thailand - andamaner havet_01
Thailand - Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide

Mageløse oplevelser ved Andamanerhavet

4,4 (53 Anmeldelser)
16 dage fra 15.575 kr.

Mageløse oplevelser ved Andamanerhavet

Mulighed for tilkøb af 3 spændende udflugter med engelsktalende guide

Det turkisfarvede Andamanerhav er omdrejningspunktet for denne rejse. I dette hav ligger de to skønne øer Koh Lanta og Koh Jum, og de udgør sammen med Krabi inde på fastlandet hovedingredienserne på denne 16 eller 17 dages rejse, der blander dyrebar tid på stranden med indholdsrige udflugter.

I begynder på Koh Lanta, en af Thailands mere autentiske øer, hvor der er rigelig plads til både turister og lokale på den 20 km lange kyststrækning med charmerende strande. I bliver indkvarteret på et godt resort direkte på Klong Dao-stranden, hvor I har masser af tid til at gøre det, som nu engang er ferie for jer. Vi har arrangeret en enkelt udflugt på forhånd, som tager jer væk fra den blå/hvide verden for en stund og ind i den grønne mangroveskov, hvor I styrer jeres egen kajak ind i en eventyrlig verden.

Efter denne gode begyndelse rejser I videre til Koh Jum, en lille og endnu mere lokal ø i det turkise Andamanerhav, hvor det stadig er den lokale befolkning og ikke turisterne, der svinger taktstokken, og hvor der hersker en dejlig doven stemning. I bor på et charmerende lille resort med udsigt til havet, og på en udflugt øen rundt ser I nogle af øens andre skønne strande og en en af de små landsbyer, hvor det autentiske liv leves.

Den sidste del af rejsen tilbringes i den nordlige del af Krabi inde på fastlandet. Her skal I bo på et stort, men virkeligt dejligt og luksuriøst resort, der udgør en god kontrast til de to første stop på rejsen. I har to store pools til rådighed og flere restauranter, og hver aften kan I iagttage en af Thailands allersmukkeste solnedgange over Andamanerhavet.

Mens I bor i Krabi, har vi planlagt en udflugt for jer, hvor I sejler rundt mellem øerne i bugten. Skibet kaster anker på en dejlig plet, hvor I har mulighed for at svømme og snorkle, og der serveres en god thai-middag ombord.

Vi kan tilbyde hele denne rejse til en rigtig god pris – lige midt i højsæsonen – fordi transporten mellem øerne og de tre udflugter (som er et tilkøb til rejsen) foregår i grupper af maks. 20 personer. Tag med og få mageløse oplevelser ved Andamanerhavet.

Individuel rejse
Attraktive priser - faste afgange
thailand - phi phi_strand_08_HF

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Koh Lanta 7 nætter i Koh Lanta
7
Overnatning
Royal Lanta Resort ★★★

Koh Jum 3 nætter i Koh Jum
3
Overnatning
Ocean Beach Resort ★★★

Krabi 4 nætter i Krabi
4
Overnatning
Dusit Thani Beach Resort ★★★★+

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark - Thailand
Afrejse fra Danmark til Krabi med et enkelt stop undervejs.
Dag 2.
Koh Lanta
I bliver hentet ved Krabis internationale lufthavn og kørt/sejlet til Koh Lanta, hvor I indkvarteres på en dejlig strand. Jeres værelser er klar ved ankomst, og snart er I klar til jeres første svømmetur i Andamanerhavet.
Dag 3-8.
Koh Lanta
Nyd Koh Lanta og den skønne Klong Dao-strand. I kan gå ind til Saladan, der har et godt natmarked og mange restauranter, der serverer frisk fisk, skaldyr og fyrige thairetter. Hvis I tilkøber udflugtspakken, skal I på en udflugt med kajak i mangroveskoven.
Dag 9.
Koh Lanta – Koh Jum
Rejsen går videre til Koh Jum lidt længere nord på i Andamanerhavet. En lille ø med en meget autentisk stemning og få turister. I indkvarteres på den skønne Ting Ray-strand med første parket til Andamanerhavet.
Dag 10-11.
Koh Jum
Nyd den tilbagelænede stemning, der hersker på Koh Jum. Hvis I tilkøber udflugtspakken, skal I med på ørundtur, hvor I besøger andre skønne strande og ser en af øens små landsbyer.
Dag 12.
Koh Jum – Krabi
I flytter ind på fastlandet til den rolige del af Krabi, hvor I indlogeres på et ægte luksushotel med masser af faciliteter og fabelagtig udsigt over Andamanerhavet.
Dag 13-15.
Krabi
Krabi får besøg af mange turister hvert år, og hvis I vil se, hvor de fleste opholder sig, så besøg Ao Nang-stranden, der byder på et rigtigt godt natmarked, masser af butikker, restauranter og natteliv. I kan også besøge den skønne Railey Beach, som kun kan nås med båd. Her kan I bl.a. prøve kræfter med klatring på de stejle klipper. Køber I udflugtspakken, kan I glæde jer til en halv dag på havet omkring Krabi.
Dag 16.
Hjemrejse - Danmark
Der er tid på stranden, inden I køres til den nærliggende Krabi internationale lufthavn for at påbegynde hjemrejsen med et enkelt stop undervejs. I ankommer til Danmark om aftenen.

Andre spændende rundrejser

Thailand

Mageløse oplevelser

Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide
Thailand

Mageløse oplevelser i Sydthailand - vinter

Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide
Her kan I snorkle med farverige fisk og svømme i havet
Thailand

Mageløse oplevelser ved Andamanerhavet

Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)