usa - yosemite national park_efteraar_03
USA - Rundrejse med dansk rejseleder

På eventyr i det vestlige USA

4,8 (49 Anmeldelser)
15 dage fra 29.900 kr.

På eventyr i det vestlige USA

Det svære valg mellem kvalitet og pris: Vores rejse koster en smule mere end de fleste, men vi tør godt sige, at den er alle pengene værd!

Denne eventyrlige rundrejse fører os gennem det vestlige USA i en perfekt blanding af storslået natur og spændende storbyer. Vi begynder i Phoenix, Arizona, og bevæger os i et behageligt tempo gennem nogle af USA’s mest bjergtagende og spektakulære nationalparker. Videre til plastic-fantastic i Las Vegas og mangfoldige og unikke San Francisco og til sidst langs med Stillehavets smukke kyst ad den legendariske Highway 1, hvor vi har god tid til at besøge de idylliske byer - dér, hvor det gode liv leves. Rejsen slutter i Los Angeles - filmbyen over dem alle.

Som det gælder for alle vores rundrejser til USA, har vi gjort os meget umage med at få en virkelig god rytme på turen - den er ikke et kapløb med tiden men en rejse, hvor vi får alle de store oplevelser med og har god tid de vigtigste steder. F.eks. i den vidunderlige Yosemite Nationalpark, hvor vi som noget helt særligt kører ind ad den smukkeste rute, nemlig Tioga Pass Road på østsiden af Sierra Nevada-bjergkæden.

Ved at begynde rundrejsen i Phoenix og slutte i Los Angeles har vi valgt den mest optimale rute med den korteste køreafstand, og herved sparer vi den lange strækning tilbage til udgangspunktet.

Nyhed i 2021 - Monument Valley

I 2021-afgangene inkluderer vi nu en nat i Monument Valley og får dermed ekstra oplevelser i et af USA's mest episke landskaber. Her i den øde ørken har man filmet mange Western-scener, reklamer og musikvideoer, og man forventer næsten, at John Wayne eller en anden legendarisk skuespiller kommer ridende på sin hest. Vi oplever Monument Valley Navajo Tribal Park, som er parkens fulde navn, på en køretur med jeeps sammen med en guide fra navajostammen.

Rejserne gennemføres med kun 15 - 25 deltagere - en vigtig detalje, som gælder for alle vores rundrejser til USA. Det betyder, at rejselederen har god tid til den enkelte, og at der ikke er kø ved bussen. En lille gruppe betyder også, at vi kan køre på den mest berømte 180 km lange strækning på Highway 1, hvor kun de små busser som vores må køre. 

Velkommen på eventyr i det vestlige USA!

Rute og højdepunkter

usa - USA_paa eventyr i det vestlige usa_2021 Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Jessica Roda Tolentino
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Sted
Nætter
Højdepunkter

1 nætter i Phoenix Phoenix
1
Højdepunkter
Vi oplever enorme kaktusser i ørkenlandskabet og kæmpestore røde monolitter i Red Rock Country.

1 nætter i Grand Canyon Grand Canyon
1
Højdepunkter
Vi nyder storslåede Grand Canyon bl.a. i solnedgangen. Stop ved ved Cameron Trading Post, hvor navajo- og hopifolket traditionelt har solgt deres varer.

1 nætter i Monument Valley Monument Valley
1
Højdepunkter
Vi tager på jeeptur gennem Monument Valley med en navajoindianer som guide.

1 nætter i Page Page
1
Højdepunkter
På eventyr ved Lake Powel og det smukke Horseshoe Bend samt jeeptur i Antelope Canyon med sine flødeskumsagtige forsteninger.

1 nætter i Bryce Canyon Bryce Canyon
1
Højdepunkter
De imponerende røde søjlelignende ”hoodoos” og videre til Zion National Park, hvor vi kører på en af USA’s smukkeste ruter.

2 nætter i Las Vegas Las Vegas
2
Højdepunkter
Aftensightseeing i Las Vegas med neonskilte, springvand, shopping og plastik for alle pengene samt en hel dag på egen hånd. Rejselederen er dog til rådighed.

1 nætter i Mammoth Lakes Mammoth Lakes
1
Højdepunkter
Gennem Death Valley med sandklitter og saltørkener og smuk køretur langs Sierra Nevada-bjergkæden til smukt beliggende hotel ved Mammoth Lakes.

1 nætter i Modesto Modesto
1
Højdepunkter
En af de smukkeste køreture i USA via det 3.031 meter høje Tioga-pas gennem Yosemite National Park. Vi nyder den dramatiske natur med granitbjerge, søer og grønne dale samt Mariposa Grove med de gigantiske sequoia-træer.

2 nætter i San Francisco San Francisco
2
Højdepunkter
Sightseeing med bl.a. Union Square, Fisherman's Wharf og Golden Gate-broen. Muir Woods med store redwoodtræer og byvandring i hyggelige Sausalito,

1 nætter i Santa Maria Santa Maria
1
Højdepunkter
En afstikker til den berømte 17-Mile Drive med smukke klitlandskaber og kørsel på den del af Highway 1, hvor kun små busser som vores må køre – med udsigt til forvredne klipper og Stillehavet.

1 nætter i Los Angeles Los Angeles
1
Højdepunkter
På vej til LA besøger vi historiske Santa Barbara og Solvang samt en vingård. Sightseeing i LA inden hjemrejsen.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Kirsten er one in a million på den gode måde. Hun er et sjældent talent, med en almenviden der strækker langt ud over hvad man ellers møder i rejsebranchen.Det største “problem med Kirsten” er at hun er så god at vi må prøve en anden tur med hende.

4,8 (49 Anmeldelser)
usa vest RR katalog forside usa_nordostlige_RR katalog forside USA_RR_sydlige rundrejse

Bestil USA kataloger

Søger du inspiration til din USA rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

USA

På eventyr i det nordøstlige USA

Rundrejse med dansk rejseleder
New Zealand

På eventyr i New Zealand

Rundrejse med dansk rejseleder
Canada

På eventyr i Rocky Mountains med toget Rocky Mountaineer

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.507 anmeldelser)