Koh Talu, Thailand - Miniputparadis med hjertet på rette sted
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (899 anmeldelser)

Koh Talu

Miniputparadis med hjertet på rette sted

Der hersker en form for øde ø-stemning på Koh Talu, og øen er da også sparsomt beboet, idet her kun er et enkelt øko-resort, der huser alle øens gæster. Øen ligger en kort sejltur på ca. 20 minutter fra fastlandet, og således besøges den ofte af snorkelglade turister på dagsture. Men hen på eftermiddagen fordufter de sidste både, og øen er igen ene og alene for resortets gæster.

Hovedattraktionen på Koh Talu er snorkling og dykning. Fisk og andet godt fra havet folder sig flot ud, bare 5-10 minutters sejlads fra kysten, og som gæst på resortet får du to gange dagligt mulighed for at hoppe på hotellets speedbåd, som sejler dig til øens bedste snorkelspots. Når livet ikke leves i vandet, leves det måske på vandet i en kajak, som er til fri afbenyttelse for hotellets gæster, eller måske du søger ind i skyggen under de grønne beplantning, der dækker øens midte, som byder på hyggelige små vandreruter.

Øko-resortet har et stærkt fokus på at bevare naturen og dyrelivet på øen, og således arbejdes der også på bevarelse af havskildpadder, ligesom hotellets ansatte også gerne introducerer dig til dyrelivet på øen. Koh Talu er alt, hvad en lille paradis-ø bør være – og bedst af alt er der en god chance for, at den bliver ved med at være det.

Billeder fra Koh Talu

Hoteller i Koh Talu

Koh Talu

Koh Talu Island Resort ★★★

Koh Talu Island Resort er det eneste af sin slags på øen, og derfor er det også her, det hele foregår. Som gæst på resortet får du alle måltider inkluderet, og så er kajakker, snorkeludstyr og andet godt til fri afbenyttelse, ligesom du også får mulighed for at hoppe på resortets speedbåd og sejle ud til de bedste snorkelspots omkring øen. Vil du dykke, kan dette også arrangeres mod en merpris. 

Hotellet er bygget op omkring bungalows i forskellige afskygninger samt en hovedbygning, hvor du bl.a. finder resortets spa, restauranter, reception, osv. Måltiderne serveres tre gange dagligt, og du kan især se frem til en række lækre fisk- og skaldyrretter i ægte thaistil. 

Værelserne er enkelt men hyggeligt indrettet, og alle har de bad, aircondition og balkon. 

thailand - Koh talu island resort_12
  • 81 værelser
  • Bar
  • Restaurant
  • Aircondition
  • TV
  • Balkon/Terrasse
  • Wifi
  • Spa

Rejser til Koh Talu

Thailand
Storby, historie og strandliv
17 dage fra kr. 13.655
3 Bangkok 2 River Kwai 4 Hua Hin 2 Koh Talu 3 Hua Hin