Rundrejser til Sri Lanka – Oplev den magiske ø med dansk rejseleder
Rundrejser til Sri Lanka
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.3 (122 anmeldelser)

Rundrejser til Sri Lanka

En rundrejse med Stjernegaard er noget ganske særligt. Selve rejsen er baseret på et gavmildt program, der går et spadestik dybere end andre rejseformer, ikke mindst i kraft af, at du er i selskab  af en dygtig, dansk rejseleder på hele rejsen. Hertil rejser du i en lille gruppe af 10-25 deltagere som alle har samme store interesse i Sri Lanka, og I får dermed mulighed for at dykke helt ned i historien og kulturen, som I bevæger jer gennem landet.

Hvad er inkluderet i en rundrejse?

Overraskelser er der mange af på en rundrejse. Overraskelser i form af uventede udgifter skal du til gengæld ikke bekymre dig om, når du rejser med Stjernegaard. Vi har nemlig valgt at inkludere rigtig meget i rejsens pris, så du primært skal have fokus på at nyde rejsen og de mange oplevelser, der byder sig undervejs.

En drink før middagen, souvenirs og måltider hist og her får du selv lov til at betale. Men som oftest vil du kunne forvente, at følgende er inkluderet i rejsens pris.

 • Fly fra Danmark til Sri Lanka
 • Al indenrigstransport
 • Togrejse fra Kandy til Ella
 • Gode 3- og 4-stjernede hoteller
 • Helpension inkl. drikkepenge
 • Dygtig dansk rejseleder
 • Udflugter og entréer på hele rejsen
 • Engelsktalende srilankansk guide i forbindelse med visse udflugter
sri lanka - sri lanka_tog_01
Foredrag om rundrejsen i Sri Lanka
21. august kl. 18:00 - 19:30
12. november kl. 18:00 - 19:30
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til foredrag om rundrejsen i Sri Lanka

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)

Rundrejse til Sri Lanka

Se afrejsedatoer Se oversigt
Sri Lanka
Templer, te og safari
13 dage fra kr. 18.990

Hvorfor rejse med en lille gruppe?

Sri Lanka kan være et overvældende land, og de mange oplevelser bør få plads. Derfor synes vi, det er vigtigt, at du rejser i selskab med en lille gruppe, hvilket giver dig bedre mulighed for at stille spørgsmål til rejselederen og i det hele taget blive ét med Sri Lanka. I en lille gruppe kommer der som oftest hurtigt gang i dialogen, og du kan være sikker på, at du hører hver en lille anekdote, som rejselederen bidrager med.

Når du rejser i en lille gruppe, kan I også være i en lille bus. Og det er en fordel. Dels fordi I hurtigere bliver rystet sammen, dels fordi bussen kan køre ad snørklede bjergveje og helt ind i byernes små gader, hvor større turistbusser må give op.

Hvornår kan jeg rejse til Sri Lanka på rundrejse?

Vi har tilrettelagt vores rundrejser til Sri Lanka, så de ligger fra oktober til marts, hvor vejret i størstedelen af Sri Lanka er tørt og solrigt. Det betyder ikke bare, at du kan erhverve dig en sund kulør. Det gør også, at du undgår glatte veje skovstier, når du udforsker den grønne natur.

Vælger du at forlænge rundrejsen, er det også i denne periode strandvejret viser sig fra sin bedste side på syd- og sydvestkysten.

Hvem kan nyde godt af en rundrejse med dansk rejseleder?

Higer du efter oplevelser? Er du typen, der gerne vil vide en masse og beriges med nye input? Drømmer du om at komme helt bagom Sri Lanka? Så er en rundrejse en glimrende rejseform for dig.

Fordi du har en dansk rejseleder med på hele rejsen, kan du stille alle de spørgsmål, der presser sig på, og qua rejselederens massive viden om landet får du også indblik i gamle skikke såvel som den srilankanske hverdag, som du måske ellers ikke ville have fået.

Rejselederen fungerer som gruppens ”lærer”, men med rejselederen kan du også altid føle, at du er i trygge hænder. Alt er planlagt og timet, så du skal altså bare følge med og stole på, at rejselederen nok skal indvie dig i alt det bedste, Sri Lanka har at byde på.

sri lanka - sri lanka_fiskere_07

Lea var en helt fantastisk rejseleder

Lea var en helt fantastisk rejseleder. Hun var meget vidende - og fik formidlet denne viden meget levende.
Sri Lanka
Ellen

Skabte fantastisk sammenhold i gruppen

Lea var venlig, engageret og meget imødekommende. Var altid glad og underholdende. Skabte et fantastisk sammenhold i gruppen.
Sri Lanka
Bodil, Kgs. Lyngby

En fantastisk god og spændende tur

En fantastisk god og spændende tur med gode oplevelser, gode hoteller, god mad og gode guider.
Sri Lanka
Laila, Morud

Hvad er det, der gør Stjernegaards rejseledere til noget særligt?

Det er ikke sidste års nyudklækkede guider, der møder dig, når du tager på rundrejse med Stjernegaard. Vores rejseledere har utallige rejser med i bagagen, ligesom de sætter en ære i at forstå landet i dybden, så de kan formidle historien, kulturen og hverdagen på fineste og mest levende vis.

Når vi håndplukker vores rejseledere, gør vi det ud fra deres passion, deres erfaring og deres evne til at formidle Sri Lanka. Flere af dem har enten boet eller opholdt sig i Sri Lanka i længere tid, og du kan således se frem til at møde en ekspert, der både har holdning og kærlighed til landet.

sri lanka - ella_temark_kvinde_01

Indkvartering – hvordan skal jeg bo i Sri Lanka?

På en rundrejse skal du ikke tilbringe meget tid på hotellet, for det er oplevelserne, der er i fokus. Men selvfølgelig skal du bo godt, så du får mulighed for at få en god nats søvn og lade de mange indtryk rodfæste sig.

Du indkvarteres hovedsaligt på 3- og 4-stjernede turisthoteller, hvor du har alt, hvad du har behov for. Fælles for hotellerne er, at de ligger centralt placeret for de ting, du skal opleve på rundrejsen.

Se hvilke hoteller vi benytter på rundrejsen.

Kan man rejse alene på rundrejse?

Vil du gerne opleve Sri Lanka, men har du ikke nogen rejsemakker ved hånden? Fortvivl ikke. Rundrejseformen er helt ideel til dig, som drømmer om Sri Lanka – uanset om du rejser alene eller sammen med en rejsepartner. Store dele af tiden foregår i selskab med resten af gruppen, og du vil hurtigt mærke fællesskabets stærke bånd, hvor alle har samme interesse for det land, I er i færd med at udforske.

Du indlogeres på dit eget værelse, og enkelte aftener spiser I måske også hver for sig. Men rigtig meget af tiden foregår i selskab med gruppen, hvor du i mange tilfælde vil opleve, at du ikke er den eneste, der er draget af sted uden en rejsemakker.

Kan jeg forlænge rundrejsen?

Sri Lanka er intens i ordets absolut mest fantastiske forstand. Du kan forvente et hav af oplevelser, indtryk, der rodfæster sig og utallige syn for guder. Det er vildt og det er fantastisk – og netop derfor kan det være rart med et par dage på stranden, når programmet er overstået.

Da rundrejserne finder sted i løbet af det danske vinterhalvår, anbefaler vi, at du afslutter rejsen med nogle dage på syd- eller sydvestkysten, hvor vejret er bedst i denne periode. Fx i Unawatuna, der er en hyggelig lille oase med små bugter, svajende palmetræer, hængekøjer og hyggelige restauranter og barer. Her er du tæt på kolonitidsbyen Galle, ligesom du også får rig mulighed for at spotte hvaler. Vaskeægte badeferie i læ for nogle af de kraftige havstrømme, der til tider præger området.

 • sri lanka - sri lanka_sigiriya_01
 • sri lanka - minneriya nationalpark_leopard_01
 • sri lanka - minneriya nationalpark_elefant_04
  Minneriya National Park er især er kendt for sine store elefantflokke. Til tider er flokke på op mod 200 elefanter samlet i parken
 • sri lanka - sigiriya rock fortress_06
 • sri lanka - kandy_ceremoni_01
 • sri lanka - kandy_tempel of the tooth_03
 • sri lanka - kandy_tempel of the tooth_06
 • sri lanka - nuwara eliya_teplantage_befolkning_kvinde_01
 • sri lanka - nuwara eliya_koloni hus_01
  Byen er indbegrebet af engelsk landsbystemning med hyggelige huse og velfriserede haver. Det er oplagt at gå en tur i byen og måske finde et sted at spise aftensmad.
 • sri lanka - yala national park_01
  Yala Nationalparken er omkring 1.200 km2 stor og består af udstrakte skovområder og græsarealer
 • sri lanka - yala national park_paafugl_01
 • sri lanka - sri lanka_unawatuna_strand_01
 • sri lanka - unawatuna beach_04