Andamanerhavet og Phang Nga-bugten - Familieferie i Thailand
Andamanerhavet og Phang Nga-bugten
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (523 anmeldelser)

Andamanerhavet og Phang Nga-bugten

Individuel rejse
17 dage fra kr. 10.690

En dejlig badeferie til et par virkeligt skønne strande og par virkeligt skønne hoteller. I flyver til Phuket, hvor en chauffør venter på at køre jer nord på til Khao Lak-stranden eller syd på til en af Phukets strande. Vælger I Khao Lak, skal I bo 9 nætter på Apsara Beachfront Resort i et dejligt deluxe-værelse med mulighed for opgradering til en villa med egen pool, og hvis I bliver på Phuket, står valget mellem det 4-stjernede Phunaka eller det 5-stjernede The Surin.

Der er mange muligheder for udflugter fra Phuket og Khao Lak: f.eks. en sejltur til Similan-øerne med fantastisk snorkling eller en tur ind i Khao Sok-nationalparken med smuk natur og spændende dyreliv.

På dag 10 skifter I scene og sejler med longtail-båd til Koh Yao. I bliver sat af på stranden, lige foran Koh Yao Paradise eller Koyao Island Beach Resort. De næste dage kan I nyde udsigten over den smukke bugt, hvor kalkstensøerne skyder op ad havet. Her er der rig mulighed for at leje en båd med kaptajn, som sejler jer rundt til øerne i bugten, hvor I kan snorkle og svømme. I kan også leje cykler og køre rundt på øen, som byder på autentisk hverdagsliv.

På dag 16 hentes I igen og sejler tilbage til Phuket, hvorfra flyet afgår til København via Bangkok.

Thailand er noget helt særligt!

Vi har rejst i Thailand i mange år og kender næsten alle hjørner af landet. Vi elsker det uspolerede Thailand, og vi ved, hvor man kan finde det.    

Turen i overblik

Dagsprogram Thailand

Dag 1. Afrejse fra Danmark

I forlader Danmark i løbet af dagen og flyver østover med ankomst til Thailand dagen efter. 

Dag 2. Ankomst til Phuket eller Khao Lak

I ankommer til Phuket lufthavn, hvor I efter emigration og bagageudlevering bliver mødt af Stjernegaards repræsentant i ankomsthallen. Hvis I har valgt at bo i Khao Lak, kører I en times tid langs den smukke kyststrækning til Apsara Beachfront Resort, som skal være jeres hjem de næste 9 dage. Vælg mellem kategorien godt, hvor I bor på et dejligt deluxe-værelse eller ekstra godt, hvor I får egen villa med privat pool.

Har I valgt at bo på Phuket, bliver I kørt syd på til Karon Beach, hvor I skal bo tæt på stranden på det skønne 4-stjernede Phunaka Resort, og har I valgt opgraderingen til ekstra godt, kan I se frem til et 5-stjernet ophold på The Surin.

Overnatning: Khao Lak
Tilkøb oplevelser:
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Dag 3-10. Phuket eller Khao Lak

I nyder nu de skønne omgivelser på Phuket eller i Khao Lak. 

I Khao Lak er prisniveauet et godt stykke under naboøen Phuket. Foran Apsara Beachfront Resort ligger et skønt stykke strand og selve resortet er opdelt i et område med hotelværelser og et område med villaer. Hotelværelserne har alle balkon eller terrasse og er smukt indrettet i moderne asiatisk stil - her mangler der absolut ingenting. Alle værelseskategorier er rummelige og har balkon eller terrasse med udsigt over enten haven eller poolen.

Villaområdet består af 60 villaer, hvoraf de 40 har egen pool. En pool villa er hele 180 m2 inkl. et dejligt udeområde med terrasse, solsenge, et udendørs badekar og en 4x6 meter privat pool. Villaen består herudover af et stort soveværelse med dobbeltseng, en stor walk-in garderobe, et dejligt badeværelse og en stor opholdsstue. Både soveværelse og opholdsstue har skydedøre fra loft til gulv ud mod poolen. I opholdsstuen står en sofa, som kan konverteres til to sovepladser. Indretningen er moderne og stilren med et meget tiltalende asiatisk tvist.

Der er store fællesområder på resortet, som kan benyttes alle gæster, uanset om man bor i værelser eller villa, med hele tre pools ud mod havet og tre restauranter. På Kinnaree serveres der morgenmad og en stor international buffet til frokost og aften. Napalai-restauranten serverer a al carte retter fra det velsmagende thailandske køkken og Zeus Beach Bar serverer BBQ og forskellige andre lækkerier i strandkanten.

På Phuket har I valget mellem Phunaka Resort & Spa eller opgradering til The Surin. Vælger I at bo på Phunaka Resort, kan I nyde en virkelig skøn udsigt over Karon Beach og havet, og I kan gå til stranden på 10 minutter eller tage resortets minibus. I bor i dejlige, meget store værelser med privat terrasse og kan glæde jer over nogle virkeligt gode faciliteter til en meget rimelig pris. Hvis I opgraderer til det 5-stjernede The Surin - ja, så har I efter vores mening valgt et af øens absolut bedste hoteller. Det ligger fabelagtigt på en meget stille strand, som det kun deler med yderligere ét hotel, og hytterne er smagfuldt indrettet og ligger malerisk op ad en skrænt. Her er det bare at læne sig tilbage og nyde sceneriet og den gode service.

Der er en del udflugtsmuligheder, uanset om I bor på Phuket eller i Khao Lak. Tag f.eks. en heldagstur til Similan-øerne, som ligger ca. en times sejlads fra kysten (kun muligt i vintersæsonen). Her findes noget af det mest imponerende marineliv, som Thailand kan byde på. Snorklingen er perfekt, og chancen for at se en havskildpadde er ganske stor. Man stopper som regel ved tre forskellige øer, afhængig af hvilke der er åbne for sæsonen. Hele området er udlagt som nationalpark, og myndighederne sørger for, at ingen af øerne bliver overbelastet.

Den store Khao Sok-nationalpark er også inden for rækkevidde. Her kan I f.eks. sejle i kajak i mangroveskoven, ride på elefanter og meget mere. For små penge kan der arrangeres en halvdagsudflugt til Chong Fah-vandfaldet, som også er et besøg værd.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Phuket / Khao Lak
Tilkøb oplevelser:
Øverst: I bor rigtigt godt på Apsara Beachfront Resort, som ligger ned til den lange, uspolerede Khao Lak-strand. Til venstre ses et Deluxe værelse, som enten har udsigt over strandområdet eller pool. Nederst: Phunaka Resort på Phuket byder på gode værelser og en fabelagtig udsigt over havet ved Karon Beach.

Dag 11-15. Koh Yao

I dag skifter I scene og kører til en lille havneby på Phuket, hvorfra I sejler med longtail-båd i en time gennem det fantastiske øhav og ankommer direkte på stranden foran Paradise Koh Yao eller Koyao Island Resort.

Paradise Koh Yao i kategorien Godt er, som navnet antyder, et lille paradis med privat strand og fabelagtig udsigt over bugten med kalkstensøer. Værelserne er stilfuldt indrettet i naturmaterialer, og I har to restauranter at vælge mellem, når I skal indtage måltider med fødderne i sandet.  

Har I valgt at opgradere til Ekstra Godt, skal I bo på Koyal Island Resort - et super charmerende førsteklasses resort med 15 luksuriøse bungalows omgivet af kokospalmer, frodig natur og kun et stenkast fra det turkisgrønne vand. Koyao Island Resort har 12 deluxe villaer, ideelt for par - med eller uden mindre børn. De har alle en stor stue, der er åben ud mod haven og stranden, samt separat soveværelse og et dejligt badeværelse. Villaerne kan uden problemer indeholde 2 voksne og 2 børn.

Koyao Island Resort har en fremragende restaurant og naturligvis en skøn pool i strandkanten. Der er desuden mulighed for at dykke, snorkle, leje cykler eller få en tiltrængt gang thai-massage. Stemningen på resortet er afslappet, ikke mindst takket været et forrygende personale, og hotellet er kendt for den bedste seafood samt et godt udvalg af kølig hvidvin.

Uanset hvor I bor på Koh Yao, er den oplagte aktivitet at leje en longtail-båd med kaptajn og besøge nogle af de omkringliggende ubeboede øer. Her kan I snorkle med farverige fisk og svømme i havet. Øen er også oplagt til en cykeltur. Hotellet har cykler, som I kan leje, og når I begiver jer ud i hverdagslivet, mødes I med venlige smil og vink fra lokalbefolkningen i de små landsbyer.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Koh Yao
Øverst: Paradise Koh Yao er et dejligt resort med smuk udsigt over Phang Nga-bugten. Nederst: Koyao Island Resort tilbyder skønne bungalows direkte på stranden og med smuk udsigt over Phang Nga-bugten.

Dag 16. Hjemrejse

Efter en skøn ferie er det blevet tid til at forlade Koh Yao med longtail-båd retur til Phuket. I tjekker ind i Phukets internationale lufthavn først på aftenen og starter hjemrejsen mod Danmark.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 17. Ankomst til Danmark

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
22. apr 2019 - 27. jun 2019
kr. 10.690
kr. 15.380
kr. 20.950
kr. 21.450
kr. 27.435
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 13.910
kr. 17.995
kr. 12.785
kr. 7.920
kr. 8.335
 
29. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 12.170
kr. 16.255
kr. 11.045
kr. 6.615
kr. 7.030
 
01. dec 2019 - 18. dec 2019
kr. 16.310
kr. 24.540
kr. 14.545
kr. 6.820
kr. 8.070
 
19. dec 2019 - 10. jan 2020
kr. 22.535
kr. 35.240
kr. 19.340
kr. 8.125
kr. 9.375
 
11. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 18.110
kr. 27.245
kr. 17.165
kr. 8.125
kr. 10.010
 
01. mar 2020 - 31. mar 2020
kr. 15.455
kr. 23.745
kr. 13.665
kr. 6.135
kr. 7.385
 
01. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 11.255
kr. 18.460
kr. 11.835
kr. 6.105
kr. 7.355
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 13.750
kr. 20.640
kr. 14.015
kr. 7.735
kr. 8.985
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 13.910
kr. 17.995
kr. 12.785
kr. 7.920
kr. 8.335
 
29. jul 2020 - 31. okt 2020
kr. 12.170
kr. 16.255
kr. 11.045
kr. 6.615
kr. 7.030
 
01. nov 2020 - 18. dec 2020
kr. 15.260
kr. 22.440
kr. 13.845
kr. 6.840
kr. 8.125
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
 
22. apr 2019 - 27. jun 2019
kr. 15.200
kr. 25.050
kr. 6.265
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 17.895
kr. 27.745
kr. 8.285
 
29. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 16.155
kr. 26.005
kr. 6.980
 
01. nov 2019 - 30. nov 2019
kr. 19.765
kr. 33.230
kr. 7.505
 
01. dec 2019 - 18. dec 2019
kr. 22.505
kr. 38.715
kr. 7.505
 
19. dec 2019 - 10. jan 2020
kr. 35.555
kr. 63.075
kr. 9.780
 
11. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 25.700
kr. 44.210
kr. 8.810
 
01. mar 2020 - 31. mar 2020
kr. 21.590
kr. 37.800
kr. 6.820
 
01. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 17.445
kr. 29.460
kr. 6.515
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 14.885
kr. 24.385
kr. 6.500
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 17.895
kr. 27.745
kr. 8.285
 
29. jul 2020 - 31. okt 2020
kr. 16.155
kr. 26.005
kr. 6.980
 
01. nov 2020 - 30. nov 2020
kr. 20.150
kr. 33.995
kr. 7.565
 
01. dec 2020 - 18. dec 2020
kr. 22.975
kr. 39.650
kr. 7.565
 

Tilkøb til rejsen

Khao Lak, Similan Islands med speedbåd

Sejltur til marinenationalparken ved Similanøerne med snorkling i krystalklart vand med et farverigt marineliv – noget af den absolut bedste snorkling i Thailand. I sejler ind til en af øerne og nyder den hvide sandstrand, inden I tager endnu en snorkel- og svømmetur i havet. Store muligheder for at se både havskildpadder og revhajer.

thailand - similan_andamaner havet_snorkling_strand_02
kr. 660 pr. person
kr. 460 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 10,5 timer
 • Inkl. frokost
 • Afhentning kl. 07:00
 • Fra november til april
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Khao Lak, Surin Islands med speedbåd

Sejltur til de afsidesliggende Surin Islands langt ude i Andamanerhavet. Her snorkler I i krystalklart hav ved uberørte koralrev, nogle af de absolut flotteste i Thailand.

I slapper af på en idyllisk hvid sandstrand og svømmer i havet og besøger en landsby beboet af havsigøjnere.

thailand - khao lak_boern_snorkel_hav_01
kr. 695 pr. person
kr. 490 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 10,5 timer
 • Inkl. frokost
 • Afhentning kl. 07.00
 • Fra november til april
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Khao Lak: Thai-kokkeskole inkl. frokost

Udflugten begynder på det lokale marked, hvor jeres kok introducerer jer til de mange velsmagende ingredienser og spændende krydderier, der indgår i dagens retter. Herudover introduceres I også til den særlige thailandske kunst at skære frugt i smukke former.

På kokkeskolen kommer I godt omkring diverse teknikker og kreerer sammen med kokken forskellige retter, som I efterfølgende nyder til frokost.

thailand - kokkeskole thailand_01
kr. 410 pr. person
kr. 290 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide

Khao Lak: Besøg i de lokale templer

Denne udflugt med fokus på den lokale kultur og religion går til områdets tre vigtigste og smukkeste buddhistiske templer: Dragon Cave-templet, Bang Rieng-pagoden og Suwanakuha-templer. Buddhismen har præget Thailand gennem mange hundrede år og er udover en religion også en livsstil for thaierne.

På udflugten lærer I om buddhismen og om templernes historiske betydning, og hvis I har lyst, får I mulighed for selv at fordybe jer i den buddhistiske lære.

thailand - wat bang rieng khao lak_01
kr. 410 pr. person
kr. 290 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide

Khao Lak: Udflugt i Khao Soks jungle

En spændende udflugt for hele familien i Khao Soks grønne jungle – sjovt og lærerigt på samme tid. I vandrer omkring 3 timer gennem junglen i Khao Sok National Park og ser undervejs spændende planter, blomster, sommerfugle, fugle, egerne og forskellige krybdyr. På skilte kan I læse om de forskellige planters anvendelse gennem historien.

Herefter sejler I med kano på Sokfloden sammen med en padle-kyndig guide. Også her holder I godt øje med dyrelivet, mens I passerer smukke kalkstensformationer. Til sidst slapper I af ved de varme kilder, der kan massere ømme muskler.

thailand - khao sok nationalpark_12
kr. 680 pr. person
kr. 475 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide

Phuket: Cykeltur i Phukets landlige idyl

En dejlig cykeltur på ca. 20 km i roligt tempo gennem Phukets smukke landskaber med besøg ved et rehabiliteringscenter for gibbonaber.

I hentes på jeres hotel og køres til udgangspunktet, hvor cykler og hjelme er klar. Med jeres engelsktalende guide begiver I jer ud på de små veje og ikke-asfalterede stier. I kører langs marker og gennem lokale landsbyer og også off road gennem palmelunde, ananas- og gummiplantager. I besøger Phukets rehabiliteringscenter for gibbonaber, hvor I kan se, hvordan man plejer aberne og gør dem klar til genudsættelse i naturen.

Selvom der er et par bløde bakker undervejs, kan alle med almindelig fysisk form følge med. Bemærk: entre til nationalpark på ca. 200 baht (ca. 40 kr.) er ikke inkluderet og skal betales kontant.

Læs mere Læs mindre
thailand - phuket_cykeltur landlig_02
kr. 415 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5,5 time
 • Mandag - torsdag
 • Cykeludstyr
 • Transport t/r
 • Ekskl. entre til nationalpark
 • Min. 2 personer

Phuket: Det historiske Phuket

Med bil/minibus rundt på Phuket for at blive introduceret til øens kultur og lokale traditioner. Udover øens mest berømte strande besøger I den mindre kendte og mindre turistede østkyst.

I går på opdagelse i Phuket Town, en mellemstor provinsby med masser af lokalt liv, spændende historie og arkitektur fra mange perioder.

I besøger byens højdepunkter sammen med jeres engelsktalende guide. Frokost på lokal restaurant er inkluderet i udflugten.

thailand - phuket soi rommanee street_361382831
kr. 710 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8 timer
 • Frokost
 • Transport t/r
 • Min. 2 personer

Phuket: Flying Hanuman – eventyr i trækronerne

Et adrenalinfremkaldende eventyr i junglen, hvor aktiviteterne er indrettet så de påvirker miljøet mindst mulig.

I bliver hentet på jeres hotel og kørt ud til det 80.000 m2 store område, som dækker tæt jungle og plantager beplantet med gummitræer. I spænder jer fast i ziplines og ”flyver” med op til 60 km i timen fra trætop til trætop henover den tætte jungle. På de højeste steder er der mere end 40 meter ned. Den samlede bane består af 15 ziplines i alt med 28 platforme og mulighed for rappelling.

 I kan spotte dyreliv undervejs på banen, bl.a. mange forskellige aber og naturligvis farvestrålende fugle. 

Sikkerheden er naturligvis i top med godt og professionelt udstyr og dygtige guider, der giver jer de nødvendige instrukser. Børn fra 5 år og op kan deltage. Maximum vægt pr. person 120 kg.

Læs mere Læs mindre
thailand - phuket_flying hanuman_04
kr. 690 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4,5 time
 • Inkl. entre til Flying Hanuman
 • Transport t/r
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Tilkøb All Inclusive på Apsara Beachfront Resort

All inclusive på Apsara Beachfront Resort

 • Frokost, international buffet på Kinnaree Restaurant (i perioden 1. maj - 31. oktober kan buffeten erstattes af a la carte)
 • Eftermiddagste/-kaffe med sandwich, kager, snacks og kager i Ila Lounge
 • Middag, buffet med skiftende temaer på Kinnaree Restaurant (i perioden 1. maj - 31. oktober kan buffeten erstattes af a la carte)
 • Sodavand, øl, cocktails, lokal whisky, vin (vin dog kun i forbindelse med frokost og middag). Drikkevarer serveres fra kl. 11.00-23.00 i Ila Lounge

  All Inclusive tilkøbes for hele opholdet på Apsara Beachfront Resort.
thailand - apsara beach resort villa_restaurant_03
kr. 480 pr. dag pr. person
kr. 240 pr. dag børn u/12 år
 • Frokost
 • Eftermiddag
 • Middag
 • Drikkevarer

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, inkl. morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen: Fold ind Fold ud

 • Fly København - Phuket t/r via Bangkok på økonomiklasse med Thai Airways, Qatar Airways eller Emirates. Evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Phuket lufthavn til hotel i Khao Lak
 • 9 nætter i Khao Lak med morgenmad
  GODT: Apsara Beachfront Resort i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Apsara Beachfront Resort i Jacuzzi Villa
 • Transport fra hotel i Khao Lak til Phuket havn og båd til Koh Yao
 • 5 nætter på Koh Yao med morgenmad
  GODT: Paradise@Koyao i Superior Studio-værelse
  EKSTRA GODT: Koyao Island Resort i Beach Villa
 • Transport fra Koh Yao med båd til Phuket. Bil fra havn til Phuket lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen: Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Drikkepenge til lokal chauffør 

Tilkøb til rejsen

Khao Lak, Similan Islands med speedbåd

Sejltur til marinenationalparken ved Similanøerne med snorkling i krystalklart vand med et farverigt marineliv – noget af den absolut bedste snorkling i Thailand. I sejler ind til en af øerne og nyder den hvide sandstrand, inden I tager endnu en snorkel- og svømmetur i havet. Store muligheder for at se både havskildpadder og revhajer.

thailand - similan_andamaner havet_snorkling_strand_02
kr. 660 pr. person
kr. 460 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 10,5 timer
 • Inkl. frokost
 • Afhentning kl. 07:00
 • Fra november til april
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Khao Lak, Surin Islands med speedbåd

Sejltur til de afsidesliggende Surin Islands langt ude i Andamanerhavet. Her snorkler I i krystalklart hav ved uberørte koralrev, nogle af de absolut flotteste i Thailand.

I slapper af på en idyllisk hvid sandstrand og svømmer i havet og besøger en landsby beboet af havsigøjnere.

thailand - khao lak_boern_snorkel_hav_01
kr. 695 pr. person
kr. 490 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 10,5 timer
 • Inkl. frokost
 • Afhentning kl. 07.00
 • Fra november til april
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Khao Lak: Thai-kokkeskole inkl. frokost

Udflugten begynder på det lokale marked, hvor jeres kok introducerer jer til de mange velsmagende ingredienser og spændende krydderier, der indgår i dagens retter. Herudover introduceres I også til den særlige thailandske kunst at skære frugt i smukke former.

På kokkeskolen kommer I godt omkring diverse teknikker og kreerer sammen med kokken forskellige retter, som I efterfølgende nyder til frokost.

thailand - kokkeskole thailand_01
kr. 410 pr. person
kr. 290 børn u/12 år
 • Halvdagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide

Khao Lak: Besøg i de lokale templer

Denne udflugt med fokus på den lokale kultur og religion går til områdets tre vigtigste og smukkeste buddhistiske templer: Dragon Cave-templet, Bang Rieng-pagoden og Suwanakuha-templer. Buddhismen har præget Thailand gennem mange hundrede år og er udover en religion også en livsstil for thaierne.

På udflugten lærer I om buddhismen og om templernes historiske betydning, og hvis I har lyst, får I mulighed for selv at fordybe jer i den buddhistiske lære.

thailand - wat bang rieng khao lak_01
kr. 410 pr. person
kr. 290 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide

Khao Lak: Udflugt i Khao Soks jungle

En spændende udflugt for hele familien i Khao Soks grønne jungle – sjovt og lærerigt på samme tid. I vandrer omkring 3 timer gennem junglen i Khao Sok National Park og ser undervejs spændende planter, blomster, sommerfugle, fugle, egerne og forskellige krybdyr. På skilte kan I læse om de forskellige planters anvendelse gennem historien.

Herefter sejler I med kano på Sokfloden sammen med en padle-kyndig guide. Også her holder I godt øje med dyrelivet, mens I passerer smukke kalkstensformationer. Til sidst slapper I af ved de varme kilder, der kan massere ømme muskler.

thailand - khao sok nationalpark_12
kr. 680 pr. person
kr. 475 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide

Phuket: Cykeltur i Phukets landlige idyl

En dejlig cykeltur på ca. 20 km i roligt tempo gennem Phukets smukke landskaber med besøg ved et rehabiliteringscenter for gibbonaber.

I hentes på jeres hotel og køres til udgangspunktet, hvor cykler og hjelme er klar. Med jeres engelsktalende guide begiver I jer ud på de små veje og ikke-asfalterede stier. I kører langs marker og gennem lokale landsbyer og også off road gennem palmelunde, ananas- og gummiplantager. I besøger Phukets rehabiliteringscenter for gibbonaber, hvor I kan se, hvordan man plejer aberne og gør dem klar til genudsættelse i naturen.

Selvom der er et par bløde bakker undervejs, kan alle med almindelig fysisk form følge med. Bemærk: entre til nationalpark på ca. 200 baht (ca. 40 kr.) er ikke inkluderet og skal betales kontant.

Læs mere Læs mindre
thailand - phuket_cykeltur landlig_02
kr. 415 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5,5 time
 • Mandag - torsdag
 • Cykeludstyr
 • Transport t/r
 • Ekskl. entre til nationalpark
 • Min. 2 personer

Phuket: Det historiske Phuket

Med bil/minibus rundt på Phuket for at blive introduceret til øens kultur og lokale traditioner. Udover øens mest berømte strande besøger I den mindre kendte og mindre turistede østkyst.

I går på opdagelse i Phuket Town, en mellemstor provinsby med masser af lokalt liv, spændende historie og arkitektur fra mange perioder.

I besøger byens højdepunkter sammen med jeres engelsktalende guide. Frokost på lokal restaurant er inkluderet i udflugten.

thailand - phuket soi rommanee street_361382831
kr. 710 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8 timer
 • Frokost
 • Transport t/r
 • Min. 2 personer

Phuket: Flying Hanuman – eventyr i trækronerne

Et adrenalinfremkaldende eventyr i junglen, hvor aktiviteterne er indrettet så de påvirker miljøet mindst mulig.

I bliver hentet på jeres hotel og kørt ud til det 80.000 m2 store område, som dækker tæt jungle og plantager beplantet med gummitræer. I spænder jer fast i ziplines og ”flyver” med op til 60 km i timen fra trætop til trætop henover den tætte jungle. På de højeste steder er der mere end 40 meter ned. Den samlede bane består af 15 ziplines i alt med 28 platforme og mulighed for rappelling.

 I kan spotte dyreliv undervejs på banen, bl.a. mange forskellige aber og naturligvis farvestrålende fugle. 

Sikkerheden er naturligvis i top med godt og professionelt udstyr og dygtige guider, der giver jer de nødvendige instrukser. Børn fra 5 år og op kan deltage. Maximum vægt pr. person 120 kg.

Læs mere Læs mindre
thailand - phuket_flying hanuman_04
kr. 690 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4,5 time
 • Inkl. entre til Flying Hanuman
 • Transport t/r
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, inkl. morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen: Fold ind Fold ud

 • Fly København - Phuket t/r via Bangkok på økonomiklasse med Thai Airways, Qatar Airways eller Emirates. Evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Phuket lufthavn til hotel på Phuket
 • 9 nætter på Phuket med morgenmad
  GODT: Karon Phunaka Resort i Superior Seaview-værelse
  EKSTRA GODT: The Surin i Hillside Cottage-værelse
 • Transport til Phuket havn og båd til Koh Yao
 • 5 nætter på Koh Yao med morgenmad
  GODT: Paradise@Koyao i Superior Studio værelse
  EKSTRA GODT: Koyao Island Resort i Beach Villa
 • Transport fra Koh Yao med båd til Phuket og bil fra havn til Phuket lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen: Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond

Vejret i Thailand

Der er mellem 27 og 35 grader året rundt, dog lidt køligere i Nordthailand. Thailand har tropisk klima og har derfor regntid hvert år. Der er faktisk forskel på hvornår regntiden sætter ind i de forskellige egne af Thailand. Det illustreres bedst ved følgende klimatoversigter med nedbør og temperaturer.

Thailand ligger i troperne, så der er varmt året rundt med høj luftfugtighed. Der er mest nedbør under sommermonsunen fra maj til oktober. Lige før monsunen er der allervarmest - op til 40 grader, og køligst i december og januar. I det sydøstlige Thailand er nedbøren mere jævnt fordelt over året og temperaturen svinger mindre.

Andamanerhavet (Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Lanta) Fold ind Fold ud
 • Andamanerhavet (Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Lanta)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 30° C 31° C 31° C
22° C 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 25° C 24° C 24° C 23° C 23° C
42 mm 30 mm 60 mm 157 mm 345 mm 286 mm 284 mm 272 mm 417 mm 351 mm 188 mm 71 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • thailand fit katalog forside
  Thailand - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 52 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

kontor billede_2000px_sharpen
Kontakt en rejsekonsulent
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt en rejsekonsulent
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt en rejsekonsulent
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • thailand - khao lak_strand solnedgang_01
  I Khao Lak finder du uspolerede kilometerlange sandstrande omgivet af skøn natur.
 • thailand - apsara beach resort villa_pool_09
 • thailand - apsara beach resort villa_pool_10
 • thailand - apsara beach resort villa_pool_11
 • thailand - apsara beach resort villa_strand_04
 • thailand - koyao island resort_beach front family villa_02
  Beach Front Family Villa
 • thailand - koyao island resort_beach view family villa_03
  Beach View Family Villa
 • thailand - koyao island resort_have_05
 • thailand - koyao island resort_pool_02

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  SEYCHELLERNE

  På sporet af paradis

  13 dage fra kr. 18.520

  • Besøg 2 skønne øer
  • Skøn stemning på bittesmå øer
  • Vælg mellem tre hotelkategorier
  • Mange muligheder for udflugter
 • Se rejsen

  BALI

  Sanur og Ubud

  17 dage fra kr. 10.750

  • Dejlig lang badeferie i Sanur
  • Landlig idyl og kunst i Ubud
  • Mange muligheder for aktiviteter
  • Vælg ml. skønne hoteller, godt, ekstra godt eller deluxe-kategorien
 • Se rejsen

  HAWAII

  Øhop i Hawaii

  18 dage fra kr. 27.940

  • Direkte til Hawaii (dog flyskift)
  • Oplev Hawaiis natur med vulkaner og strande
  • Inkl. billeje
  • Inkl. flytransport mellem fire øer