Øhop med panorama - Badeferie i Thailand | Stjernegaard
Øhop med panorama
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (523 anmeldelser)

Øhop med panorama

Individuel rejse
17 dage fra kr. 11.080

Denne rejse går til Krabi, Phi Phi og Koh Jum, hvor vi har fundet nogle skønne hoteller, der stadig har den særlige rolige stemning, som vi selv faldt for, da vi besøgte Thailand første gang med rygsæk for 25-30 år siden. Det er små hyggelige steder, der ligger helt nede i vandkanten, langt væk fra de tætpakkede strande – her står gæstfriheden i fuldt flor, og her får man den thailandske sjæl helt ind under huden.  

I begynder med 5 nætter på den uspolerede Tup Kaek-strand i den nordlige ende af Krabi-området. Her har vi fundet et par skønne hoteller med den mest fantastiske panoramaudsigt ud over øerne i Andamanerhavet, med supergode restauranter og den helt rigtige, afslappede stemning.

Herefter skal I på øhop til to små, charmerende øer i Andamanerhavet: Phi Phi og Koh Jum. Phi Phi består af en række småøer med fantastiske, hvide sandstrande, og I skal bo på et hyggeligt resort direkte på stranden. I havet omkring Phi Phi kan I møde fisk og koraller i alle regnbuens farver, og når dagen er forbi, kan I nyde en kold øl i solnedgangen, mens kokken passer grillen.   

I ø-hopper videre til den lille og forholdsvis ukendte Koh Jum, hvor endnu mere barfodsferie venter jer. Vi har valgt et par skønne hoteller, der begge ligger med fabelagtig udsigt over havet. Her går tiden i stå på den gode måde, og trænger I til lidt action, kan I vandre en tur i højlandet og besøge øens lille by, hvor I kan iagttage autentisk, thailandsk hverdagsliv.

Vi er selv meget begejstret for denne rejse, og trænger I til at mærke sand mellem tæerne på en uspoleret strand, så er dette thailandske øhop med udsigt et rigtigt godt bud.

Foredrag om individuelle rejser til Thailand
29. august kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
22. september kl. 15:00 - 16:00 (Aarhus)
01. oktober kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
26. november kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til gratis foredrag om individuelle rejser til Thailand

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)

Turen i overblik

Dagsprogram Thailand

Dag 1. Afrejse fra Danmark

I sætter jer til rette i flyet og letter fra Københavns Lufthavn i løbet af dagen. Der er god tid til både at spise, se film og sove, inden flyet sætter hjulene på landingsbanen i Suwanaphum-lufthavnen i Bangkok tidligt næste morgen.

Dag 2. Ankomst til Thailand og videre til Krabi

I skifter fly i Bangkok og flyver det sidste stykke til Krabi, hvor en chauffør venter på at køre jer til hotellet. Omkring ved frokosttid er I fremme på jeres hotel. Tup Kaek Sunset Beach Resort (kategorien Godt) eller Dusit Thani Krabi Beach (Ekstra godt) - begge hoteller ligger på en virkelig skøn strand med panoramaudsigt over Phang Nga-bugten, så efter mange timers rejse føler I med største sandsynlighed, at I er havnet det helt rigtige sted.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Krabi
Tilkøb oplevelser:
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Tup Kaek Sunset Beach Resort, et dejligt hotel med gode værelser og smuk udsigt over Phang Nga-bugten.

Dag 3-6. Krabi med panoramaudsigt

De næste dage kan I nyde en fabelagtig udsigt over havet og de grønne kalkstensøer, der skaber det smukkeste perspektiv, man kan forestille sig. Slå jer ned i liggestolen, tag en svømmetur i poolen eller i havet og spis lækker mad på resortet eller nogle af nabohotellerne. 

Det er oplagt at hyre en longtailbåd og sejle ud til nogle af øerne for at snorkle mellem farverige fisk og koraller, og har man lyst til lidt mere liv, end Tup Kaek-stranden kan byde på, så kan man tage en taxa til Ao Nang-stranden, som har masser af restauranter og butikker fyldt med brugskunst, smykker og andet godt. Køreturen tager ca. 30 minutter. Fra Ao Nang kan I også besøge Railay Beach, hvor I kan kigge på modige klatrere eller måske selv prøve kræfter med klatredisciplinen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Krabi
Tilkøb oplevelser:
I kategorien Ekstra godt bor I på Dusit Thani Krabi Beach. Øverst: Lej evt. en longtailbåd og besøg den nærliggende Railey Beach.

Dag 7. Krabi – Phi Phi

Der er sceneskift i dag, og efter morgenmaden bliver I derfor hentet og kørt til havnen ved Ao Nang for at sejle ud til de skønne Phi Phi-øer. Sejlturen tager ca. 2 timer.

I ankommer til hovedbyen Tonsai, hvor der er et vældigt leben af både på vej ud og ind og masser af restauranter, barer og butikker, men det gælder om at komme videre ud til stranden i en fart. Alle hotellerne, der ligger på strandene rundt om øen, sender longtailbåde ind til Tonsai og for at hente gæster, så I finder jeres hotels longtailbåd og tager plads. Det tager en halv times tid at sejle ud til vores to skønne hoteller Phi Phi Relax og Phi Phi Holiday Inn.

Glæd jer til nogle dage omgivet af et af Thailands absolut bedste marineområder, lange dage på stranden og dejlig, frisk mad.     

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Phi Phi

Dag 8-10. Phi Phi

Det kunne lyde som en kliché, men faktum er, at alt går op i en højere enhed på de små junglebeklædte tropeøer. Strandene er hvide, palmerne svajer i strandkanten og vandet omkring øerne er krystalklart og smækfyldt med farverige fisk og koraller.

Det er oplagt at leje en longtailbåd for en hel- eller halv dag og sejle rundt om øerne, snorkle ved korallerne, hvor kolonier af tropefisk holder til, eller lægge til på en ubeboet strand og nyde stilheden. I kan også besøge Tonsai igen, men der er stor sandsynlighed for, at I hurtigt vil længes efter jeres ”egen” lille palmebesatte strand.

Der findes ikke biler på øen, så al transport foregår langs kysten i de karakteristiske longtailbåde. Har I lyst til at røre jer, er det muligt at gå ad en sti fra begge hoteller ind over øen til et udsigtspunkt, hvorfra I har spektakulær udsigt over øen, der er formet som et timeglas med fantastiske strande på begge sider.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Phi Phi
Hvis I opgraderer til Ekstra Godt på Phi Phi, skal I bo på det skønne Holiday Inn.

Dag 11. Phi Phi – Koh Jum

Det er blevet tid til at øhoppe videre til den lille ø, Koh Jum, som også ligger i Andamanerhavet cirka på niveau med Phi Phi men tættere på Krabis kyst.

I går ombord på færgen i Tonsai, og sejler mod Krabis kyst. På vej over havet stopper færgen ud for Koh Jum, hvor hotellernes longtailbåde ligger og venter på jer. Få minutter efter går I i land direkte ved jeres hotel – en dejlig autentisk måde at ankomme på.

Jeres hotel ligger på Ting Rai-stranden (Godt) eller Golden Pearl-stranden (Ekstra godt) – begge er virkeligt gode hoteller med en dejlig afslappet stemning langt væk fra masseturismen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Koh Jum
I kategorien Godt bor I på det hyggelige om meget velbeliggende Koh Jum Resort.

Dag 12-15. Koh Jum

De næste dage kan I fortsat nyde det ægte Thailand, som det var dengang, hvor det kun var de rygsæksrejsende, der fandt helt ud på de små øer. På Koh Jum er det badfodsferie, der er i højsædet, og de forholdsvis få hoteller på øen er gode til at dyrke stilen og sætte stemningen.

I spiser fabelagtig god mad direkte på stranden, bl.a. med fokus på de råvarer, der bringes frisk ind fra havet hver dag. Tilsat gode thailandske krydderier og vendt på grillen smager de forrygende sammen med en kold Singha-øl.

I bliver ikke overanstrengt på Koh Jum – det er en lille ø med få aktiviteter. I kan dog få jer nogle gode vandreture i højlandet midt på øen og evt. besøge den lille hovedby med havn, skole og godt lokalt liv.

Overnatning: Koh Jum
Koh Jum Beach Villas er vores valg i kategorien Ekstra Godt. Her kan I forvente 5-stjernet barfodsluksus.

Dag 16. Koh Jum og hjemrejse

I har det meste af dagen til rådighed på stranden, inden I desværre må lukke kufferten igen. I bliver sejlet ind til kysten, hvor en chauffør venter på at køre jer til den internationale lufthavn i Krabi. Køreturen tager kun omkring 30 minutter. I flyver herefter til Bangkok, hvorfra flyet til København afgår.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 17. Ankomst til Danmark

Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
22. apr 2019 - 27. jun 2019
kr. 11.870
kr. 17.960
kr. 10.995
kr. 5.905
kr. 7.690
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 14.565
kr. 20.655
kr. 13.690
kr. 7.925
kr. 9.710
 
29. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 12.825
kr. 18.915
kr. 11.950
kr. 6.620
kr. 8.405
 
01. nov 2019 - 18. dec 2019
kr. 13.435
kr. 20.130
kr. 12.445
kr. 6.620
kr. 8.545
 
19. dec 2019 - 10. jan 2020
kr. 17.050
kr. 25.615
kr. 15.570
kr. 7.925
kr. 10.055
 
11. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 15.595
kr. 23.550
kr. 15.305
kr. 7.925
kr. 10.485
 
01. mar 2020 - 31. mar 2020
kr. 12.830
kr. 19.830
kr. 11.730
kr. 5.935
kr. 7.860
 
01. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 11.305
kr. 16.735
kr. 10.585
kr. 5.905
kr. 7.690
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 11.080
kr. 16.330
kr. 10.480
kr. 5.935
kr. 7.720
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 13.735
kr. 18.985
kr. 13.135
kr. 7.925
kr. 9.710
 
29. jul 2020 - 31. okt 2020
kr. 11.995
kr. 17.245
kr. 11.395
kr. 6.620
kr. 8.405
 
01. nov 2020 - 18. dec 2020
kr. 13.615
kr. 20.490
kr. 12.590
kr. 6.640
kr. 8.625
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
 
22. apr 2019 - 27. jun 2019
kr. 15.160
kr. 23.700
kr. 6.425
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 17.815
kr. 26.355
kr. 8.415
 
29. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 16.075
kr. 24.615
kr. 7.110
 
01. nov 2019 - 18. dec 2019
kr. 21.425
kr. 35.310
kr. 7.140
 
19. dec 2019 - 07. jan 2020
kr. 31.055
kr. 52.835
kr. 8.445
 
08. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 23.200
kr. 37.965
kr. 8.415
 
01. mar 2020 - 31. mar 2020
kr. 19.510
kr. 32.395
kr. 6.425
 
01. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 17.860
kr. 29.060
kr. 6.395
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 15.380
kr. 24.145
kr. 6.405
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 18.035
kr. 26.800
kr. 8.395
 
29. jul 2020 - 31. okt 2020
kr. 16.295
kr. 25.060
kr. 7.090
 
01. nov 2020 - 18. dec 2020
kr. 21.830
kr. 36.125
kr. 7.160
 

Tilkøb til rejsen

Krabi: Øhop i Krabibugten

Tag på en uforglemmelig halvdagsudflugt med speedbåd til fire at de skønneste koraløer ud for Krabi. I besøger øerne Koh Poda, Chicken Island, Koh Tup og Phranang Cave Beach.

I skal snorkle i det krystalklare vand og bade fra de kridhvide strande. 

thailand - krabi_hav_baad_01
kr. 420 pr. person
kr. 295 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5,5 timer
 • Afhentning kl. 08.30
 • Frokost
 • Snorkeludstyr
 • Fra november til april
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Krabi: Ud i naturen i kajak

I skal opleve Krabis spektakulære natur, de lodrette kalkstensklipper og dyrelivet, der gemmer sig i mangroveskovens tætte flora. I glider langsomt gennem kanalerne i jeres kajak og vil forhåbentligt både se aber, fugle og måske en doven leguan, der soler sig.

Glæd jer til en halvdagsudflugt i naturens tegn i egen kajak naturligvis sammen med en kompetent lokalguide.

thailand - krabi_kajak_01
kr. 235 pr. person
kr. 165 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4,5 timer
 • Afhentning kl. 08.30
 • Daglig afgang
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Krabi: Klatring ved Railay Beach

En halvdagsudflugt for de aktive med klatring på kalkstensklipperne ved Railay Beach, der tiltrækker klatrere fra hele verden. Udflugten ligger om formiddagen, inden solen bliver for stærk. I hentes på jeres hotel og sejler med longtailbåd til Railay Beach, hvor I bliver udstyret efter alle kunstens regler.

De dygtige instruktører introducerer jer for de grundlæggende teknikker, hvorefter I prøver at klatre på kalkstensklipperne med udsigt over Andamanerhavet og Phra Nang-stranden – naturligvis med sikkerheden i højsædet.

Udflugten egner sig til både nybegyndere og letøvede klatrere, og der er maksimum fire klatrere pr. instruktør. Kurser indeholder de grundlæggende teknikker for top rope-klatring og rappelling, og der er maksimal fokus på sikkerhed og godt udstyr.

Læs mere Læs mindre
thailand - krabi half day rock climbing railay beach_04
kr. 240 pr. person
 • Halvdagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. udstyr
 • Kræver almindelig god fysik

Krabi: Krabis regnskov

I tilbringer en lærerig og sjov dag i den spektakulære Khao Nor Chu Chi National Park, hvor I nyder og beundrer naturens vidundere. I vandrer med jeres guide i skyggen ad plankebelagte stier til skønne naturlige ferskvandspools og naturlige varme kilder.


Undervejs besøger I det berømte tempel i regnskoven, Wat Tum Seua, også kaldet Tiger Cave Tempel, der ligger højt hævet over terrænet og med smuk udsigt over regnskoven.

thailand - krabi regnskov_03
kr. 375 pr. person
kr. 265 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. udstyr
 • Kræver almindelig god fysik

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Børneregler

Godt: 

Barn A: 1 barn under 6 år, uden morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Ekstra godt: The Tubkaak Boutique Resort tillader ikke børn under 10 år.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København - Krabi t/r via Bangkokpå økonomiklasse med Thai Airways, Qatar Airways eller Emirates. Evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter 
 • Transport fra Krabi lufthavn til hotel i Krabi 
 • 5 nætter i Krabi med morgenmad
  GODT: Tupkaek Sunset Beach Resort i Deluxe Garden-værelse
  EKSTRA GODT: Dusit Thani Beach Resort i Deluxe-værelse
 • Transport fra hotel i Krabi til færgelejet, båd til Koh Phi Phi og herfra videre med longtailbåd til resortet
 • 4 nætter på Koh Phi Phi med morgenmad
  GODT: Phi Phi Relax i Relax Bungalow
  EKSTRA GODT: Holiday Inn Phi Phi i Superior Bungalow
 • Transport fra Phi Phi til fastlandet, herfra bil til Laem Krut-færgeleje
 • Båd fra Laem Krut-færgeleje til Koh Jum og bil herfra til resortet
 • 5 nætter på Koh Jum med morgenmad
  GODT: Koh Jum Ocean Beach Resort i Oceanview Deluxe Cottage
  EKSTRA GODT: Koh Jum Beach Villa i 1 Bedroom Villa
 • Transport fra hotel på Koh Jum til færgelejet, båd til fastlandet og transport til Krabi lufthavn med bil

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Drikkepenge til lokal chauffør

Tilkøb til rejsen

Krabi: Øhop i Krabibugten

Tag på en uforglemmelig halvdagsudflugt med speedbåd til fire at de skønneste koraløer ud for Krabi. I besøger øerne Koh Poda, Chicken Island, Koh Tup og Phranang Cave Beach.

I skal snorkle i det krystalklare vand og bade fra de kridhvide strande. 

thailand - krabi_hav_baad_01
kr. 420 pr. person
kr. 295 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5,5 timer
 • Afhentning kl. 08.30
 • Frokost
 • Snorkeludstyr
 • Fra november til april
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Krabi: Ud i naturen i kajak

I skal opleve Krabis spektakulære natur, de lodrette kalkstensklipper og dyrelivet, der gemmer sig i mangroveskovens tætte flora. I glider langsomt gennem kanalerne i jeres kajak og vil forhåbentligt både se aber, fugle og måske en doven leguan, der soler sig.

Glæd jer til en halvdagsudflugt i naturens tegn i egen kajak naturligvis sammen med en kompetent lokalguide.

thailand - krabi_kajak_01
kr. 235 pr. person
kr. 165 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4,5 timer
 • Afhentning kl. 08.30
 • Daglig afgang
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Krabi: Klatring ved Railay Beach

En halvdagsudflugt for de aktive med klatring på kalkstensklipperne ved Railay Beach, der tiltrækker klatrere fra hele verden. Udflugten ligger om formiddagen, inden solen bliver for stærk. I hentes på jeres hotel og sejler med longtailbåd til Railay Beach, hvor I bliver udstyret efter alle kunstens regler.

De dygtige instruktører introducerer jer for de grundlæggende teknikker, hvorefter I prøver at klatre på kalkstensklipperne med udsigt over Andamanerhavet og Phra Nang-stranden – naturligvis med sikkerheden i højsædet.

Udflugten egner sig til både nybegyndere og letøvede klatrere, og der er maksimum fire klatrere pr. instruktør. Kurser indeholder de grundlæggende teknikker for top rope-klatring og rappelling, og der er maksimal fokus på sikkerhed og godt udstyr.

Læs mere Læs mindre
thailand - krabi half day rock climbing railay beach_04
kr. 240 pr. person
 • Halvdagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. udstyr
 • Kræver almindelig god fysik

Krabi: Krabis regnskov

I tilbringer en lærerig og sjov dag i den spektakulære Khao Nor Chu Chi National Park, hvor I nyder og beundrer naturens vidundere. I vandrer med jeres guide i skyggen ad plankebelagte stier til skønne naturlige ferskvandspools og naturlige varme kilder.


Undervejs besøger I det berømte tempel i regnskoven, Wat Tum Seua, også kaldet Tiger Cave Tempel, der ligger højt hævet over terrænet og med smuk udsigt over regnskoven.

thailand - krabi regnskov_03
kr. 375 pr. person
kr. 265 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. udstyr
 • Kræver almindelig god fysik

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Børneregler

Godt: 

Barn A: 1 barn under 6 år, uden morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Ekstra godt: The Tubkaak Boutique Resort tillader ikke børn under 10 år.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København - Krabi t/r via Bangkokpå økonomiklasse med Thai Airways. Evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter 
 • Transport fra Krabi lufthavn til hotel i Krabi 
 • 5 nætter i Krabi med morgenmad
  GODT: Tupkaek Sunset Beach Resort i Deluxe Garden-værelse
  EKSTRA GODT: Dusit Thani Beach Resort i Deluxe-værelse
 • Transport fra hotel i Krabi til færgelejet, båd til Koh Phi Phi og herfra videre med longtailbåd til resortet
 • 4 nætter på Koh Phi Phi med morgenmad
  GODT: Phi Phi Relax i Relax Bungalow
  EKSTRA GODT: Holiday Inn Phi Phi i Superior Bungalow
 • Transport fra Phi Phi til fastlandet, herfra bil til Laem Krut-færgeleje
 • Båd fra Laem Krut-færgeleje til Koh Jum og bil herfra til resortet
 • 5 nætter på Koh Jum med morgenmad
  GODT: Koh Jum Ocean Beach Resort i Oceanview Deluxe Cottage
  EKSTRA GODT: Koh Jum Beach Villa i 1 Bedroom Villa
 • Transport fra hotel på Koh Jum til færgelejet, båd til fastlandet og transport til Krabi lufthavn med bil

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Drikkepenge til lokal chauffør

Vejret i Thailand

Der er mellem 27 og 35 grader året rundt, dog lidt køligere i Nordthailand. Thailand har tropisk klima og har derfor regntid hvert år. Der er faktisk forskel på hvornår regntiden sætter ind i de forskellige egne af Thailand. Det illustreres bedst ved følgende klimatoversigter med nedbør og temperaturer.

Thailand ligger i troperne, så der er varmt året rundt med høj luftfugtighed. Der er mest nedbør under sommermonsunen fra maj til oktober. Lige før monsunen er der allervarmest - op til 40 grader, og køligst i december og januar. I det sydøstlige Thailand er nedbøren mere jævnt fordelt over året og temperaturen svinger mindre.

Andamanerhavet (Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Lanta) Fold ind Fold ud
 • Andamanerhavet (Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Lanta)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 30° C 31° C 31° C
22° C 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 25° C 24° C 24° C 23° C 23° C
42 mm 30 mm 60 mm 157 mm 345 mm 286 mm 284 mm 272 mm 417 mm 351 mm 188 mm 71 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • thailand fit katalog forside
  Thailand - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 52 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

kontor billede_2000px_sharpen
Kontakt en rejsekonsulent
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt en rejsekonsulent
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt en rejsekonsulent
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • thailand - krabi_railey beach_02
 • thailand - koh kradan_dykning_01
  Mindre end 30 meter fra strandkanten ved Sevenseas Resort, Koh Kradan, finder I et af Andamanerhavets flotteste koralrev.
 • thailand - phi phi_strand_09
 • thailand - tubkaak boutique resort_strand_04
 • thailand - tubkaak boutique resort_superior vaerelse_01
  Superior vaerelse
 • thailand - holiday inn phi phi_pool_01
 • thailand - holiday inn phi phi_strand_02
 • thailand - koh jum resort_restaurant_02
 • thailand - koh jum resort_pool_01
 • thailand - koh jum beach villas_vaerelse_two bedroom beach pool villa_01
 • thailand - koh jum beach villas_strand_01

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  MAURITIUS

  Constance Belle Mare Plage ★★★★★

  10 dage fra kr. 14.900

  • 5-stjernet luksus ved smuk strand
  • Mange aktiviteter
  • To championship golfbaner, gratis green fee for hotellets gæster
  • Velegnet til både familier og par
 • Se rejsen

  SYDAFRIKA

  Det gode liv

  11 dage fra kr. 10.825

  • Fokus på Cape Town og vinlandet
  • God tid til oplevelser med natur på Kaphalvøen og mad og vin
  • Billeje er inkluderet
  • Vælg gode el. ekstragode hoteller
 • Se rejsen

  BALI

  Strandferie i Sanur på Segara Village ★★★★

  13 dage fra kr. 11.975

  • Suveræn badeferie og afslapning
  • Helt ned i gear, fast base i Sanur
  • Dejligt 4-stjernet hotel med sjæl
  • Mange muligheder for aktiviteter 
  • Eget kontor på Segara Village