Essensen af Vietnam - Oplev Vietnams højdepunkter med os!
Essensen af Vietnam
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (53 anmeldelser)
Individuel rejse
17 dage fra kr. 11.785

Denne rejse dækker essensen af Vietnam – Vietnams must-sees – og I begynder i vidunderlige Hanoi, hvor Sydøstasien har fået et fransk tvist. Det syder af liv i den gamle bydel, hvor der handles i de små butikker, og hvor gryderne bobler i gadekøkkenerne. I har et par dage i byen til at opleve det hele, måske med cykeltaxa eller fra bagsædet af en scooter.

I kører ud til Halongbugten, hvor I skal tilbringe et døgn ombord på en fin junke, der sejler rundt i bjergtagende UNESCO-verdensarv, og herefter tager I nattoget til kongebyen Hué, hvor de historiske oplevelser er i højsædet. På den anden side af Hai Van-passet ligger den gamle og meget idylliske handelsby, Hoi An – her nyder I den gode mad og stemningen, som bliver endnu mere eventyrlig om aftenen, når lanternerne tændes.

I slutter i det moderne Vietnam i Ho Chi Minh City, det gamle Saigon og landets økonomiske centrum, hvor udviklingen går stærkt. Det er essensen af Vietnam – men der er gode chancer for, at I kommer tilbage efter flere oplevelser.

Turen i overblik

Vietnam - hanoi_gade saelger_01

Dagsprogram Vietnam

Dag 1. Afrejse fra Danmark

I flyver fra Københavns Lufthavn om eftermiddagen og rejser henover natten.

Dag 2. Ankomst til Hanoi

I Hanoi lufthavn venter en lokal guide på at køre jer til jeres hotel i den gamle bydel. Vælg mellem hoteller i kategorierne Godt, Ekstra godt og Deluxe/Boutique – vi har gjort os umage med at finde perlerne i alle tre kategorier.

I har sikkert lyst til at gå ud i gaderne og indsnuse stemningen i denne skønne by, hvor Sydøstasien har fået et fransk tvist.

Overnatning: Hanoi
I har god tid i vidunderlige Hanoi, hvor I f.eks. kan nyde velsmagende vietnamesisk mad fra de mange gadekøkkener og besøge Ho Chi Minhs mausoleum. Her æres landsfaderen i bedste sovjetiske stil - en spøjs oplevelse!

Dag 3-4. Hanoi, på egen hånd eller tilkøb udflugt

Hanoi syder af liv, og I kan vælge at søge oplevelser på egen hånd, eller I kan tilkøbe en udflugt med engelsktalende guide til nogle af byens højdepunkter.

Vi anbefaler, at I besøger Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. I kan se bygningen udefra eller stille jer op i køen sammen med de lokale for at se det balsamerede legeme – en ganske bevægende oplevelse, fordi der er stor respekt om den mand, som kæmpede for landets selvstændighed og sidste ende sendte de franske koloniherrer hjem.

Tæt på mausoleet kan I besøge til det lille hus på pæle, hvor Onkel Ho, som han kaldes, boede frem til sin død. Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men han valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus ved siden af. Besøg også den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park, der er opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Vi anbefaler også, at I besøger det smukke Litteraturens Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Det er et must i Hanoi at have god tid i den sprudlende gamle bydel – en labyrint af små gyder og handelsgader, hvor mange af dem stadig er inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie, hvor der drives butik eller restaurant i gadeplan, mens familiens generationer lever længere oppe i huset. Sæt jer evt. til rette i en cykel-rickshaw og lad jer transportere rundt i adstadigt tempo og uden at gå glip af lyde, lugte og synsindtryk.

Snyd ikke jer selv for nogle fantastiske smagsoplevelser, mens I er i Hanoi. I byens gadekøkkener og restauranter man har taget det bedste fra det franske køkken og mikset det med det delikate vietnamesiske køkken – og det er der kommet noget godt ud af!

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hanoi
En overnatning på skib i Halongbugten er en kæmpe oplevelse. Bugten er en af verdens naturvidundere.

Dag 5. Hanoi – Halongbugten, overnatning på skib

I bliver hentet på jeres hotel og kører ud af Hanoi gennem landlig idyl til Halongbugten, UNESCO-verdensarv og et af verdens syv naturvidundere.

Her går I ombord på en fin junke – igen kan I vælge, om standarden skal være Godt, Ekstra godt eller Deluxe. Naturen er den samme, uanset skibets niveau, og I sejler afsted og nyder en frokost med fabelagtig udsigt til de tusindvis af kalkstensøer, der skyder op af havet. I ser flydende landsbyer bestående af husbåde med hyttefade under gulvbrædderne og flydende butikker, der sælger snacks til Halongbugtens gæster.

Sidst på eftermiddagen kaster junken anker i en smuk bugt, og når mørket sænker sig, spiser I en dejlig middag ombord på skibet.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Skib i Halongbugten
Tag med toget til Hué og oplev Den Forbudte Lilla By, hvor kongerne levede i overdådige omgivelser.

Dag 6. Halongbugten – Hanoi – nattog til Hué

Eventyret i Halongbugten fortsætter i løbet af morgenen og formiddagen, måske kommer I en tur på land på en af øerne, hvor I kan komme lidt op i landskabet og få endnu et betagende vy ned over havet og jeres skib.

Omkring ved middagstid er I tilbage på fastlandet, og her venter en chauffør på at køre jer tilbage til Hanoi og til byens hovedbanegård, hvor I stiger på nattoget til Hué. Vi har reserveret plads i en 4-personers kupé med køjer, men det er som oftest muligt at opgradere til en 2-personers kupé.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ombord på toget
Thien Mue-pagoden i Hué, som kan besøges på en sejltur på Duftenes Flod, huser en smilende Buddha.

Dag 7-9. Hué, på egen hånd eller tilkøb udflugt

Om morgenen på dag 7 triller toget ind på stationen, og I kan strække kroppen godt igennem efter en nat på skinnerne. En chauffør kører jer til hotellet, hvor I nu har tre nætter.

Der er meget at opleve i Hué, som var Vietnams hovedstad gennem 140 år og dets religiøse centrum gennem flere hundrede år. I kan gå på oplevelse på egen hånd, eller I kan I tilkøbe en udflugt med engelsktalende guide.

I må ikke gå glip af et besøg på Citadellet, også kaldet Den Forbudte Lilla By, fordi den er blevet sammenlignet med Den Forbudte By i Beijing, Kina. Her boede landets konger i pomp og pragt, og selvom krigene mod Frankrig og USA gik hårdt ud over stedet, så fornemmer man tydeligt datidens storhed. Citadellet er UNESCO-verdensarv og istandsættes nu løbende under FN’s tilsyn.

Uden for byen kan I besøge de imponerende gravmæler, som herskerne lod opføre til sig selv. Her er tale om hele komplekser med templer og skønne, grønne områder. Det siges, at kongerne fik mange rigdomme med sig i graven, og af den grund er det ofte hemmeligt, hvor det egentlige gravsted er.

Hué ligger ud til Duftenes Flod, og det er oplagt at tage en båd ud til Thien-Mu-pagoden, der huser Hués vartegn, det syv-etager høje, ottekantede Thieu Tri-tårn. På klosterets område står en gammel bil udstillet, som munken Thich Quang Duc kørte til Saigon i, hvor han satte ild til sig selv i protest mod regimets anti-buddhistiske politik.

Byen har også et skønt marked, hvor man kan købe alt mellem himmel og jord, herunder uoriginale ”mærkevarer”, sjove souvenirs og måske et par ekstra T-shirts til rejsen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hué

Dag 10. Hué – Hoi An

I bliver kørt via Hai Van-passet til Lang Co-stranden og videre til Hoi An, måske Vietnams hyggeligste by, hvor I indkvarteres i den gamle bydel på det hotel, der passer til jeres ønsker og budget.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hoi An

Dag 11-12. Hoi An, på egen hånd eller tilkøb udflugt

Hoi An er nok Vietnams hyggeligste by, og det er vigtigt at have god tid her. Det charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik, så det er nemt at udforske byen til fods på egen hånd, men I kan naturligvis også tilkøbe en udflugt med engelsktalende guide.

I går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer. Besøg f.eks. Fuijan-kinesernes mødehal og den 400 år gamle overdækkede japanske bro, og tag en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting.

Har I lyst til at komme uden for byen, så lej eventuelt en cykel og kør de ca. 5 km ud til stranden, hvor I kan tage jer en dukkert. I kan også tage den lokale færge ud til småøerne og kigge på lokalt liv, arbejdende værksteder og hyggelige boligområder, hvor hvert hus har et lille tempel i haven til ære for forfædrene.

Vælger I at få syet tøj i byen, så er I ikke de første – Hoi An er kendt for sine dygtige skræddere, og de kan nærmest levere fra dag til dag. I skal også nyde byens mange gode restauranter, hvor der laves friske forårsruller med sprøde grøntsager og koges en god ”pho”, den berømte velsmagende vietnamesiske nudelsuppe med kylling og koriander. Der findes kokkeskoler til jer, der har særlig interesse for dette felt.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hoi An
Hoi An byder også påen glimrende strand.

Dag 13. Hoi An – Danang – Ho Chi Minh City

I bliver kørt til lufthavnen i Danang og flyver til Ho Chi Minh City, det tidligere Saigon, hvor I oplever en moderne og travl storby med mulighed for f.eks. shopping og flere gode madoplevelser.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ho Chi Minh City

Dag 14-15. Ho Chi Minh City, på egen hånd eller tilkøb udflugt

I har nu to dage i Ho Chi Minh City – det officielle navn for byen, der ellers i folkemunde stadig hedder Saigon. Det er Vietnams økonomiske centrum og en mere moderne by end Hanoi, hvor jeres rejse begyndte.

Der er mange ting at se, og I kan se dem på egen hånd eller med en engelsktalende guide. Se f.eks. franskmændenes aftryk i byen, den smukke Notre Dame-kirke og centralposthuset, som lige så godt kunne stå i Paris, og besøg det stemningsfulde Thien Hau-tempel, hvor ritualerne dyrkes helhjertet.

I den mere alvorlige ende kan vi anbefale et tankevækkende besøg på krigsmindemuseet, der har en spændende og sober udstilling om Vietnamkrigen, som her naturligvis hedder Amerikakrigen. Flere spændene historier fra den tid kan I få, hvis I tager uden for byen og besøger de berømte Cu Chi-tunneller, hvor Vietkong-soldaterne fra nord førte krig under jorden – man kan få lov selv at kravle ned i de snævre gange, hvis man tør.

Eventuelt kan I kombinere besøget ved Cu Chi med et besøg i Mekongdeltaet, det store grønne delta, hvor der dyrkes ris og mange andre afgrøder, der forsyner hele landet og mange af vores egne supermarkeder. Det er skønt at sejle rundt på de små bifloder, lægge til ved lokale landsbyer og iagttage den landlige idyl, inden I kører tilbage til storbyen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ho Chi Minh City
Venstre: Ho Chi Minhs hus. Højre: De berømte Cu Chi-tunneller, som Vietkong-soldaterne brugte under krigen.

Dag 16. Ho Chi Minh City og hjemrejse

Der er noget tid til shopping og en sidste forårsrulle med tilhørende kold øl, inden I bliver kørt til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen med ankomst til Danmark næste dag.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 17. Hjemkomst Danmark

Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 11.790
kr. 16.105
kr. 11.515
kr. 11.515
kr. 10.175
 
01. sep 2018 - 30. sep 2018
kr. 11.790
kr. 16.105
kr. 11.515
kr. 11.515
kr. 10.175
 
01. okt 2018 - 31. okt 2018
kr. 11.785
kr. 15.990
kr. 11.520
kr. 11.520
kr. 10.165
 
01. nov 2018 - 30. nov 2018
kr. 12.430
kr. 17.060
kr. 12.140
kr. 12.140
kr. 10.650
 
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 13.270
kr. 19.070
kr. 13.005
kr. 13.005
kr. 11.285
 
01. sep 2018 - 30. sep 2018
kr. 13.270
kr. 19.070
kr. 13.005
kr. 13.005
kr. 11.285
 
01. okt 2018 - 31. okt 2018
kr. 13.255
kr. 19.065
kr. 12.990
kr. 12.990
kr. 11.270
 
01. nov 2018 - 30. nov 2018
kr. 14.045
kr. 20.440
kr. 13.760
kr. 13.760
kr. 11.865
 
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 20.155
kr. 31.985
kr. 19.885
kr. 19.885
kr. 16.445
 
01. sep 2018 - 30. sep 2018
kr. 20.155
kr. 31.985
kr. 19.885
kr. 19.885
kr. 16.445
 
01. okt 2018 - 31. okt 2018
kr. 20.665
kr. 33.125
kr. 20.330
kr. 20.190
kr. 16.810
 
01. nov 2018 - 30. nov 2018
kr. 21.970
kr. 35.445
kr. 21.680
kr. 21.680
kr. 17.805
 
Hotelstandard: Godt
Afrejse/Hjemkomst  
Pt. ingen afgange på denne rejse. Ring og forhør om pris  
Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. mar 2018 - 30. apr 2018
kr. 14.450
kr. 18.895
kr. 14.170
kr. 12.610
kr. 11.180
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 13.995
kr. 18.400
kr. 13.810
kr. 12.250
kr. 10.910
 
22. jun 2018 - 08. jul 2018
kr. 16.665
kr. 20.980
kr. 16.390
kr. 14.180
kr. 12.840
 
09. jul 2018 - 30. sep 2018
kr. 14.415
kr. 18.730
kr. 14.140
kr. 12.495
kr. 11.155
 
01. okt 2018 - 31. okt 2018
kr. 14.410
kr. 18.615
kr. 14.145
kr. 12.500
kr. 11.145
 
01. nov 2018 - 13. dec 2018
kr. 14.995
kr. 19.685
kr. 14.765
kr. 13.120
kr. 11.630
 
14. dec 2018 - 24. dec 2018
kr. 18.210
kr. 22.925
kr. 17.895
kr. 15.425
kr. 13.995
 
25. dec 2018 - 31. dec 2018
kr. 17.395
kr. 22.110
kr. 17.075
kr. 14.805
kr. 13.375
 
01. jan 2019 - 12. feb 2019
kr. 15.880
kr. 20.510
kr. 15.590
kr. 13.740
kr. 12.250
 
13. feb 2019 - 28. feb 2019
kr. 15.970
kr. 20.685
kr. 15.650
kr. 13.740
kr. 12.310
 
01. mar 2019 - 11. apr 2019
kr. 14.725
kr. 19.355
kr. 14.435
kr. 12.875
kr. 11.385
 
12. apr 2019 - 21. apr 2019
kr. 15.880
kr. 20.510
kr. 15.590
kr. 13.740
kr. 12.250
 
22. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 14.725
kr. 19.355
kr. 14.435
kr. 12.875
kr. 11.385
 
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. mar 2018 - 30. apr 2018
kr. 16.000
kr. 22.145
kr. 15.725
kr. 14.165
kr. 12.345
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 15.565
kr. 21.365
kr. 15.300
kr. 13.740
kr. 12.020
 
22. jun 2018 - 08. jul 2018
kr. 18.145
kr. 23.945
kr. 17.880
kr. 15.670
kr. 13.950
 
09. jul 2018 - 30. sep 2018
kr. 15.895
kr. 21.695
kr. 15.630
kr. 13.985
kr. 12.265
 
01. okt 2018 - 31. okt 2018
kr. 15.880
kr. 21.690
kr. 15.615
kr. 13.970
kr. 12.250
 
01. nov 2018 - 13. dec 2018
kr. 16.670
kr. 23.065
kr. 16.385
kr. 14.740
kr. 12.845
 
14. dec 2018 - 24. dec 2018
kr. 20.130
kr. 26.915
kr. 19.715
kr. 17.045
kr. 15.410
 
25. dec 2018 - 31. dec 2018
kr. 19.310
kr. 26.095
kr. 18.895
kr. 16.425
kr. 14.790
 
01. jan 2019 - 05. jan 2019
kr. 17.885
kr. 24.670
kr. 17.470
kr. 15.360
kr. 13.725
 
06. jan 2019 - 28. feb 2019
kr. 17.495
kr. 23.890
kr. 17.210
kr. 15.360
kr. 13.465
 
01. mar 2019 - 11. apr 2019
kr. 16.340
kr. 22.735
kr. 16.055
kr. 14.495
kr. 12.600
 
12. apr 2019 - 21. apr 2019
kr. 17.495
kr. 23.890
kr. 17.210
kr. 15.360
kr. 13.465
 
22. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 16.340
kr. 22.735
kr. 16.055
kr. 14.495
kr. 12.600
 
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. mar 2018 - 30. apr 2018
kr. 23.615
kr. 36.565
kr. 23.335
kr. 21.775
kr. 18.055
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 22.450
kr. 34.280
kr. 22.180
kr. 20.620
kr. 17.180
 
22. jun 2018 - 08. jul 2018
kr. 25.030
kr. 36.860
kr. 24.760
kr. 22.550
kr. 19.110
 
09. jul 2018 - 30. sep 2018
kr. 22.780
kr. 34.610
kr. 22.510
kr. 20.865
kr. 17.425
 
01. okt 2018 - 31. okt 2018
kr. 23.290
kr. 35.750
kr. 22.955
kr. 21.170
kr. 17.790
 
01. nov 2018 - 28. nov 2018
kr. 24.595
kr. 38.070
kr. 24.305
kr. 22.660
kr. 18.785
 
29. nov 2018 - 13. dec 2018
kr. 24.830
kr. 38.535
kr. 24.460
kr. 22.660
kr. 18.940
 
14. dec 2018 - 24. dec 2018
kr. 28.030
kr. 41.865
kr. 27.620
kr. 24.965
kr. 21.335
 
25. dec 2018 - 31. dec 2018
kr. 27.210
kr. 41.045
kr. 26.800
kr. 24.345
kr. 20.715
 
01. jan 2019 - 06. jan 2019
kr. 25.680
kr. 39.410
kr. 25.305
kr. 23.280
kr. 19.580
 
07. jan 2019 - 28. feb 2019
kr. 25.420
kr. 38.895
kr. 25.130
kr. 23.280
kr. 19.405
 
01. mar 2019 - 11. apr 2019
kr. 24.265
kr. 37.740
kr. 23.975
kr. 22.415
kr. 18.540
 
12. apr 2019 - 21. apr 2019
kr. 25.420
kr. 38.895
kr. 25.130
kr. 23.280
kr. 19.405
 
22. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 24.265
kr. 37.740
kr. 23.975
kr. 22.415
kr. 18.540
 

Tilkøb til rejsen

3 udflugter med engelsktalende guide

Vælg 3 af nedenstående 4 udflugter

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til det lille hus på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturen Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Stedet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigene mod Frankrig og USA har været hårde mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro.

I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting. Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975. Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
kr. 595 pr. person
1190 pr. single person
 • Engelsktalende guide
 • 3 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand
 • Entre

4 udflugter med engelsktalende guide

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til det lille hus på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturen Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Stedet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigene mod Frankrig og USA har været hårde mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro. I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting.

Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975.

Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
kr. 795 pr. person
1590 pr. single person
 • Engelsktalende guide
 • 4 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand
Kampagnepriser med Thai Airways

Bestil din rejse nu og spar penge på individuelle rejser med Thai Airways’ kampagne.

Rejs i perioderne 1. maj - 21. juni og 1. september – 30. november 2018. Rejsen skal bestilles inden d. 25. februar 2018.

Ved bestilling skal flybilletterne betales indenfor 72 timer efter bekræftelse. Billetterne kan ikke ændres eller refunderes efter betaling.

Halongskibet - Bai Tho Junk

Ombord på skibet Bai Tho Junk i Halong er det ikke muligt med 3 voksne i 1 kahyt - derfor er priserne baseret på 1 x dobbelt kahyt samt 1 x single kahyt.

 

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). 

Barn B: 1 barn under 12 år i egen seng, deler værelse med 2 voksne. 

Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset. For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flyrejse fra København til Hanoi via Bangkok og retur fra Ho Chi Minh City via Bangkok med Thai Airways
 • Lufthavnsskatter og brændstofstillæg
 • Privat transport fra Hanoi lufthavn til hotellet i Hanoi
 • 3 nætter i Hanoi på Church Boutique hotel i classic værelse med morgenmad
 • Transport fra Hanoi til Halongbugten
 • 1 nat ombord på skib i Halongbugten på Bai Tho Junken i deluxe kahyt
  - alle med privat bad/toilet, samt inkl. 1 x morgenmad, 2 x frokost og 1 x aftensmad
 • Transport fra Halongbugten til Hanoi lufthavn
 • 1 nat på nattog fra Hanoi til Hué i standard airconditioneret sovevogn
 • Privat transport fra banegården i Hué til hotellet i Hué
 • 3 nætter i Hué på Emm Hotel i deluxe værelse med morgenmad
 • Transport fra Hué til hotellet i Hoi An
 • 3 nætter i Hoi An på Vinh Hung Emerald Resort i deluxe pool view værelse med morgenmad
 • Privat transport fra hotellet i Hoi An til lufthavnen i Danang
 • Indenrigsfly fra Danang til Ho Chi Minh City t/r
 • Privat transport fra Ho Chi Minh City lufthavn til hotellet i Ho Chi Minh City
 • 3 nætter i Ho Chi Minh City på Elios hotel i senior superior værelse inkl. morgenmad
 • Transport til Ho Chi Minh City lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 995 per person (over 70 år - tillæg på kr. 320). Tillæg for bagage kr. 210. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejse- forsikring - 6% af rejsens pris
 • Provinstilslutning med SAS mellem kr. 750 og kr. 950 
 • (eksklusive lufthavnsskatter)
 • Drikkevarer og forplejning ud over de i programmet nævnte
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Ved rejser under 15 dage kræves der ikke turistvisum for at rejse ind i Vietnam - passet skal dog skal være gyldigt 6 mdr. udover opholdets varighed. Ved rejse over 15 dage kræves der visum, som kan søges online. Såfremt jeres pas skal fornyes er det vigtigt at pasoplysninger til Stjernegaard Rejser opdateres.

Tilkøb til rejsen

3 udflugter med engelsktalende guide

Vælg 3 af nedenstående 4 udflugter

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til det lille hus på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturen Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Stedet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigene mod Frankrig og USA har været hårde mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro.

I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting. Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975. Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
kr. 595 pr. person
1190 pr. single person
 • Engelsktalende guide
 • 3 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand
 • Entre

4 udflugter med engelsktalende guide

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til det lille hus på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturen Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Stedet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigene mod Frankrig og USA har været hårde mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro. I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting.

Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975.

Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
kr. 795 pr. person
1590 pr. single person
 • Engelsktalende guide
 • 4 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand
Halongskibet - Bai Tho Junk

Ombord på skibet Bai Tho Junk i Halong er det ikke muligt med 3 voksne i 1 kahyt - derfor er priserne baseret på 1 x dobbelt kahyt samt 1 x single kahyt.

 

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). 

Barn B: 1 barn under 12 år i egen seng, deler værelse med 2 voksne. 

Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset. For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Nattog i Vietnam - opgradér til privat kupé

På denne rejse skal I overnatte ombord på et tog. Der er fire sovepladser i en kupé, men det er muligt at opgradere til privat kupé for et ganske rimeligt beløb, hvis I ikke ønsker at dele pladsen. Ring og forhør om priser.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flyrejse fra København til Hanoi via Bangkok og retur fra Ho Chi Minh City via Bangkok med Thai Airways
 • Lufthavnsskatter og brændstofstillæg
 • Privat transport fra Hanoi lufthavn til hotellet i Hanoi
 • 3 nætter i Hanoi på Church Boutique i classic/premium værelse med morgenmad
 • Transport fra Hanoi til Halongbugten
 • 1 nat ombord på skib i Halongbugten på Bai Tho Junken i deluxe kahyt
  Ved ophold over jul/nytår er der et tillæg på 150 pr. person for skibet i Halong
  - alle med privat bad/toilet, samt inkl. 1 x morgenmad, 2 x frokost og 1 x aftensmad
 • Transport fra Halongbugten til Hanoi lufthavn
 • 1 nat på nattog fra Hanoi til Hué i standard airconditioneret sovevogn
 • Privat transport fra banegården i Hué til hotellet i Hué
 • 3 nætter i Hué på Emm Hotel i deluxe værelse med morgenmad
 • Transport fra Hué til hotellet i Hoi An
 • 3 nætter i Hoi An på Vinh Hung Emerald Resort i deluxe pool view værelse med morgenmad
 • Privat transport fra hotellet i Hoi An til lufthavnen i Danang
 • Indenrigsfly fra Danang til Ho Chi Minh City t/r
 • Privat transport fra Ho Chi Minh City lufthavn til hotellet i Ho Chi Minh City
 • 2 nætter i Ho Chi Minh City på Elios hotel i senior superior værelse inkl. morgenmad
 • Transport til Ho Chi Minh City lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 995 per person (over 70 år - tillæg på kr. 320). Tillæg for bagage kr. 210. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejse- forsikring - 6% af rejsens pris
 • Provinstilslutning med SAS mellem kr. 750 og kr. 950 
 • (eksklusive lufthavnsskatter)
 • Drikkevarer og forplejning ud over de i programmet nævnte
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond

Tilkøb til rejsen

3 udflugter med engelsktalende guide

Vælg 3 af nedenstående 4 udflugter

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til det lille hus på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturen Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Stedet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigene mod Frankrig og USA har været hårde mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro.

I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting. Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975. Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
kr. 595 pr. person
1190 pr. single person
 • Engelsktalende guide
 • 3 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand
 • Entre

4 udflugter med engelsktalende guide

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til det lille hus på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturen Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Stedet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigene mod Frankrig og USA har været hårde mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro. I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting.

Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975.

Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
kr. 795 pr. person
1590 pr. single person
 • Engelsktalende guide
 • 4 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand
Halongskibet - Bai Tho Junk

Ombord på skibet Bai Tho Junk i Halong er det ikke muligt med 3 voksne i 1 kahyt - derfor er priserne baseret på 1 x dobbelt kahyt samt 1 x single kahyt.

 

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). 

Barn B: 1 barn under 12 år i egen seng, deler værelse med 2 voksne. 

Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset. For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Nattog i Vietnam - opgradér til privat kupé

På denne rejse skal I overnatte ombord på et tog. Der er fire sovepladser i en kupé, men det er muligt at opgradere til privat kupé for et ganske rimeligt beløb, hvis I ikke ønsker at dele pladsen. Ring og forhør om priser.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flyrejse fra København til Hanoi via Bangkok og retur fra Ho Chi Minh City via Bangkok med Thai Airways
 • Lufthavnsskatter og brændstofstillæg
 • Privat transport fra Hanoi lufthavn til hotellet i Hanoi
 • 3 nætter i Hanoi på Church Boutique hotel i classic værelse med morgenmad
 • Transport fra Hanoi til Halongbugten
 • 1 nat ombord på skib i Halongbugten på Bai Tho Junken i deluxe kahyt
  Ved ophold over jul/nytår er der et tillæg på 150 pr. person for skibet i Halong
  - alle med privat bad/toilet, samt inkl. 1 x morgenmad, 2 x frokost og 1 x aftensmad
 • Transport fra Halongbugten til Hanoi lufthavn
 • 1 nat på nattog fra Hanoi til Hué i standard airconditioneret sovevogn
 • Privat transport fra banegården i Hué til hotellet i Hué
 • 3 nætter i Hué på Emm Hotel i deluxe værelse med morgenmad
 • Transport fra Hué til hotellet i Hoi An
 • 3 nætter i Hoi An på Vinh Hung Emerald Resort i deluxe pool view værelse med morgenmad
 • Privat transport fra hotellet i Hoi An til lufthavnen i Danang
 • Indenrigsfly fra Danang til Ho Chi Minh City t/r
 • Privat transport fra Ho Chi Minh City lufthavn til hotellet i Ho Chi Minh City
 • 3 nætter i Ho Chi Minh City på Elios hotel i senior superior værelse inkl. morgenmad
 • Transport til Ho Chi Minh City lufthavn

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 995 per person (over 70 år - tillæg på kr. 320). Tillæg for bagage kr. 210. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejse- forsikring - 6% af rejsens pris
 • Provinstilslutning med SAS mellem kr. 750 og kr. 950 
 • (eksklusive lufthavnsskatter)
 • Drikkevarer og forplejning ud over de i programmet nævnte
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Ved rejser under 15 dage kræves der ikke turistvisum for at rejse ind i Vietnam - passet skal dog skal være gyldigt 6 mdr. udover opholdets varighed. Ved rejse over 15 dage kræves der visum, som kan søges online. Såfremt jeres pas skal fornyes er det vigtigt at pasoplysninger til Stjernegaard Rejser opdateres.

Vejret i Vietnam

Vietnam har to karakteristiske årstider: Den tørre sæson fra november til april og den regnfulde varme sæson fra maj til oktober. Den bedste tid at rejse til Vietnam på anses for at være oktober til april. Tropiske storme kan forekomme, specielt i sommerhalvåret.

Klimaet i Vietnam spænder fra subtropisk til tropisk monsunklima med relativt høje nedbørsmængder i monsunperioden. I Hanoi, der ligger i den nordlige subtropiske del af landet, ligger gennemsnitstemperaturerne i juli også omkring 29 grader, mens januar-temperaturerne på omkring 15-17 grader er tydeligt lavere.

Fold ind Fold ud
 • Hanoi
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
19° C 20° C 23° C 27° C 32° C 33° C 33° C 32° C 31° C 29° C 25° C 22° C
14° C 15° C 18° C 21° C 24° C 26° C 26° C 26° C 25° C 22° C 19° C 15° C
19 mm 26 mm 44 mm 90 mm 189 mm 240 mm 288 mm 318 mm 265 mm 131 mm 43 mm 23 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Ho Chi Mihn City (Saigon) Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Ho Chi Mihn City (Saigon)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 33° C 34° C 35° C 34° C 32° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C
21° C 23° C 24° C 26° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 21° C
14 mm 4 mm 11 mm 50 mm 218 mm 312 mm 294 mm 270 mm 327 mm 267 mm 117 mm 48 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Hué og Hoi An Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Hué og Hoi An
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
23° C 24° C 26° C 31° C 33° C 34° C 33° C 34° C 32° C 28° C 26° C 23° C
17° C 18° C 19° C 22° C 24° C 25° C 26° C 25° C 23° C 22° C 21° C 18° C
170 mm 56 mm 69 mm 56 mm 99 mm 76 mm 89 mm 97 mm 396 mm 561 mm 566 mm 305 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Fold ind Fold ud
 • Nha Trang
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Phu Quoc
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Cambodia: Siem Reap Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Cambodia: Siem Reap
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Vietnam_FIT_katalog forside
  Vietnam - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 12 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger
 • Vietnam - hanoi_kvinde_cykel_01
 • Vietnam - cu chi tunneler_mand_02
 • Vietnam - duong lam_befolkning_mand_01
 • Vietnam - ha tay provinsen_kvinde_okse_01
 • Vietnam - ha tay provinsen_kvinde_pige_01
 • Vietnam - halong bugten_husbaad_04
 • Vietnam - hanoi_befolkning_kvinde_kurv_02
 • Vietnam - hanoi_ho chi minh_mausoleum_06
 • Vietnam - vietnam_befolkning_boern_08
 • Vietnam - hoi an_old town_01
 • Vietnam - mekong deltaet_baad_kvinde_02
 • Vietnam - nha trang_strand_05
 • Vietnam - vietnam_befolkning_mand_cykel_03
 • Vietnam - vietnam_befolkning_pige_hvid kjole_01
 • Vietnam - vietnam_dukker_01

Andre spændende rejser

Vi har samlet en række andre rejser, der måske kunne være noget for dig

 • Se rejsen

  THAILAND

  Strande og junglesafari

  17 dage fra kr. 12.980

  • Badeferie og aktiv ferie i ét
  • Supergode strande og tæt jungle
  • Nærkontakt med elefanter
  • Også velegnet til børnefamilier
 • Se rejsen

  MYANMAR

  Billedskønne Myanmar

  12 dage fra kr. 17.935

  • Templerne i Mandalay og Bagan
  • Autentisk liv på pæle i Inlesøen
  • Swedagonpagoden - verdens smukkeste!
  • Mulighed for strandferie
 • Se rejsen

  BALI

  Kultur og koraller

  17 dage fra kr. 10.905

  • En oplevelsesspækket rejse
  • Masser af kultur og masser af eksotisk badeferie
  • Balis stille nordøstkyst og Gili
  • Skønne hoteller valgt med omhu