellige Dal

I kører ud gennem Den Hellige Dal til Pachar. Her får I jeres raftingudstyr udleveret og lytter til en sikkerhedsbriefing.

Selve raftingen begynder på et sted med fladt vand, hvor I øver jer, inden I sammen med jeres erfarne raftingguide sejler ud på floden. I begyndelsen er floden rolig, og I har tid til at beundre udsigten til bjerge og endda arkæologiske sites.

I fortsætter til Ollantaytambo, hvor I har udsigt til de berømte inkaterrasser, og I sejler efterhånden gennem kategori 2 og 3 strømme.

I når frem til El Resbaladero (rutsjebanen), en stærk strøm kategoriseret som kategori 3 med bølger og mindre hvirvelstrømme.

Efter frokost får I udleveret gode mountain bike-cykler og begynder cykelturen fra Cachiccata til Chilca. I kører en rolig tur gennem et område i Den Hellige Dal, som kun få besøger, langs den gamle vej, man fulgte til Machu Picchu, før jernbanen blev bygget.

Læs mere Læs mindre
peru - urubamba flod_rafting_01
kr. 2.905 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 7 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. udstyr
 • Kræver almindelig god fysik

Cusco - Rundt i Cusco og omegn

I begynder udflugten med at køre lidt uden for Cusco for at besøge det berømte Sacsayhuaman-fort og tempel, et meget helligt sted hvor inkaerne fejrede store solhvervsfester. Herfra er der også en smuk udsigt over Cusco, amfiteatret ved Kenko og Tambomachay med de to akvædukter, som den dag i dag sørger for rent vand til hele området.

I kører herefter ind til Cuscos historiske centrum, hvor I går gennem den smukke Plaza de Armas og ser de fine bygninger, som de spanske koloniherrer byggede, herunder den majestætiske katedral, som spanierne byggede af sten fra inkabygninger.

Inde i kirken ser I bl.a. den berømte altertavle, der forestiller Den Sidste Nadver, blot med den lille ændring, at Jesus og hans disciple spiser marsvin.

I besøger også Koricancha, inkaernes soltempel, som oprindeligt var belagt med det pureste guld. Templet kom frem efter et jordskælv i 1950 fik klosteret, der var bygget oven på templet, til at styrte sammen.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) til museer og seværdigheder er ikke inkluderet i prisen.

Læs mere Læs mindre
peru - cusco_marked_by_befolkning_01
kr. 230 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 5,5 time
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Cusco - Chinchero, Maras og Ollantaytambo

I kører ud om morgenen gennem bjerge og dale mod Chinchero-højlandet, hvorfra I har en fantastisk udsigt over Urubambabjergenes tinder. I Chinchero-landsbyen besøger I et typisk quechua-samfund, der lever efter gamle traditioner og skikke. Landsbyen har hver dag et marked, hvor lokale bønder og vævere sælger deres fine varer.

I lægger vejen forbi nogle nærliggende inkaruiner og fortsætter ud i det vidtstrakte højland til saltminerne i Maras, hvor det lokale folk stadig udvinder salt.

Herefter går turen til inkafortet i Ollantaytambo, der aldrig blev færdiggjort på grund af spaniernes erobring. Både fortet og byen i sig selv repræsenterer noget af den bedste inkaarkitektur med fine eksempler på deres utrolige håndværksmæssige kunnen.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) med begrænset adgang samt drikkepenge til lokal guide og måltider ikke er inkluderet i prisen.

Læs mere Læs mindre
peru - ollantaytambo_inkaruin_01
kr. 910 pr. person
kr. 640 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Ca. 9 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel

Cusco - Turistbillet til museer og seværdigheder (BGT)

Denne billet giver adgang til bl.a. følgende museer og seværdigheder:

 • Kunstmuseet i Cusco
 • Santa Katalina-klosteret i Cusco
 • Museet for moderne kunst i Cusco
 • Koricancha-soltemplet i Cusco
 • Det lokalhistoriske museum i Cusco
 • Sacsayhuaman-templet og fortet uden for Cusco
 • Puca Pucara uden for Cusco
 • Templet i Ollantaytambo, Den Hellige dal
 • Ruinerne ved Pisac, Den Hellige Dal
 • Ruinerne ved Moray, Den Hellige Dal
 • Ruinene ved Chinchero, Den Hellige Dal
peru - cuzco_santo domingo kirke_02
kr. 495 pr. person

Cusco - Vinicunca – udflugt til Rainbow Mountain

I bliver hentet på jeres hotel i Cusco tidligt – allerede kl. 05.00, hvor køreturen gennem smukke landskaber og dale til Checaupe og Pitumarca begynder. I Ocefina begynder opstigningen til Vinicunca, og I vandrer ca. 3-4 timer gennem meget smukt landskab med flere bjergsøer med start i 4.200 meters højde og slut i 5.200 meter.

Fra toppen af Vinicunca har I en fabelagtig udsigt til det mangefarvede regnbuebjerg og til Ausangatebjerget, det højeste omkring Cusco på hele 6.372 meter. Herefter I går nedad igen gennem den smukke natur. I er tilbage i Cusco omkring kl. 19.00. Udflugten inkluderer frokost-madpakke.

peru - rainbow mountains_01
kr. 1.920 v/2 pers pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • 14 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Frokost
 • Kræver almindelig god fysik

Opgradering til Belmond Hiram Bingham Train t/r

Rejs med stil på strækningen Cusco-Machu Picchu i det smukke Hiram Bingham-tog, der opereres af den meget kvalitetsbevidste og højtrangerede Belmond-kæde. Toget er elegant indrettet som de berømte Pullman-tog fra 1920'erne med både lounge-, bar- og spisevogn. Herudover har toget en observationsvogn, hvorfra man har uhindret udsigt til den smukke natur, som toget passerer igennem.

Der serveres en velkomstdrink, gourmet brunch på udrejsen og en udsøgt middag på hjemrejsen, hvis man vælger at køre begge strækninger med dette tog. Drikkevarer, herunder udvalgte vine, er inkluderet. Herudover er der underholdning med peruviansk og international livemusik. Under udflugten til Machu Picchu serveres Afternoon Tea på Belmond Sanctuary Lodge, der ligger lige ved indgangen til Machu Picchu.

peru - belmond hiram bingham train_02
Tillæg 5.045 pr. person
 • Gourmet brunch med drikkevarer inkluderet
 • Afternoon tea på Belmond Sanctuary Lodge inkluderet
 • Middag med drikkevarer inkluderet
 • Eksklusiv togrejse

PeruRail Titicaca Train

Opgradér fra bustur til togtur på strækningen Puno – Cusco eller Cusco – Puno. Der er plads til 132 passagerer på toget, som afgår om morgenen (fra Puno eller Cusco) og ankommer (til Cusco eller Puno) sidst på eftermiddagen.

Toget har en åben observationsvogn, hvorfra I kan nyde den spektakulære udsigt, og i andre togvogne kan I lytte til peruviansk musik og se traditionelle danse fra højlandet.

Måltidet indtages i en af de to fine spisevogne, der er udsmykket som de karakteristiske Pullman-tog fra 1920’erne.

Frokosten består af en god tre-retters menu og inkluderer et glas vin, ikke-alkoholiske drikke og te eller kaffe. Ca. 1,5 time før ankomsten til Cusco serveres også te eller kaffe.

Ruten går gennem La Raya-passet, hvor toget stopper, så I kan nyde udsigten til Vilcanota-gletsjerne.

Puno – Cusco: mandag, torsdag og lørdag

Cusco – Puno: onsdag, fredag og søndag

Læs mere Læs mindre
peru - peru rail_03
Tillæg 1.780 pr. person
 • 3-retter frokost med drikkevarer inkluderet
 • Eksklusiv togrejse
 • Udsigt til Vilcanota-gletsjerne

Den Hellige Dal - Privat udflugt til Den Hellige Dal

I kører ud i inkaernes Hellige Dal langs Urubambafloden og stopper i Awana Cancha for at se lamaer, alpacaer og vicuñaer. I Pisac ser I kolonial arkitektur såvel som gammel inkaarkitektur og besøger det lokale marked med kunsthåndværk.

I ser soltemplet, Inty Huatana, hvorfra der er en smuk udsigt over dalen. Herefter går turen til Ollantaytambo, hvor I besøger inkafortet, der aldrig blev færdiggjort på grund af spaniernes erobring. Både fortet og byen i sig selv repræsenterer noget af den bedste inkaarkitektur med fine eksempler på deres utrolige håndværksmæssige kunnen.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) til museer og seværdigheder er ikke inkluderet i prisen

peru - den hellige dag_01
kr. 955 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 9 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel

Den Hellige Dal - Udflugt i Den Hellige Dal

Dagen begynder med et besøg på det traditionelle marked i Pisac, hvor omegnens folk kommer ind i deres farverige klædedragter for at købe og sælge lokale produkter. Over byen kan I se en række landbrugsterrasser, kanaler og templer fra inkaernes tid.

I besøger også ruinerne i Pisac, inden I kører videre til inkafortet i Ollantaytambo. Dette fort blev aldrig færdigbygget på grund af spaniernes erobring, men både fortet og byen repræsenterer noget af den bedste inkaarkitektur med fine eksempler på deres utrolige håndværksmæssige kunnen. På vej tilbage til Cusco er der stop i landsbyen Chinchero.

Bemærk: BTG-billet (General Touristic Ticket) til museer og seværdigheder er ikke inkluderet i prisen

peru - den hellige dag_02
kr. 115 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 10 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Gruppeudflugt

Huayna Picchu - tilkøb til Machu Picchu

En udflugt til jer, der ønsker at komme helt op på toppen på Huayna Picchu (Det Unge Bjerg), der troner bag ved Machu Picchu. Herfra er der en ubeskrivelig vidunderlig udsigt ned over Machu Picchu. Udflugten er et tilkøb på den dag, hvor I besøger Machu Picchu – kun 400 personer får tilladelse til at gå helt derop hver dag fordelt på to omgange. Man må kun bestige Huayna Picchu med guide.

På visse dele af stien går man i vådt terræn og må holde fast i stålwire, der er fastgjort til bjerget. Bemærk, at turen op på Huayna Picchu er stejl med mange trappetrin, og at den kræver god fysik.

peru - machu picchu_02
kr. 1.760 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 1,5 time
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré
 • Kræver almindelig god fysik

Lima - Peruviansk kokkeskole og frokost

Det peruvianske køkken stormer frem på den kulinariske himmel, og her er muligheden for at lære et par tricks og samtidig spise en dejlig frokost.

Udflugten begynder om formiddagen med en tur på Surqillo-markedet, hvor guiden introducerer jer til landets råvarer, der kommer fra både kysten, bjergene og junglen.

Herefter kører I til restauranten Señorio de Sulco, hvor I lurer tricks af kokken, mens han/hun fremtryller typiske peruvianske retter, som Ceviche, landets nationalret bestående af råmarineret fisk, Causa, en ret baseret på kartofter, der oprindeligt stammer fra Peru, og Aji de Gallina, en lækker ret med kylling, peber og flødesauce.

I bydes naturligvis også på en Pisco Sour, den velsmagende nationalcocktail, bestående af den lokale Pisco-alkohol, limejuice, sirup og æggehvide. I nyder den frokost, som kokken har frembragt, og køres herefter tilbage til hotellet.

Læs mere Læs mindre
peru - lima madmarked_02
kr. 980 pr. person
 • Halvdagsudflugt
 • Inkl. frokost
 • Engelsktalende guide
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Lima - Besøg på Limas guldmuseum

Et guidet besøg på Limas berømte Guldmuseum, der viser fantastisk kunst fra forskellige præcolumbianske folk, herunder udsmykninger brugt til mumier og masker i guld med indsatser af forskellige ædelstene.

Samlingen dækker 3000 års peruviansk historie. Museet har også en meget fornem udstilling af våben fra hele verden.

peru - lima_guld museum_01
kr. 675 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 3 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré

Lima - Byrundtur i Lima

I kører gennem de to beboelsesområder San Isidro og Miraflores, der repræsenterer det moderne Lima, og ud til Kærlighedsparken, der ligger med storslået udsigt over Stillehavet. Her ser I den berømte skulptur El Beso (kysset) af Victor Delfín, en af Perus største kunstnere.

Limas koloniale centrum, som er UNESCO-verdensarv, oplever I omkring Plaza de Armas, byens fornemste plads, der er omkranset af præsidentpaladset, ærkebiskoppaladset og katedralen. Tæt herpå besøger I San Francisco-klosteret, hvor I ser den største samling af religiøs kunst i Sydamerika.

Besøget inkluderer en rundvisning i katakomberne under klosteret, der fungerede som Limas kirkegård frem til begyndelsen af 1800-tallet.

peru - lima_paza de armas_01
kr. 220 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 3,5 time
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré
 • Gruppeudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Lima - Byrundtur i Lima inkl. Larco-museet

I kører gennem de to beboelsesområder San Isidro og Miraflores, der repræsenterer det moderne Lima, og ud til Kærlighedsparken, der ligger med storslået udsigt over Stillehavet. Her ser I den berømte skulptur El Beso (kysset) af Victor Delfín, en af Perus største kunstnere.

Limas koloniale centrum, som er UNESCO-verdensarv, oplever I omkring Plaza de Armas, byens fornemste plads, der er omkranset af præsidentpaladset, ærkebiskoppaladset og katedralen. Tæt herpå besøger I San Francisco-klosteret, hvor I ser den største samling af religiøs kunst i Sydamerika. 

Besøget inkluderer en rundvisning i katakomberne under klosteret, der fungerede som Limas kirkegård frem til begyndelsen af 1800-tallet.

Herudover besøger I Larco-museet, der udstiller 3000 års peruviansk kunst, herunder en fantastisk samling af guld- og sølvskatte fra den præcolumbianske tid samt en berømt samling af erotisk arkæologisk kunst.

Læs mere Læs mindre
peru - lima_larco musaeet_02
kr. 785 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 4,5 time
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré

Lima - Palomino Islands

Denne øgruppe består af en række småøer i havet ud for Lima.

I sejler fra Callao forbi San Lorenzo, El Fronton med et gammelt fængsel og Cavilzas-øgruppen med grotter og naturlige huler. Rundt om og på øerne lever store flokke af forskellige havfugle, fisk og ikke mindst søløver. Medbring badetøj, hvis I har lyst til at hoppe i vandet og svømme sammen med søløverne (dog vejrafhængigt).

Der serveres snacks og kolde og varme drikkevarer undervejs (inkluderet i prisen).

Entré på ca. US$ 7 pr. person betales på dagen.

colombia - palomino_strand_01
kr. 940 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 4 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. snacks og drikkevarer
 • Gruppeudflugt

Paracas’ naturreservat

Naturreservatet ligger på Paracashalvøen sydvest for Pisco og byder på en spektakulær klippekyst og spændende formationer, bl.a. den såkaldte katedral.

Herudover ser I et smukt ørkenlandskab i røde og gule farver, som to dygtige arkitekter, vinden og havet, har designet gennem tusinder af år. I bestiger et udsigtspunkt ved Lagunilla Beach og nyder et spektakulært syn ud over havet og bugten.

Undervejs kan I være heldige at se kolonier af lyserøde flamingoer.

peru - paracas_natur reservat_01
kr. 520 pr. person
 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 3 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré
 • Kræver almindelig god fysik

Puno - Begravelsespladsen ved Sillustani

Et spændende besøg ved Sillustani, der ligger ved bredden af Umayosøen, og som tre forskellige kulturer i mere end 2000 år afsluttende med inkaerne har brugt som begravelsesplads. Det usædvanlige ved Sillustani er dels stedet i sig selv, dels begravelsesritualet. Mumierne blev anbragt i fosterstilling i høje tårne på den naturlige platform i naturen.

Disse tårne var i de tidlige kulturer mere primitive, men blev med inkaerne kunstværker i sig selv. I ser inkaernes byggestil med fint udhuggede sten, der er så præcist sat sammen uden brug af mørtel, at det er umuligt at stikke en kniv ind mellem stenene. Inkaerne kendte ikke til brug af jern, hvilket kun gør tilhugningen af stenene endnu mere imponerende. Sillustani er i sandhed et magisk sted, som også indbyder til stilhed og eftertænksomhed.

peru - puno_sillustani_01
kr. 240 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 3 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Gruppeudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Puno - Sejltur på Titicacasøen

Den store, spejlblanke Titicacasø er næsten 200 km lang, den højst beliggende navigerbare sø i verden, og den største sø i Sydamerika.

I sejler ud for at besøge urosindianerne, der bor på flydende sivøer, og som lever af at sælge deres smukke kunsthåndværk. På Taquileøen besøger I aymarabefolkningen, der lever i relativ isolation fra omverdenen og holder deres egne traditioner i hævd. De klæder sig i smukke folkedragter, hvoraf man kan aflæse deres sociale status og deres fag. Øen er UNESCO-verdensarv og den mandlige del af befolkningen er i øvrigt kendt for at være meget dygtige til at strikke.

I sejler tilbage til Puno i en rød-orange solnedgang. Udflugten inkluderer frokost på en af øerne.

peru - titicaca soeen_uros island_baad_02
kr. 785 pr. person
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • 8 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. frokost
 • Gruppeudflugt

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Opgradering af hoteller

I kan opgradere hoteller et eller flere steder på ruten til kategorien Ekstra godt eller Deluxe/Boutiquehotel.

Ring til os 4526 0000 og hør om mulighederne.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, inkl. morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng).

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Rejser du med børn, så kontakt os for børnepriser

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly t/r København / Billund / Aalborg - Lima med Air France eller KLM på økonomiklasse med mellemlanding i Paris eller Amsterdam, evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Indenrigsflyvning i Peru fra Cuscu til Lima
  15 nætter på følgende hoteller i standardværelse inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Mariel Hotel & Apart Miraflores i Lima
 • 1 nat på Hotel Emancipador i Paracas
 • 1 nat på Casa Andina Standard Nazca i Nazca
 • 2 nætter på Casa Andina standard Arequipa i Arequipa
 • 2 nætter på Casa Andina Standard Colca i Calco Canyon
 • 2 nætter på La Hacienda Plaza de Armas i Puno
 • 3 nætter på Casa Esmeralda i Cusco
 • 1 nat på Hatun Inti Classic i Aguas Caliente
 • 1 nat på Casa Esmeralda i Cusco

  Følgende udflugter/pakker
 • Halvdagsudflugt til Islas Ballestas i Paracas 30 min overflyvning af nazcalinjerne
 • Turen gennemføres med andre turister (mulighed for privat guide, forhør ved bestilling)
 • Privat tur til Machu Picchu inkl. transport fra hotellet tur/retur
 • 3 dages tur til Colca Canyon med udflugter som beskrevet
 • Assistance fra lokal repræsentant i Peru

   

Følgende transporter inkluderet i Peru Fold ind Fold ud

 • Lima lufthavn - Lima hotel (privat med lokal engelsktalende guide)
 • Lima hotel - Lima busstation (privat uden guide)
 • Bus fra Lima - Paracas ca. kl. 07.30-11.00
 • Paracas busstation - Paracas hotel (privat uden guide)
 • Paracas hotel - Paracas busstation (privat uden guide)
 • Bus fra Paracas til Nazca ca. kl. 11.10-15.00
 • Nazca busstation - Nazca hotel (privat uden guide)
 • Nazca hotel - Nazca busstation (privat uden guide)
 • Bus fra Nazca til Arequipa ca.kl. 14.30-23-00
 • Arequipa busstation - Arequipa hotel (privat uden guide)
 • Chivay hotel-Chivay busstation (privat uden guide)
 • Turistbus Chivay-Puno ca. kl. 13.30-19:40 med 2 stop undervejs
 • Puno busstation - Puno hotel (privat uden guide)
 • Puno hotel - Puno busstation (privat uden guide)
 • Turistbus Puno-Cusco ca. kl. 07.00-17.00 med 3 stop undervejs inkl. frokost
 • Cusco busstation-Cusco hotel (privat uden guide)
 • Cusco hotel - Poroy togstation (privat uden guide)
 • Vistadome tog Poroy - Aguas Calientes ca. kl. 07.55-10.52
 • Aguas Calientes togstation - Aguas Calientes hotel (kort gåtur)
 • Vistadome tog Aguas Calientes - Poroy ca. kl. 16.43-20.23
 • Poroy togstation - Cusco hotel (privat uden guide)
 • Cusco hotel - Cusco lufthavn (privat uden guide)

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000.
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Drikkepenge og drikkevarer
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
peru - ballestas oeerne_02

Vejret i Peru

 • Lima
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 27° C 26° C 25° C 22° C 20° C 19° C 19° C 19° C 20° C 22° C 24° C
19° C 20° C 20° C 18° C 16° C 16° C 15° C 15° C 15° C 16° C 17° C 18° C
1 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 1 mm 1 mm 2 mm 1 mm 0 mm 0 mm 0 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Puno
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
16° C 16° C 16° C 17° C 16° C 16° C 16° C 16° C 17° C 18° C 17° C 17° C
4° C 3° C 3° C 1° C -2° C -4° C -6° C -4° C -1° C 1° C 2° C 3° C
117 mm 81 mm 72 mm 36 mm 3 mm 3 mm 0 mm 9 mm 12 mm 24 mm 45 mm 51 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Cusco
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
20° C 21° C 21° C 22° C 21° C 21° C 21° C 21° C 22° C 22° C 23° C 22° C
7° C 7° C 7° C 4° C 2° C 1° C 0° C 1° C 4° C 6° C 6° C 7° C
163 mm 150 mm 109 mm 51 mm 15 mm 5 mm 5 mm 10 mm 25 mm 66 mm 76 mm 137 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Sydamerika_FIT
  Sydamerika - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 44 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  ARGENTINA

  Storby og vild natur

  12 dage fra kr. 15.530

  • Buenos Aires, Sydamerikas Paris
  • Det fantastiske Iguazuvandfald
  • Rio de Janeiros højdepunkter
  • Tilkøb udflugter med guide
  • Forlæng evt. ved Búzios eller på Ilha Grande
 • Se rejsen

  ARGENTINA

  Storby, vin og vild natur

  15 dage fra kr. 20.135

  • Smag vinen hvor den høstes og tappes
  • Storslået natur og ørkenlandskaber
  • Bøf og tango i Buenos Aires
  • Tilkøb udflugter med guide
  • Forlæng evt. til Iguazu-vandfaldet
 • Se rejsen

  COLOMBIA

  Colombias skatte

  15 dage fra kr. 23.150

  • En aktiv rejse med unikke oplevelser i kultur og natur
  • 4 dages vandring til The Lost City
  • Afslapning ved Palomino Beach
  • Cartagena med smuk kolonistil
  • Tilkøb udflugter med guide