usa - arizona_grand canyon_15
USA - Rundrejse med dansk rejseleder

På eventyr i det vestlige USA

4,8 (35 Anmeldelser)
15 dage fra 28.900 kr.

På eventyr i det vestlige USA

Det svære valg mellem kvalitet og pris: Vores rejse koster en smule mere end de fleste, men vi tør godt sige, at den er alle pengene værd!

Denne eventyrlige rundrejse fører os gennem det vestlige USA i en perfekt blanding af storslået natur og spændende storbyer. Vi begynder i Phoenix, Arizona, og bevæger os i et behageligt tempo gennem nogle af USA’s mest bjergtagende og spektakulære nationalparker. Videre til plastic-fantastic i Las Vegas og mangfoldige og unikke San Francisco og til sidst langs med Stillehavets smukke kyst ad den legendariske Highway 1, hvor vi har god tid til at besøge de idylliske byer - dér, hvor det gode liv leves. Rejsen slutter i Los Angeles - filmbyen over dem alle.

Vi har gjort os meget umage med at få en virkelig god rytme på turen, den er ikke et kapløb med tiden men en rejse, hvor vi får alle de store oplevelser med og har god tid de vigtigste steder. F.eks. i den vidunderlige Yosemite Nationalpark, hvor vi som noget helt særligt kører ind ad den smukkeste rute, nemlig Tioga Pass Road på østsiden af Sierra Nevada-bjergkæden.

Ved at begynde rundrejsen i Phoenix og slutte i Los Angeles har vi valgt den mest optimale rute med den korteste køreafstand, og herved sparer vi den lange strækning tilbage til udgangspunktet.

Rejserne gennemføres med kun 15 - 25 deltagere. Det betyder, at rejselederen har god tid til den enkelte, og at der ikke er kø ved bussen. En lille gruppe betyder også, at vi kan køre på den mest berømte 180 km lange strækning på Highway 1, hvor kun de små busser som vores må køre. 

Velkommen på eventyr i det vestlige USA!

 

Små grupper
15-25
deltagere

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Phoenix 1 nætter i Phoenix
1

Grand Canyon 1 nætter i Grand Canyon
1
Overnatning

Page 1 nætter i Page
1
Overnatning
Hyatt Plaza ★★★

Bryce Canyon 1 nætter i Bryce Canyon
1
Overnatning

Las Vegas 2 nætter i Las Vegas
2
Overnatning

Death Valley 1 nætter i Death Valley
1
Overnatning

Mammoth Lakes 1 nætter i Mammoth Lakes
1
Overnatning

Modesto 1 nætter i Modesto
1
Overnatning
Hampton Inn ★★(★)

San Francisco 2 nætter i San Francisco
2
Overnatning
Hotel Carlton ★★★

Santa Maria 1 nætter i Santa Maria
1
Overnatning

Los Angeles 1 nætter i Los Angeles
1

Pernille er rigtig god som rejseleder, meget vidende og god til til at formidle sin viden.

4,8 (35 Anmeldelser)

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark - Phoenix
Afrejse fra Danmark med British Airways og flyskift i London Heathrow. Vi ankommer i Phoenix sidst på eftermiddagen, og her venter rejselederen.
Dag 2.
Phoenix - Grand Canyon
Vi oplever enorme kaktusser i ørkenlandskabet og kæmpestore røde monolitter i Red Rock Country. Dernæst følger sightseeing i storslåede Grand Canyon i skæret af dagens sidste solstråler.
Dag 3.
Grand Canyon – Page
På vej mod Page stopper vi ved Cameron Trading Post bygget ved Little Colerado River i 1911, hvor Navajo- og Hopi-folket traditionelt har solgt deres varer. Frokost i Page og derefter på eventyr i Antelope Canyon. Vi kører med lokalguide i 4-hjulstrækker ind til den usædvanligt smukke kløft, der nærmest ligner forstenet, lyserødt flødeskum.
Dag 4.
Page - Bryce Canyon
Besøg ved det smukke Horseshoe Bend og den imponerende Glen Canyon-dæmning inden vi fortsætter ind i staten Utah med kurs mod Bryce Canyon med de imponerende røde søjlelignende klippeformationer, kendt som ”hoodoos”
Dag 5.
Bryce Canyon – Las Vegas
Videre til Zion National Park, hvor vi kører i bunden af den lange kløft på en af USA’s smukkeste ruter. Ankomst og aftensightseeing i Las Vegas med neonskilte, springvand, shopping og plastik for alle pengene.
Dag 6.
Las Vegas
En hel dag i Las Vegas på egen hånd, omend rejselederen er til rådighed.
Dag 7.
Las Vegas – Death Valley
Nationalparken Death Valley med de enorme sandklitter og saltørkener venter forude. Her oplever vi USA’s laveste punkt, 85,5 m under havets overflade, og bliver indkvarteret midt i Death Valley på Oasis at Death Valley, der har en swimmingpool og udendørs museum.
Dag 8.
Death Valley – Mammoth Lakes
Smuk køretur ud af Death Valley og videre op langs østsiden af Sierra Nevada-bjergkæden, hvor vi nyder udsigten til Mt. Whitney, USA’s højeste bjerg i de 48 sammenhængende stater. I løbet af eftermiddagen er vi fremme ved skisportsstedet Mammoth Lakes, hvor frisk luft, bjerge og de smukkeste søer venter.
Dag 9.
Mammoth Lakes – Yosemite - Mariposa Grove- Salida/Modesto
Vi oplever endnu en af de smukkeste køreture i USA, når vi via det 3.031 meter høje Tioga-pas kører gennem Yosemite National Park. Her tilbringer vi dagen og nyder dramatiske natur med granitbjerge, søer og grønne dale. Vi besøger Mariposa Grove med de gigantiske sequoia-træer, inden vi fortsætter til Salida/Modesta.
Dag 10.
Salida/Modesto – San Francisco
Om formiddagen ankommer vi til San Francisco, kendt for sine bakkede gader og tolerante befolkning. Vi begiver os straks ud på sightseeing og skal bl.a. opleve Union Square, Fisherman's Wharf, Market Street, Civic Center, Golden Gate-broen og Golden Gate Park.
Dag 11.
San Francisco
I dag kører vi over den legendariske Golden Gate-bro for at komme til Muir Woods, der med sine kæmpestore redwoodtræer betager alle. Der er byvandring med rejselederen i hyggelige Sausalito, inden vi tager færgen tilbage til Fisherman’s Wharf i San Francisco. Herefter har vi fri til at opleve byen på egen hånd.
Dag 12.
San Francisco – Santa Maria
Vi kører syd på til Santa Maria med en afstikker til den berømte 17-Mile Drive, der byder på udsigt til livet på første klasse, smukke klitlandskaber og den berømte Pebble Beach golfbane. Herefter kører vi ud på den del af Highway 1, hvor kun personbiler og små busser som vores må køre – en legendarisk rute med udsigt til forvredne klipper og Stillehavet.
Dag 13.
Santa Maria – Solvang - Santa Barbara - Los Angeles
Vi fortsætter gennem Californiens vinland via Solvang (Little Denmark) og besøger en vingård. Herefter til den dejlige by Santa Barbara, hvor vi har langt frokoststop og kigger på byens seværdigheder fra spaniernes tid. Vi fortsætter ned langs Stillehavet og slutter dagen på hotellet i Los Angeles.
Dag 14.
Los Angeles – Danmark
Vi bruger dagen på sightseeing i Los Angeles. Sidst på eftermiddagen kører vi til lufthavnen og flyver hjem til Danmark.
Dag 15.
Ankomst til Danmark

Andre spændende rundrejser

USA

På eventyr i det nordøstlige USA

Rundrejse med dansk rejseleder
New Zealand

På eventyr i New Zealand

Rundrejse med dansk rejseleder
Canada

På eventyr i Rocky Mountains med toget Rocky Mountaineer

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.123 anmeldelser)