Gotland_visby_gade_03
Ålandsøerne, Tallinn, Gotland, Bornholm - Rejs Østersøen rundt

Hoteller

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Mariehamn 1 nætter i Mariehamn
1
Overnatning
Hotel Pommern ★★★★

Tallinn 1 nætter i Tallinn
1
Overnatning
Hotel L'Embitu ★★★★

Visby 1 nætter i Visby
1
Overnatning
Strand Hotel ★★★★+

Rønne 1 nætter i Rønne
1
Overnatning
Griffen Spa Hotel ★★★★

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Ålandsøerne

Inkluderet i prisen

Hotel Pommern ★★★★

Hotel Pommern er beliggende i centrum af Mariehamn, hvor man aldrig er langt fra havet på denne grønne ø. Heller ikke her på hotellet er der langt til noget, ikke mindst er der mindre end 200 meter til vandkanten og endnu kortere til butikker og kulturelle seværdigheder på Lindeallén. Hotellet er nu fuldstændig renoveret og udvidet til at omfatte 95 moderne og komfortable værelser.

Hotellet kan prale af en rummelig restaurant med en yderst stilfuld vinbar og en hyggelig lounge. Der serveres et stort udvalg af vin, og der præsteres den fineste nordiske madlavning med lokale ingredienser og sæsonbestemte grønsager.

Et skønt, centralt hotel med alt det bedste af Mariehamn inden for rækkevidde. 

95 værelser
200 By
Bar
Restaurant
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Tallinn

Inkluderet i prisen

Hotel L'Embitu ★★★★

Et nyt ikonisk luksushotel i hjertet af Tallinns centrum mindre end 1 kilometer fra den charmerende gamle bydel. Her er du tæt på begivenhederne, både de historiske og de moderne, og du kan samtidig trække dig tilbage og nyde udsigten fra tagterrassen.  

Hotellet har 125 lyse og meget rummelige værelser, hvor der er gjort lidt særligt ud af design og indretning. 

I Restaurant ROOF serveres morgenmad og middag med en imponerende udsigt over Tallinn. Senere på dagen er der god grund til at tjekke Wine & Tapas Cellar i den historisk renoverede del af hotellet - et fantastisk sted at afslutte dagen med et fremragende udvalg af vine. 

125 værelser
1000 By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Spa

Gotland

Inkluderet i prisen

Strand Hotel ★★★★+

Best Western Strand Hotel er et førsteklasses hotel beliggende midt i UNESCO-verdensarvsbyen Visby, lige inden for ringmuren. Hotellet er omringet af middelalderens smukke levn og bygningsværker, og samtidig er du kun et stenkast fra havet.

Hotellet ligger i det gamle Visby Bryggeris lokaler fra 1854. Bryggeriet blev omdannet til et hotel i 1982 og startede som et lille familiehotel med kun 13 værelser. I dag består hotellet af 124 flotte værelser og suiter.

Nyd en afslappet atmosfære med fri adgang til et hyggeligt afslapningsområde. Tillige kan du nyde udsigten til havet og Visby centrum fra tagterrassen. 

124 værelser
0 By
Pool
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Bornholm

Inkluderet i prisen

Griffen Spa Hotel ★★★★

På Griffen Spa Hotel bor du på et af Bornholms flotte spa-hoteller med Østersøen i forhaven, og med den gamle bydel i Rønne i baghaven. Ren forkælelse i lækre moderne omgivelser.

Hotellet er kendt for et af Nordens bedste og største spa og wellnessområde (1000m2), og den særdeles populære Restaurant G, hvor maden lever op til den imponerende udsigt. Alle værelser har egen balkon/terrasse med smagfulde møbler, hvorfra en skøn udsigt kan nydes og i særdeleshed en fortryllende solnedgang.

142 værelser
0 Strand
Bar
Restaurant
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)