Rundrejser i USA
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (251 anmeldelser)

Rundrejser i USA med dansk rejseleder

Hører I til dem, der sætter pris på at få et lands seværdigheder præsenteret af en rejseleder, som kan sit kram og er en dygtig formidler, og hører I ydermere til dem, som nødigt vil gå glip af noget, så er vores rundrejser til USA med dansk rejseleder noget for jer.

Vi har forskellige rejser til USA med dansk rejseleder i både den vestlige, sydlige og nordøstlige del af det store land. Fælles for vores rundrejser til USA er, at de er spækket med oplevelser, og at vi har gjort os umage for at lægge en rute, så man får flest mulige oplevelser på den mest komfortable vis. Det gør vi blandt andet ved at rejse ud til en by og hjem fra en anden - derved sparer vi en lang, kedelig køretur til sidst.

Vi ved, at vores rejser til USA ligger i den dyre ende, men vi har valgt ikke at gå på kompromis med kvaliteten - og det koster jo altid lidt ekstra. Derudover rejser vi altid i små grupper med 15-25 deltagere, og det betyder, at vi kan køre på strækninger som f.eks. Highway 1 i Californien, hvor store busser ikke må køre.

Vores rejseledere i USA er blandt Danmarks absolut mest erfarne - I kan se nogle af vores gæsters udtalelser her

Vi rejser i mindre grupper

En rejse med Stjernegaard Rejser er også en rejse i mindre grupper, lig med mere fleksibilitet og mulighed for at køre steder, hvor større grupper og større busser ikke har lov til at køre. Derfor vil I på en rejse med Stjernegaard Rejser også komme til at køre ad Highway 1, den legendariske kystvej langs Californiens stillehavskyst, der uden overdrivelse hører til en af de smukkeste køreture i denne verden.

Rundrejser med dansk rejseleder

Se afrejsedatoer Se oversigt
USA
På eventyr i det vestlige USA
15 dage fra kr. 28.900
USA
På eventyr i det nordøstlige USA
13 dage fra kr. 27.900
USA
På eventyr i det sydlige USA
15 dage fra kr. 29.500
USA
På eventyr i Yellowstone og Rocky Mountains
15 dage fra kr. 30.900
 • usa_nordostlige_RR katalog forside
  På eventyr i det nordøstlige USA
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 16 sider
 • usa vest RR katalog forside
  På eventyr i det vestlige USA
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 16 sider
 • USA_RR_sydlige rundrejse
  På eventyr i det sydlige USA
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 16 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores special-kataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Om USA

 • Historie
  • USA's uafhængighedserklæring underskrives den 4. juli 1776. Borgerkrigen raser fra 1861-65.
 • Geografi
  • USA har 50 stater, der strækker sig 4500 km fra øst til vest og 2700 km fra nord til syd. Her er 4 tidszoner. Det 4. største landareal i verden og 310 mio. indbyggere.
 • Klima
  • Polarklima i det nordlige Alaska, subtropisk klima i det sydlige Florida og Hawaii. Det mest almindelige klima er kontinentalt klima, som betyder store temperaturforskelle mellem sommer og vinter.
 • Nationalparker
  • USA har 58 nationalparker. Yellowstone var den første nationalpark, der kom på listen i 1872, efterfulgt af Sequoia og Yosemite i 1890.

USA / Amerikas Forenede Stater - danskernes foretrukne rejseland 

USA ligger helt i top på listen over danskernes foretrukne rejselande. USA kan i den grad opfylde ethvert behov for rejser - uanset om du er en familie med store eller små børn, i din bedste alder eller rejser med venner. Vil du på kør-selv ferie, rundrejse med dansk rejseleder eller en storbyferie med krav til alt fra shopping til restauranter og kultur, så findes mulighederne i USA - mangfoldighedernes land!

USA har plads til de helt store armbevægelser, og klinger steder som Grand Canyon, Yosemite Nationalpark, Monument Valley, Las Vegas, New York, New England, Florida, Stillehavet, bounty strande, nationalparker og overvældende storbyer som New York, San Francisco, Miami eller Seattle, så er det bare af sted. 

Stjernegaard Rejsers USA-univers

Stjernegaard Rejser arrangerer alle typer rejser til USA, lige fra storbyophold, kør-selv ferier og rundrejser med dansk rejseleder. Vores dygtige USA eksperter kan hjælpe med det hele, og er altid opdaterede med de sidste nyheder.

Vi har udvalgt en bred vifte af kør-selv ferier til USA, som du i samarbejde med vores eksperter kan justere, så de passer præcis til dine rejseønsker. Vi har også forskellige rejseforslag til Florida, både med og uden Key West.

Vores rundrejser med dansk rejseleder i USA gennemføres i mindre grupper end normalt i USA for at gøre rejserne ekstra interessante. Der er virkelig værdi for pengene og rejserne er gennemtænkt med en god rytme, der gør rejserne i USA til en behagelig oplevelse, hvor der er tid til at fordøje de mange store oplevelser, der er indlagt på rundrejsen. 

Highway 101 i Californien

De mange spektakulære strande

Stephen Leatherman, også kendt som Doktor Beach og professor og leder af Florida International University's afdeling for kystforskning, udpeger hvert år en top 10 over de bedste strande i USA.

Han har siden 1989 udviklet en liste med bedømmelseskriterier, såsom vejrforhold, vandtemperatur, understrøm, sandets beskaffenhed, adgangsforhold, forurening, udsigt og bebyggelse, og siden 1991 har han årligt kåret de 10 bedste strande i USA.

Strandene på førstepladsen gennem årene er spredt over hele USA, lige fra Florida til Hawaii, Long Island i New York, Californien og North Carolina.

Vores rundrejse På eventyr i det vestlige USA har naturligvis også kyststrækninger med på rundrejsen, og på en kør-selv ferie er du frit stillet til at prøve dem alle.