Khao Sok National Park - Eventyrlig indkvartering i regnskoven
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (899 anmeldelser)

Khao Sok National Park

Naturen kan føles overvældende, når man står over for flere hundred meter høje kalkstensklipper, der stritter højt op i nationalparkens grønne landskab, og man bliver nok heller aldrig helt færdig med at udforske Khao Soks eventyrlige natur, der dækker et område på godt 700 km2.

Indtil 1982 var Khao Sok grøn natur og landbrugsområde, men i forbindelse med at regeringen ønskede at bygge en dæmning og et kraftværk, måtte man oversvømme et område på ca. 165 km2, og dermed blev Cheow Larn-søen en realitet.

Junglefeber blandt gigantiske klipper og vilde dyr

Flere af de kalkstensklipper der før tårnede op i landskabet, ligger nu som fine atoller i det smaragdgrønne vand, og det er en ren fornøjelse at padle rundt i søen, hvis vandveje kringler sig ind i skoven med sine lange arme af vand. På landjorden venter junglens dybe stille ro med tårnhøje træer og kæmpemæssige bambusser, og stilheden afbrydes kun af dyrene, der pusler i buskadset – eller fuglenes kvidren.

I Khao Sok bor I enten på flydende resorts på søen med egen kajak og direkte adgang til den spejlblanke sø, hvis ikke I indlogerer jer i junglen, hvor dyrene – ikke mindst elefanterne – lever uden for døren.

Vejret i Khao Sok er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts. I regntiden fra juli til oktober skal man være påpasselig med trekking i regnskoven, da der falder en del regn.

Billeder fra Khao Sok National Park

Hoteller i Khao Sok National Park

Khao Sok National Park

Elephant Hills Tented Camps

Midt i Khao Sok-nationalparkens smukkeste områder finder I det fantastiske Elephant Hills Tented Camps midt i den frodige jungle. Campen byder på indkvartering i luksussafaritelt med alle moderne faciliteter, herunder rigtige senge og eget bad og toilet.

Under opholdet i Elephant Tented Camp møder I elefanter og deltager i fodring og pleje af de store dyr, der lever i campen under gode forhold.

Herudover tager I på guidede sejlture på floden, hvor I holder øje med andre spændende dyr. Middag og drinks indtages i Jungle Explorer Club, og der kan bades i en pool med en af Thailands smukkeste udsigter.  

Jeres engagerede værter sørger godt for jer og laver dejlig mad i den lille restaurant. Et ophold på Elephant Hills Tented Camp er en uforglemmelig oplevelse!

Bemærk:
Børn under 4 år i Elephant Tented Camp

Bemærk også:

Elephant Hills i kamp mod plastic

Plastic hører ikke til i naturen. Derfor har Elephant Hills i Khao Sok National Park taget kampen op og stoppet salget og brugen af engangsplastic, hvilket har reduceret mængden af plasticaffald markant. Det gælder alt fra sugerør til plasticflasker.

Når du ankommer til Elephant Hills får du udleveret en drikkeflaske i rustfrit stål, som du kan fylde op med drikkevand – helt gratis. Flasken er til låns, men skulle du have lyst til at beholde den efter dit ophold, kan den købes til THB 250 (ca. 50 kr.) Du kan bidrage yderligere til en plasticfri nationalpark ved ikke at medbringe plasticflasker, emballage, mv., når du drager på junglesafari.

 

 

Læs mere Læs mindre
 • 35 værelser
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Sikkerhedsboks
 • Balkon/Terrasse
 • Kaffe- og tefaciliteter
 • Loftsvifte

Bemærk: Elephant Hills tager ikke kredit kort 

Khao Sok National Park

500 Rai Floating Resort

En flydende camp beliggende i eventyrlige omgivelser på Cheow Larn-søen midt i Khao Sok National Park. Campen har 18 hytter bygget på pontoner i søen – alle med udsigt til den fabelagtige natur.

Hytterne er bygget i smukke mørke træsorter, der understreger den omkringliggende natur, og har panoramavinduer ud til søen, en dobbeltseng og naturligvis eget toilet og bad (dog uden varmt vand). Vælg mellem Deluxe-værelse på  36 m2 og og Villa på 42 m2 - alle værelser har air condition og egen terrasse ud over søen med tilhørende kajak.

 

I hovedbygningen ligger en åben restaurant, som serverer klassiske thairetter af virkelig god kvalitet, og en cocktailbar, og foran bygningen ligger helt usædvanligt en flydende swimmingpool. Resortet gør meget ud af at støtte lokalområdet ved f.eks. at hyre personale lokalt og købe fisk af de lokale fiskere. Bemærk, at der ikke er wifi på resortet. 

Opholdet på campen inkluderer alle måltider samt to daglige udflugter med guide.

Læs mere Læs mindre
thailand - 500 rai floating resort_14
 • 16 værelser
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Balkon/Terrasse
 • Loftsvifte

Khao Sok National Park

500 Rai Farmhouse

Dette fredfyldte resort har en helt unik beliggenhed i en dal i Khao Sok National Park med spektakulær udsigt udover resortets egne økologiske marker og noget af Thailands ældste regnskov. Her ånder alt fred og idyl - det er et sted, hvor man tænker gode tanker, mens man kigger ud over den smukke infinity pool.

Resortet har kun seks værelser, der er smukt indrettet med mørkt træ og andre naturmaterialer og med alle nødvendige faciliteter. Opholdet på resortet inkluderer alle måltider, som laves fra bunden af resortets egne gode råvarer, samt daglige udflugter ud i naturen med stedets guider.

I gåafstand fra resortet ligger nationalparkens hovedkvarter, hvor der ligger en walking street med små cafeer og butikker, der tilbyder aktiviteter i nationalparken - alle oplevelser er dog inkluderet i jeres ophold. 

Læs mere Læs mindre
thailand - 500 rai valley retreat_04
 • 6 værelser
 • Pool
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks

Rejser til Khao Sok National Park

Thailand
Mageløse oplevelser i Sydthailand - sommer
17 dage fra -
4 Khao Lak 3 Khao Sok Nationalpark 7 Khao Lak ELLER Koh Phangan
Thailand
Strande og junglesafari (15-17 dage)
17 dage fra kr. 11.990
4 Khao Lak 2 Khao Sok Nationalpark 8 Koh Samui ELLER Krabi

januar 2020

februar 2020

Thailand
Oplevelser i naturen (15-17 dage)
15 dage fra kr. 12.945
5 Khao Lak 2 Khao Sok National Park 7 Koh Yao ELLER Koh Samui

januar 2020

februar 2020