Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (899 anmeldelser)

Karen-landsby

Karen-landsby Muang Phaem

Besøget og overnatningen i Karen-landsbyen er en af de mest autentiske og eksotiske oplevelser, men kan finde i Thailand. Det er samtidig en rigtig behagelig oplevelse, fordi landsbyen og familien, som man besøger, er meget gæstfrie og velfungerende, blot skal man indstille sig på, at faciliteterne er primitive.

Man indkvarteres i en hytte med bålsted midt på gulvet, hvor familien og venner af huset frembringer et rigtigt godt måltid mad med gode lokale råvarer. Familien er meget påpasselig med køkkenhygiejnen. Efter måltidet redes sengen, som består af et antal vattæpper stablet oven på hinanden, helt rene lagner og et myggenet, som hænger ud over sengen. Familie og gæster forlader naturligvis hytten, før I går i seng.

Ved siden af hytten findes et toilet, som skal skylles manuelt med vand, men som holdes meget rent af familien. Der er ikke mulighed for at få et bad.

Et besøg i en Karen-landsby er med de rette forventninger en fantastisk oplevelse. Familien taler ikke engelsk, men jeres guide fungerer som tolk, så I kan få en hyggelig snak med jeres værter.