Sevilla_katedral_med appelsin_02
Portugal & Spanien - Det skjulte Portugal fra Lissabon til Sevilla

Priser og datoer

9 dage fra 15.990 kr.

Priser og datoer - pris pr. person

Afrejse fra København.

Alt dette er inkluderet i rejsens pris

 • Små grupper: 15-25 deltagere
  Rejsen garanteres ved 15 deltagere
 • Flyrejse med TAP-Air Portugal København-Lissabon og Sevilla-Lissabon-København på økonomiklasse
 • Afgang 27. marts 2022: Flyrejse med Lufthansa København/Billund-Lissabon og Sevilla-København/Billund via Frankfurt på økonomiklasse (Bemærk: afrejse fra/til Billund uden tillæg så længe pladser haves)
 • Afgang 27. marts 2022: Flyrejse med Lufthansa København-Lissabon og Sevilla-København med flyskift i Frankfurt eller München på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Dansk rejseleder med stor erfaring i Portugal & Spanien 
 • 8 Morgenmad
 • 1 Picnicfrokost på vandreturen i kystnaturparken Vicentine Coast Natural Park.
 • 6 frokoster inkl.- vin, vand og kaffe som følger:
  - Dag 1: Tapasfrokost med udvalgte specialiteter på en af Lissabons gode taverna restauranter
  - Dag 2: Autentisk frokost fra Alentejo-regionen i en restaurant indrettet i en nedlagt mølle
  - Dag 3: Tre-retters frokost i São Paulo klostrets restaurant
  - Dag 4: Landfrokost på et økologisk landbrug & korkproducent
  - Dag 7: Traditionel spansk tapasfrokost på en af Sevillas gode restauranter (kaffe ikke inkluderet)
  - Dag 8: Traditionel Andalusisk frokost i det historiske Jerez de la Frontera
 • 2 vinsmagninger og rundvisninger på vingårdene i Alentejo-regionen, Casa de Sabicos og Honrado Vineyards
 • 1 vinsmagning og rundvisning hos Sherry-producenten Bodegas Williams & Humbert i Jerez de la Frontera, som har produceret Sherry siden 1877
 • Alle entréer og transporter i gruppens egen bus ifølge programmet
 • 8 overnatninger på følgende hoteller eller tilsvarende i standardværelse (se hotelbeskrivelser under hoteller)
  - 1 nat i Lissabon på Hotel Marquês de Pombal
  - 2 nætter i Évora på Hotel M’AR De AR Muralhas
  - 1 nat i Vila Nova de Milfontes på HS Milfontes Beach Hotel
  - 2 nætter i Tavira på Maria Nova Lounge Hotel
  - 2 nætter i Sevilla på Hotel Ribeira de Triana

Udflugter - inkluderet i prisen

 • Lissabon sightseeing i bus, hvor vi besøger Belém-tårnet, Opdagelsesmonumentet, den fantastiske Jerónimoskirke, bydelen Alcantera ved Tejofloden, der i dag er blevet et hipt område med spændende restauranter og caféer samt nogle af byens parker.
 • Lissabons historiske bydele til fods med utrolig smuk arkitektur og autenticitet, som man ikke møder i mange andre storbyer, fantastiske pladser og et herligt leben.
 • Besøg i et traditionelt azulejoværksted, hvor man laver de smukke og særlige portugisiske håndmalede kakler, som man ser overalt i Portugal og er en fryd for øjet.
 • Évora, Alentejo-regionens hovedstad og på UNESCOs verdensarvsliste. Vi tager på byvandringer i den muromkransede by, der med sin skønhed, stemning, historiske baggrund, gastronomi og arkitektur er en fryd for både øjet og ganen.
 • Heldagsudflugt i den smukke Alentejo-region, Portugals spisekammer og tyndest befolkede region, som måske kan sammenlignes med Toscana for 30 år siden. Første stop er den gamle middelalderby Redondo, smukt beliggende på en bjergtop, og mest kendt for sin keramik og fine Alentejo-vine. Vi tager på byvandring i den lille arkitektoniske perle og besøger et keramikværksted, hvor vi bliver præsenteret for den fine, gamle håndværkstradition. Næste stop er klostret Convento de São Paulo opført i 1182 af eremitmunke som det ideelle sted at bo og bede i fred og ro. Vi tager på rundvisning i det smukke kloster, som også huser Portugals største, private samling af håndmalede kakler; azulejos. Vi spiser en dejlig frokost i klostrets restaurant. Vi besøger Monsaraz en af Alentejos dejligste højtliggende middelalderbyer, som både har huset maurere og Tempelriddere. Byen, der er opført i kalk og skifer, blev i 2017 tildelt den fine pris ”7 Maravilhas de Portugal – Aldeias” (7 vidunder i Portugal - Landsbyer). Sidste stop i dag er vingården Casa de Sabicos Wines hvor vi skal på rundvisning og smage på de ædle druer.
 • Besøg hos en korkproducent og et økologisk landbrug med rundvisning og præsentation af korkproduktionen. Portugal er den største producent af kort, og Alentejo-regionen står alene for 90% af produktionen. Vi afslutter rundvisningen med en god landfrokost lavet af gårdens egne økologiske råvarer.
 • Vinsmagning og rundvisning i de historiske vinkældre hos Honrado Vineyards, der er producent af Vinho de Talha, som er vin lagret på amfora (lerpotter) ved hjælp af en teknik, der går tilbage til det gamle Rom. Vinen er lidt af en specialitet i Alentejo
 • Vila Nova de Milfontes, byvandring i én af de smukkeste, historiske kystbyer beliggende midt i kystnaturparken ”Vicentine Coast Natural Park”, hvor Mirafloden munder ud i Atlanterhavet
 • Vandring langs Atlanterhavskysten i kystnaturparken ”Vicentine Coast Natural Park”. Vi vandrer ca. 9 km ad ”Fisherman´s trails” og spiser vores medbragte frokost undervejs midt i det fantastiske naturscenarie
 • Besøg og rundvisning hos en citrusproducent i Algarvekystens fantastiske bagland
 • Byvandringer i Tavira, ”Algarves Venedig”, beliggende på begge sider af Gilão-floden og forbundet af en gammel romersk bro. Byen med de 37 kirker er et tidligere magtens centrum i det østlige Algarve, og det kan ses. Vi tager på en historisk og kulturel byvandring ad de snævre gader mellem de hvidkalkede huse, gennem skønne parker, hyggelige pladser og langs flodbredden med synet til de historiske broer og små fiskerbåde. Vi befinder os i en ægte livsnyderby med gode restauranter og strande, der blot ligger en kort sejltur med små færger fra bymidten.
 • Faro, sightseeing i Algarves historiske vugge med et unikt, historisk centrum omgivet af tidligere tiders bymure
 • Naturparken ”Parque Natural da Ria Formosa”, sejlads i det unikke marskland der strækker sig 60 km langs Algarvekysten. Et økosystem med meget stor betydning for dyrelivet, især de mange trækfugle der slår sig ned, men også i særdeleshed fisk og skaldyr
 • Sevilla, Andalusiens hovedstad. Byvandring i den historiske bydel, den gotiske katedral, tredjestørste kirke i verden. Det 104-meter høje La Giralda, oprindelig en minaret, men ombygget til klokketårn. De tolvkantet vagttårn Torro del Oro (Guldtårnet) bygget af det muslimske styre i det 13. årh. og bl.a. tjente til sikker forvaring af ædle metaller. Plaza de España opført til verdensudstillingen i 1929 og Spaniens mest imponerende plads, omfavnet af en 170 meter lang halvbueformet bygning og udsmykket med farvestrålende flisearbejde, der bl.a. repræsenterer de 49 spanske provinser. Alcazar-paladset har både huset mauriske og kristne herskere, opført af mauriske bygningskonstruktører fra Granada, en sand perle med fantastiske mosaikker, stukarbejder, hvælvede lofter, eventyrlige søjlegange og haver med bassiner, palmer, rosenbede, appelsintræer og bougainvilleaer. Det gamle charmerende, jødiske kvarter Barrio de Santa Cruz med sine snørklede gader og hvidmalede husfacader.
 • Heldagsudflugt til Sherry-trekanten, Jerez de la Frontera & Cádiz. Jerez de la Frontera, kendt som sherryens hovedstad og for den verdensberømte Kongelige Andalusiske Rideskole, hvor der undervises i den særlige andalusiske dressurridning. Vi starter med en rundvisning og prøvesmagning hos et af de berømte Sherryhuse Bodegas Williams & Humbert, som har produceret Sherry siden 1877. Derefter byvandring i Jerez gamle bydel, der arkitektonisk både bærer præg af det tidligere mauriske styre, og den store opblomstring ved opdagelsen af Den Nye Verden, som gjorde byen til en af de mest velstående byer i Andalusien. Rundtur på Alzácar, den imponerende 1100-tals maurerfæstning og spiser en god lokal frokost. Cádiz, søfarerby, en vigtig havneby og muligvis den ældste by i Vesteuropa, og i mange år centrum for handelen med de oversøiske kolonier. Vi tager på byvandring i den historiske bydel, som bærer smukt præg af både Romerriget, maurerne og opblomstringen i forbindelse med opdagelsen af Den Nye Verden. Det er desuden også herfra to af Columbus' rejser begyndte

Ikke inkluderet i prisen

 • Gouda årsrejseforsikring, Europa/EØS, inkl. afbestillingsforsikring kr. 525 per person (over 70 år - tillæg på kr. 115). Tillæg for bagage kr. 110. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 10.000.
 • Gouda Årsafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring – se pris her
 • Personlige udgifter samt drikkevarer til maden.
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører. Indsamles af den danske rejseleder først på rejsen (beregn ca. 30 euro per person).
 • Ekspeditionsgebyr kr. 275 pr. ordre.
 • Ændringsgebyr ved forlængelse af rejsen kr. 250 pr. person + omkostninger til hotel, transport og ombooking af fly.

Supertilbud på Clarion

Start ferien med en nat på Clarion i Kastrup til en uhørt lav pris - fra kun kr. 1.295 pr. værelse pr. nat inkl. en skøn morgenmad for to personer.

Se tilbuddet her ›

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.507 anmeldelser)