Luksuscamp, ø-liv og storby i Thailand | Stjernegaard
Luksuscamp, ø-liv og storby
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (523 anmeldelser)

Luksuscamp, ø-liv og storby

Individuel rejse
17 dage fra kr. 14.665

Denne rejse kombinerer tre ting, vi holder meget af: frodig regnskov med masser af dyreliv i Khao Yai National Park, afslapning på Koh Samet, en af de skønne øer i Siambugten, og pulserende storbyliv i Bangkok.

I begynder i regnskoven i Khao Yai National Park – og her venter der jer en helt særlig oplevelse: I skal bo i luksussafaritelte midt i naturen, lige ved indgangen til nationalparken. Jeres telt er udstyret med alle tænkelige faciliteter, så I skal ikke gå på kompromis for at få en tilbage-til-naturen-oplevelse.

I har to nætter i camp’en og fuldt program i nationalparken med safari både dag og aften, hvor I har gode chancer for at se vilde elefanter, gibbonaber og mange andre dyr. I vandrer også i spektakulær natur bl.a. til et vandfald, der er så smukt, at det har en plads i filmhistorien.

Efter disse gode oplevelser har I fortjent at slappe af, og I tager derfor færgen ud til den lille skønne ø Koh Samet i Siambugten. Her tjekker I ind på et hotel i strandkanten og samler tankerne under solens stråler.

Rejsen slutter i Bangkok, hvor I skal bo dejligt på Grand China Hotel i autentiske Chinatown eller ligefrem luksuriøst på Pathumwan Princess midt i byens shoppingområde og med nem adgang til Sky Train, der kan føre jer rundt til byens seværdigheder. I Bangkok kan I opleve eksotiske Chinatown, det smukke kongepalads med Thailands vigtigste buddha-figur, sejle på den travle Chao Phraya-flod, byens livsnerve, og selvfølgelig også shoppe i Bangkoks mange lækre butikker og markeder.

Gratis foredrag om individuelle rejser til Thailand
29. august kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
22. september kl. 15:00 - 16:00 (Aarhus)
01. oktober kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
26. november kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til gratis foredrag om individuelle rejser til Thailand

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)

Turen i overblik

Dagsprogram Thailand

Dag 1. Afrejse fra Danmark

I forlader Danmark i løbet af dagen og flyver østover med ankomst til Thailand dagen efter. I løbet flyrejsen kan I spise både middag og morgenmad og benytte jer af flyets underholdningsprogram i form af film, serier, spil med mere. I skal også sove, så I er nogenlunde friske, når flyet lander i Bangkok tidligt den følgende morgen.

Dag 2. Ankomst til Bangkok og videre til Khao Yai National Park

Efter immigration og bagageudlevering, som plejer at gå smertefrit i Bangkoks effektive lufthavn, går I ud for at finde den chauffør, som skal køre jer Khao Yai National Park, 

Køreturen til Khao Yai National Park tager ca. tre timer, og I skal bo tæt på indgangen til parken på et helt særligt sted: Lala Mukha Tented Resort. Som navnet antyder, er jeres hjem for de næste tre nætter et telt, men fortvivl ikke… der er tale om et luksussafaritelt med rigtige senge, eget badeværelse, terrasse og endda tv og wifi.

Når I er installeret i teltet, begynder udflugtsprogrammet. En engelsktalende guide henter jer og kører jer til en kilde lige uden for nationalparken, hvor I kan få en forfriskende svømmetur i det klare, kølige vand. Omkring solnedgang skal I opleve et særligt fænomen her ved kilden og de huler, der omgiver den. Som på kommando flyver tusindvis af flagermus afsted samtidig for at finde føde, og tilsammen farver de himlen næsten sort – et fænomen, der gentager sig hver evig eneste dag.

I spiser middag i parken, inden I vender tilbage i camp’en, hvor I måske har lyst til en godnatdrink, mens de levende lys blafrer i lanternerne og skaber lejrbålsstemning. Når trætheden melder sig, går I tilbage til jeres telt og falder i søvn til naturens lyde.

Måltider:
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Khao Yai National Park
Et thailandsk kinder-æg

På denne rejse får I hele tre ting: en spændende tilbage-til-naturen-oplevelse i Khao Yai nationalparken, hvor I skal bo i luksussafaritelte i en skøn camp, god tid til at slappe af på stranden og pulserende storbyliv i Bangkok.

Khao Yai National Park

Khao Yai er en såkaldt monsunskov og en af Thailands største nationalparker. Den er en del af et endnu større skovareal, der figurerer på UNESCOs liste over verdens naturarv, og dyrelivet er ganske imponerende. 

Her kan vi møde 300 forskellige fuglearter og en af Thailands største forekomster af de smukke næsehornsfugle. Blandt parkens pattedyr kan nævnes elefanter, bjørne og makak- og gibbonaber. Vi bor lige uden for parken på et skønt resort, som på fineste vis har inkorporeret naturen i omgivelserne. 

Læs mere luk
Lige uden for Khao Yai National Park indkvarteres I i skønne safaritelte uden at gå på kompromis med bekvemmeligheden. Teltene har rigtige senge og naturligvis eget bad og toilet.

Dag 3. Khao Yai National Park, safari og vandfald

I kan nyde en kop friskbrygget kaffe eller te på jeres egen terrasse, når I vågner, og allerede kl. 8 bliver I hentet af jeres guide, der kører jer ind i nationalparken.

Khao Yai National Park, som også figurerer på listen over UNESCO-verdensarv, dækker et område på 2.168 km2 og er den største såkaldte monsunskov i Asien. Parken er hjemsted for bl.a. en stor bestand af elefanter, ganske få tigre og leoparder, bjørne, gibbon- og makakaber og næsten 400 forskellige fuglearter, herunder de farvestrålende næsehornsfugle, og på formiddagens safari kan I være heldige at spotte nogle af dem. Safarien foregår dels i jeres egen bil, dels til fods på veltilrettelagte vandreture.

Efter frokost, som indtages inde i parken, skal I besøge parkens højeste vandfald, det 150 meter høje Haew Narok, der bruser spektakulært ned i tre ”etager”. Her i området er der også store chancer for at se vilde elefanter, som kommer for at slikke salt af stenene.

Middagen indtages inde i parken, og herefter skal I på endnu en safari for at spotte de dyr, der er aktive i mørket. Ved 20-tiden bliver I kørt tilbage til camp’en, hvor I måske igen har lyst til en drink på terrassen, mens I kigger på dagens pletskud på jeres kameraer.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Khao Yai National Park
I Khao Yai National Park skal I på safari for at spotte bl.a. elefanter og på vandring i den grønne, frodige regnskov. I ser også det vandfald, som Leonardo DiCaprio (eller hans stuntman) måtte springe ud fra for at komme til den hemmelige strand i filmen The Beach fra 2000.

Dag 4. Khao Yai National Park, let trekking, vandfald og safari

Dagens udflugtsprogram begynder med en let trekkingtur i junglen, naturligvis med en kyndig guide til rådighed, og herefter har I oparbejdet appetit til frokosten, som igen spises inde i parken. Eftermiddagen byder et besøg ved et vandfald så smukt, at det har fået en plads i filmhistorien.

Det var nemlig her fra Haew Suwat-vandfaldet, at Leonardo DiCaprio og andre filmstjerner (eller deres stuntmen) skulle springe ud for at komme frem til den hemmelige strand i storfilmen The Beach fra 2000. Hvis tiden tillader det, besøger I også et udkigspunkt, hvorfra I har et fabelagtigt vy ud over Khao Yais jungle og kan trække den friske luft helt ned i bunden af lungerne. I kigger ud over fem forskellige økosystemer, bl.a. stedsegrøn regnskov, og nu forstår I for alvor, hvorfor parken er UNESCO-verdensarv.

I er tilbage i camp’en tidsnok til et brusebad inden middag under stjernerne (dog for egen regning).

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
Overnatning: Khao Yai National Park

Dag 5. Khao Yai National Park – Koh Samet

Der er sceneskift i dag – fra den grønne regnskov til den hvide sandstrand. I har en ca. 5 timers køretur foran jer ned til Ban Phe Pier, hvorfra færgen til Koh Samet afgår.

Her på en af Siambugtens skønneste øer har I to forskellige indkvarteringsmuligheder, det 3-stjernede Baan Su Pa Rod og det 3+-stjernede Sai Kaew Beach Resort, som ligger tæt på hinanden på øens nordøstlige kyst. Glæd jer til at indtage en herlig thai-curry og en kold øl, inden I lægger hovedet på puden og falder i søvn til lyden af bølgeskvulp.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Koh Samet
Efter mange oplevelser på den første del af ferien kan I glæde jer til afslapning på skønne Koh Samet i Siambugten.

Dag 6-12. Koh Samet, afslapning på stranden

Dagene her på Koh Samets nordøstlige spids kan tilbringes med at solbade, svømme i havet, læse gode bøger i skyggen, eller hvad I nu har lyst til.

Hvis I bor på Baan Su Pa Rod, har I udsigt over Pineapple Beach men ikke direkte adgang til en sandstrand. I kan dog følge en sti ind gennem hotellets have for at komme til Sai Kaew Beach, som er øens mest populære strand. Bor I på AoPrao Resort – ja, så har I direkte adgang til stranden.

I har mange restauranter at vælge mellem, og der serverer både fyrige thairetter og mere afdæmpede vestlige retter.

Har I lyst til at være aktive, kan I leje kajakker og udforske kysten fra vandsiden, og vil I endnu længere væk, kan I besøge den nærliggende Koh Kudee med speedbåd. Dykker- og snorkelture er også en mulighed – marinelivet omkring øen er mangfoldigt og farverigt.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Koh Samet
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Vælg mellem Sai Kaew Beach Resort (kategorien Ekstra godt - billedet til højre), der ligger direkte ned til den skønne Sai Kaew-strand, eller Baan Sup Pa Rod (kateogrien Godt - billedet til venstre), der ligger få minutters gang fra samme strand.

Dag 13. Koh Samet - Bangkok

Tiden er kommet til at skifte stranden ud med storbyen. I skal med færgen til fastlandet og derfra med bil til Bangkok - en køretur på ca. 4 timer.

I skal bo på Grand China Hotel (kategorien Godt), der ligger midt i den meget autentiske Chinatown, eller det skønne Pathumwan Princess (Ekstra Godt), der ligger centralt på Siam Square.

Når I er installeret i jeres værelser, kan vi anbefale jer at gå en tur i Chinatown, eller, hvis I bor på Pathumwan Princess, slappe af ved hotellets store pool, der ligger i en have på 7. sal med udsigt over byen. Jeres værelse bliver klar i løbet af eftermiddagen, og I bliver glade, når I ser det – det er smukt indrettet i moderne stil med et dejligt stort badeværelse og alle tænkelige faciliteter.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Bangkok
Tilkøb oplevelser:
Bangkok er en pulserende storby med masser af asiatisk charme.

Dag 14-15. Bangkok, seværdigheder og shopping i en af Sydøstasiens skønneste storbyer

I har to hele dage til rådighed i byen, og der er et par oplagte steder, I skal se. Det gælder bl.a. byens imponerende kongepalads, Grand Palace bygget i 1782 – et stort område beståede af mange overdådigt udsmykkede paladser, templer og åbne pladser.

I et mindre tempel midt i kongepaladset sidder den lille grønne Emerald Buddha – Thailands helligste buddha. Den er dog ikke skåret ud af smaragd, som navnet antyder, men af jade, og den får skiftet tøj tre gange om året af kronprinsen eller et andet højt rangeret medlem af kongehuset.

Overfor Grand Palace ligger Wat Po, Bangkoks ældste tempel med den kæmpestore hvilende buddha, der måler 46 meter fra isse til fod. I Bangkoks templer mærker man for alvor den store rolle, som religionen spiller for thailænderne i hverdagen.

En gåtur gennem Chinatown bør også være på jeres liste. Her oplever I et spændende folkeliv og en eksplosion af dufte, lyde og farver. Bydelens indbyggere (og modige turister) spiser snacks fra eksotiske gadekøkkener, herunder ting som vi i vores verdensdel næppe vil betegne som snacks, og i templerne kan man skimte den fede kinesiske buddha gennem osen fra de mange røgelsespinde.

Når I skal rundt i Bangkok, kan I med fordel køre med Sky Train fra hotellet og ned til floden og derfra sejle med færgerne, der går i pendulfart op og ned ad floden. I kan også for rimelige penge hyre jeres egen longtailbåd og få bådføreren til at sejle ind i de rolige bifloder, klonger, som de hedder her, og derefter lægge til ved de mest spændende steder ude på den store, travle Chao Phraya.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Bangkok
Tilkøb oplevelser:
Pathumwan Princess - en perle i det centrale Bangkok

Når I bor på skønne 4+-stjernede Pathumawan Princess, har I shopping i verdensklasse lige uden for hovedøren og få skridt til Sky Train, der bringer jer nemt og billigt rundt til byens seværdigheder. Selve hotellet har en dejlig pool på 7. sal med udsigt til byens tage og lækre, moderne værelser med alle faciliteter.   

Besøg nogle af Bangkoks store seværdigheder, det travle Chinatown, det prægtige Grand Palace og Morgengryets Tempel (Wat Arun), der ligger ud til Chao Phraya-floden.

Dag 16. Bangkok og hjemrejse

I har hele dagen til rådighed i Bangkok inden I bliver kørt til Suvarnabhumi-lufthavnen, hvorfra flyet mod København afgår.

Dag 17. Ankomst til Danmark

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn B
 
01. maj 2019 - 27. jun 2019
kr. 15.075
kr. 24.575
kr. 13.720
kr. 10.750
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 17.735
kr. 27.235
kr. 16.380
kr. 12.745
 
29. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 15.995
kr. 25.495
kr. 14.640
kr. 11.435
 
01. nov 2019 - 18. dec 2019
kr. 17.435
kr. 25.325
kr. 15.635
kr. 11.530
 
19. dec 2019 - 05. jan 2020
kr. 21.570
kr. 32.180
kr. 19.360
kr. 13.720
 
06. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 17.865
kr. 29.215
kr. 17.430
kr. 13.535
 
01. mar 2020 - 30. apr 2020
kr. 14.955
kr. 25.130
kr. 13.675
kr. 10.845
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 14.665
kr. 23.910
kr. 13.485
kr. 10.845
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 17.325
kr. 26.570
kr. 16.145
kr. 12.840
 
29. jul 2020 - 31. okt 2020
kr. 15.585
kr. 24.830
kr. 14.405
kr. 11.530
 
01. nov 2020 - 18. dec 2020
kr. 16.280
kr. 26.765
kr. 14.900
kr. 11.645
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2019 - 27. jun 2019
kr. 17.740
kr. 29.235
kr. 13.660
kr. 7.530
kr. 10.120
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 20.400
kr. 31.895
kr. 16.320
kr. 9.525
kr. 12.115
 
29. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 18.660
kr. 30.155
kr. 14.580
kr. 8.215
kr. 10.805
 
01. nov 2019 - 30. nov 2019
kr. 18.365
kr. 29.565
kr. 14.385
kr. 8.210
kr. 10.790
 
01. dec 2019 - 18. dec 2019
kr. 21.855
kr. 36.330
kr. 15.825
kr. 8.380
kr. 11.625
 
19. dec 2019 - 05. jan 2020
kr. 27.350
kr. 44.400
kr. 19.680
kr. 10.570
kr. 13.815
 
06. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 23.650
kr. 39.110
kr. 18.515
kr. 9.690
kr. 13.630
 
01. mar 2020 - 30. apr 2020
kr. 20.740
kr. 35.025
kr. 14.760
kr. 7.695
kr. 10.940
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 18.430
kr. 31.285
kr. 13.975
kr. 7.695
kr. 10.940
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 21.090
kr. 33.945
kr. 16.635
kr. 9.690
kr. 12.935
 
29. jul 2020 - 31. okt 2020
kr. 19.350
kr. 32.205
kr. 14.895
kr. 8.380
kr. 11.625
 
01. nov 2020 - 30. nov 2020
kr. 18.615
kr. 30.045
kr. 14.530
kr. 8.235
kr. 10.900
 
01. dec 2020 - 18. dec 2020
kr. 22.210
kr. 37.010
kr. 16.015
kr. 8.410
kr. 11.760
 

Tilkøb til rejsen

Bangkok by night – med tuk-tuk gennem byen

Få varmen, de eksotiske dufte og den vibrerende stemning ind under huden på denne 4-timers køretur med tuk-tuk rundt i Bangkoks aftenliv. Det eneste, I skal medbringe, er en tom mave.

Første stop er på en 100 år gammel restaurant, der serverer byens bedste and. Herefter går I til fods gennem pulserende Chinatown. På byens blomstermarked ser I, hvordan næste dags offergaver til templerne fremstilles, inden I tøffer videre med tuk-tukken til Wat Pho. Her går I ind ad bagdøren og oplever aftenstemningen i templet.

Ad smalle stræder kører I til den gamle del af Bangkok og stiller jer op i køen ved en lokal restaurant, der serverer en proper Phad Thai, den skønne krydrede nudelret, der spises overalt i Thailand.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_tuk tuk_03
kr. 500 pr. person
kr. 500 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • Start kl. 18:00
 • Middag
 • Daglig afgang tirsdag - søndag
 • Min. 2 personer

Kokkeskole og Bangkok by night med tuk-tuk gennem byen

I møder op kl 13.30 på kokkeskolen midt i Bang Rak-området. Her vil kyndige kokke lære jer om de thailandske ingredienser, hvor surt, sødt, bittert og salt skal harmonere på den helt rigtige måde.

I laver klassiske thairetter fra bunden i en afslappet og sjov atmosfære, og herefter fortsætter med tuk-tuk ud i Bangkoks aftenliv, hvor I får varmen, de eksotiske dufte og den vibrerende stemning ind under huden på denne køretur med tuk-tuk rundt i Bangkoks aftenliv.

 

Første stop er på en 100 år gammel restaurant, der serverer byens bedste and. Herefter går I til fods gennem pulserende Chinatown, hvor I besøger en lille tagterrasse med den flotteste udsigt over floden, hvor I forhåbentlig kan nyde solnedgangen - her byder vi på en lille kold forfriskning, inden turen fortsætter. På byens blomstermarked ser I, hvordan næste dags offergaver til templerne fremstilles, inden I tøffer videre med tuk-tukken til Wat Pho. Her går I ind ad bagdøren og oplever aftenstemningen i templet. I slutter af på en lille bar med en særlig hyggelig stemning, hvor der ofte er levende traditionel thai musik. Her byder vi igen på en lille forfriskning - traditionel thai urte drik (med et lille skvæt alkohol). For dem der ønsker det, kan der for egne mønter købes yderligere drikkevarer, mens den gode stemning nydes.I tager tuk-tukken tilbage til Saphan Taksin Skytrain Station, hvor I ender ca. kl. 22.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_tuk tuk_01
kr. 750 pr. person
kr. 750 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8,5 timer
 • Start kl. 13:30
 • Kokkeskole
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg
 • Afgang tirsdag - søndag
 • Min. 2 personer

Bangkoks templer

En udflugt til tre af Bangkoks mest usædvanlige buddhistiske templer: Wat Trimitr med den gyldne buddha, der med garanti er sin vægt værd i guld, Wat Pho med den store liggende buddha, et smukt og meget levende tempel, hvor både munke og den almindelige befolkning kommer for at bede.

Sidst men ikke mindst Wat Benjamaborphit, det smukke tempel bygget i hvid marmor og et af de fineste eksempler på thailandsk arkitektur.

thailand - bangkok_marmor tempel_01
kr. 290 pr. person
kr. 205 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 timer
 • Afhentning kl. 08:30 eller 13:30
 • Min. 2 personer

Bangkoks templer og Grand Palace

En udflugt til Grand Palace, Thailands kongepalads, og tre af Bangkoks mest usædvanlige buddhistiske templer: Wat Trimitr med den gyldne buddha, der med garanti er sin vægt værd i guld, Wat Pho med den store liggende buddha, et smukt og meget levende tempel, hvor både munke og den almindelige befolkning kommer for at bede, og Wat Benjamaborphit, det smukke tempel bygget i hvid marmor og et af de fineste eksempler på thailandsk arkitektur.

I kongepaladset går I rundt mellem de smukke bygninger, hvis spir glitrer om kap med solen. De bliver brugt til forskellige formål som kroninger og begravelser og til at huse fornemme gæster.

Kongerne boede her frem til 1946. I et af paladsets templer sidder den lille, grønne Emerald Buddha, som er Thailands helligste ikon. Den får skiftet tøj tre gange om året af en af kongehusets medlemmer. 

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_grand palace_04
kr. 480 pr. person
kr. 340 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 time
 • Afhentning kl. 08.30 eller 13.30
 • Min. 2 personer

Bangkok - Chinatown og Thonburi på cykel

Hop på cyklen og udforsk sprudlende Chinatown og et par af Bangkoks andre nabolag på en 2 timers oplevelsesrig tur gennem gader og stræder. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. kommer forbi den gamle toldbod, som i gamle dage var første stop for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på.

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Fra Chinatown går turen videre til floden, hvor I tager færgen til Thonburi-distriktet på den anden side. Her udforsker i bydelens spændende historiske ved Wat Thong Thammachat og Chee Chin Khor-templet, som begge er klassiske eksempler på den thailandske kultur. Fra templerne kører I tilbage til udgangspunktet, hvor turen afsluttes.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking_01
kr. 335 pr. person
280 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 2 timer
 • 11 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 9.00, 12.00 eller 15.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Min. 2 personer

Bangkok - En kulturel cykeltur gennem Bangkok

På to hjul udforsker I Bangkoks kulturelle højdepunkter og spændende nabolag på en 4 timers cykeltur. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. kommer forbi den gamle toldbod, som i gamle dage var første stop for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på.

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Fra Chinatown pejler I mod Chao Phraya-floden, hvor I nyder en stund på blomster- og grøntsagsmarkedet. I forsyner jer måske med en snack eller en kølig drik, inden I fortsætter turen over floden med færge. På den anden side venter det prægtige Wat Arun-tempel, som I bruger lidt tid på at betragte, inden I cykler videre til det historiske Thonburi-distrikt.

På vejen stopper I ved Princess Mother Memorial Park, efterfulgt af Wat Prayoon og Wat Kalayanamitr templerne. Typiske thaitempler I bør se, når I er i Bangkok. Fra templerne kører I tilbage til udgangspunktet, hvor turen afsluttes. 

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking buddha_02
kr. 555 pr. person
490 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • 17 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 9.00 eller 14.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Min. 2 personer

Bangkok - Gennem by og land på cykel

På to hjul skal I udforske alle Bangkoks facetter på en skøn heldagscykeltur gennem by og land. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i Bang Rak-distriktet, bedre kendt som ’Village of Love’, og første stop er den gamle toldbod, som i gamle dage var første destination for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. skal se Bangkoks første moské.

Fra det muslimske kvarter går turen videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på. 

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, ikke mindst den kinesiske, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Ved Chao Phraya-floden tager I cyklerne ombord på en færge, der sejler jer til Thonburi-distriktet på den anden side. Thonburi var landets oprindelige hovedstad, så der er selvsagt masser at udforske her. I kører forbi Princess Mother Park, hvor I nyder en kold forfriskning, og fortsætter herefter til templerne Wat Prayoon og Wat Kalayanamitr.

Efter et kig til de gamle templer, går I ombord på en longtailboat, og cyklerne kommer med. I sejler gennem det, man kunne kalder Østens Venedig og lader op til den 7 kilometers cykeltur, der venter i det grønne. I kører gennem det grønne landskab, over smalle broer og forbi et par små landsbyer. I nyder en autentisk frokost og besøger et 200 år gammelt hus, inden båden igen sætter gang i motoren.

På tilbagevejen sejler I gennem en malerisk kanal til I ankommer til en 200 år gammel lagerbygning. Herefter er det tilbage til udgangspunktet, hvor en velfortjent forfriskning venter.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking boat_06
kr. 680 pr. person
610 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5 timer
 • 16 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 8.00 eller 13.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Min. 2 personer

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, inkl. morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Bemærk

Kampagnepriser med Thai Airways

Bestil din rejse nu og spar penge på individuelle rejser med Thai Airways’ kampagne.

Rejs i perioden 1. maj til 25. juni 2019. Rejsen skal bestilles inden d. 7. november 2018.

Ved bestilling skal flybilletterne betales indenfor 72 timer efter bekræftelse. Billetterne kan ikke ændres eller refunderes efter betaling.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København - Bangkok t/r på økonomiklasse med Thai Airways, Qatar Airways eller Emirates, evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter 
 • Transport fra Bangkok lufthavn til Khao Yai
 • 3 nætter ved Khao Yai National park med morgenmad
  GODT/EKSTRA GODT:  Lala Mukha i Deluxe-telt
 • 2 frokoster og 2 middage i Khao Yai National Park
 • Udflugter i Khao Yai National Park med engelsktalende guide
  • Besøg i nationalparken med mulighed for svømmetur i naturlig kilde og ”sort sol” ved solnedgangstid, når flagermusene letter, inkl. middag i parken
  • Safari i nationalparken med gode chancer for at se elefanter, aber og masser af fugle, og knapt så gode chancer for at se leoparder og bjørne – men de er der! Vandretur og besøg ved parkens højeste vandfald. Frokost og middag inde i nationalparken er inkluderet
  • Let vandring i nationalparken med kyndig ranger og dyrespotter, besøg ved Haew Suwat-vandfaldet, som dannede kulisse i Hollywood-filmen The Beach, inkl. frokost
 • Entre til nationalparken
 • Drikkevarer på udflugterne ind i parken samt iglesokker
 • Transport fra Khao Yai til Koh Samet med bil og speedbåd
 • Speedbåd fra færgelejet til Koh Samet
 • 8 nætter på Koh Samet med morgenmad
  GODT: Samed Club i Deluxe Cottage eller Hillside-værelse (entré til Koh Samet nationalpark ca. kr. 50 pr. person betales ved ankomst til hotellet)
  EKSTRA GODT: Ao Prao Resort i Deluxe Hillside-værelse
 • Transport fra Koh Samet til hotel i Bangkok hotel med båd og bil 
 • 3 nætter i Bangkok med morgenmad
  GODT: Grand China Hotel i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Pathumwan Princess i Superior-værelse
 • Transport fra hotel i Bangkok til Bangkok lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Drikkepenge til lokal guide og chauffør

Tilkøb til rejsen

Bangkok by night – med tuk-tuk gennem byen

Få varmen, de eksotiske dufte og den vibrerende stemning ind under huden på denne 4-timers køretur med tuk-tuk rundt i Bangkoks aftenliv. Det eneste, I skal medbringe, er en tom mave.

Første stop er på en 100 år gammel restaurant, der serverer byens bedste and. Herefter går I til fods gennem pulserende Chinatown. På byens blomstermarked ser I, hvordan næste dags offergaver til templerne fremstilles, inden I tøffer videre med tuk-tukken til Wat Pho. Her går I ind ad bagdøren og oplever aftenstemningen i templet.

Ad smalle stræder kører I til den gamle del af Bangkok og stiller jer op i køen ved en lokal restaurant, der serverer en proper Phad Thai, den skønne krydrede nudelret, der spises overalt i Thailand.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_tuk tuk_03
kr. 500 pr. person
kr. 500 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • Start kl. 18:00
 • Middag
 • Daglig afgang tirsdag - søndag
 • Min. 2 personer

Kokkeskole og Bangkok by night med tuk-tuk gennem byen

I møder op kl 13.30 på kokkeskolen midt i Bang Rak-området. Her vil kyndige kokke lære jer om de thailandske ingredienser, hvor surt, sødt, bittert og salt skal harmonere på den helt rigtige måde.

I laver klassiske thairetter fra bunden i en afslappet og sjov atmosfære, og herefter fortsætter med tuk-tuk ud i Bangkoks aftenliv, hvor I får varmen, de eksotiske dufte og den vibrerende stemning ind under huden på denne køretur med tuk-tuk rundt i Bangkoks aftenliv.

 

Første stop er på en 100 år gammel restaurant, der serverer byens bedste and. Herefter går I til fods gennem pulserende Chinatown, hvor I besøger en lille tagterrasse med den flotteste udsigt over floden, hvor I forhåbentlig kan nyde solnedgangen - her byder vi på en lille kold forfriskning, inden turen fortsætter. På byens blomstermarked ser I, hvordan næste dags offergaver til templerne fremstilles, inden I tøffer videre med tuk-tukken til Wat Pho. Her går I ind ad bagdøren og oplever aftenstemningen i templet. I slutter af på en lille bar med en særlig hyggelig stemning, hvor der ofte er levende traditionel thai musik. Her byder vi igen på en lille forfriskning - traditionel thai urte drik (med et lille skvæt alkohol). For dem der ønsker det, kan der for egne mønter købes yderligere drikkevarer, mens den gode stemning nydes.I tager tuk-tukken tilbage til Saphan Taksin Skytrain Station, hvor I ender ca. kl. 22.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_tuk tuk_01
kr. 750 pr. person
kr. 750 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8,5 timer
 • Start kl. 13:30
 • Kokkeskole
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg
 • Afgang tirsdag - søndag
 • Min. 2 personer

Bangkoks templer

En udflugt til tre af Bangkoks mest usædvanlige buddhistiske templer: Wat Trimitr med den gyldne buddha, der med garanti er sin vægt værd i guld, Wat Pho med den store liggende buddha, et smukt og meget levende tempel, hvor både munke og den almindelige befolkning kommer for at bede.

Sidst men ikke mindst Wat Benjamaborphit, det smukke tempel bygget i hvid marmor og et af de fineste eksempler på thailandsk arkitektur.

thailand - bangkok_marmor tempel_01
kr. 290 pr. person
kr. 205 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 timer
 • Afhentning kl. 08:30 eller 13:30
 • Min. 2 personer

Bangkoks templer og Grand Palace

En udflugt til Grand Palace, Thailands kongepalads, og tre af Bangkoks mest usædvanlige buddhistiske templer: Wat Trimitr med den gyldne buddha, der med garanti er sin vægt værd i guld, Wat Pho med den store liggende buddha, et smukt og meget levende tempel, hvor både munke og den almindelige befolkning kommer for at bede, og Wat Benjamaborphit, det smukke tempel bygget i hvid marmor og et af de fineste eksempler på thailandsk arkitektur.

I kongepaladset går I rundt mellem de smukke bygninger, hvis spir glitrer om kap med solen. De bliver brugt til forskellige formål som kroninger og begravelser og til at huse fornemme gæster.

Kongerne boede her frem til 1946. I et af paladsets templer sidder den lille, grønne Emerald Buddha, som er Thailands helligste ikon. Den får skiftet tøj tre gange om året af en af kongehusets medlemmer. 

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok_grand palace_04
kr. 480 pr. person
kr. 340 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 time
 • Afhentning kl. 08.30 eller 13.30
 • Min. 2 personer

Bangkok - Chinatown og Thonburi på cykel

Hop på cyklen og udforsk sprudlende Chinatown og et par af Bangkoks andre nabolag på en 2 timers oplevelsesrig tur gennem gader og stræder. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. kommer forbi den gamle toldbod, som i gamle dage var første stop for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på.

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Fra Chinatown går turen videre til floden, hvor I tager færgen til Thonburi-distriktet på den anden side. Her udforsker i bydelens spændende historiske ved Wat Thong Thammachat og Chee Chin Khor-templet, som begge er klassiske eksempler på den thailandske kultur. Fra templerne kører I tilbage til udgangspunktet, hvor turen afsluttes.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking_01
kr. 335 pr. person
280 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 2 timer
 • 11 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 9.00, 12.00 eller 15.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Min. 2 personer

Bangkok - En kulturel cykeltur gennem Bangkok

På to hjul udforsker I Bangkoks kulturelle højdepunkter og spændende nabolag på en 4 timers cykeltur. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. kommer forbi den gamle toldbod, som i gamle dage var første stop for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på.

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Fra Chinatown pejler I mod Chao Phraya-floden, hvor I nyder en stund på blomster- og grøntsagsmarkedet. I forsyner jer måske med en snack eller en kølig drik, inden I fortsætter turen over floden med færge. På den anden side venter det prægtige Wat Arun-tempel, som I bruger lidt tid på at betragte, inden I cykler videre til det historiske Thonburi-distrikt.

På vejen stopper I ved Princess Mother Memorial Park, efterfulgt af Wat Prayoon og Wat Kalayanamitr templerne. Typiske thaitempler I bør se, når I er i Bangkok. Fra templerne kører I tilbage til udgangspunktet, hvor turen afsluttes. 

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking buddha_02
kr. 555 pr. person
490 børn u/12 år
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • 17 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 9.00 eller 14.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Min. 2 personer

Bangkok - Gennem by og land på cykel

På to hjul skal I udforske alle Bangkoks facetter på en skøn heldagscykeltur gennem by og land. Cykel og øvrigt udstyr er der sørget for – I skal bare være klar til at træde i pedalerne.

Turen starter i Bang Rak-distriktet, bedre kendt som ’Village of Love’, og første stop er den gamle toldbod, som i gamle dage var første destination for rejsende til Bangkok. Herefter triller I videre til byens muslimske kvarter, hvor I bl.a. skal se Bangkoks første moské.

Fra det muslimske kvarter går turen videre til Chinatown, hvor I navigerer gennem snørklede gader og får byens puls helt tæt på. 

Guiden fortæller om de mange kulturer, der udgør denne hektiske smeltedigel, ikke mindst den kinesiske, og I kigger nærmere på, hvordan den brogede befolkningssammensætning har præget denne del af byen.

Ved Chao Phraya-floden tager I cyklerne ombord på en færge, der sejler jer til Thonburi-distriktet på den anden side. Thonburi var landets oprindelige hovedstad, så der er selvsagt masser at udforske her. I kører forbi Princess Mother Park, hvor I nyder en kold forfriskning, og fortsætter herefter til templerne Wat Prayoon og Wat Kalayanamitr.

Efter et kig til de gamle templer, går I ombord på en longtailboat, og cyklerne kommer med. I sejler gennem det, man kunne kalder Østens Venedig og lader op til den 7 kilometers cykeltur, der venter i det grønne. I kører gennem det grønne landskab, over smalle broer og forbi et par små landsbyer. I nyder en autentisk frokost og besøger et 200 år gammelt hus, inden båden igen sætter gang i motoren.

På tilbagevejen sejler I gennem en malerisk kanal til I ankommer til en 200 år gammel lagerbygning. Herefter er det tilbage til udgangspunktet, hvor en velfortjent forfriskning venter.

Læs mere Læs mindre
thailand - bangkok biking boat_06
kr. 680 pr. person
610 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt med max. 6 personer
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5 timer
 • 16 kilometer
 • Inkl. udstyr
 • Mødetid: kl. 8.00 eller 13.00
 • Mødested: Shangri-La Hotel
 • Min. 2 personer

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, inkl. morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Bemærk

Kampagnepriser med Thai Airways

Bestil din rejse nu og spar penge på individuelle rejser med Thai Airways’ kampagne.

Rejs i perioden 1. maj til 25. juni 2019. Rejsen skal bestilles inden d. 7. november 2018.

Ved bestilling skal flybilletterne betales indenfor 72 timer efter bekræftelse. Billetterne kan ikke ændres eller refunderes efter betaling.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København - Bangkok t/r på økonomiklasse med Thai Airways, evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter 
 • Transport fra Bangkok lufthavn til Khao Yai
 • 3 nætter ved Khao Yai National park med morgenmad
  GODT/EKSTRA GODT:  Lala Mukha i Deluxe-telt
 • 2 frokoster og 2 middage i Khao Yai National Park
 • Udflugter i Khao Yai National Park med engelsktalende guide
  • Besøg i nationalparken med mulighed for svømmetur i naturlig kilde og ”sort sol” ved solnedgangstid, når flagermusene letter, inkl. middag i parken
  • Safari i nationalparken med gode chancer for at se elefanter, aber og masser af fugle, og knapt så gode chancer for at se leoparder og bjørne – men de er der! Vandretur og besøg ved parkens højeste vandfald. Frokost og middag inde i nationalparken er inkluderet
  • Let vandring i nationalparken med kyndig ranger og dyrespotter, besøg ved Haew Suwat-vandfaldet, som dannede kulisse i Hollywood-filmen The Beach, inkl. frokost
 • Entre til nationalparken
 • Drikkevarer på udflugterne ind i parken samt iglesokker
 • Transport fra Khao Yai til Koh Samet med bil og speedbåd
 • Speedbåd fra færgelejet til Koh Samet
 • 8 nætter på Koh Samet med morgenmad
  GODT: Samed Club i Deluxe Cottage eller Hillside-værelse (entré til Koh Samet nationalpark ca. kr. 50 pr. person betales ved ankomst til hotellet)
  EKSTRA GODT: Ao Prao Resort i Deluxe Hillside-værelse
 • Transport fra Koh Samet til hotel i Bangkok hotel med båd og bil 
 • 3 nætter i Bangkok med morgenmad
  GODT: Grand China Hotel i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Pathumwan Princess i Superior-værelse
 • Transport fra hotel i Bangkok til Bangkok lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Drikkepenge til lokal guide og chauffør

Vejret i Thailand

Der er mellem 27 og 35 grader året rundt, dog lidt køligere i Nordthailand. Thailand har tropisk klima og har derfor regntid hvert år. Der er faktisk forskel på hvornår regntiden sætter ind i de forskellige egne af Thailand. Det illustreres bedst ved følgende klimatoversigter med nedbør og temperaturer.

Thailand ligger i troperne, så der er varmt året rundt med høj luftfugtighed. Der er mest nedbør under sommermonsunen fra maj til oktober. Lige før monsunen er der allervarmest - op til 40 grader, og køligst i december og januar. I det sydøstlige Thailand er nedbøren mere jævnt fordelt over året og temperaturen svinger mindre.

 • Bangkok
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 33° C 34° C 35° C 35° C 33° C 33° C 33° C 32° C 32° C 32° C 31° C
21° C 23° C 25° C 26° C 26° C 25° C 25° C 25° C 25° C 24° C 23° C 21° C
9 mm 30 mm 29 mm 65 mm 220 mm 149 mm 155 mm 197 mm 344 mm 242 mm 48 mm 10 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Siambugten syd (Koh Samui, Koh Tao, Koh Phangan) Fold ind Fold ud
 • Siambugten syd (Koh Samui, Koh Tao, Koh Phangan)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
28° C 30° C 32° C 33° C 32° C 31° C 31° C 30° C 30° C 29° C 28° C 27° C
16° C 18° C 20° C 21° C 21° C 21° C 20° C 20° C 18° C 17° C 16° C 15° C
48 mm 10 mm 18 mm 53 mm 170 mm 132 mm 146 mm 141 mm 182 mm 248 mm 489 mm 139 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • thailand - bangkok_china town_tuk tuk_01
  Chinatown er Bangkoks mest autentiske bydel. Den byder på særegne oplevelser, ikke mindst på fødevaremarkedet
 • thailand - pathumwan princess_pool nat_02
 • thailand - pathumwan princess_junior suite
  Junior suite
 • thailand - bangkok_chinatown_08
 • thailand - bangkok_grand palace_01
 • thailand - khao yai national park_haengebro_01
 • thailand - khao yai national park_fugl kingfisher_01
 • thailand - khao yai national park_haew narok vandfald_01
 • thailand - lala mukha tented resort_vaerelse_02
 • thailand - khao yai national park_elefanter_03
 • thailand - khao yai national park_vandfald_02
 • thailand - koh samet_strand_06
  Fra hotel Baan Sup Pa Rod er der cirka 10 minutters gang ad en sti til øens mest populære strand
 • thailand - koh samet_strand_restaurant_01
 • thailand - baan supparod_garden view_05
  Garden View
 • thailand - baan supparod_strand_03
 • thailand - baan supparod_02
 • thailand - have_01
 • thailand - pool_02

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  VIETNAM

  På eventyr i Vietnams højland

  17 dage fra kr. 15.795

  • Vietnam gennem by og land
  • Bo på skøn eco-lodge
  • Oplev minoriteter i højlandet
  • God tid i skønne Hoi An
  • Rejs Godt, Ekstra godt eller Deluxe