Ferie på toppen - Rejse til Phuket i Thailand | Stjernegaard
Ferie på toppen - Phuket
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (523 anmeldelser)

Ferie på toppen - Phuket

Individuel rejse
14 dage fra kr. 8.990

Ferie på toppen skal tages helt bogstaveligt på denne rejse. Vælg mellem det skønne 4-stjernede Phunaka Resort, der ligger op ad bjergsiden ved Karon Beach eller det endnu skønnere 5-stjernede The Surin beliggende op ad bjergsiden ved Pansea Beach.

Phunaka Resort består af 8 bygninger med i alt 80 værelser, alle med udsigt over Karon-bugten og det glinsende hav. Den frodige natur omkring resortet er intakt, I kan glæde jer over en frodig jungle og masser af fuglekvidder, når I sidder på jeres private terrasse og nyder den skønne udsigt og solnedgangen.

Det tager kun 10-15 minutter at gå til stranden og den hyggelige Karon Beach, mens de magelige kan køre med hotellets minibus. Det er lykkedes for den erfarne hotelejer, Khun Suchat, at skabe et spændende hotelmiljø, hvor det er nemt at holde en afslappet strandferie. Serviceniveauet er højt og alt fungerer upåklageligt. Phukana Resort er en dejlig lille oase til en super pris, hvor vi kan garantere jer et dejligt og fredfyldt ophold på Phuket. 

Vælger I at opgradere til The Surin, skal I bo på et af Phukets bedste hoteller, hvis ikke dét bedste. Hotellet ligger i total fred og ro ned til øens bedste strand, som kun deles med ét andet hotel, og de stilfulde og smukt indrettede bungalows ligger malerisk op ad bjerget. Service såvel som maden på restauranterne er også til 5 stjerner, men har man lyst til en helt autentisk thaimiddag til 30 kr., så går man bare udenfor resortet og ned på hovedvejen.

Uanset om I bor på Phukana eller The Surin, så har I masser af muligheder for udflugter på Phuket, inde på fastlandet eller på havet.

Foredrag om individuelle rejser til Thailand
11. april kl. 18:00 - 19:30
26. maj kl. 13:00 - 14:00
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til gratis foredrag om individuelle rejser til Thailand

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)

Turen i overblik

Dagsprogram Thailand

Dag 1. Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn i løbet af dagen via Bangkok eller direkte til Phuket. I har et omfattende underholdningsprogram til rådighed og individuelle tv-skærme i sæderne på alle klasser. Flyvetiden er mellem 10-12 timer. Mulighed for provinstilslutning i Danmark.

Dag 2. Ankomst til Phuket

I ankommer til Phuket lufthavn, hvor I efter emigration og bagageudlevering bliver mødt af Stjernegaards repræsentant i ankomsthallen. I bliver kørt til Phunaka Resort & Spa eller The Surin.

Overnatning: Phuket
Tilkøb oplevelser:
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Øverst: Karon Phunaka Resort. Nederst: The Surin.

Dag 3-15. Phuket

Thailands største ø med flotte strandområder har mange ansigter og oplevelser for enhver smag. Hvis I har valgt at bo på Phunaka Resort, bor I ved Karon Beach, der er over 3 kilometer lang og en anelse kurvet. Det er en bred og ren strand med klart blåt vand og hvidt sand med enkelte palmer og casuarinatræer på stranden.

Karon har et hyggeligt centrum i samme ende som Phunaka Resort, her finder I restauranter, caféer og indkøbsmuligheder. Langs strandvejen løber et bredt fortov, og I kan nemt gå til Kata Beach. Alle værelserne på Phunaka har havudsigt. Nyd solnedgangen fra jeres private altan og udsigten ud over bugten, hvor det glinsende hav farves rødt, og himlen står i flammer. Den farverige seance kan akkompagneres af et glas koldt hvidvin. Hotellets restaurant er suveræn og priserne meget rimelige - Stjernegaards gæster får en særlig rabat ved 2. og 3. besøg i restauranten. Kort sagt: En dejlig lille oase til en ganske særlig pris, hvor vi kan garantere jer fuldt valuta for pengene og et fredeligt ophold på Phuket.

Har I valgt at opgradere til The Surin, er det den eksklusive Pansea Beach, I vågner op til hver dag. Stranden er nærmest perfekt formet og meget stille, og den deles kun med ét andet hotel, så her kan I forvente den fred og ro, som er karakteristisk for et 5-stjernet hotel. Stemningen på The Surin er meget afslappet, og I vil uden tvivl nyde det høje serviceniveau og den gode mad. Uden for hotellets område ligger det autentiske Phuket med hverdagsliv og gode restauranter med mad til fantastiske priser.

Phuket er et glimrende udgangspunkt for udflugter. Besøg fx rehabiliteringscenteret for gibbonaber og lær mere om dyrene i deres naturlige omgivelser. I kan også tage ud til orkidéfarmen eller sejle på opdagelse mellem koraløerne ud for Phukets sydspids - prøv en snorkeltur til Coral Island med egen longtail båd og masser af brød i lommerne til fiskene.

En anden mulighed kunne være en heldagsudflugt til Khao Sok-nationalparken med fodring af elefanter og en kajaktur gennem nationalparken. Nyd sceneriet og den storslående natur, hvor dekorative klippevægge rejser sig lodret mod himlen som en skyskraber. Det er også muligt at hoppe ombord på en speedbåd til Similanøerne, som byder på Thailands bedste snorkling.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Phuket
Tilkøb oplevelser:

Dag 16. Phuket - Danmark

Efter en skøn ferie er det blevet tid til at forlade Phunaka eller The Surin. I har dog hele dagen på stranden, inden I bliver kørt til lufthavnen for at tjekke ind i Phukets internationale lufthavn. Herfra flyver I til Bangkok og videre til København, hvor I ankommer næste morgen.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 17. Ankomst København

Hoteller på rejsen

Phuket

Karon Phunaka Resort ★★★

På en bjergside på Karon Beach ligger det velrenommeret firestjernede Phunaka Resort. Hotellet består af 8 bygninger med i alt 80 værelser, alle med udsigt over Karon-bugten og det glinsende hav. Den frodige natur omkring resortet er intakt, I kan glæde jer over en frodig jungle og masser af fuglekvidder, når I sidder på jeres private terrasse og nyder den skønne udsigt og solnedgangen.

Det tager kun 10-15 minutter at gå til stranden og den hyggelige Karon Beach, mens de magelige kan køre med hotellets minibus. Det er lykkedes for den erfarne hotelejer, Khun Suchat, at skabe et spændende hotelmiljø, hvor det er nemt at holde en afslappet strandferie. Serviceniveauet er højt og alt fungerer upåklageligt.

Værelserne er store og lyse alle med stor terrasse og en fantastisk udsigt over Karon-bugten og det frodige landskab omkring Phunaka. Alle værelser har naturligvis aircondition, minibar, tv, radio, sikkerhedsboks og hårtørrer. Deluxe værelserne er udstyret med jacuzzi på terrassen.

Familieværelserne er 38 m2 og har 4 sengepladser. Hotellets restaurant er suveræn og priserne meget rimelige - Stjernegaards gæster får en særlig rabat ved 2. og 3. besøg i restauranten. Kort sagt: En dejlig lille oase til en ganske særlig pris, hvor vi kan garantere jer fuldt valuta for pengene og et fredeligt ophold på Phuket.

Læs mere Læs mindre
thailand - karon phunaka resort_pool_10
Godt
 • 80 værelser
 • Strand: 700 m
 • By: 0 m
 • Pool
 • Børnepool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Phuket

The Surin ★★★★★

The Surin ligger ugenert på øens bedste strand og med en skøn udsigt over Panseabugten. Stranden deles kun med det eksklusive Amanpuri hotel og er derfor aldeles fredelig. Stemningen på The Surin er afslappet - henad barfodsluksus - og personalet gør en kæmpe indsats for, at I får en skøn ferie.

De fleste af de 103 stilfuldt indrettede hytter ligger i en hyggelig, tropisk have, der skråner ned mod den smukke Pansea Beach - ni hytter ligger direkte på stranden. Alle er indrettet i smuk, lys beachhouse-stil og er udstyret med alle tænkelige, moderne bekvemmeligheder og har desuden egen terrasse. Resortet har en markant, meget smuk pool, der ligger ned til stranden, hvor børnene også kan boltre sig, og der er rigeligt med solsenge både ved poolen og i sandet på stranden.

Der er rig mulighed for at dyrke forskellige vandsportaktiviteter, gå i fitnesscenter med udsigt til havet eller at spille tennis på hotellets egen bane. I bør unde jer selv lidt tid til forkælelse i hotellets spa, og når sulten melder sig, har I forskellige muligheder at vælge mellem. Nogle aftener holdes der en lækker barbecue på stranden, andre aftener er der fokus på det thailandske køkken og havets råvarer. Der er altid mulighed for at spise både thaimad og internationale retter i smukke omgivelser på Sunset Cafe.

Uden for resortet ligger mange lokale restauranter, og der er ca. 20 minutters kørsel til Phukets sydlige stranden, hvor udbuddet af forretninger, restauranter og barer er stort. The Surin blev gennemgribende renoveret i 2012 og er i dag et af Phuket bedste hoteller.

Læs mere Læs mindre
thailand - the surin_pool_02
Ekstra godt
 • 103 værelser
 • Strand: 0 m
 • By: 18 km
 • Pool
 • Børnepool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse
 • Wifi
 • Fitnesscenter
 • Spa
Luk alle hoteller på turen Se alle hoteller på turen

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
12. feb 2019 - 31. mar 2019
kr. 12.585
kr. 19.650
kr. 11.455
kr. 5.775
kr. 6.840
 
01. apr 2019 - 11. apr 2019
kr. 8.990
kr. 11.600
kr. 8.870
kr. 5.730
kr. 6.265
 
12. apr 2019 - 21. apr 2019
kr. 9.440
kr. 11.945
kr. 9.215
kr. 5.990
kr. 6.525
 
22. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 8.990
kr. 11.600
kr. 8.870
kr. 5.730
kr. 6.265
 
01. maj 2019 - 27. jun 2019
kr. 8.990
kr. 11.600
kr. 8.870
kr. 5.730
kr. 6.265
 
29. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 9.440
kr. 11.945
kr. 9.215
kr. 5.990
kr. 6.525
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
12. feb 2019 - 14. apr 2019
kr. 24.655
kr. 43.790
kr. 21.065
kr. 6.455
kr. 6.455
 
15. apr 2019 - 21. apr 2019
kr. 16.325
kr. 26.785
kr. 15.160
kr. 6.425
kr. 6.425
 
22. apr 2019 - 27. jun 2019
kr. 15.980
kr. 26.440
kr. 14.815
kr. 6.165
kr. 6.165
 
29. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 16.325
kr. 26.785
kr. 15.160
kr. 6.425
kr. 6.425
 

Tilkøb til rejsen

Phuket: Cykeltur i Phukets landlige idyl

En dejlig cykeltur på ca. 20 km i roligt tempo gennem Phukets smukke landskaber med besøg ved et rehabiliteringscenter for gibbonaber.

I hentes på jeres hotel og køres til udgangspunktet, hvor cykler og hjelme er klar. Med jeres engelsktalende guide begiver I jer ud på de små veje og ikke-asfalterede stier. I kører langs marker og gennem lokale landsbyer og også off road gennem palmelunde, ananas- og gummiplantager. I besøger Phukets rehabiliteringscenter for gibbonaber, hvor I kan se, hvordan man plejer aberne og gør dem klar til genudsættelse i naturen.

Selvom der er et par bløde bakker undervejs, kan alle med almindelig fysisk form følge med. Bemærk: entre til nationalpark på ca. 200 baht (ca. 40 kr.) er ikke inkluderet og skal betales kontant.

Læs mere Læs mindre
thailand - phuket_cykeltur landlig_02
kr. 415 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5,5 time
 • Mandag - torsdag
 • Cykeludstyr
 • Transport t/r
 • Ekskl. entre til nationalpark
 • Min. 2 personer

Phuket: Det historiske Phuket

Med bil/minibus rundt på Phuket for at blive introduceret til øens kultur og lokale traditioner. Udover øens mest berømte strande besøger I den mindre kendte og mindre turistede østkyst.

I går på opdagelse i Phuket Town, en mellemstor provinsby med masser af lokalt liv, spændende historie og arkitektur fra mange perioder.

I besøger byens højdepunkter sammen med jeres engelsktalende guide. Frokost på lokal restaurant er inkluderet i udflugten.

thailand - phuket soi rommanee street_361382831
kr. 710 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8 timer
 • Frokost
 • Transport t/r
 • Min. 2 personer

Phuket: Flying Hanuman – eventyr i trækronerne

Et adrenalinfremkaldende eventyr i junglen, hvor aktiviteterne er indrettet så de påvirker miljøet mindst mulig.

I bliver hentet på jeres hotel og kørt ud til det 80.000 m2 store område, som dækker tæt jungle og plantager beplantet med gummitræer. I spænder jer fast i ziplines og ”flyver” med op til 60 km i timen fra trætop til trætop henover den tætte jungle. På de højeste steder er der mere end 40 meter ned. Den samlede bane består af 15 ziplines i alt med 28 platforme og mulighed for rappelling.

 I kan spotte dyreliv undervejs på banen, bl.a. mange forskellige aber og naturligvis farvestrålende fugle. 

Sikkerheden er naturligvis i top med godt og professionelt udstyr og dygtige guider, der giver jer de nødvendige instrukser. Børn fra 5 år og op kan deltage. Maximum vægt pr. person 120 kg.

Læs mere Læs mindre
thailand - phuket_flying hanuman_04
kr. 690 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4,5 time
 • Inkl. entre til Flying Hanuman
 • Transport t/r
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Kampagnepriser med Thai Airways

Bestil din rejse nu og spar penge på individuelle rejser med Thai Airways’ kampagne.

Rejs i perioderne 12. februar – 27. juni samt 29. juli – 31. oktober 2019. 

Rejsen skal bestilles inden d. 25. marts 2019

Ved bestilling skal flybilletterne betales indenfor 72 timer efter bekræftelse. Billetterne kan ikke ændres eller refunderes efter betaling.

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, inkl. morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly t/r København til Phuket - via Bangkok evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Phuket lufthavn til hotel på Phuket tur/retur
 • 14 nætter på Phuket med morgenmad
 • GODT: Karon Phunaka Resort i Superior Seaview værelse
  EKSTRA GODT: The Surin i Hillside Cottage værelse

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond

Tilkøb til rejsen

Phuket: Cykeltur i Phukets landlige idyl

En dejlig cykeltur på ca. 20 km i roligt tempo gennem Phukets smukke landskaber med besøg ved et rehabiliteringscenter for gibbonaber.

I hentes på jeres hotel og køres til udgangspunktet, hvor cykler og hjelme er klar. Med jeres engelsktalende guide begiver I jer ud på de små veje og ikke-asfalterede stier. I kører langs marker og gennem lokale landsbyer og også off road gennem palmelunde, ananas- og gummiplantager. I besøger Phukets rehabiliteringscenter for gibbonaber, hvor I kan se, hvordan man plejer aberne og gør dem klar til genudsættelse i naturen.

Selvom der er et par bløde bakker undervejs, kan alle med almindelig fysisk form følge med. Bemærk: entre til nationalpark på ca. 200 baht (ca. 40 kr.) er ikke inkluderet og skal betales kontant.

Læs mere Læs mindre
thailand - phuket_cykeltur landlig_02
kr. 415 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5,5 time
 • Mandag - torsdag
 • Cykeludstyr
 • Transport t/r
 • Ekskl. entre til nationalpark
 • Min. 2 personer

Phuket: Det historiske Phuket

Med bil/minibus rundt på Phuket for at blive introduceret til øens kultur og lokale traditioner. Udover øens mest berømte strande besøger I den mindre kendte og mindre turistede østkyst.

I går på opdagelse i Phuket Town, en mellemstor provinsby med masser af lokalt liv, spændende historie og arkitektur fra mange perioder.

I besøger byens højdepunkter sammen med jeres engelsktalende guide. Frokost på lokal restaurant er inkluderet i udflugten.

thailand - phuket soi rommanee street_361382831
kr. 710 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8 timer
 • Frokost
 • Transport t/r
 • Min. 2 personer

Phuket: Flying Hanuman – eventyr i trækronerne

Et adrenalinfremkaldende eventyr i junglen, hvor aktiviteterne er indrettet så de påvirker miljøet mindst mulig.

I bliver hentet på jeres hotel og kørt ud til det 80.000 m2 store område, som dækker tæt jungle og plantager beplantet med gummitræer. I spænder jer fast i ziplines og ”flyver” med op til 60 km i timen fra trætop til trætop henover den tætte jungle. På de højeste steder er der mere end 40 meter ned. Den samlede bane består af 15 ziplines i alt med 28 platforme og mulighed for rappelling.

 I kan spotte dyreliv undervejs på banen, bl.a. mange forskellige aber og naturligvis farvestrålende fugle. 

Sikkerheden er naturligvis i top med godt og professionelt udstyr og dygtige guider, der giver jer de nødvendige instrukser. Børn fra 5 år og op kan deltage. Maximum vægt pr. person 120 kg.

Læs mere Læs mindre
thailand - phuket_flying hanuman_04
kr. 690 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4,5 time
 • Inkl. entre til Flying Hanuman
 • Transport t/r
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, inkl. morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København - Phuket t/r via Bangkok på økonomiklasse med Thai Airways, evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Phuket lufthavn til hotel på Phuket hotel tur/retur 
 • 14 nætter på Phuket med morgenmad
 • GODT: Karon Phunaka Resort i Superior Seaview-værelse
  EKSTRA GODT: The Surin i Hillside Cottage-værelse

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Drikkepenge til lokal chauffør 

Tilkøb til rejsen

Phuket: Cykeltur i Phukets landlige idyl

En dejlig cykeltur på ca. 20 km i roligt tempo gennem Phukets smukke landskaber med besøg ved et rehabiliteringscenter for gibbonaber.

I hentes på jeres hotel og køres til udgangspunktet, hvor cykler og hjelme er klar. Med jeres engelsktalende guide begiver I jer ud på de små veje og ikke-asfalterede stier. I kører langs marker og gennem lokale landsbyer og også off road gennem palmelunde, ananas- og gummiplantager. I besøger Phukets rehabiliteringscenter for gibbonaber, hvor I kan se, hvordan man plejer aberne og gør dem klar til genudsættelse i naturen.

Selvom der er et par bløde bakker undervejs, kan alle med almindelig fysisk form følge med. Bemærk: entre til nationalpark på ca. 200 baht (ca. 40 kr.) er ikke inkluderet og skal betales kontant.

Læs mere Læs mindre
thailand - phuket_cykeltur landlig_02
kr. 415 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5,5 time
 • Mandag - torsdag
 • Cykeludstyr
 • Transport t/r
 • Ekskl. entre til nationalpark
 • Min. 2 personer

Phuket: Det historiske Phuket

Med bil/minibus rundt på Phuket for at blive introduceret til øens kultur og lokale traditioner. Udover øens mest berømte strande besøger I den mindre kendte og mindre turistede østkyst.

I går på opdagelse i Phuket Town, en mellemstor provinsby med masser af lokalt liv, spændende historie og arkitektur fra mange perioder.

I besøger byens højdepunkter sammen med jeres engelsktalende guide. Frokost på lokal restaurant er inkluderet i udflugten.

thailand - phuket soi rommanee street_361382831
kr. 710 pr. person
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8 timer
 • Frokost
 • Transport t/r
 • Min. 2 personer

Phuket: Flying Hanuman – eventyr i trækronerne

Et adrenalinfremkaldende eventyr i junglen, hvor aktiviteterne er indrettet så de påvirker miljøet mindst mulig.

I bliver hentet på jeres hotel og kørt ud til det 80.000 m2 store område, som dækker tæt jungle og plantager beplantet med gummitræer. I spænder jer fast i ziplines og ”flyver” med op til 60 km i timen fra trætop til trætop henover den tætte jungle. På de højeste steder er der mere end 40 meter ned. Den samlede bane består af 15 ziplines i alt med 28 platforme og mulighed for rappelling.

 I kan spotte dyreliv undervejs på banen, bl.a. mange forskellige aber og naturligvis farvestrålende fugle. 

Sikkerheden er naturligvis i top med godt og professionelt udstyr og dygtige guider, der giver jer de nødvendige instrukser. Børn fra 5 år og op kan deltage. Maximum vægt pr. person 120 kg.

Læs mere Læs mindre
thailand - phuket_flying hanuman_04
kr. 690 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4,5 time
 • Inkl. entre til Flying Hanuman
 • Transport t/r
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, inkl. morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København - Phuket t/r via Bangkok på økonomiklasse med Thai Airways, evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Phuket lufthavn til hotel på Phuket hotel tur/retur 
 • 14 nætter på Phuket med morgenmad
 • GODT: Karon Phunaka Resort i Superior Seaview-værelse
  EKSTRA GODT: The Surin i Hillside Cottage-værelse

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Drikkepenge til lokal chauffør 

Vejret i Thailand

Der er mellem 27 og 35 grader året rundt, dog lidt køligere i Nordthailand. Thailand har tropisk klima og har derfor regntid hvert år. Der er faktisk forskel på hvornår regntiden sætter ind i de forskellige egne af Thailand. Det illustreres bedst ved følgende klimatoversigter med nedbør og temperaturer.

Thailand ligger i troperne, så der er varmt året rundt med høj luftfugtighed. Der er mest nedbør under sommermonsunen fra maj til oktober. Lige før monsunen er der allervarmest - op til 40 grader, og køligst i december og januar. I det sydøstlige Thailand er nedbøren mere jævnt fordelt over året og temperaturen svinger mindre.

Andamanerhavet (Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Lanta) Fold ind Fold ud
 • Andamanerhavet (Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Lanta)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 30° C 31° C 31° C
22° C 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 25° C 24° C 24° C 23° C 23° C
42 mm 30 mm 60 mm 157 mm 345 mm 286 mm 284 mm 272 mm 417 mm 351 mm 188 mm 71 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • thailand fit katalog forside
  Thailand - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 52 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

kontor billede_2000px_sharpen
Kontakt en rejsekonsulent
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt en rejsekonsulent
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt en rejsekonsulent
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • thailand - karon phunaka resort_hotel exterior_01
 • thailand - karon phunaka resort_superior vaerelse_01
  Superior Room
 • thailand - karon phunaka resort_pool omraade_01
 • thailand - karon phunaka resort_deluxe vaerelse_01
  Deluxe Room
 • thailand - karon phunaka resort_vaerelse terrasse_01
 • thailand - karon phunaka resort_pool aften_02

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  BALI

  Bali i ro og mag

  17 dage fra kr. 12.345

  • En oplevelsesspækket rejse
  • Oplev delfiner i rolige Lovina
  • Privat transport mellem hotellerne med udflugter inkluderet
  • Skønne hoteller valgt med omhu
 • Se rejsen

  DE VESTINDISKE ØER

  Tre skønne perler

  15 dage fra kr. 17.995

  • 4 nt. i historiske Christiansted
  • 4 nt. på St. Thomas ved Lindbergh Bay-stranden
  • 4 nt. Cruz Bay på idylliske St. John
  • Tilkøb udflugter med vores fantastiske fastboende  rejseledere
 • Se rejsen

  VIETNAM

  Essensen af Vietnam

  17 dage fra kr. 11.730

  • Vietnams must-sees
  • Storbyer og landlig idyl
  • Mulighed for spændende udflugter
  • Gode, ekstra gode og deluxe-hoteller