Trekking og skønne strande - oplevelser i Thailand | Stjernegaard
Trekking og skønne strande
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (523 anmeldelser)

Trekking og skønne strande

Individuel rejse
17 dage fra kr. 12.525

Thailand er mange ting, og denne rejse dækker over to af de absolut største oplevelser, som det skønne land byder på: trekking i højlandet og badeferie ved de sydlige kyster.

I begynder i Chiang Mai i det nordlige Thailand – en dejlig by, der har bevaret sin autenticitet, mens den har vokset sig stor. Her er bybilledet stadig præget af templer, munke og lokalt liv, særligt inden for de tykke bymure, der har stået solidt i mere end 700 år. Efter et par dage her skal I ud i den prægtige natur, der omgiver byen – helt derud, hvor de etniske minoriteter bor i deres landsbyer langt fra alfarvej.

Trekking med overnatning på homestays er ikke for alle og enhver. Man skal være eventyrlysten og affinde sig med spartanske forhold i landsbyerne, men lad jer ikke afskrække – det er en fantastisk oplevelse med mange kulturelle input. I vandrer gennem smuk natur i bjergene sammen med en engelsktalende guide, og I får samtidig mulighed for at hilse på karenstammens elefanter og sejler ned ad floden på en bambustømmerflåde, inden I er tilbage i Chiang Mai igen for en enkelt nat.

Herefter er det strandlivet, der kommer i fokus. I flyver syd på til Krabi, hvis fantastiske strande tiltrækker mange turister. De fleste af dem bor omkring Ao Nang, men vi foretrækker de rolige strande nord for byen – væk fra alt hurlumhejet. Her kan I nyde 4 dage på et dejligt hotel i strandkanten med fabelagtig udsigt over kalkstensøerne i Phang Nga-bugten.

Glæd jer til at slutte rejsen på Koh Ngai – en lillebitte og absolut stressfri ø i det sydlige Andamanerhav. Her har I god tid til at bore fødderne ned i sandet, svømme i havet og spise dejlig, frisk thaimad ledsaget af en kølig øl eller friskpresset juice. Gå ikke glip af en svømmetur i bælgravende mørke gennem en tunnel til den smukke smaragdgrønne lagune på naboøen Koh Mook.

Foredrag om individuelle rejser til Thailand
29. august kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
22. september kl. 15:00 - 16:00 (Aarhus)
01. oktober kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
26. november kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til gratis foredrag om individuelle rejser til Thailand

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)

Turen i overblik

Dagsprogram Thailand

Dag 1. Afrejse fra Danmark Se rute >

I forlader Danmark i løbet af dagen og flyver østover med ankomst til Chiang Mai i Thailand næste dag efter et flyskift i Bangkok. 

Dag 2. Ankomst til Chiang Mai

Uden for lufthavnen i Chiang Mai lufthavn bliver I mødt af Stjernegaards engelsktalende guide, der sørger for transport til jeres hotel centralt i byen. Transporttiden er maks. 30 minutter, så det varer ikke længe, inden ferien for alvor begynder.

I skal bo på Banthai Village (Godt), et lille charmerende hotel med en hyggelig atmosfære, eller på Tamarind Village (Ekstra godt), en vidunderlig oase helt inde bag de tykke bymure.

Overnatning: Chiang Mai
Tilkøb oplevelser:
Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Øverst: Banthai Village. Nederst: Tamarind Village

Dag 3. Chiang Mai, oplevelser på egen hånd eller tilkøb udflugter

I skal hurtigst muligt lære byen at kende og opleve den skønne stemning i Chiang Mais gamle centrum. Gaderne er smalle, og det er oplagt at udforske dem på cykel, som I kan leje på hotellet. Eller I kan gøre turen i tuk-tuk, hvor I nemt kan smutte rundt. I kan få receptionen på hotellet til at bestille et af de trehjulede køretøjer til et par timers sightseeing i byen. Vi foreslår, at I gør ophold ved et par af de største templer i byen, måske er der mulighed for at få et glimt af munkenes simple liv i de sparsomme barakker bag det guldprydede tempel.

Der er rigtig mange udflugtsmuligheder i og udenfor byen, men det er næsten et must at besøge det afsides liggende tempel Wat Doi Suthep – et af de helligste i hele landet – der ligger i godt 1000 meters højde. Herfra er der en flot udsigt over det plateau, hvor Chiang Mai med de øvrige 300 templer ligger. Stemningen heroppe er fantastisk. Lokale munke og pilgrimme fra hele Thailand skaber liv omkring den guldbelagte chedi og andre funklende bygningsværker.

Chiang Mai er kendt for sit fine kunsthåndværk, og det er så godt som umuligt at forlade byen uden at købe en smuk souvenir – det kunne være et silketørklæde, et smykke eller et fotografi. I kan besøge de arbejdende værksteder eller kigge jer omkring på byens berømte natmarked og afprøve jeres handelstalent blandt de mange hundrede boder.

En cykeltur i den sydlige del af Chiang Mai er også et hit. Området er rigt på kulturhistorie, og I kommer stilfærdigt rundt mellem både rismarker og ruiner og templer, der har flere hundrede år på bagen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Chiang Mai
Tilkøb oplevelser:

Dag 4. Chiang Mai, trekking til karenlandsby

I dag begynder jeres trekkingeventyr, og I bliver samlet op af en lastbil, der er egnet til at køre på de ofte svært fremkommelige veje i højlandet. Rejser I på kategorien Godt, kommer I til at følges med andre gæster i en mindre gruppe med en engelsktalende guide. Hvis I har valgt at rejse på kategorien Ekstra godt, får I en privat tur sammen med en engelsktalende guide.

Jeres første stop er ved det lokale marked i Mae Malai, hvor I kan proviantere snacks til trekkingturen, der begynder senere på dagen. Samtidig kan I se, hvordan dagligdagens fornødenheder handles i et lokalsamfund, hvor moderne supermarkeder er lysår væk.

I kører videre til Mok Fah-vandfaldet, hvor I kan tage en svømmetur i det forfriskende kolde vand, inden I bliver kørt til landsbyen Baan Pang Lun for at spise frokost. Når I har spist jer mætte, går turen videre ind i Huay Nam Dung National Park, hvor selve trekkingturen begynder.

I vandrer ad naturstier under kyndig vejledning af guiden, som kender området ud og ind. Guiden fortæller om floraen undervejs, og efter omkring to timer og formentlig med lidt sved på panden, kommer I frem til Baan Mae Jok, en af den mange etniske landsbyer, der ligger i dette afsides hjørne af Thailand.

Landsbyen bebos af karenfolket, der oprindeligt stammer fra Myanmar og i sin tid kom til Thailand som flygtninge. Den thailandske regering tillod denne og andre stammer at slå sig ned i højlandet, og i dag lever de – om ikke isoleret – så i hvert fald langt væk fra det moderne liv i storbyerne. De har til en vis grad bevaret deres oprindelige traditioner og klæder sig efter bestemte regler, så man f.eks. kan aflæse deres ægteskabelige status.

I kigger jer omkring i landsbyen sammen med guiden og deltager måske i nogle aktiviteter med beboerne. Om aftenen spiser I en lokal middag, og herefter indlogerer I jer spartansk, formentligt i et fællesrum på en madras med myggenet og uden elektricitet. I vælger nok at gå tidligt i seng for at være klar, når solen står op.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Homestay

Dag 5. Trekking og møde med elefanter

Når hanen galer, står I op og spiser morgenmad i landsbyen, og herefter fortsætter trekkingturen. I skal gå omkring fire timer til endnu en karenlandsby, Baan Pang Khao Laam. Det meste af tiden går I i skyggen af junglens høje, grønne træer.

Det er jeres guide, der disker op med frokost i dag. Han eller hun demonstrerer sine færdigheder og sørger for at tilpasse doseringen af chili, så I kommer helskinnet igennem. I bruger også noget tid på at kigge jer omkring i landsbyen, og sidst på eftermiddagen ender I nede ved floden, hvor landsbyens elefanter skal fodres og bades. Har I lyst, må I meget gerne deltage i aktiviteterne, hvor I kommer tæt på de store dyr, som karenerne har holdt som husdyr gennem hundredvis af år. 

I spiser aftensmad i landsbyen og hygger jer omkring lejrbålet med guiden, som plejer at have jokes og anden underholdning i ærmet, og herefter går I til ro – igen er indkvarteringen simpel, men det er vilkårene her og den eneste måde, hvorpå man får den ægte oplevelse.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: Homestay

Dag 6. Sejltur på floden, besøg hos minoriteter og tilbage til Chiang Mai

Igen vækkes I af hanegal og spiser morgenmad i landsbyen. Herefter tager I plads på en tømmerflåde lavet af bambus for at glide stille og roligt ned ad Mae Tang River i et par timer, afhængig af vandstanden. I kommer frem til landsbyen Baan Pong Ngan, hvor lahustammen bor – en anden af de mange etniske befolkningsgrupper i området.  

I får en kort introduktion til deres levevis, inden I igen tager plads på tømmerflåden og sejler endnu et par timer til en landsby, der bebos af shanfolket, der også er kommet til området som flygtninge fra Myanmar. Her spiser I frokost, måske den berømte og meget velsmagende shan-nuddelsuppe, og herefter hentes I af en lastbil, der kører jer tilbage til civilisationen i Chiang Mai.

I kan nu nyde et dejligt hotelværelse og tage et bad, inden I går ud i byen for at spise middag på en af de mange skønne restauranter.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
Overnatning: Chiang Mai
Tilkøb oplevelser:

Dag 7. Chiang Mai – Krabi, badeferien begynder Se rute >

Efter en sidste morgen i det nordlige Thailand hentes I af en chauffør, der kører jer til lufthavnen, hvorfra I flyver til Krabi. Der står badeferie på programmet fra nu af, og I har to rigtigt gode muligheder, når det gælder hoteller i Krabi: Tubkaek Sunset Beach Resort (Godt) eller Dusit Thani Beach Resort (Ekstra godt).

Begge hoteller ligger et stykke væk fra Ao Nang, hvor de fleste turister indlogerer sig, og det er helt bevidst. Ao Nang er meget travl, mens de nordlige strande er præget af fred og ro. Ao Nang er dog stadig inden for rækkevidde, hvis man vil ind og kigge på hurlumhejet.

I er fremme på jeres hotel i løbet af dagen. Glæd jer til at slå jer ned og nyde det storslåede panorama ud over Phang Nga-bugten med de maleriske kalkstensøer og det turkisfarvede hav.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Krabi
Tilkøb oplevelser:
Krabi - væk fra de andre...

Krabi er et veludviklet turistmål med rigtigt mange besøgende. I skal bo i den nordlige del af Krabi - væk fra turiststrømmen og med fabelagtig udsigt over Andamanerhavet og de smukke kalkstensøer i bugten.

Øverst: Tupkaek Sunset Beach Resort. Nederst: Dusit Thani Beach Resort

Dag 8-10. Krabi, afslapning og mulighed for at se sig omkring

Efter mange kulturelle oplevelser i det nordlige Thailand er det oplagt at nyde stranden, dase i liggestolen og svømme i poolen eller i havet. Den hvide sandstrand danner en smuk kontrast til det blå hav, de gråsorte klipper og de grønne palmer.  

Vil I ud og opleve noget, kan vi varmt anbefale jer at hyre en longtailbåd og sejle ud til nogle af øerne i Phang Nga-bugten for at snorkle mellem farverige fisk og koraller, og vil I opleve mere liv end jeres egen strand kan byde på, så tag en taxa til Ao Nang-stranden, hvor I finder masser af restauranter og butikker fyldt med brugskunst, smykker og andet godt. Køreturen tager ca. 30 minutter.

Fra Ao Nang kan I også besøge den skønne Railay Beach, en strand som man kun kan komme til med longtailbåd. Selve stranden er vanvittig smuk, her er mange gode restauranter, hvor I kan spise frokost, og så er stedet kendt for klatring. I kan således se de modige klatrere hænge i en lillefinger på de stejle klipper, og det er også muligt selv prøve kræfter med disciplinen på nogle klippevægge, der er egnede til begyndere.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Krabi
Tilkøb oplevelser:

Dag 11. Krabi – Koh Ngai Se rute >

Rejsen går videre i dag – til skønne Koh Ngai, en af de øer, der ligger som perler på en snor i det sydlige Andamanerhav, og som ligner den drøm om en paradisø, der ofte rammer os, når det er mørkt og koldt i Danmark.

I bliver kørt til Pak Meng Pier, en tur på omkring 1,5 time, og her går I ombord i en af de store speedbåde, der fungerer som færger her i øhavet. Overfarten tager omkring 30 minutter. Jeres hotel på Koh Ngai er en sand perle! Thapwarin Resort ligger direkte på stranden og med den smukkeste udsigt ud over øhavet. Hytterne ligger i tre rækker – vælg kategorien Ekstra godt, hvis I ønsker at bo i første række.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Koh Ngai

Dag 12-15. Koh Ngai, dage i paradis

Der er ingen veje på Koh Ngai – alt foregår nede i strandkanten, og har I lyst til at foretage sig noget, så vil det være noget med at sejle ud til de nærliggende øer for at snorkle og bade. En helt særlig oplevelse kan I få på en sejltur til naboøen Koh Mook, hvor den berømte Emerald Cave ligger. Ved lavvande kan man svømme ind gennem en 70 meter lang og bælgravende mørk tunnel, der munder ud i et drømmesyn af en smaragdgrøn lagune med en kridhvid sandstrand. Hvis I står tidligt op en dag, kan I måske undgå ”trængsel” i tunnelen – spørg evt. hotellet om, hvornår det er bedst at gøre turen.

Det bør også være en daglig foreteelse at gå en tur langs stranden. Måske spotter I en restaurant på en af de andre resorts, som I får lyst til at prøve, eller I møder en lokal bådejer, som tilbyder jer en sejltur mod en beskeden hyre.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Koh Ngai

Dag 16. Koh Ngai og hjemrejse

Det er blevet tid til at vinke farvel til paradiset for denne gang. I løbet af dagen skal I med speedbåden tilbage til fastlandet, hvor en bil venter på at køre jer til Krabis internationale lufthavn. I flyver til Bangkok, hvorfra flyet mod Danmark afgår omkring midnat med ankomst tidlig morgen på dag 17.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 17. Ankomst til Danmark

Kontakt os
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt os
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
22. apr 2019 - 27. jun 2019
kr. 12.580
kr. 17.330
kr. 11.955
kr. 7.815
kr. 10.005
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 15.275
kr. 20.025
kr. 14.650
kr. 9.835
kr. 12.025
 
29. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 13.535
kr. 18.285
kr. 12.910
kr. 8.530
kr. 10.720
 
01. nov 2019 - 18. dec 2019
kr. 14.635
kr. 20.465
kr. 13.770
kr. 8.550
kr. 10.855
 
19. dec 2019 - 10. jan 2020
kr. 18.395
kr. 26.255
kr. 16.970
kr. 9.855
kr. 12.325
 
11. jan 2020 - 31. mar 2020
kr. 16.915
kr. 24.135
kr. 16.670
kr. 9.855
kr. 12.795
 
01. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 13.180
kr. 18.430
kr. 12.335
kr. 7.835
kr. 10.025
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 12.525
kr. 17.330
kr. 11.880
kr. 7.865
kr. 9.885
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 15.180
kr. 19.985
kr. 14.535
kr. 9.855
kr. 11.875
 
29. jul 2020 - 31. okt 2020
kr. 13.440
kr. 18.245
kr. 12.795
kr. 8.550
kr. 10.570
 
01. nov 2020 - 18. dec 2020
kr. 14.780
kr. 20.755
kr. 13.900
kr. 8.570
kr. 10.940
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
22. apr 2019 - 27. jun 2019
kr. 16.370
kr. 24.730
kr. 15.570
kr. 8.860
kr. 11.925
 
28. jun 2019 - 28. jul 2019
kr. 19.065
kr. 27.425
kr. 18.265
kr. 10.880
kr. 13.945
 
29. jul 2019 - 31. okt 2019
kr. 17.325
kr. 25.685
kr. 16.525
kr. 9.575
kr. 12.640
 
01. nov 2019 - 18. dec 2019
kr. 19.840
kr. 30.680
kr. 18.110
kr. 9.625
kr. 12.690
 
19. dec 2019 - 10. dec 2019
kr. 26.595
kr. 42.445
kr. 23.595
kr. 10.930
kr. 15.265
 
11. jan 2020 - 29. feb 2020
kr. 22.120
kr. 34.340
kr. 21.015
kr. 10.930
kr. 14.570
 
01. mar 2020 - 31. mar 2020
kr. 18.910
kr. 29.730
kr. 17.100
kr. 8.940
kr. 11.945
 
01. apr 2020 - 30. apr 2020
kr. 18.050
kr. 27.975
kr. 16.485
kr. 8.910
kr. 11.915
 
01. maj 2020 - 27. jun 2020
kr. 17.465
kr. 26.845
kr. 16.140
kr. 8.865
kr. 11.945
 
28. jun 2020 - 28. jul 2020
kr. 20.120
kr. 29.500
kr. 18.795
kr. 10.930
kr. 13.935
 
29. jul 2020 - 31. okt 2020
kr. 18.380
kr. 27.760
kr. 17.055
kr. 9.550
kr. 12.630
 
01. nov 2020 - 18. dec 2020
kr. 19.735
kr. 30.470
kr. 18.035
kr. 9.645
kr. 12.725
 

Tilkøb til rejsen

Chiang Mai, byens templer inkl. Doi Suthep

Sammen med en guide oplever I det spektakulære Doi Suthep-tempel, der ligger højt oppe ad serpentinevejen uden for byen. Templet er meget levende med munke, der messer, og pilgrimme, der går rundt om de forskellige helligdomme.

Fra templet er der også en smuk udsigt over Chiang Mai. Tilbage i byen besøger I det travle Talat Warorod-marked og to af de vigtigste templer.

thailand - chiang mai_doi suthep_04
kr. 385 pr. person
kr. 270 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 timer
 • Afhentning kl. 08:30 eller 13:30
 • Min. 2 personer

Chiang Mai: På cykeltur i landlig idyl

I bliver kørt ud til en lokal landsby uden for Chiang Mai, hvor cykelturen i den omkringliggende landlige idyl begynder. I cykler i roligt tempo langs rismarkerne og gennem traditionelle landsbyer med træhuse på pæle, og undervejs kigger I indenfor i en lokal skole. Måske må I stoppe for en flok bøfler, der skal over vejen, og i landsbyerne stimler børnene sammen ved synet af udlændige på cykel.

Cykelturen er ca. 27 km i alt på flad vej og er velegnet til både voksne og børn.  

thailand - chiang mai_cykeltur_01
kr. 265 pr. person
kr. 200 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5 timer
 • Afhentning kl. 08.30
 • Min. 2 personer
 • Frokost og vand på flaske

Krabi: Klatring ved Railay Beach

En halvdagsudflugt for de aktive med klatring på kalkstensklipperne ved Railay Beach, der tiltrækker klatrere fra hele verden. Udflugten ligger om formiddagen, inden solen bliver for stærk. I hentes på jeres hotel og sejler med longtailbåd til Railay Beach, hvor I bliver udstyret efter alle kunstens regler.

De dygtige instruktører introducerer jer for de grundlæggende teknikker, hvorefter I prøver at klatre på kalkstensklipperne med udsigt over Andamanerhavet og Phra Nang-stranden – naturligvis med sikkerheden i højsædet.

Udflugten egner sig til både nybegyndere og letøvede klatrere, og der er maksimum fire klatrere pr. instruktør. Kurser indeholder de grundlæggende teknikker for top rope-klatring og rappelling, og der er maksimal fokus på sikkerhed og godt udstyr.

Læs mere Læs mindre
thailand - krabi half day rock climbing railay beach_04
kr. 240 pr. person
 • Halvdagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. udstyr
 • Kræver almindelig god fysik

Krabi: Krabis regnskov

I tilbringer en lærerig og sjov dag i den spektakulære Khao Nor Chu Chi National Park, hvor I nyder og beundrer naturens vidundere. I vandrer med jeres guide i skyggen ad plankebelagte stier til skønne naturlige ferskvandspools og naturlige varme kilder.


Undervejs besøger I det berømte tempel i regnskoven, Wat Tum Seua, også kaldet Tiger Cave Tempel, der ligger højt hævet over terrænet og med smuk udsigt over regnskoven.

thailand - krabi regnskov_03
kr. 375 pr. person
kr. 265 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. udstyr
 • Kræver almindelig god fysik

Krabi: Ud i naturen i kajak

I skal opleve Krabis spektakulære natur, de lodrette kalkstensklipper og dyrelivet, der gemmer sig i mangroveskovens tætte flora. I glider langsomt gennem kanalerne i jeres kajak og vil forhåbentligt både se aber, fugle og måske en doven leguan, der soler sig.

Glæd jer til en halvdagsudflugt i naturens tegn i egen kajak naturligvis sammen med en kompetent lokalguide.

thailand - krabi_kajak_01
kr. 235 pr. person
kr. 165 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4,5 timer
 • Afhentning kl. 08.30
 • Daglig afgang
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Krabi: Øhop i Krabibugten

Tag på en uforglemmelig halvdagsudflugt med speedbåd til fire at de skønneste koraløer ud for Krabi. I besøger øerne Koh Poda, Chicken Island, Koh Tup og Phranang Cave Beach.

I skal snorkle i det krystalklare vand og bade fra de kridhvide strande. 

thailand - krabi_hav_baad_01
kr. 420 pr. person
kr. 295 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5,5 timer
 • Afhentning kl. 08.30
 • Frokost
 • Snorkeludstyr
 • Fra november til april
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Chiang Mai: På cykel gennem Chiang Mai og omegn

I bliver kørt ud til en landsby uden for Chiang Mai, hvor cykelturen begynder. I kører i roligt tempo på landevejen langs rismarkerne og gennem lokale landsbyer og nyder den smukke udsigt undervejs. I landsbyen Baan Tawai kigger I på træskulpturer på markedet – en kunstart som denne landsby er særlig kendt for.

Området, som I cykler i, er meget frodigt på grund af beliggenheden tæt på floden. Her findes mange slags frugttræer i store plantager, og I smager på afgrøderne undervejs, bl.a.  den lokale longan-frugt, der også kendes som kærlighedsfrugt.

I stopper ved lokale templer og markeder, inden I er fremme ved McKean Rehabilitation Centre, en tidligere spedalskhedskoloni, som nu yder støtte til fattige bønder fra lokalområdet.

Herfra cykler I videre til Wiang Kum Kam, en tidligere hovedstad i lannariget, hvor I besøger nogle fine tempelruiner og hører mere om den rige kultur, som Chiang Mai-området er en del af.

I er nu nået til udkanten af Chiang Mai, og I bevæger jer tættere på centrum og besøger det kinesiske marked og det lokale blomster- og grøntsagsmarked, hvor jeres guide vil forklare om de forskellige ingredienser i det berømte og velsmagende thailandske køkken.

Læs mere Læs mindre
thailand - chiang mai cykel_04
kr. 490 pr. person
kr. 365 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt med op til 8 personer
 • Heldagsudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg
 • Frokost og vand på flaske
 • Afhentning kl. 8.30

Chiang Mai: Doi Suthep-templet og Bhuping-paladset

Oplev det spektakulære Doi Suthep-tempel, der ligger højt oppe ad serpentinervejen lidt uden for Chiang Mai, hvorfra der er en storslået udsigt over byen. Her møder I munke og pilgrimme, ser de flotte helligdomme og hører historien om den hellige elefant, der bar en knoglefraktion gennem junglen til det sted, hvor Doi Suthep-templet nu ligger.

Fra templet tager I videre til kongefamiliens vinterresidens, Bhuping-paladset, der i 1961 blev bygget som et prægtigt eksempel på den traditionelle lanna-arkitektur. Foruden det yndefulde palads er den kongelige have også en smuk oplevelse, der kan gøre selv den største botaniker blød i knæene.

thailand - chiang mai_doi suthep_12
kr. 580 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, uden morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København - Chiang Mai / Krabi - København via Bangkok på økonomiklasse med Thai Airways, Qatar Airways eller Emirates. Evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Chiang Mai lufthavn til hotel i Chiang Mai tur/retur
 • 3 nætter i Chiang Mai med morgenmad
  GODT: Banthai Village i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Tamarind Village i Lanna Deluxe-værelse
 • 2 nætters Trekking
  GODT: 3 dage/2 nætters Trekking tur i Mae Tang området (som del af gruppe) og med helpension
  EKSTRA GODT: 3 dage/2 nætters Trekking tur i Mae Tang området (privat tur) og med helpension
 • Transport fra Krabi lufthavn til hotel i Krabi
 • 4 nætter i Krabi med morgenmad
  GODT: Tupkaek Sunset Beach Resort i Deluxe Garden Bungalow
  EKSTRA GODT: Dusit Thani Beach Resort i Deluxe-værelse
 • Transport fra hotel i Krabi til Koh Ngai med bil og båd
 • 5 nætter på Koh Ngai med morgenmad
  GODT: Thapwarin Resort i Warin Cottages
  EKSTRA GODT: Thapwarin Resort i Beachfront Cottages
 • Færge fra Koh Ngai til Pakmeng og herfra med bil til Krabi lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Drikkepenge til lokal guide og chauffør

Tilkøb til rejsen

Chiang Mai, byens templer inkl. Doi Suthep

Sammen med en guide oplever I det spektakulære Doi Suthep-tempel, der ligger højt oppe ad serpentinevejen uden for byen. Templet er meget levende med munke, der messer, og pilgrimme, der går rundt om de forskellige helligdomme.

Fra templet er der også en smuk udsigt over Chiang Mai. Tilbage i byen besøger I det travle Talat Warorod-marked og to af de vigtigste templer.

thailand - chiang mai_doi suthep_04
kr. 385 pr. person
kr. 270 børn u/12 år
 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 timer
 • Afhentning kl. 08:30 eller 13:30
 • Min. 2 personer

Chiang Mai: På cykeltur i landlig idyl

I bliver kørt ud til en lokal landsby uden for Chiang Mai, hvor cykelturen i den omkringliggende landlige idyl begynder. I cykler i roligt tempo langs rismarkerne og gennem traditionelle landsbyer med træhuse på pæle, og undervejs kigger I indenfor i en lokal skole. Måske må I stoppe for en flok bøfler, der skal over vejen, og i landsbyerne stimler børnene sammen ved synet af udlændige på cykel.

Cykelturen er ca. 27 km i alt på flad vej og er velegnet til både voksne og børn.  

thailand - chiang mai_cykeltur_01
kr. 265 pr. person
kr. 200 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5 timer
 • Afhentning kl. 08.30
 • Min. 2 personer
 • Frokost og vand på flaske

Krabi: Klatring ved Railay Beach

En halvdagsudflugt for de aktive med klatring på kalkstensklipperne ved Railay Beach, der tiltrækker klatrere fra hele verden. Udflugten ligger om formiddagen, inden solen bliver for stærk. I hentes på jeres hotel og sejler med longtailbåd til Railay Beach, hvor I bliver udstyret efter alle kunstens regler.

De dygtige instruktører introducerer jer for de grundlæggende teknikker, hvorefter I prøver at klatre på kalkstensklipperne med udsigt over Andamanerhavet og Phra Nang-stranden – naturligvis med sikkerheden i højsædet.

Udflugten egner sig til både nybegyndere og letøvede klatrere, og der er maksimum fire klatrere pr. instruktør. Kurser indeholder de grundlæggende teknikker for top rope-klatring og rappelling, og der er maksimal fokus på sikkerhed og godt udstyr.

Læs mere Læs mindre
thailand - krabi half day rock climbing railay beach_04
kr. 240 pr. person
 • Halvdagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. udstyr
 • Kræver almindelig god fysik

Krabi: Krabis regnskov

I tilbringer en lærerig og sjov dag i den spektakulære Khao Nor Chu Chi National Park, hvor I nyder og beundrer naturens vidundere. I vandrer med jeres guide i skyggen ad plankebelagte stier til skønne naturlige ferskvandspools og naturlige varme kilder.


Undervejs besøger I det berømte tempel i regnskoven, Wat Tum Seua, også kaldet Tiger Cave Tempel, der ligger højt hævet over terrænet og med smuk udsigt over regnskoven.

thailand - krabi regnskov_03
kr. 375 pr. person
kr. 265 børn u/12 år
 • Heldagsudflugt
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. udstyr
 • Kræver almindelig god fysik

Krabi: Ud i naturen i kajak

I skal opleve Krabis spektakulære natur, de lodrette kalkstensklipper og dyrelivet, der gemmer sig i mangroveskovens tætte flora. I glider langsomt gennem kanalerne i jeres kajak og vil forhåbentligt både se aber, fugle og måske en doven leguan, der soler sig.

Glæd jer til en halvdagsudflugt i naturens tegn i egen kajak naturligvis sammen med en kompetent lokalguide.

thailand - krabi_kajak_01
kr. 235 pr. person
kr. 165 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4,5 timer
 • Afhentning kl. 08.30
 • Daglig afgang
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Krabi: Øhop i Krabibugten

Tag på en uforglemmelig halvdagsudflugt med speedbåd til fire at de skønneste koraløer ud for Krabi. I besøger øerne Koh Poda, Chicken Island, Koh Tup og Phranang Cave Beach.

I skal snorkle i det krystalklare vand og bade fra de kridhvide strande. 

thailand - krabi_hav_baad_01
kr. 420 pr. person
kr. 295 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5,5 timer
 • Afhentning kl. 08.30
 • Frokost
 • Snorkeludstyr
 • Fra november til april
 • Min. 2 personer
 • Velegnet for børn og voksne

Chiang Mai: På cykel gennem Chiang Mai og omegn

I bliver kørt ud til en landsby uden for Chiang Mai, hvor cykelturen begynder. I kører i roligt tempo på landevejen langs rismarkerne og gennem lokale landsbyer og nyder den smukke udsigt undervejs. I landsbyen Baan Tawai kigger I på træskulpturer på markedet – en kunstart som denne landsby er særlig kendt for.

Området, som I cykler i, er meget frodigt på grund af beliggenheden tæt på floden. Her findes mange slags frugttræer i store plantager, og I smager på afgrøderne undervejs, bl.a.  den lokale longan-frugt, der også kendes som kærlighedsfrugt.

I stopper ved lokale templer og markeder, inden I er fremme ved McKean Rehabilitation Centre, en tidligere spedalskhedskoloni, som nu yder støtte til fattige bønder fra lokalområdet.

Herfra cykler I videre til Wiang Kum Kam, en tidligere hovedstad i lannariget, hvor I besøger nogle fine tempelruiner og hører mere om den rige kultur, som Chiang Mai-området er en del af.

I er nu nået til udkanten af Chiang Mai, og I bevæger jer tættere på centrum og besøger det kinesiske marked og det lokale blomster- og grøntsagsmarked, hvor jeres guide vil forklare om de forskellige ingredienser i det berømte og velsmagende thailandske køkken.

Læs mere Læs mindre
thailand - chiang mai cykel_04
kr. 490 pr. person
kr. 365 børn u/12 år
 • Gruppeudflugt med op til 8 personer
 • Heldagsudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg
 • Frokost og vand på flaske
 • Afhentning kl. 8.30

Chiang Mai: Doi Suthep-templet og Bhuping-paladset

Oplev det spektakulære Doi Suthep-tempel, der ligger højt oppe ad serpentinervejen lidt uden for Chiang Mai, hvorfra der er en storslået udsigt over byen. Her møder I munke og pilgrimme, ser de flotte helligdomme og hører historien om den hellige elefant, der bar en knoglefraktion gennem junglen til det sted, hvor Doi Suthep-templet nu ligger.

Fra templet tager I videre til kongefamiliens vinterresidens, Bhuping-paladset, der i 1961 blev bygget som et prægtigt eksempel på den traditionelle lanna-arkitektur. Foruden det yndefulde palads er den kongelige have også en smuk oplevelse, der kan gøre selv den største botaniker blød i knæene.

thailand - chiang mai_doi suthep_12
kr. 580 pr. person
 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost

Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 360
 • Tillæg for bagage - kr. 230
 
fra kr. 1.145 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år, uden morgenmad, deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Barn B: 1 barn under 12 år, inkl. morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne. Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Alle priser er baseret på, at minimum to personer rejser sammen.  

Der kan være særlige restriktioner og tillæg på priser ved rejser hen over jul, nytår, påske eller andre højtider. Forhør ved bestilling.

Priserne er først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly København - Chiang Mai / Krabi - København via Bangkok på økonomiklasse med Thai Airways. Evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Chiang Mai lufthavn til hotel i Chiang Mai tur/retur
 • 3 nætter i Chiang Mai med morgenmad
  GODT: Banthai Village i Deluxe-værelse
  EKSTRA GODT: Tamarind Village i Lanna Deluxe-værelse
 • 2 nætters Trekking
  GODT: 3 dage/2 nætters Trekking tur i Mae Tang området (som del af gruppe) og med helpension
  EKSTRA GODT: 3 dage/2 nætters Trekking tur i Mae Tang området (privat tur) og med helpension
 • Transport fra Krabi lufthavn til hotel i Krabi
 • 4 nætter i Krabi med morgenmad
  GODT: Tupkaek Sunset Beach Resort i Deluxe Garden Bungalow
  EKSTRA GODT: Dusit Thani Beach Resort i Deluxe-værelse
 • Transport fra hotel i Krabi til Koh Ngai med bil og båd
 • 5 nætter på Koh Ngai med morgenmad
  GODT: Thapwarin Resort i Warin Cottages
  EKSTRA GODT: Thapwarin Resort i Beachfront Cottages
 • Færge fra Koh Ngai til Pakmeng og herfra med bil til Krabi lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Drikkepenge til lokal guide og chauffør

Vejret i Thailand

Der er mellem 27 og 35 grader året rundt, dog lidt køligere i Nordthailand. Thailand har tropisk klima og har derfor regntid hvert år. Der er faktisk forskel på hvornår regntiden sætter ind i de forskellige egne af Thailand. Det illustreres bedst ved følgende klimatoversigter med nedbør og temperaturer.

Thailand ligger i troperne, så der er varmt året rundt med høj luftfugtighed. Der er mest nedbør under sommermonsunen fra maj til oktober. Lige før monsunen er der allervarmest - op til 40 grader, og køligst i december og januar. I det sydøstlige Thailand er nedbøren mere jævnt fordelt over året og temperaturen svinger mindre.

Andamanerhavet (Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Lanta) Fold ind Fold ud
 • Andamanerhavet (Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Lanta)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C 31° C 30° C 30° C 31° C 31° C
22° C 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 25° C 24° C 24° C 23° C 23° C
42 mm 30 mm 60 mm 157 mm 345 mm 286 mm 284 mm 272 mm 417 mm 351 mm 188 mm 71 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • thailand fit katalog forside
  Thailand - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 52 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

kontor billede_2000px_sharpen
Kontakt en rejsekonsulent
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt en rejsekonsulent
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt en rejsekonsulent
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • thailand - chiang mai_risterasser_01
 • thailand - chiang mai_te plantage_01
 • thailand - chiang mai_befolkning_kvinde_brodere_01
 • thailand - chiang mai_mae tang floden_01
 • thailand - chiang mai_elefant_bad_01
 • thailand - koh ngai_02
 • thailand - koh ngai_01
 • thailand - mae hong son_befolkning_long neck_03
 • thailand - chiang mai_befolkning_boern_01
 • thailand - chiang mai_doi suthep_08
 • thailand - chiang mai_doi suthep_07
 • thailand - chiang mai_befolkning_boern_02

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  MAURITIUS

  Constance Belle Mare Plage ★★★★★

  10 dage fra kr. 14.900

  • 5-stjernet luksus ved smuk strand
  • Mange aktiviteter
  • To championship golfbaner, gratis green fee for hotellets gæster
  • Velegnet til både familier og par
 • Se rejsen

  SYDAFRIKA

  Det gode liv

  11 dage fra kr. 10.825

  • Fokus på Cape Town og vinlandet
  • God tid til oplevelser med natur på Kaphalvøen og mad og vin
  • Billeje er inkluderet
  • Vælg gode el. ekstragode hoteller
 • Se rejsen

  BALI

  Strandferie i Sanur på Segara Village ★★★★

  13 dage fra kr. 11.975

  • Suveræn badeferie og afslapning
  • Helt ned i gear, fast base i Sanur
  • Dejligt 4-stjernet hotel med sjæl
  • Mange muligheder for aktiviteter 
  • Eget kontor på Segara Village