Det bedste af Thailand fra nord til syd | Stjernegaard
Det bedste af Thailand
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (523 anmeldelser)

Det bedste af Thailand

Individuel rejse
17 dage fra kr. 13.090

Denne rejse begynder i det nordlige Thailand, hvor den gamle thailandske kultur lever i bedste velgående og hvor de etniske minoriteter holder til i den smukke bjergrige natur. I indlogerer jer i Chiang Mai, hvorfra det enorme Siamrige blev regeret i mere end 500 år. Historien ses overalt i den gamle bydel, hvor I kan se de metertykke mure, der skulle beskytte de mange templer, der var spækket med rigdomme.

Efter et par oplevelsesrige dage kører I til kunstnerbyen Pai, hvor kreative sjæle med forkærlighed for smukke landlige omgivelser har slået sig ned. Der er en fabelagtig stemning, når mørket sænker sig, forretninger åbner og restauranter og gadekøkkener fyldes med liv.

I kører videre til Thailands vestligste grænseby, Mae Hong Son, hvor I indkvarteres i landlig idyl og har god tid til at nyde den vidunderlige natur og besøge de folkeslag, der lever i landsbyer spredt i bjergene. De lever forskelligt med hver deres kultur og traditioner, men fælles for dem er deres gæstfrihed og glæden over at vise deres landsbyer frem. I kan eventuelt tage på udflugt sammen med en lokal, engelsktalende guide.

Efter mange kulturelle oplevelser i det nordlige Thailand går rejsen sydpå til afslapning og badeferie. I kan vælge at tilbringe den næste uges tid ved Hua Hin på fastlandet eller på Koh Samet i Siambugten. Uanset, så flyver I til Bangkok og fortsætter derfra med bil og evt. med færge for at nå frem til jeres hotel i strandkanten.

Turen i overblik

thailand - koh samet_strand_06

Dagsprogram Thailand

Dag 1. Afrejse fra Danmark

I forlader Danmark i løbet af dagen og flyver østover med ankomst til Thailand dagen efter. Jeres bagage er tjekket ind hele vejen til Chiang Mai – den ser I først, når I ankommer.

Dag 2. Ankomst til Chiang Mai

Ved ankomsten til Chiang Mai lufthavn går I gennem emigrationen og henter derefter jeres bagage. I bliver mødt af Stjernegaards engelsktalende guide, der sørger for transport til jeres hotel centralt i byen.

Transporttiden er maks. 30 minutter, så det varer ikke længe, inden ferien for alvor begynder. I skal bo på Banthai Village (Godt), et lille charmerende hotel med en hyggelig atmosfære eller på Tamarind Village (Ekstra godt), en vidunderlig oase helt inde bag de tykke bymure.

 

Overnatning: Chiang Mai
Tilkøb oplevelser:
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

I Chiang Mai skal I bo på Banthai Village (Godt - øverst) - en dejlig oase midt i byen eller på Tamarind Village (Ekstra godt - nederst)

Dag 3-4. Chiang Mai, oplevelser på egen hånd eller tilkøb udflugter

I skal hurtigst muligt lære byen at kende og opleve den skønne stemning i Chiang Mais gamle centrum. Gaderne er smalle, og det er oplagt at udforske dem på cykel, som I kan leje på hotellet. Eller I kan gøre turen i tuk-tuk, hvor I nemt kan smutte rundt. I kan få receptionen på hotellet til at bestille et af de trehjulede køretøjer til et par timers sightseeing i byen. Vi foreslår, at I gør ophold ved et par af de største templer i byen, måske er der tid til at blive velsignet og få indsigt i munkenes liv i de sparsomme barakker bag det guldprydede tempel.

Der er rigtig mange udflugtsmuligheder i og udenfor byen, her er et par dem: Besøg det afsides liggende Wat Doi Suthep i bjergene i godt 1000 meters højde, hvorfra der er en flot udsigt over det plateau, hvor Chiang Mai med de omkring 300 templer ligger. Stemningen heroppe er fantastisk. Der er liv omkring den guldbelagte chedi og funklende paraply med samme overdådige overflade.

Chiang Mai er kendt for sit fine kunsthåndværk, og tuk-tuk-chaufførerne kører jer stort set gratis mellem salgsstederne. I kan besøge et silkevæveri og få demonstreret hele processen fra silkeorm til færdigvævede stoffer, en juveler, der laver smykker i guld, sølv og ædelstene, og kunstnere, der fremstiller træskulpturer. I må endelig ikke glemme den gigantiske natbasar, som åbner kl. 18, og hvor der er god mulighed for at afprøve sit handelstalent blandt de mange hundrede boder.

En cykeltur i den sydlige del af Chiang Mai er også et hit. Området er rigt på kulturhistorie, og I kommer stilfærdigt rundt i området mellem marker og møder århundrede gamle ruiner og templer.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Chiang Mai
Tilkøb oplevelser:
Chiang Mai er en stor oplevelse. Uden for byen kan I besøge Wat Doi Suthep, et af Thailands helligste templer (tv). Om aftenen breder den hyggelige stemning sig på byens gode natmarkeder (th).

Dag 5. Chiang Mai – Pai

En chauffør henter jer på hotellet og kører jer en smuk tur gennem bjergene til den meget stemningsfulde by Pai. I skal igennem en del hårnålesving, inden I er fremme, så det er en fordel at være kørestærk. Tag eventuelt en pille mod transportsyge eller ingefærtabletter, inden I sætter jer til rette i bilen.

Pai er en særdeles stemningsfuld bjergby, der i en årrække har tiltrukket kreative sjæle med forkærlighed for smukke landlige omgivelser. I skal bo i gåafstand fra centrum, der om aftenen forvandler sig til et spændende marked med hyggelige restauranter, gadekøkkener og småbutikker med et stort udvalg af kreative påfund og kunst.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Pai

Dag 6. Pai, en hyggedag i byen eller aktiviteter i naturen

Der er et hav af aktiviteter i og uden for byen. I regntiden fra juli til november er rafting-sæsonen på sit højeste, og året rundt er der mulighed for mountain biking, trekking, cykelture, kursus i madlavning, thaimassage og meget andet.

Vi anbefaler jer at besøge det smukke tempel, Wat Phra That Mae, hvorfra I har en fin udsigt over byen, når I har forceret de mange trappetrin op til store siddende buddha. Der er naturligvis også mulighed for en dasedag ved hotellets pool, efterfulgt af lidt sjovt aftenliv i byen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Pai
Pai - Nordthailands kunstnerkoloni

På denne rejse besøger I den idylliske og smukt beliggende by Pai, som ligger ca. 2½ times kørsel nord for Chiang Mai. Her har kunstnere fra alle verdenshjørner bosat sig, og byen tiltrækker gæster fra både ind- og udland. Især Bangkoks borgerskab holder af at komme her. Byen syder af liv med gallerier, cafeer og gode restauranter og gadekøkkener. Thaierne anser byen for meget romantisk, efter at en film med titlen Pai in love trak fulde huse i biograferne for nogle år siden.

Pai ligger vidunderligt midt i Nordthailands smukke, bjergrige natur. Byen har tiltrukket mange kunstneriske sjæle, og en del vesterlændinge har bosat sig her og driver små forretninger. Byen har mange lokale turister også, hvilket bidrager positivt til stemningen.

Dag 7. Pai - Mae Hong Son, besøg i Tham Lod-grotterne

Rejsen går videre ud til Mae Hong Son, der ligger i et meget bjergrigt område godt et par timers kørsel fra Pai.

På vejen stopper I ved en af områdets store attraktioner, de gigantiske grotter ved Tham Lod. I sejler ind i grotterne på tømmerflåder, og i bjergets indre kommer I til tre huler i katedralstørrelse, der oplyses af guidernes gaslamper. I ser de fascinerende skulpturer i alverdens farver designet af Moder Natur gennem tusindvis af år. I vil se oldgamle tegninger og en gravplads, der er flere tusind år gammel – et bevis på at grotten har været beboet eller haft hellig status. Bemærk, at entre og sejltur skal betales lokalt.

I løbet af eftermiddagen er I fremme i Mae Hong Son, der ligger på grænsen til Myanmar. I de omkringliggende, tågeklædte bjerge lever et stort antal etniske minoriteter fra bl.a. shan-, meo- og karenstammerne, som har levet forholdsvist isoleret i generationer, og udviklingen i denne afsidesliggende del af Thailand synes at have stået på standby. I bliver kørt til jeres hotel, Fern Resort, hvor I indlogeres i en frodig have anlagt med rislende vandløb, hyggelige terrasser og en dejlig pool.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Mae Hong Son
Tilkøb oplevelser:
I bor lidt uden for Mae Hong Son på det hyggelige Fern Resort med masser af regnskovsstemning.

Dag 8. Mae Hong Son, tilkøb udflugter i naturen og besøg hos etniske folkeslag

Vi anbefaler jer at tilkøbe en udflugt ud i lokalområdet på forhånd, så I får det fulde udbytte af dagen. Sammen med en lokal guide kan I besøge forskellige stammelandsbyer og få et indblik i dagligdagen og levevilkårene i dette fjerne hjørne af Thailand.

I kan således sammen med en guide sejler ned ad Pai River for at besøge den sagnomspundne stamme, padaung, bedre kendt som Long Neck, som er en gren af karenfolket. Der ligger flere landsbyer i grænseområdet, hvor den thailandske regering har accepteret, at oprindelige burmesiske og kinesiske folkeslag kan bosætte sig. Overalt hvor I kommer frem, vil I opdage at gæstfriheden og imødekommenheden er stor, og at beboerne vil trække jer hen for at vise jer, hvad de sysler med, eller hvor I kan købe en kop te eller koldt vand.

I kan også besøge naturens spa med mudderpøle og varme kilder, hvis mineraler skulle være gode for huden og for blodcirkulationen. Halv- eller heldagsudflugterne kan tilkøbes hjemmefra.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Mae Hong Son
Tilkøb oplevelser:
thailand - mae hong son river_03_HF_02

Dag 9. Mae Hong Son – Hua Hin eller Koh Samet

Rejsen har budt på mange oplevelser i naturen og i den thailandske kultur, og det er nu tid til at rejse sydpå til badeferien.

I bliver kørt til den lille lokale lufthavn og flyver derfra til Bangkok, og her venter endnu en bil på at bringe jer videre. Hvis I har valgt at tilbringe badeferien ved Hua Hin, skal I køre ca. 3 timer, inden I er fremme ved jeres dejlige hotel, hvor I kan sparke skoene af og få en svømmetur. I Hua Hin står valget mellem Wora Bura Resort & Spa (Godt), et skønt og meget roligt beliggende resort bygget i kolonistil, der ligger ca. 5 km uden for centrum, eller Centara Grand Beach Resort, byens fineste og mest luksuriøse hotel.

Har I valgt Koh Samet, så går køreturen fra lufthavnen ud til færgelejet – også en tur på omkring 3 timer. Her tager I færgen, og sidst på dagen kan I tjekke ind på et dejligt resort og få jeres første svømmetur i havet. Vælg mellem det lille charmerede bungalowhotel Baan Sup Pa Rod (Godt), der består af enkle bungalows med egen terrasse beliggende en kort gåtur fra stranden, eller, hvis I vil forkæle jer selv lidt mere, Ao Prao Resort, der ligger direkte på en virkelig dejlig strand.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hua Hin
Tilkøb oplevelser:
Øverst: Hua Hin - Wora Bura Resort (Godt) - Nederst: Koh Samet - Baan Supparod (Godt)

Dag 10-15. Hua Hin eller Koh Samet, med fødderne i sandet

Hua Hin: Nyd en uge på stranden og i den hyggelige by, der har masser af gode restauranter og et supergodt natmarked med gadekøkkener få minutters gang fra Wora Bura Resort. Skulle I få lyst til at lave andre ting, så er der er mange muligheder for aktiviteter i og omkring Hua Hin. Vi har eget kontor i byen, Tuk Tours, der styres af Mrs. Tuk, som taler dansk, og hun hjælper gerne med at arrangere ture for jer.

Har I f.eks. lyst til at spille golf, så findes der mange fantastiske golfbaner inden for mindre end en halv times kørsel fra hotellet. Den nærmeste er landets ældste bane, Royal Hua Hin Golf Course, der grænser lige op til jernbanestationen inde i Hua Hin. Hvis I har lyst til at tilbringe en dag på havet, så arrangerer Tuk Tours ture med fokus på svømning og afslapning og på game fishing. En snorkletur til den nærliggende ø, Koh Talu, er en mulighed.

Koh Samet: Glæd jer til skønne dage på stranden eventuelt afbrudt af ture ud i den dybgrønne jungle. Koh Samet er stadig relativ uspoleret på trods af sin placering kun 200 km fra Bangkok. Øen har status af nationalpark, og dens midte er dækket af jungle helt op til toppen Khao Bor-bjerget, der rager 100 meter op. Et netværk af stier gør det muligt at udforske naturen på nærmeste hold, måske ser I en koloni af makakaber, en gibbon der elegant svinger sig gennem skoven eller en smuk næsehornsfugl, der tager et hvil i trætoppene.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hua Hin
Tilkøb oplevelser:
Øverst: Hua Hin - Centara Beach Resort (Ekstra godt) - Nederst: Koh Samet - Ao Prao Resort (Ekstra godt)

Dag 16. Hua Hin eller Koh Samet og hjemrejse

Uanset om I har tilbragt badeferien ved Hua Hin eller på Koh Samet, så må I indstille jer på at påbegynde hjemrejsen i løbet af dagen. En chauffør henter jer på hotellet og kører jer til lufthavnen uden for Bangkok, hvorfra flyet mod København afgår.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Koh Samet

Dag 17. Ankomst til Danmark

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
22. apr 2019 - 27. jun 2019
kr. 13.995
kr. 20.750
kr. 13.180
kr. 8.245
kr. 12.045
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 15.950
kr. 22.705
kr. 15.135
kr. 9.710
kr. 13.510
 
29. jul 2019 - 30. sep 2019
kr. 14.210
kr. 20.965
kr. 13.395
kr. 8.405
kr. 12.205
 
01. okt 2019 - 31. okt 2019
kr. 14.345
kr. 21.240
kr. 13.485
kr. 8.405
kr. 12.205
 
01. nov 2019 - 18. dec 2019
kr. 14.825
kr. 22.155
kr. 13.845
kr. 8.405
kr. 12.370
 
19. dec 2019 - 05. jan 2020
kr. 20.230
kr. 30.615
kr. 18.220
kr. 10.150
kr. 14.115
 
06. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 17.340
kr. 26.335
kr. 16.990
kr. 9.710
kr. 14.340
 
01. mar 2020 - 31. mar 2020
kr. 14.390
kr. 22.210
kr. 13.200
kr. 7.715
kr. 11.525
 
01. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 14.845
kr. 22.910
kr. 13.900
kr. 8.245
kr. 12.055
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 13.090
kr. 19.905
kr. 12.320
kr. 7.715
kr. 11.355
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 15.805
kr. 22.560
kr. 14.975
kr. 9.710
kr. 13.350
 
29. jul 2020 - 31. okt 2020
kr. 14.065
kr. 20.820
kr. 13.235
kr. 8.405
kr. 12.045
 
01. nov 2020 - 18. dec 2020
kr. 14.985
kr. 22.470
kr. 13.995
kr. 8.425
kr. 12.510
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2019 - 27. jun 2019
kr. 16.915
kr. 27.070
kr. 16.275
kr. 7.035
kr. 10.075
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 19.700
kr. 29.985
kr. 19.205
kr. 9.030
kr. 12.070
 
09. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 18.270
kr. 28.865
kr. 17.925
kr. 7.725
kr. 10.765
 
01. nov 2019 - 18. dec 2019
kr. 20.390
kr. 33.105
kr. 18.300
kr. 7.725
kr. 10.765
 
19. dec 2019 - 10. jan 2020
kr. 32.510
kr. 55.015
kr. 27.355
kr. 9.470
kr. 12.510
 
11. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 25.825
kr. 43.125
kr. 24.180
kr. 9.030
kr. 12.735
 
01. mar 2020 - 30. apr 2020
kr. 22.915
kr. 39.070
kr. 20.280
kr. 7.035
kr. 10.085
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 18.110
kr. 29.455
kr. 17.110
kr. 7.035
kr. 10.135
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 20.765
kr. 32.110
kr. 19.765
kr. 9.030
kr. 12.130
 
29. jul 2020 - 31. okt 2020
kr. 19.025
kr. 30.370
kr. 18.025
kr. 7.725
kr. 10.825
 
01. nov 2020 - 18. dec 2020
kr. 19.690
kr. 31.690
kr. 18.460
kr. 7.725
kr. 10.825
 

Tilkøb til rejsen

Chiang Mai, byens templer inkl. Doi Suthep

Sammen med en guide oplever I det spektakulære Doi Suthep-tempel, der ligger højt oppe ad serpentinevejen uden for byen. Templet er meget levende med munke, der messer, og pilgrimme, der går rundt om de forskellige helligdomme.

Fra templet er der også en smuk udsigt over Chiang Mai. Tilbage i byen besøger I det travle Talat Warorod-marked og to af de vigtigste templer.

thailand - chiang mai_doi suthep_04
kr. 385 pr. person
kr. 270 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 timer
 • Afhentning kl. 08:30 eller 13:30
 • Min. 2 personer

Chiang Mai: På cykeltur i landlig idyl

I bliver kørt ud til en lokal landsby uden for Chiang Mai, hvor cykelturen i den omkringliggende landlige idyl begynder. I cykler i roligt tempo langs rismarkerne og gennem traditionelle landsbyer med træhuse på pæle, og undervejs kigger I indenfor i en lokal skole. Måske må I stoppe for en flok bøfler, der skal over vejen, og i landsbyerne stimler børnene sammen ved synet af udlændige på cykel.

Cykelturen er ca. 27 km i alt på flad vej og er velegnet til både voksne og børn.  

thailand - chiang mai_cykeltur_01
kr. 265 pr. person
kr. 200 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5 timer
 • Afhentning kl. 08.30
 • Min. 2 personer
 • Frokost og vand på flaske

Chiang Mai: 2-dages gruppe-trekkingtur i højlandet omkring Chiang Mai

I bliver sammen med jeres gruppe kørt ud i højlandet nord for Chiang Mai med et stop ved det lokale marked i Mae Malai for at proviantere til vandreturen. I har også et stop ved Mok Fah-vandfaldet, hvor I kan tage en svømmetur, inden I bliver kørt til en Karen-landsby. Her laver jeres guide frokost til jer, hvorefter vandreturen på ca. 3½ time til landsbyen Bann Pa Kao Lam begynder.

Om aftenen besøger I elefantlejren, hvor elefanterne fodres og bader i floden. I spiser aftensmad i landsbyen og hygger jer med guiden omkring lejrbålet, inden I går til ro.

Indkvarteringen er simpel i et fællesrum på madras med myggenet (ingen elektricitet).

På dag 2 fortsætter vandringen omkring en times tid ned til floden, hvor I tager plads på en tømmerflåde og glider ned ad floden i ca. 2½ time til Shan-landsbyen Bann Sob Kai. I stopper i en lokal Lahu-landsby undervejs og spiser frokost i en Shan-landsby. Herefter transport tilbage til Chiang Mai.

Læs mere Læs mindre
thailand - chiang mai_mok fah_01
kr. 640 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • 1 x overnatning
 • 1 x morgenmad
 • 2 x frokost
 • 1 x middag
 • Besøg i elefantlejr
 • Sejltur på floden
 • Entré til nationalpark
 • Transport t/r
 • Min. 2 personer

Chiang Mai: 3-dages privat trekkingtur i Doi Inthanon-nationalparken

I bliver kørt til Doi Inthanon-nationalparken med Thailands højeste punkt 3.565 meter over havet. I stopper ved Watchiratharn-vandfaldet, inden I når toppen, og her vandrer I gennem smukt terræn med blomster og rododendron, der blomstrer i januar og februar.

I kører ned til de to pagoder bygget til ære for den tidligere konge og dronning i anledning af deres 60 års fødselsdage.

Herefter besøger I et lokalt marked, hvor I provianterer, og spiser en lokal frokost.

I er nu klar til at begynde vandreturen, som i dag er ca. 1½ time gennem junglen til Karen-landsbyen, Baan Muang Auan. Fremme i landsbyen spiser I middag og går til ro i den fælles sovesal. Indkvarteringen er simpel i et fællesrum på madras med myggenet (ingen elektricitet).

På dag 2 spiser I morgenmad i landsbyen og vandrer herefter ca. 3-4 timer gennem smuk natur til Baan Khun Na Sharn. Her spiser I frokost og går på opdagelse i landsbyen for at lære om Karen-kulturen.

I fortsætter vandreturen ca. 2 timer til Baan Huay Hoi, hvor I deltager i Karen-befolknings aktiviteter og skikke. I spiser middag med de lokale og sover i landsbyen.

På dag 3 vandrer I først 2 timer til Baan Mae Sa Pok, og undervejs fortæller jeres guide om junglens planter og deres anvendelse. Fra landsbyen bliver I kørt til et vandfald, hvor I nyder en svømmetur og slapper af.

I spiser frokost på en lokal restaurant og besøger en elefantlejr, inden turen slutter med en sejltur ned ad floden. Herefter bliver I kørt tilbage til Chiang Mai, hvortil I ankommer sidst på eftermiddagen.

Læs mere Læs mindre
thailand - chiang mai_doi inthanon_udsigt_01
kr. 2470 pr. person
kr. 1855 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Privat udflugt
 • 2 x simpel overnatning
 • 2 x morgenmad, 3 x frokost, 2 x middag
 • Entré til nationalpark
 • Sejltur på floden
 • Transport t/r
 • Min. 2 personer

Hua Hin: Cykeltur langs kysten

Tuk Tours arrangerer en dejlig cykeltur langs havet gennem små, hyggelige fiskerbyer.

Cykelturen er ca. 20-22 km lang og foregår i et tempo, hvor alle, der kan sidde på en cykel, kan være med.

thailand - hua hin cykling_02
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • 20-22 km
 • Alle kan være med

Hua Hin: En dag på havet

Sejltur på havet langs kysten med mulighed for en svømmetur.

Prøv lykken som lystfisker og nyd en god thailandsk frokost.

thailand - sheranton hua hin pranburi villas_fiskeri_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Mulighed for at svømme
 • Inkl. frokost

Hua Hin: Game fishing

Tag med på en herlig heldags fisketur med en båd, som har alt det nødvendige udstyr.

thailand - hua hin game fishing_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Heldagsudflugt

Hua Hin: Koh Talu snorkeltur

Heldagstur med speedbåd til den private ø Koh Talu.

I snorkler på revet om formiddagen (udstyr findes ombord).

Herefter frokost (inkluderet) på øen og om eftermiddagen afslapning på stranden eller mere snorkling.

thailand - thailand_snorkel_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost

Hua Hin: Nationalparken Kui Buri

Denne nationalpark er hjemsted for en bestand af mere end 300 elefanter og 100 gauer-bøfler, og man er næsten garanteret at se dem.

Parken ligger ca. 2 timers kørsel fra Hua Hin.

thailand - Hua hin Kui_Buri_National_Park_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Ca. 2 timers kørsel

Hua Hin: Nationalparken Sam Roi Yod

Ca. en times kørsel fra Hua Hin – en smuk nationalpark med kalkstensklipper, mangrove, sump og et meget rigt dyreliv med bl.a. mere end 300 fuglearter.

Besøg også parkens berømte grotte, der ligger dybt nede i jorden med et hul i loftet, hvor lyset strømmer ind og oplyser et smukt tempel.

thailand - Hua hin Khao Sam Roi Yot National Park_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Besøg ved parkents berømte grotte

Mae Hong Son: Halvdagsudflugt med sejltur og besøg i Long Neck-landsby

I hentes på jeres hotel ved Mae Hong Son og kører ca. 20 minutter til Ban Huay Due, hvor I tager plads i en longtailbåd og sejler ned ad Pai River. Inde på land har I udsigt til den vilde, grønne natur og hverdagsliv i små landsbyer.

Efter ca. 45 minutter er I fremme ved Ban Phu Keang eller Nam Piang Din, en autentisk landsby beboet af Long Neck-stammen, som er kendt for en tradition for, at kvinderne bærer tunge messingringe rundt om halsen. I oplever landsbylivet, inden turen går tilbage til Mae Hong Son.

thailand - mae hong son_befolkning_long neck_02
kr. 730 pr. person
kr. 1.320 pr. single person
kr. 550 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Velegnet for børn og voksne

Mae Hong Son: Halvdagsudflugt med byrundtur og besøg på lokalt marked og templer

I hentes på jeres hotel og kører til byens marked, hvor der handles dagligvarer og mange andre ting. Jeres guide viser jer rundt mellem boderne, og herefter kører I videre til tre smukke templer bygget i burmesisk stil.

Wat Jong Kham-templet er omkring 200 år gammelt og bygget af shanfolket, en burmesisk etnisk gruppe, der udgør halvdelen af Mae Hong Sons befolkning. Wat Jong Klang-templet gemmer på fine gamle glasmosaikker og træudskæringer, der afbilleder buddhaens liv. I slutter ved Wat Phrathat Doi Kong Moo, der ligger smukt på en bakketop med udsigt over Mae Hong Son. 

thailand - mae hong son_wat jong kham tempel_01
kr. 540 pr. person
kr. 1.000 pr. single person
kr. 405 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r

Mae Hong Son: Halvdagsudflugt til Fish Cave, bambusbroen og naturlig spa

I hentes på hotellet og kører til Fish Cave, hvor I kan se store stimer af karper i alverdens farver. Herefter kører I til Su Tong Pe, hvor I går tur på en fin bro lavet af bambus, der spænder hen over rismarkerne. I fortsætter til Phuklon Health and Mud Spa, naturens egen spa med mudderpøle og varme kilder. Mudderet indeholder mineraler, der er gode for huden og blodcirkulationen.

Sidste stop på dagens udflugt er ved det smukke Pha Sue Waterfall.

thailand - mae hong son_su tong pe_bambus bro_02
kr. 710 pr. person
kr. 1.245 pr. single person
kr. 535 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Velegnet for børn og voksne

Mae Hong Son: Heldagsudflugt med besøg ved Long Neck-landsby og byrundtur i Mae Hong Son

I hentes på jeres hotel ved Mae Hong Son og kører ca. 20 minutter til Ban Huay Due, hvor I tager plads i en longtailbåd og sejler ned ad Pai River. Inde på land har I udsigt til den vilde, grønne natur og hverdagsliv i små landsbyer.

Efter ca. 45 minutter er I fremme ved Ban Phu Keang eller Nam Piang Din, en autentisk landsby beboet af Long Neck-stammen, som er kendt for en tradition for, at kvinderne bærer tunge messingringe rundt om halsen.

 

I oplever landsbylivet, inden I spiser frokost på en lokal restaurant.

Herefter går turen tilbage til Mae Hong Son, hvor I besøger tre smukke templer bygget i burmesisk stil.

Wat Jong Kham-templet er omkring 200 år gammelt og bygget af shanfolket, en burmesisk etnisk gruppe, der udgør halvdelen af Mae Hong Sons befolkning. Wat Jong Klang-templet gemmer på fine gamle glasmosaikker og træudskæringer, der afbilleder buddhaens liv. I slutter ved Wat Phrathat Doi Kong Moo, der ligger smukt på en bakketop med udsigt over Mae Hong Son.

Læs mere Læs mindre
thailand - mae hong son_befolkning_long neck_04
kr. 1.030 pr. person
kr. 1.820 pr. single person
kr. 770 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Frokost
 • Velegnet for børn og voksne

Mae Hong Son: Heldagsudflugt til bl.a. Fish Cave, en naturlig spa, besøg ved kongeligt projekt i shanlandsby og i en kinesisk landsby

I hentes på hotellet og kører til Fish Cave, hvor I kan se store stimer af karper i alverdens farver. Herefter kører I til Su Tong Pe, hvor I går tur på en fin bro lavet af bambus, der spænder hen over rismarkerne.

I fortsætter til Phuklon Health and Mud Spa, naturens egen spa med mudderpøle og varme kilder. Mudderet indeholder mineraler, der er gode for huden og blodcirkulationen.

I besøger det smukke Pha Sue Waterfall, inden I spiser frokost på en lokal restaurant. Herefter skal I besøge en shanlandsby, som er en del af et kongeligt projekt for udvikling i højlandet, og en landsby beboet af et kinesisk mindretal, der er efterkommere af kinesiske soldater. Soldaterne hjalp i sin tid Thailand med at forsvare sig mod det kommunistiske Kina og har siden nydt beskyttelse fra Thailand. 

Læs mere Læs mindre
thailand - tham lod grotte_02
kr. 985 pr. person
kr. 1.775 pr. single person
kr. 740 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Frokost

Chiang Mai: På cykel gennem Chiang Mai og omegn

I bliver kørt ud til en landsby uden for Chiang Mai, hvor cykelturen begynder. I kører i roligt tempo på landevejen langs rismarkerne og gennem lokale landsbyer og nyder den smukke udsigt undervejs. I landsbyen Baan Tawai kigger I på træskulpturer på markedet – en kunstart som denne landsby er særlig kendt for.

Området, som I cykler i, er meget frodigt på grund af beliggenheden tæt på floden. Her findes mange slags frugttræer i store plantager, og I smager på afgrøderne undervejs, bl.a.  den lokale longan-frugt, der også kendes som kærlighedsfrugt.

I stopper ved lokale templer og markeder, inden I er fremme ved McKean Rehabilitation Centre, en tidligere spedalskhedskoloni, som nu yder støtte til fattige bønder fra lokalområdet.

Herfra cykler I videre til Wiang Kum Kam, en tidligere hovedstad i lannariget, hvor I besøger nogle fine tempelruiner og hører mere om den rige kultur, som Chiang Mai-området er en del af.

I er nu nået til udkanten af Chiang Mai, og I bevæger jer tættere på centrum og besøger det kinesiske marked og det lokale blomster- og grøntsagsmarked, hvor jeres guide vil forklare om de forskellige ingredienser i det berømte og velsmagende thailandske køkken.

Læs mere Læs mindre
thailand - chiang mai cykel_04
kr. 490 pr. person
kr. 365 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt med op til 8 personer
 • Heldagsudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg
 • Frokost og vand på flaske
 • Afhentning kl. 8.30

Chiang Mai: Doi Suthep-templet og Bhuping-paladset

Oplev det spektakulære Doi Suthep-tempel, der ligger højt oppe ad serpentinervejen lidt uden for Chiang Mai, hvorfra der er en storslået udsigt over byen. Her møder I munke og pilgrimme, ser de flotte helligdomme og hører historien om den hellige elefant, der bar en knoglefraktion gennem junglen til det sted, hvor Doi Suthep-templet nu ligger.

Fra templet tager I videre til kongefamiliens vinterresidens, Bhuping-paladset, der i 1961 blev bygget som et prægtigt eksempel på den traditionelle lanna-arkitektur. Foruden det yndefulde palads er den kongelige have også en smuk oplevelse, der kan gøre selv den største botaniker blød i knæene.

thailand - chiang mai_doi suthep_12
kr. 580 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost
Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, inkl. morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København - Chiang Mai / Mae Hong Son - København via Bangkok på økonomiklasse med Thai Airways, Qatar Airways eller Emirates. Evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Chiang Mai lufthavn til Chiang Mai hotellet tur/retur
 • 3 nætter i Chiang Mai med morgenmad
  GODT: Banthai Village i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Tamarind Village i Lanna Deluxe-værelse
 • Transport fra Chiang Mai til Pai med bil
 • 2 nætter i Pai med morgenmad
  GODT: The Quarter i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Reverie Siam i Deluxe Garden View-værelse
 • Transport fra Pai til Mae Hong Son med bil og engelsktalende guide. Stop ved Tham Lod-grotte.
 • Rafting og leje af pandelampe betales på stedet
 • 2 nætter i Mae Hong Son med morgenmad
  GODT/EKSTRA GODT: Fern Resort i Deluxe-værelse
 • Transport fra hotellet i Mae Hong Son til Mae Hong Son lufthavn 
 • Transport fra Bangkok lufthavn med bil til Hua Hin
 • 7 nætter i Hua Hin med morgenmad
  GODT: Wora Bura Resort i Deluxe-værelse 
  EKSTRA GODT: Centara Beach Resort i Deluxe-værelse
 • Transport med båd og bil til Bangkok lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Drikkepenge til lokal guide og chauffør

Tilkøb til rejsen

Chiang Mai, byens templer inkl. Doi Suthep

Sammen med en guide oplever I det spektakulære Doi Suthep-tempel, der ligger højt oppe ad serpentinevejen uden for byen. Templet er meget levende med munke, der messer, og pilgrimme, der går rundt om de forskellige helligdomme.

Fra templet er der også en smuk udsigt over Chiang Mai. Tilbage i byen besøger I det travle Talat Warorod-marked og to af de vigtigste templer.

thailand - chiang mai_doi suthep_04
kr. 385 pr. person
kr. 270 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 timer
 • Afhentning kl. 08:30 eller 13:30
 • Min. 2 personer

Chiang Mai: På cykeltur i landlig idyl

I bliver kørt ud til en lokal landsby uden for Chiang Mai, hvor cykelturen i den omkringliggende landlige idyl begynder. I cykler i roligt tempo langs rismarkerne og gennem traditionelle landsbyer med træhuse på pæle, og undervejs kigger I indenfor i en lokal skole. Måske må I stoppe for en flok bøfler, der skal over vejen, og i landsbyerne stimler børnene sammen ved synet af udlændige på cykel.

Cykelturen er ca. 27 km i alt på flad vej og er velegnet til både voksne og børn.  

thailand - chiang mai_cykeltur_01
kr. 265 pr. person
kr. 200 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5 timer
 • Afhentning kl. 08.30
 • Min. 2 personer
 • Frokost og vand på flaske

Chiang Mai: 2-dages gruppe-trekkingtur i højlandet omkring Chiang Mai

I bliver sammen med jeres gruppe kørt ud i højlandet nord for Chiang Mai med et stop ved det lokale marked i Mae Malai for at proviantere til vandreturen. I har også et stop ved Mok Fah-vandfaldet, hvor I kan tage en svømmetur, inden I bliver kørt til en Karen-landsby. Her laver jeres guide frokost til jer, hvorefter vandreturen på ca. 3½ time til landsbyen Bann Pa Kao Lam begynder.

Om aftenen besøger I elefantlejren, hvor elefanterne fodres og bader i floden. I spiser aftensmad i landsbyen og hygger jer med guiden omkring lejrbålet, inden I går til ro.

Indkvarteringen er simpel i et fællesrum på madras med myggenet (ingen elektricitet).

På dag 2 fortsætter vandringen omkring en times tid ned til floden, hvor I tager plads på en tømmerflåde og glider ned ad floden i ca. 2½ time til Shan-landsbyen Bann Sob Kai. I stopper i en lokal Lahu-landsby undervejs og spiser frokost i en Shan-landsby. Herefter transport tilbage til Chiang Mai.

Læs mere Læs mindre
thailand - chiang mai_mok fah_01
kr. 640 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • 1 x overnatning
 • 1 x morgenmad
 • 2 x frokost
 • 1 x middag
 • Besøg i elefantlejr
 • Sejltur på floden
 • Entré til nationalpark
 • Transport t/r
 • Min. 2 personer

Chiang Mai: 3-dages privat trekkingtur i Doi Inthanon-nationalparken

I bliver kørt til Doi Inthanon-nationalparken med Thailands højeste punkt 3.565 meter over havet. I stopper ved Watchiratharn-vandfaldet, inden I når toppen, og her vandrer I gennem smukt terræn med blomster og rododendron, der blomstrer i januar og februar.

I kører ned til de to pagoder bygget til ære for den tidligere konge og dronning i anledning af deres 60 års fødselsdage.

Herefter besøger I et lokalt marked, hvor I provianterer, og spiser en lokal frokost.

I er nu klar til at begynde vandreturen, som i dag er ca. 1½ time gennem junglen til Karen-landsbyen, Baan Muang Auan. Fremme i landsbyen spiser I middag og går til ro i den fælles sovesal. Indkvarteringen er simpel i et fællesrum på madras med myggenet (ingen elektricitet).

På dag 2 spiser I morgenmad i landsbyen og vandrer herefter ca. 3-4 timer gennem smuk natur til Baan Khun Na Sharn. Her spiser I frokost og går på opdagelse i landsbyen for at lære om Karen-kulturen.

I fortsætter vandreturen ca. 2 timer til Baan Huay Hoi, hvor I deltager i Karen-befolknings aktiviteter og skikke. I spiser middag med de lokale og sover i landsbyen.

På dag 3 vandrer I først 2 timer til Baan Mae Sa Pok, og undervejs fortæller jeres guide om junglens planter og deres anvendelse. Fra landsbyen bliver I kørt til et vandfald, hvor I nyder en svømmetur og slapper af.

I spiser frokost på en lokal restaurant og besøger en elefantlejr, inden turen slutter med en sejltur ned ad floden. Herefter bliver I kørt tilbage til Chiang Mai, hvortil I ankommer sidst på eftermiddagen.

Læs mere Læs mindre
thailand - chiang mai_doi inthanon_udsigt_01
kr. 2470 pr. person
kr. 1855 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Privat udflugt
 • 2 x simpel overnatning
 • 2 x morgenmad, 3 x frokost, 2 x middag
 • Entré til nationalpark
 • Sejltur på floden
 • Transport t/r
 • Min. 2 personer

Hua Hin: Cykeltur langs kysten

Tuk Tours arrangerer en dejlig cykeltur langs havet gennem små, hyggelige fiskerbyer.

Cykelturen er ca. 20-22 km lang og foregår i et tempo, hvor alle, der kan sidde på en cykel, kan være med.

thailand - hua hin cykling_02
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • 20-22 km
 • Alle kan være med

Hua Hin: En dag på havet

Sejltur på havet langs kysten med mulighed for en svømmetur.

Prøv lykken som lystfisker og nyd en god thailandsk frokost.

thailand - sheranton hua hin pranburi villas_fiskeri_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Mulighed for at svømme
 • Inkl. frokost

Hua Hin: Game fishing

Tag med på en herlig heldags fisketur med en båd, som har alt det nødvendige udstyr.

thailand - hua hin game fishing_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Heldagsudflugt

Hua Hin: Koh Talu snorkeltur

Heldagstur med speedbåd til den private ø Koh Talu.

I snorkler på revet om formiddagen (udstyr findes ombord).

Herefter frokost (inkluderet) på øen og om eftermiddagen afslapning på stranden eller mere snorkling.

thailand - thailand_snorkel_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost

Hua Hin: Nationalparken Kui Buri

Denne nationalpark er hjemsted for en bestand af mere end 300 elefanter og 100 gauer-bøfler, og man er næsten garanteret at se dem.

Parken ligger ca. 2 timers kørsel fra Hua Hin.

thailand - Hua hin Kui_Buri_National_Park_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Ca. 2 timers kørsel

Hua Hin: Nationalparken Sam Roi Yod

Ca. en times kørsel fra Hua Hin – en smuk nationalpark med kalkstensklipper, mangrove, sump og et meget rigt dyreliv med bl.a. mere end 300 fuglearter.

Besøg også parkens berømte grotte, der ligger dybt nede i jorden med et hul i loftet, hvor lyset strømmer ind og oplyser et smukt tempel.

thailand - Hua hin Khao Sam Roi Yot National Park_01
pr. person
 • Udflugten skal købes lokalt hos Tuk Tours
 • Besøg ved parkents berømte grotte

Mae Hong Son: Halvdagsudflugt med sejltur og besøg i Long Neck-landsby

I hentes på jeres hotel ved Mae Hong Son og kører ca. 20 minutter til Ban Huay Due, hvor I tager plads i en longtailbåd og sejler ned ad Pai River. Inde på land har I udsigt til den vilde, grønne natur og hverdagsliv i små landsbyer.

Efter ca. 45 minutter er I fremme ved Ban Phu Keang eller Nam Piang Din, en autentisk landsby beboet af Long Neck-stammen, som er kendt for en tradition for, at kvinderne bærer tunge messingringe rundt om halsen. I oplever landsbylivet, inden turen går tilbage til Mae Hong Son.

thailand - mae hong son_befolkning_long neck_02
kr. 730 pr. person
kr. 1.320 pr. single person
kr. 550 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Velegnet for børn og voksne

Mae Hong Son: Halvdagsudflugt med byrundtur og besøg på lokalt marked og templer

I hentes på jeres hotel og kører til byens marked, hvor der handles dagligvarer og mange andre ting. Jeres guide viser jer rundt mellem boderne, og herefter kører I videre til tre smukke templer bygget i burmesisk stil.

Wat Jong Kham-templet er omkring 200 år gammelt og bygget af shanfolket, en burmesisk etnisk gruppe, der udgør halvdelen af Mae Hong Sons befolkning. Wat Jong Klang-templet gemmer på fine gamle glasmosaikker og træudskæringer, der afbilleder buddhaens liv. I slutter ved Wat Phrathat Doi Kong Moo, der ligger smukt på en bakketop med udsigt over Mae Hong Son. 

thailand - mae hong son_wat jong kham tempel_01
kr. 540 pr. person
kr. 1.000 pr. single person
kr. 405 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r

Mae Hong Son: Halvdagsudflugt til Fish Cave, bambusbroen og naturlig spa

I hentes på hotellet og kører til Fish Cave, hvor I kan se store stimer af karper i alverdens farver. Herefter kører I til Su Tong Pe, hvor I går tur på en fin bro lavet af bambus, der spænder hen over rismarkerne. I fortsætter til Phuklon Health and Mud Spa, naturens egen spa med mudderpøle og varme kilder. Mudderet indeholder mineraler, der er gode for huden og blodcirkulationen.

Sidste stop på dagens udflugt er ved det smukke Pha Sue Waterfall.

thailand - mae hong son_su tong pe_bambus bro_02
kr. 710 pr. person
kr. 1.245 pr. single person
kr. 535 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Velegnet for børn og voksne

Mae Hong Son: Heldagsudflugt med besøg ved Long Neck-landsby og byrundtur i Mae Hong Son

I hentes på jeres hotel ved Mae Hong Son og kører ca. 20 minutter til Ban Huay Due, hvor I tager plads i en longtailbåd og sejler ned ad Pai River. Inde på land har I udsigt til den vilde, grønne natur og hverdagsliv i små landsbyer.

Efter ca. 45 minutter er I fremme ved Ban Phu Keang eller Nam Piang Din, en autentisk landsby beboet af Long Neck-stammen, som er kendt for en tradition for, at kvinderne bærer tunge messingringe rundt om halsen.

 

I oplever landsbylivet, inden I spiser frokost på en lokal restaurant.

Herefter går turen tilbage til Mae Hong Son, hvor I besøger tre smukke templer bygget i burmesisk stil.

Wat Jong Kham-templet er omkring 200 år gammelt og bygget af shanfolket, en burmesisk etnisk gruppe, der udgør halvdelen af Mae Hong Sons befolkning. Wat Jong Klang-templet gemmer på fine gamle glasmosaikker og træudskæringer, der afbilleder buddhaens liv. I slutter ved Wat Phrathat Doi Kong Moo, der ligger smukt på en bakketop med udsigt over Mae Hong Son.

Læs mere Læs mindre
thailand - mae hong son_befolkning_long neck_04
kr. 1.030 pr. person
kr. 1.820 pr. single person
kr. 770 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Frokost
 • Velegnet for børn og voksne

Mae Hong Son: Heldagsudflugt til bl.a. Fish Cave, en naturlig spa, besøg ved kongeligt projekt i shanlandsby og i en kinesisk landsby

I hentes på hotellet og kører til Fish Cave, hvor I kan se store stimer af karper i alverdens farver. Herefter kører I til Su Tong Pe, hvor I går tur på en fin bro lavet af bambus, der spænder hen over rismarkerne.

I fortsætter til Phuklon Health and Mud Spa, naturens egen spa med mudderpøle og varme kilder. Mudderet indeholder mineraler, der er gode for huden og blodcirkulationen.

I besøger det smukke Pha Sue Waterfall, inden I spiser frokost på en lokal restaurant. Herefter skal I besøge en shanlandsby, som er en del af et kongeligt projekt for udvikling i højlandet, og en landsby beboet af et kinesisk mindretal, der er efterkommere af kinesiske soldater. Soldaterne hjalp i sin tid Thailand med at forsvare sig mod det kommunistiske Kina og har siden nydt beskyttelse fra Thailand. 

Læs mere Læs mindre
thailand - tham lod grotte_02
kr. 985 pr. person
kr. 1.775 pr. single person
kr. 740 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Frokost

Chiang Mai: På cykel gennem Chiang Mai og omegn

I bliver kørt ud til en landsby uden for Chiang Mai, hvor cykelturen begynder. I kører i roligt tempo på landevejen langs rismarkerne og gennem lokale landsbyer og nyder den smukke udsigt undervejs. I landsbyen Baan Tawai kigger I på træskulpturer på markedet – en kunstart som denne landsby er særlig kendt for.

Området, som I cykler i, er meget frodigt på grund af beliggenheden tæt på floden. Her findes mange slags frugttræer i store plantager, og I smager på afgrøderne undervejs, bl.a.  den lokale longan-frugt, der også kendes som kærlighedsfrugt.

I stopper ved lokale templer og markeder, inden I er fremme ved McKean Rehabilitation Centre, en tidligere spedalskhedskoloni, som nu yder støtte til fattige bønder fra lokalområdet.

Herfra cykler I videre til Wiang Kum Kam, en tidligere hovedstad i lannariget, hvor I besøger nogle fine tempelruiner og hører mere om den rige kultur, som Chiang Mai-området er en del af.

I er nu nået til udkanten af Chiang Mai, og I bevæger jer tættere på centrum og besøger det kinesiske marked og det lokale blomster- og grøntsagsmarked, hvor jeres guide vil forklare om de forskellige ingredienser i det berømte og velsmagende thailandske køkken.

Læs mere Læs mindre
thailand - chiang mai cykel_04
kr. 490 pr. person
kr. 365 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt med op til 8 personer
 • Heldagsudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg
 • Frokost og vand på flaske
 • Afhentning kl. 8.30

Chiang Mai: Doi Suthep-templet og Bhuping-paladset

Oplev det spektakulære Doi Suthep-tempel, der ligger højt oppe ad serpentinervejen lidt uden for Chiang Mai, hvorfra der er en storslået udsigt over byen. Her møder I munke og pilgrimme, ser de flotte helligdomme og hører historien om den hellige elefant, der bar en knoglefraktion gennem junglen til det sted, hvor Doi Suthep-templet nu ligger.

Fra templet tager I videre til kongefamiliens vinterresidens, Bhuping-paladset, der i 1961 blev bygget som et prægtigt eksempel på den traditionelle lanna-arkitektur. Foruden det yndefulde palads er den kongelige have også en smuk oplevelse, der kan gøre selv den største botaniker blød i knæene.

thailand - chiang mai_doi suthep_12
kr. 580 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost
Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, inkl. morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København - Chiang Mai / Mae Hong Son - København via Bangkok på økonomiklasse med Thai Airways, Qatar Airways eller Emirates. Evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Chiang Mai lufthavn til hotel i Chiang Mai t/r
 • 3 nætter i Chiang Mai med morgenmad
  GODT: Banthai Village i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Tamarind Village i Lanna Deluxe-værelse
 • Transport fra Chiang Mai til Pai med bil
 • 2 nætter i Pai med morgenmad
  GODT: The Quarter i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Reverie Siam i Deluxe Garden View-værelse
 • Transport fra Pai til Mae Hong Son med bil og engelsktalende guide. Stop ved Tham Lod-grotte.
 • Rafting og leje af pandelampe betales på stedet
 • 2 nætter i Mae Hong Son med morgenmad
  GODT/EKSTRA GODT: Fern Resort i Deluxe-værelse
 • Transport fra hotel i Mae Hong Son til Mae Hong Son lufthavn
 • Transport fra Bangkok lufthavn med bil og båd til Koh Samet
 • 7 nætter på Koh Samet med morgenmad
  GODT: Samed Club i Deluxe Cottage eller Hillside-værelse
  (entré til Koh Samet nationalpark ca. kr. 50 pr. person betales ved ankomst til hotellet)
  EKSTRA GODT: Ao Prao Resort i Hillside Cottage
 • Transport med båd og bil til Bangkok lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Drikkepenge til lokal guide og chauffør

Vejret i Thailand

Der er mellem 27 og 35 grader året rundt, dog lidt køligere i Nordthailand. Thailand har tropisk klima og har derfor regntid hvert år. Der er faktisk forskel på hvornår regntiden sætter ind i de forskellige egne af Thailand. Det illustreres bedst ved følgende klimatoversigter med nedbør og temperaturer.

Thailand ligger i troperne, så der er varmt året rundt med høj luftfugtighed. Der er mest nedbør under sommermonsunen fra maj til oktober. Lige før monsunen er der allervarmest - op til 40 grader, og køligst i december og januar. I det sydøstlige Thailand er nedbøren mere jævnt fordelt over året og temperaturen svinger mindre.

 • Chiang Mai
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
29° C 32° C 35° C 36° C 34° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 28° C
14° C 15° C 18° C 22° C 23° C 24° C 24° C 23° C 23° C 22° C 19° C 15° C
7 mm 5 mm 13 mm 50 mm 158 mm 132 mm 161 mm 236 mm 228 mm 122 mm 53 mm 20 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Siambugten syd (Koh Samui, Koh Tao, Koh Phangan) Fold ind Fold ud
 • Siambugten syd (Koh Samui, Koh Tao, Koh Phangan)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
28° C 30° C 32° C 33° C 32° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 28° C 27° C
16° C 18° C 20° C 21° C 21° C 21° C 20° C 20° C 18° C 17° C 16° C 15° C
48 mm 10 mm 18 mm 53 mm 170 mm 132 mm 146 mm 141 mm 182 mm 248 mm 489 mm 139 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • thailand fit katalog forside
  Thailand - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 52 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • thailand - chiang mai_befolkning_boern_01
 • thailand - chiang mai_munk_01
 • thailand - chiang mai_doi suthep_06
 • thailand - chiang mai_long neck_01
  De legendariske padaung, også kaldet long neck hvor kvinderne bærer de tunge messingringe om halsen og ben og arme.
 • thailand - chiang mai_marked_02
 • thailand - chiang mai_tempel_01
 • thailand - pai_yun lai udsigtspunkt_solopgang_01
 • thailand - thailand_long neck_04
 • thailand - thailand_rismark_farmer_03
 • thailand - thailand_grotte_01
 • thailand - pai_skoleklasse_01
 • thailand - koh samet_strand_01

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  MYANMAR

  Billedskønne Myanmar

  12 dage fra kr. 17.365

  • Templerne i Mandalay og Bagan
  • Autentisk liv på pæle i Inlesøen
  • Swedagonpagoden - verdens smukkeste!
  • Mulighed for strandferie
 • Se rejsen

  BALI

  Balis bedst bevarede hemmeligheder

  17 dage fra kr. 12.595

  • Oplev Bali uden for alfarvej
  • Barat National Park med fantastisk marineliv og frodig jungle
  • Landlig idyl og udsigt til rismarker
  • Vælg mellem tre skønne strande
 • Se rejsen

  VIETNAM

  Pragtfulde Vietnam

  17 dage fra kr. 17.590

  • Oplevelser inkl. strandferie
  • Fly på de lange stræk
  • Inkl. udflugter i Mekongdeltaet
  • Gode, ekstra gode eller deluxe-hoteller