Sydthailand med Koh Lipe - Tilbagelænet livsstil i Thailand
Sydthailand med Koh Lipe
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (523 anmeldelser)

Sydthailand med Koh Lipe

Individuel rejse
17 dage fra kr. 12.705

Hører I til dem, der holder af at sparke skoene af og lægge armbåndsuret væk, når I er på ferie, så er denne rejse til tre af det sydlige Thailands allermest charmerende øer noget for jer. I begynder med 5 nætter på Koh Lanta, som er den største ø på denne tur, men stadig en lilleput-ø med et roligt tempo og rigtig lokalt kolorit. I skal bo direkte på en finkornet, hvid strand - vælg mellem Relax Bay Resort (Godt) eller Twin Lotus (Ekstra Godt).

Herefter hopper I på speedbåden til Koh Kradan - en sand perle i Andamanerhavet. På Sevenseas Resort er alt inden for rækkevidde: meget fine værelser, dejligt poolområde, en rigtig god restaurant og et farverigt rev med hundredevis af fisk få meter ude i havet.

Efter endnu fire dage tager I speedbåden videre til Koh Lipe, som ligger midt i en marinenationalpark og er den sydligste ø i Thailand - en sand tropeø med kridhvide strande. I skal bo på Mali Resort, som vi er ovenud begejstret for. Glæd jer til at opleve Sydthailand på bare fødder.

 

Gratis foredrag om individuelle rejser til Thailand
29. august kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
22. september kl. 15:00 - 16:00 (Aarhus)
01. oktober kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
26. november kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til gratis foredrag om individuelle rejser til Thailand

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)

Turen i overblik

Dagsprogram Thailand

Dag 1. Afrejse fra Danmark

I forlader Københavns Lufthavn og flyver til Bangkok, hvor I skifter fly til Krabi. Undervejs kan I nyde den gode service ombord på flyet, som har et omfattende underholdningsprogram og individuelle tv-skærme i sæderne på alle klasser. Der er mulighed for provinstilslutning i Danmark

Dag 2. Ankomst til Krabi og videre til Koh Lanta

Ved ankomsten til Krabi lufthavn bliver I mødt af en repræsentant fra Stjernegaards agent, der sørger for transport til Koh Lanta. Køreturen tager et par timer i alt, inkl. bilfærgen. 

Har I valgt "godt"-pakken, skal I bo på Relax Bay Resort, som er et helt vidunderligt lille sted, hvor man får virkelig meget for pengene. Har I valgt "ekstra godt", skal I bo på Twin Lotus, et eksklusivt resort kun for voksen (+18 år) med skønne og velindrettede villaer. Vel fremme på jeres hotel kan I slå er ned i restauranten med udsigt over havet og nyde en dejlig frokost. 

Overnatning: Koh Lanta
Tilkøb oplevelser:
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Dag 3-6. Koh Lanta

Koh Lanta består af to øer, og begge vores hoteller ligger på den yderste ø. Koh Lanta er lang og smal og velsignet med en række fantastiske strande, og det er vores vurdering, at Relax Bay Resort og Twin Lotus ligger på de to bedste strande på øen.

Hovedbyen Saladan ligger på den nordlige spids, og her er stemningen afslappet og befolkningen imødekommende. Antallet af turister er ikke overvældende, hvilket betyder, at de store fastfoodkæder endnu ikke har etableret sig i Saladan, men der er masser af hyggelige restauranter, mange af dem bygget på pæle i vandet. Saladan har et mindre natmarked, et hyggeligt centrum med ca. 40-50 forretninger, der tilbyder alt fra T-shirts til elektronik og briller. 

Der er flere udflugtsmuligheder på Lanta: Nationalparken med grotterne for de adrætte og eventyrlystne, elefantsafari i junglen midt på øen og selvfølgelig et besøg i den hyggelige gamle havneby, Ban Ko (Lanta Old Town).

Området omkring Koh Lanta er spækket med små tropeøer. Mange er beboede, mens andre er en del af marineparken, der blev stiftet i 1990. Øen egner sig rigtig godt til at tage på eventyr i kajak, både langs stranden og ind i mangroveområderne. Hotellet er behjælpelig med at arrangere ture for jer, hvis I trænger til afveksling fra hængekøjen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Koh Lanta
Tilkøb oplevelser:
Nyd livet på Koh Lantas skønne strande: Relax Bay Resort (tv) i kategorien Godt, og Twin Lotus (th) i kategorien Ekstra Godt.

Dag 7. Koh Lanta - Koh Kradan

I dag går turen videre med speedbåden til næste paradisø i rækken, Koh Kradan. Sejlturen til Koh Kradan tager omkring 1 times tid, og I bliver sat af direkte på standen - derfor skal I også sørge for at have bare ben og f.eks. klip-klapper på, så I ikke bliver alt for våde, når I skal i land. Bagagen bliver bragt ind på land af mandskabet og bliver ikke våd.

Inde på land står personalet fra Sevenseas Resort klar til at modtage jer, og sammen går I de få hundrede meter til resortet. Det er oplagt at spise en god frokost i restauranten, mens værelserne bliver gjort klar til jer.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Koh Kradan

Dag 8-10. Koh Kradan

Kradan er en meget lille ø, og der ligger kun ganske få hotellet på den idylliske strand. Opholdet på Koh Kradan byder dog på en del udflugtsmuligheder på øen og de omkringliggende paradisøer. Under overfladen venter et sammensurium af koraller i alverdens farver og mærkværdige dyr, der iagttages gennem dykkermasken, mens I flyder rundt i det turkisgrønne hav.

Marineparkens enestående landskab er præget af de hundrede meter høje kalkstenklipper, der står majestatiske som grønne toppe. Sejl i havkajak omkring Koh Kradan eller tag på udflugt til Emerald Cave på Koh Mook, som ligger lige over for Kradan - det er næsten et must. Her svømmer man ind gennem en 70 meter lang, mørk tunnel, hvorefter Emerald Cave åbenbarer sig som en vidunderlig smuk hule med en lagune af smaragdgrøn vand omgivet af høje klipper. Vi anbefaler, at I tager på denne tur tidligt om morgenen, før turisterne fra de andre øer når derud. 

Måske vil I blot nyde The Sevenseas Resort, der er et skønt hotel. Der er kælet for detaljerne overalt på det lille førsteklasses strandresort. Restaurant, strandbar og poolområdet på stranden er opført i lækre materialer, og maden er værd at rejse efter. I disse unikke omgivelser har The Sevenseas skabt den ideelle balance mellem moderne bekvemmeligheder og eksotisk ø-luksus.

Nyd hele herligheden og find den indre ro, mens I sidder komfortabelt på Koh Kradans bedste stykke strand, hvor zebrafiskene plasker veloplagt få meter fra stranden.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Koh Kradan

Dag 11. Koh Kradan til Koh Lipe

Det er igen blevet tid til at flytte ø, og denne gang går turen til Koh Lipe. Speedbåden afgår ikke mange meter fra Sevenseas Resort stranden. Sæt jer godt til rette og husk endelig solcreme, hat og solbriller da turen tager omkring 3 timer. Ved ankomsten til Koh Lipes smukke strand, vil I med stor sandsynlighed føle, at I er havnet det rigtige sted.

I sparker skoene af og tjekker ind i Mali Resorts hyggelige strandbar, som også fungerer som reception. Vores "godt"-pakke inkluderer fem nætter i den såkaldte Garden Wing med rigtigt gode hytter tæt på strandkanten. Har I valgt "ekstra godt"-pakken, skal I bo i de skønne villaer i balinesisk stil, som er nyere og større, og hvor der er gjort lidt mere ud af indretningen.

Resortet har en meget velfriseret have, og her finder I også en udendørs restaurant, som ligger sammen med strandbaren. Der hersker en virkelig god og afslappet stemning på stedet, og I ankommer tidsnok til at opleve en bjergtagende solnedgang over havet.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Koh Lipe

Dag 12 - 15. Koh Lipe

Koh Lipe er den sydligste ø i Thailand - bortset fra et par ubeboede småøer i nærheden. Øen er vitterlig et paradis for rejsende og besøges af en god blanding af unge rygsæksturister og dem, som er blevet lidt ældre, men som gerne rejser langt for at finde den helt rigtige og autentiske thaistemning. Vi synes, at det hele minder lidt om Thailand for 20 år siden. Prisniveauet er meget lavt og maden god og frisk, uden at man dog skal forvente finere gastronomi.

Der er to hovedstrande, Pattaya Beach og Sunrise Beach, samt et par mindre strande med ganske få eller ingen hoteller på. Mali Resort ligger på Pattaya Beach, som er den mest besøgte, dog uden at den er overrendt, og Mali Resort ligger helt klart i den fredelige ende. Det er skønt at bo på den fredelige del - har man har lyst til lidt action, så går man bare de få hundrede meter ned til den livlige ende. 

Cirka midt på Pattaya Beach kan man gå ind på "Walking Street", som forbinder de to hovedstrande. Her ligger restauranter, barer, butikker og massageboder side om side, og her er stemningen meget backpacker-agtig. Om aftenen tændes de levende lys og grill langs stranden og plastikborde og -stole slæbes ud i sandet. Dagens fangst lægges frem, så man selv kan vælge, hvad der skal på grillen.

Havet ud for Pattaya Beach er helt vidunderligt. Vandet er klart og koralrevet ligger i svømmeafstand fra stranden. I højsæsonen (november-marts) ligger Pattaya Beach på læsiden af øen, mens der er mere blæsende på Sunrise Beach.

I har fem dage til at nyde dette paradis. Meget tid vil nok gå med at dase på stranden og svømme og snorkle på revet. En gåtur fra den ene ende af stranden til den anden og også et dejligt tidsfordriv. Får man ømme muskler kan man få en velgørende thaimassage for meget rimelige penge i Mali Resorts "massage-sala" på stranden.

Det tager mellem 20 minutter og en halv time at gå ad Walking Street til Sunrise Beach, hvor der ligger et par gode restauranter, som man kan spise frokost på, f.eks. Castaway, hvor man sidder i rustikke omgivelser og på bløde puder hævet over stranden med en fabelagtig udsigt over havet. Mali Resorts dykkershop og receptionen tilbyder forskellige halv- og heldagsudflugter med fokus på både dykning og snorkling, og man kan bestille madkurv i restauranten til at tage med. Tag f.eks. en halvdagsudflugt med longtail-båd til de nærliggende øer med et par indlagte snorkelstop, inden I bliver sat af på en øde ø, hvor I kan spise jeres medbragte madkurv.

Om aftenen kan vi varmt anbefale en slentetur i Walking Street og en dessert hos Madam Juhu, som serverer de lækreste pandekager med frisk frugt, nutella og andet godt. Madam Juhu kan I også ofte møde på stranden sidst på eftermiddagen, hvor hun går rundt og sælger sine gode, hjemmebagte kanelsnegle.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Koh Lipe
Koh Lipe: Mali Resort er øens bedste resort. Vælg mellem Garden View-værelser (Godt) eller de skønne Balinese Luxury Tropical-villaer (Ekstra Godt).

Dag 16. Koh Lipe - Danmark

I har nogle timer på strande til at samle de sidste indtryk, inden I må lukke kufferten og begive jer tilbage til fastlandet og til lufthavnen i Hat Yai. I bliver hentet på hotellets strand i små longtail-både, som sejler jer ud til en lille ponton, som fungerer som øens mole. Herfra går færgen, som egentlig er en stor speedbåd, der skal sejle jer ind til færgelejet ved Pakbara. Her vil I blive mødt af jeres chauffør der skal transportere jer det sidste stykke vej til Hat Yai lufthavnen. Køreturen tager ca. 1½ time.

I flyver til Bangkok lufthavn og derfra videre mod København.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 17. Ankomst Danmark

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
 
01. maj 2019 - 27. jun 2019
kr. 12.705
kr. 17.855
kr. 7.840
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 15.360
kr. 20.510
kr. 9.835
 
29. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 13.620
kr. 18.770
kr. 8.530
 
01. nov 2019 - 18. dec 2019
kr. 16.185
kr. 23.905
kr. 8.605
 
19. dec 2019 - 10. jan 2020
kr. 21.710
kr. 32.625
kr. 10.465
 
11. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 18.155
kr. 26.990
kr. 9.955
 
01. mar 2020 - 31. mar 2020
kr. 15.500
kr. 23.445
kr. 7.960
 
01. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 13.955
kr. 20.390
kr. 7.910
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 13.955
kr. 20.355
kr. 7.885
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 16.610
kr. 23.010
kr. 9.880
 
29. jul 2020 - 31. okt 2020
kr. 14.870
kr. 21.270
kr. 8.575
 
01. nov 2020 - 18. dec 2020
kr. 16.155
kr. 23.850
kr. 8.600
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode  
01. maj 2019 - 27. jun 2019
kr. 14.680
kr. 21.845
kr. 13.910
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 17.335
kr. 24.500
kr. 16.565
 
29. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 15.595
kr. 22.760
kr. 14.825
 
01. nov 2019 - 18. dec 2019
kr. 18.030
kr. 27.635
kr. 16.445
 
19. dec 2019 - 10. jan 2020
kr. 24.335
kr. 37.910
kr. 21.555
 
08. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 20.740
kr. 32.205
kr. 19.720
 
01. mar 2020 - 31. mar 2020
kr. 18.085
kr. 28.660
kr. 16.175
 
01. apr 2020 - 14. maj 2020
kr. 16.425
kr. 25.335
kr. 15.015
 
15. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 16.425
kr. 25.335
kr. 15.015
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 19.080
kr. 27.990
kr. 17.670
 
29. jul 2020 - 31. okt 2020
kr. 17.340
kr. 26.250
kr. 15.930
 
01. nov 2020 - 18. dec 2020
kr. 18.300
kr. 28.165
kr. 16.665
 

Tilkøb til rejsen

Koh Lanta: sejlads mellem kalkstensøerne, med kajak til småøer og tid på stranden

En heldagsudflugt, hvor I hentes om morgenen på jeres hotel og køres til kysten. Her stiger I ombord i longtailbåde for at sejle ud i det smukke landskab med kalkstensøer, der skyder lodret op ad havet. I løbet af formiddagen skifter I longtailbåden ud med kajakker, en såkaldt sit on top-kajak, der er nem at manøvrere og meget stabil.

I padler rundt ved Koh Talabeng, hvor I bevæger jer ind og ud af skjulte huler, som pirater i gamle dage benyttede som gemmesteder.

Undervejs kan I iagttage smukke drypstensformationer og spotte aber og andre dyr.

På den lille ø Bu Bu spiser I frokost og bader fra stranden. Herefter sejler I tilbage til Koh Lanta og køres til jeres hotel. I forventes at være tilbage omkring kl. 15.

Læs mere Læs mindre
thailand - koh lanta_longtail_kajak_01
kr. 460 pr. person
kr. 325 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost, frugt og drikkevarer
 • Afhentning på hotellet
 • Velegnet for børn og voksne

Koh Lanta: gennem mangroveskoven på udkig efter fugle og besøg i Lanta Old Town

En heldagstur hvor I hentes på hotellet og køres til kysten. Her tager I plads i en longtailbåd og sejler afsted ud i mangroveskoven, og inden længe kan I se krabber, der har travlt i mudderet mellem træernes rødder, og traner, havørne og andre fugle, der fanger fisk i det lave vand.

På den lille ø Bu Bu er I på udkig efter næsehornsfuglen med det karakteristiske farverige næb, og I spiser en thai-frokost på stranden og svømmer måske en tur i havet. Herefter sejler I tilbage Koh Lanta og kører til Lanta Old Town, en mere end 100 gammel by med charmerende gamle handelshuse og autentisk liv. I er tilbage på jeres hotel ca. kl. 16.

thailand - naesehornsfugl_koh lanta_01
kr. 460 pr. person
kr. 325 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost, frugt og drikkevarer
 • Afhentning på hotellet
 • Velegnet for børn og voksne

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, inkl. morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København - Krabi/Had Yai - København via Bangkok på økonomiklasse med Thai Airways, Qatar Airways eller Emirates, evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter 
 • Transport fra Krabi lufthavn til hotel på Koh Lanta 
 • 5 nætter på Koh Lanta med morgenmad
  GODT: Royal Lanta Resort & Spa i Pool View Superior-værelse
  EKSTRA GODT: Twin Lotus i Deluxe-værelse 
 • Transport fra hotel på Koh Lanta til færgeleje
 • Båd til Koh Kradan
 • 4 nætter med morgenmad på Koh Kradan 
  GODT/EKSTRA GODT:  The Sevenseas Resort i Deluxe-værelse
 • Båd til Koh Lipe
 • 5 nætter på Koh Lipe med morgenmad
  GODT: Mali Resort i Garden Wing Bungalow
  EKSTRA GODT: Mali Resort i Balinese Luxury Tropical Villa 
 • Båd til Pakbara Pier
 • Taxa til Had Yai lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Drikkepenge til lokal chauffør 

Vejret i Thailand

Der er mellem 27 og 35 grader året rundt, dog lidt køligere i Nordthailand. Thailand har tropisk klima og har derfor regntid hvert år. Der er faktisk forskel på hvornår regntiden sætter ind i de forskellige egne af Thailand. Det illustreres bedst ved følgende klimatoversigter med nedbør og temperaturer.

Thailand ligger i troperne, så der er varmt året rundt med høj luftfugtighed. Der er mest nedbør under sommermonsunen fra maj til oktober. Lige før monsunen er der allervarmest - op til 40 grader, og køligst i december og januar. I det sydøstlige Thailand er nedbøren mere jævnt fordelt over året og temperaturen svinger mindre.

Andamanerhavet (Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Lanta) Fold ind Fold ud
 • Andamanerhavet (Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Lanta)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 30° C 31° C 31° C
22° C 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 25° C 24° C 24° C 23° C 23° C
42 mm 30 mm 60 mm 157 mm 345 mm 286 mm 284 mm 272 mm 417 mm 351 mm 188 mm 71 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • thailand fit katalog forside
  Thailand - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 52 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

kontor billede_2000px_sharpen
Kontakt en rejsekonsulent
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt en rejsekonsulent
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt en rejsekonsulent
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • thailand - koh lipe_strand_03
 • thailand - koh kradan_dykning_01
  Mindre end 30 meter fra strandkanten ved Sevenseas Resort, Koh Kradan, finder I et af Andamanerhavets flotteste koralrev.
 • thailand - koh lipe_strand_04
 • thailand - mali resort_strand_05
 • thailand - mali resort_strandbar_02
 • thailand - anda lay boutique resort_strand_02_hf
 • thailand - anda lay boutique resort_suite_05
  Suite
 • thailand - sevenseas resort_bar_02
 • thailand - koh lanta relax bay resort_bungalow_02
  Bungalow
 • thailand - koh lanta relax bay resort_bar_01
 • thailand - koh lanta relax bay resort_restaurant terrasse_02
 • thailand - sevenseas resort_bar_04
 • thailand - sevenseas resort_strand_12
 • thailand - sevenseas resort_strand_01
  Massage til lyden af bølge- skvulp
 • thailand - koh_lipe_long tail baad_01

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  BALI

  Bali i ro og mag

  17 dage fra kr. 12.500

  • En oplevelsesspækket rejse
  • Oplev delfiner i rolige Lovina
  • Privat transport mellem hotellerne med udflugter inkluderet
  • Skønne hoteller valgt med omhu
 • Se rejsen

  BALI

  Bali Deluxe

  14 dage fra kr. 12.545

  • En rejse til de kræsne
  • Badeferie og kultur
  • En rejse i roligt tempo
  • Ekstragode hoteller, oplev Komaneka-hotellerne i Ubud
 • Se rejsen

  VIETNAM

  Pragtfulde Vietnam

  17 dage fra kr. 17.590

  • Oplevelser inkl. strandferie
  • Fly på de lange stræk
  • Inkl. udflugter i Mekongdeltaet
  • Gode, ekstra gode eller deluxe-hoteller