Pragtfulde Vietnam
Individuel rejse
16 dage fra kr. 17.905

Rejsen begynder i den fascinerende hovedstad Hanoi, hvor den sydøstasiatiske stemning har fået et fransk tvist. Herefter venter et af naturens vidundere i den fantastiske Halongbugt, hvor I går om bord på en charmerende junke, som sejler jer rundt mellem de mange tusinde kalkstensformationer.

Turen fortsætter med fly til den smukke UNESCO-beskyttede by Hoi An, og videre med fly til det enorme Mekongdelta, hvor I oplever en bjergtagende smuk natur og et pulserende dagligdagsliv på floden med alle dets herligheder.

Derefter har I nogle dage på den skønne tropeø Phu Quoc til at synke alle oplevelserne, inden I slutter rejsen i millionbyen Ho Chi Minh City, som byder på alt fra kolonistilscharme og shopping til spændende krigshistorie.

Vælg mellem forskellige hotelkategorier: godt, ekstra godt og deluxe.

Turen i overblik

Rute og højdepunkter

Se detaljeret dagsprogram >
Dag 1.
Danmark - Hanoi
Afgang fra Danmark østover til Vietnams hovedstad Hanoi.
Dag 2-3.
Hanoi
En lokalguide og chauffør tager imod jer i lufthavnen og sørger for, at I bliver bragt til jeres hotel. De næste par dage har I tid til at gå på opdagelse i hovedstaden, som byder på livlige gadekøkkener, gader og stræder spækket med butikker, handlende og massevis af scootere. Tag evt. en cykeltaxa gennem indkøbsgaderne og oplev vietname- sisk dagligdag fra første parket. Et besøg ved Ho Chi Minhs mausoleum er også næsten et must. Han ligger til skue i bedste sovjetstil, men det er rørende at opleve den respekt, som hans landsmænd tildeler ham.
Dag 4.
Hanoi - Halongbugten
I kører til den storslåede Halong-bugt, hvor I indkvarteres i fine private kahytter på den maleriske junke. Det næste døgns tid står på velsmagende lækkerier fra bugten og flydende landsbyer med egen skole. I kommer på land på nogle af bugtens kalkstensøer for at udforske grotter og laguner, og der er naturligvis også tid til at slappe af på soldækket.
Dag 5.
Halongbugten – Hoi An (fly)
Morgen og formiddag er afsat til afslapning om bord på båden, inden I bliver sejlet ind til land og kørt til Hanois lufthavn. I lander i Danang og bliver kørt til den stemningsfyldte silkeby Hoi An, hvor I ankommer sidst på aftenen, tidsnok til at fornemme den helt særlige stemning i byen, når den lyses op af rislamper i hele farveskalaen.
Dag 6-7.
Hoi An
Hoi An er en UNESCO-beskyttet gammel handelsby med en charmerende bykerne, som lukkes af for trafik om aftenen. Her finder I markeder, hyggelige caféer og fantastiske restauranter og et flodliv som er sjovt at iagttage. Lej evt. en cykel eller tag en taxa ud til Cua Dai-stranden, hvis I har lyst til en dukkert.
Dag 8.
Hoi An – Mekongdeltaet (fly)
I flyver fra Danang til Ho Chi Minh City, hvor I mødes af jeres guide. I kører til Mekong- deltaet og går om bord i en lille båd, som fragter jer rundt på bi-floderne, hvor I kan iagttage en sprudlende dagligdag med badende børn og kvinder, der sælger alverdens ting fra deres fine både. I slutter i deltaets største by, Can Tho.
Dag 9.
Can Tho – Phu Quoc (fly)
I står tidligt op og oplever deltaets flydende marked, som siges at være Sydøstasiens største engrosmarked. Et helt fantastisk sceneri, som skal opleves, inden det er for sent. Senere på dagen flyver I til tropeøen Phu Quoc med Vietnams bedste strande.
Dag 10-12.
Phu Quoc
Afslapning på den skønne tropeø. Tag evt. en tur til de nærliggende An Thoi-øer, hvor I kan snorkle og dykke mellem farvestrålende fisk og koraller.
Dag 13-14.
Phu Quoc – Ho Chi Minh City (fly)
Efter nogle dages driverliv flyver I tilbage til det pulserende byliv i Ho Chi Minh City, Vietnams økonomiske hovedstad med 10 millioner indbyggere. I har tid til at se nærmere på byens mange historiske bygninger og seværdigheder, og måske vælger I at besøge de nærliggende berømte Cu Chi-tunneller, hvor Viet Congsoldaterne kæmpede deres guerillakrig med amerikanerne – og vandt!
Dag 15.
Ho Chi Minh City og hjemrejse
En sidste formiddag i byen, hvor I kan gøre lidt indkøb, inden I bliver hentet på hotellet og bragt til lufthavnen i Ho Chi Minh City, hvor flyet står parat med retning mod Danmark. Ankomst til Københavns Lufthavn næste morgen.
Dag 16.
Ankomst til Danmark
Se detaljeret dagsprogram >
Kontakt os
Maria Jørgensen
mj@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Maria Jørgensen - Rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vietnam - hanoi_befolkning_kvinde_kurv_02

Dagsprogram Vietnam

Dag 1. Afrejse fra Danmark til Hanoi

I forlader København og flyver østover til det nordligt beliggende Hanoi. Der er ikke muligt at flyve direkte mellem Danmark og Vietnam, så en kort mellemlanding er derfor nødvendig.

Dag 2-3. Hanoi, tid til sightseeing

Ved ankomsten til Vietnams hovedstad, Hanoi går I gennem emigrationen og henter derefter jeres bagage. I ankomsthallen møder I jeres engelsktalende guide, som sørger for transporten til jeres centralbeliggende hotel. Efter check-in formaliteterne er de næste par dage til fri disposition. Vietnams charmerende hovedstad byder på et væld af spændende oplevelser. De historiske seværdigheder er spredt ud over den forholdsvis lille bymidte, og på jeres spadseretur gennem den historiske bydel vil I betages og fascineres igen og igen.

Ba Dinh-pladsen står for alle vietnamesere som symbol på frihed. Det var her, den berømte kommunistiske leder Ho Chi Minh for første gang kunne erklære Vietnam for uafhængig. Det skete 2. september 1945 foran en halv million vietnamesere. Statslederen døde i 1969 og på pladsen er opført et gigantisk mausoleum, hvori Ho Chi Minhs balsamerede legeme ligger til skue for offentligheden. Det er enhver borgers pligt at besøge og ære den afdøde leder, så hver dag strømmer folk til mausoleet, og udviser respekt til deres "Onkel Ho".

I Vietnam tiltaler man hinanden med familiære titler. Med alderen følger respekten og derfor bliver Ho Chi Minh i folkemunde tituleret som "onkel", et udtryk for stor respekt og anderkendelse.

Bag mausoleet ligger Ho Chi Minh-komplekset med det smukke franske guvernørpalæ, Ho Chi Minhs elskede og beskedne pælehus, samt den ensøjle-pagode, som er et af byens vartegn. Her vil I se et af landets velkendte ceremonier udspille sig: Vietnameserne kommer med frisk frugt til buddhastatuen, foretager pengeafbrænding, mens røgelsespindende holdes mellem hænderne, og der bedes om lykke og velstand… masser af velstand. Hoan Kiem Lake er Hanois mest populære sø midt i centrum. Det tager en halv time at gå rundt om søen, men undervejs er det muligt at opleve den vietnamesiske dagligdag for "åbent tæppe". Hanoianerne udfolder deres aktiviteter udendørs og på de omkringliggende friarealer. Her spilles badminton, volleyball og fodtennis med en sjov lille fjerbold. Der bliver dyrket kampsport som judo og tai chi men også aerobic, hvor en ghettoblasters skrattende lyd fylder området, mens familiens tre generationer hopper og danser med armene i vejret.

Kærestepar sidder overalt arm i arm enten på bænke eller på deres scootere og nyder udsigten og hinanden. Dog kysser de aldrig offentligt, da det ikke er velset! Ofte vil I se kommende brudepar, som tager billeder til deres bryllupsalbum ved søen. Brudene bliver stadset op i de mest prangende kjoler og I bliver tilskuer til en nærmest professionel fotosession til et modeblad. Smukke træer med farverige rispapirlamper bliver tændt og bidrager til den eksotiske og fredfyldte stemning, som netop kendetegner oasen i midt i byen.

Hanoi er inddelt i små fine kvarterer, det mest interessante er det gamle kvarter, bedre kendt som "de 36 gader", som hver især har navn efter et bestemt håndværk. Det er oplagt at gå på opdagelse i denne fremmedartede verden udstyret med kamera. De mere magelige kan vælge at blive kørt rundt i en af de populære cykeltaxaer, som vietnameserne kalder "cyclo". De patinerede cykler er 30 år gamle med rødt velour sæde, skinnede skærme og en smilende tandløs chauffør, der på sit begrænsede engelske peger i øst og vest og forklarer jer om bydelen.

I vil komme forbi små markeder, hvor kvinderne står med drabelige knive og hakker den slagtede gris ud i salgbare stykker, eller hvad med at smage en af de nordlige specialiteter: glaseret hund?

Ud til gaden ligger de smalle "long houses" med runde teglsten og smukke franske træbeskårede altaner, hvorfra det farverige vasketøj blafrer i brisen. De såkaldte tunnelhuse er populære i Vietnam, da man tidligere skulle betale skat af bredden af huset, når man skulle opføre et nyt hus. Derfor er facaden smal, men til gengæld selve huset så langt som muligt, da længden ikke blev beskattet. Mange generationer bor under samme tag og har deres butik i husets gadeetage, og det er ofte muligt at se ind bag butikken, hvor de ældre sidder mageligt og se tv med børnebørnene.

Man fascineres igen og igen af den kaotiske trafik i byen, hvor det er størrelsen af transportmidlet, der afgør, hvem der har forkørselsret. I vil ved flere lejligheder sætte jer på en af de utallige caféer eller gadekøkkener og observere den finurlige trafik, hvor tusindvis af scootere snor sig ud og ind mellem mennesker, biler, lastbiler og cykeltaxaer. Reglen er, at der ingen regel er, men alligevel opdager man hurtigt, at der er en form for orden i kaosset!

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hanoi

Hanoi

Hotel Gondola ★★★

Dette hotel ligger i hjertet af Hanois gamle kvarter lige ved Huan Kiem søen.  Et moderne og velfungerende sted indrettet i italiensk stil med gode værelser, som har alle tænkelige faciliteter. Hotellet har også en restaurant, som serverer både italiensk og asiatisk mad, samt en bar på tagterrassen, hvor man kan nyde en kold drink efter dagens oplevelser. 

Godt

Hotelfacts

 • 40 værelser
 • By: 0 m

Hanoi

Church Boutique ★★★

Enestående lille nyt boutiquehotel i den mest trendy del i det gamle kvarter i charmerende Hanoi. Med sine 31 værelser, alle udstyret med aircondition, satellit-tv, wifi, mini bar og sikkerhedsboks har dette idylliske hotel formået at skabe en gæstfri og ekstraordinær stemning.

De lyse værelser er indrettet med mørke smukke træmøbler, som giver et touch af fransk elegance. Hotellet ligger centralt placeret i gåafstand til fine butikker og lokale og internationale restauranter men har også egen bar og restaurant. Alt i alt et pragtfuldt lille hotel til en overkommelig pris.

Ekstra godt

Hotelfacts

 • 31 værelser
 • By: 0 m
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV

Hanoi

Hotel De L’Opera ★★★★★

I hjertet af Hanoi er det formidable Hotel de L'Opera placeret. Hotellet ligger i Hanois franske kvarter få skridt fra operaen og oser derfor af bohemisk glamourøs arkitektur. Med sine 107 rummelige værelser, som alle er indrettet med klassiske plankegulve, store overdådige badeværelser og sofistikeret design med eksotiske detaljer er dette hotel en oase midt i Hanois travle lille bymidte.

Udover gratis wifi, fladskærms-tv, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/tefaciliteter på værelserne har hotellet også swimmingpool, sauna og afslappende massage kan også arrangeres. Ydermere byder hotellet på en delikatessecafé, en gourmetrestaurant og hip bar.

Deluxe

Hotelfacts

 • 107 værelser
 • By: 0 m
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Hanois trafik er et kapitel for sig. Hundredetusindvis af scootere snor sig ind og ud mellem hinanden på de brede boulevarder, men i de snævre gader i den gamle bydel er det cykeltaxarne, der sætter farten.

Dag 4. Hanoi - Halongbugten, et af verdens 7 naturvidundere

Efter morgenmad bliver I hentet og kørt de 4 timer det tager til Halongbugten. Den karakteristiske bugt i det Sydkinesiske Hav har i mange år været på UNESCOs kulturarvsliste og blev i 2012 også optaget på listen over verdens 7 naturvidundere. I har ikke kørt længe, før landskabet ændrer sig og rismarkerne ligger så langt øjet rækker. I det nordlige Vietnam er der tempereret klima, og der kan høste ris to gange årligt. Vietnameserne dyrker mange andre afgrøder end ris, hvilket I vil kunne se undervejs, hvor frugtplantager, grøntsagsmarker og urtehaver ligger side om side med de irgrønne rismarker. I oplever vietnamesernes flid og arbejdsomhed, når de færdes i marken iført deres ikoniske rishat.

Halongbugten er Vietnams mest populære attraktion, men det kæmpemæssige område kan sagtens kapere de mange turister fra ind- og udland, der tiltrækkes af områdets skønhed. Bugten består af over 2000 kalkstensøer i alle størrelser og former, hvoraf kun to øer er beboet. I Halongbugten lever 1600 havsigøjnere på flydende landsbyer. Fiskeri er deres hovedbeskæftigelse, da bugten bugner af hundredvis af fisk- og skaldyrsarter. Desuden tjener de også til levebrødet ved perledyrkning. De små samfund har skole op til 7. klassetrin, købmand, en lille bank, og de fleste har hjemmelavede antenner, så de kan se tv og høre radio, som efterhånden er hver mands eje i Vietnam.

Det er en enestående oplevelse at beskue de små samfund, og deres, i vores øjne, primitivt og bittesmå huse, som danner rammerne for flere generationer samt hunde og katte, der alle færdes behændigt rundt på de forbundne tømmerflåder. Mindre børn sidder på skødet af bedsteforældrene i hængekøjerne og vinker, mens vi sejler forbi. I kan se, hvordan de arbejder, bl.a. med at passe og sælge af deres fangst, som sprællevende opholder sig i lukkede bassiner under de vuggende huse.

Når I ankommer til Halongbugten bliver I indkvarteret i jeres fine kahytter. Ombord er der en engelsktalende guide, som vil introducere jer til bådens program og aktiviteter. På mange af bådede vil I have mulighed for at leje kajak eller låne fiskeudstyr. Men bare rolig, der er også rigeligt tid til at sidde på soldækket med en kølig drink og en god bog, mens det mageløse sceneri glider forbi. Halongbugten er et rent eventyrland med smukke laguner, en frodig flora og fauna, der klynger sig klippesiderne, og imponerende grotter med søer og stalagmitter, der har vokset sig enorme gennem millioner af år. På nogle af kalkstensøerne er der anlagt kunstige strande, hvor I kan få en frisk dukkert, hvis vejret tillader det.

På mange af bådede vil I have mulighed for at leje kajak eller låne fiskeudstyr. Men bare rolig, der er også rigeligt tid til at sidde på soldækket med en kølig drink og en god bog, mens det mageløse sceneri glider forbi.

 

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: På skib i Halong

Halongbugten

Bai Tho Junk ★★★

Bai Tho-gruppen har den største flåde af junker i Halong Bay. De hvide træbåde med deres overdådige sejl giver øjeblikkelig en stemning af at befinde sig, måske ikke i et andet århundrede, men i en eventyrlig verden med spektakulær og ubeskriveligt smuk natur.

Junken er smagfuldt indrettet med klassiske møbler og en maritim indretning, der matcher stemningen i Halong. Alle kahytter har bejdsede plankegulve men er ellers lyse og hyggeligt indrettede med aircondition, eget bad/toilet og havudsigt. 

Bordene i restauranten på junken er alle placeret, så man har udsigt til det smaragdgrønne vand, mens man bliver trakteret med gode madoplevelser fra det nordlige Vietnam. Soldækket er pragtfuldt og giver 360 graders udsigt, mens man kan ligge på en behagelig solstol og nyde den friske brise.

Læs mere Læs mindre
Godt

Hotelfacts

 • Restaurant
 • Aircondition

Halongbugten

Bai Tho Junk ★★★

Bai Tho-gruppen har den største flåde af junker i Halong Bay. De hvide træbåde med deres overdådige sejl giver øjeblikkelig en stemning af at befinde sig, måske ikke i et andet århundrede, men i en eventyrlig verden med spektakulær og ubeskriveligt smuk natur.

Junken er smagfuldt indrettet med klassiske møbler og en maritim indretning, der matcher stemningen i Halong. Alle kahytter har bejdsede plankegulve men er ellers lyse og hyggeligt indrettede med aircondition, eget bad/toilet og havudsigt. 

Bordene i restauranten på junken er alle placeret, så man har udsigt til det smaragdgrønne vand, mens man bliver trakteret med gode madoplevelser fra det nordlige Vietnam. Soldækket er pragtfuldt og giver 360 graders udsigt, mens man kan ligge på en behagelig solstol og nyde den friske brise.

Læs mere Læs mindre
Ekstra godt

Hotelfacts

 • Restaurant
 • Aircondition

Halongbugten

Paradise Cruise ★★★★★

På denne ultimative luksusjunke får man exceptionel forplejning og service hele døgnet rundt. Junken har 17 luksuøse kahytter og suiter, hvoraf alle deluxe værelser har balkon, så den pragtfulde udsigt kan nydes på tomandshånd.

Alle kahytter har smukke bejdsede trægulve, en eksklusiv indretning med formidable en-suite badeværelser med enten brusekabine eller badekar. Derudover er kahytterne også udstyret med hårtørrer, sikkerhedsboks og aircondition.

Et erfarent og serviceminded personale gør oplevelsen om bord til noget helt særligt. Blandt bådens faciliteter kan nævnes massage og sauna og kajak, snorkel og fiskeudstyr kan lejes. På den smukke junkes øverste dæk finder man solsengene, som man kan slange sig på med en kølig drink og en bog i hånden, mens man nyder den fabelagtige udsigt. Lad eventyret begynde!

Læs mere Læs mindre
Deluxe

Hotelfacts

 • 17 værelser
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • Hårtørrer
Vietnam - halong bugten_husbaad_kajak_01
En overnatning på skib i Halongbugten er en oplevelse for livet. Her ligger flydende landsbyer mellem dramatiske kalkstensøer, der skyder op ad havet.

Dag 5. Halongbugten - Hoi An

For de morgenfriske er der mulighed for en tai chi lektion på soldækket, inden duften af frisklavet kaffe breder sig.

I bliver trakteret med endnu et velsmagende brunch-måltid og mens I fordøjer oplevelsen i det skønne Halong, vender junken styrbord mod fastlandet, hvor I lægger til kaj ved middagstid. Tilbage i havnen kører I videre mod Hanois lufthavn, hvor I skal videre med fly ned til det sydlige Vietnam og den stemningsfyldte silkeby Hoi An. I flyver i en god times tid til Vietnams tredje største by, Danang, hvorfra I køres ca. 40 min. til skønne Hoi An. I ankommer sidst på aftenen og i god tid de efterfølgende dage til at udforske området.

Prøv toget i Vietnam:

Det er muligt på 5. dagen at tage toget mellem Hanoi og Danang fremfor at flyve. I overnatter i komfortable 4 køjers kupeer og som en ekstra bonus ved togturen kører I gennem det smukke Hai Van-pas, inden I ankommer til Danang. Turen tager ca. 14 timer. Ved ankomsten til Danang banegård hen på formiddagen bliver I mødt af jeres chauffør, der sørger for transporten til Hoi An. 

Måltider:
 • Brunch
Overnatning: Hoi An

Hoi An

Vinh Hung Emerald Resort ★★★

Et ideelt beliggende turistklassehotel, i gåafstand fra Hoi Ans UNESCO-beskyttede bymidte. De rene og pæne værelser er alle udstyret med satellit-tv, wifi, hårtørrer og sikkerhedsboks. Desuden er der mulighed for at leje cykler på hotellet, når det smukke naturområde og stranden, som ligger 6 km fra hotellet, skal udforskes.

Et smilende og imødekommende personale giver opholdet en tredje dimension. På taget af hotellet er en lille pool og en tagterrasse med udsigt over byen. 

Godt

Hotelfacts

 • 52 værelser
 • Strand: 0 m
 • By: 500 m
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Hoi An

Hoi An Historic ★★★★

Dette historiske Hoi An-hotel har den perfekte beliggenhed i den hyggelige lille by med den gamle bydel kun et par stenkast fra hotellets lobby og stranden i kun 4 km's afstand, hvortil hotellets shuttle-bus kører flere gange dagligt fra den smukke gårdsplads. Hotellet har 150 lyse værelser, som alle er rummelige og stemningsfuldt indrettet.

Alle værelserne har tv, wifi, sikkerhedsboks, skrivebord, aircondition, badekåber, hårtørrer og kaffe/tefaciliteter. Nogle af hotelles værelser har altan eller terrasse. Hotellet byder også på en god swimmingpool og tennisbane samt en spa. Et særdeles godt valg til jer der vil kunne gå rundt til alt i byen.

Ekstra godt

Hotelfacts

 • 120 værelser
 • Strand: 5 km
 • By: 0 m
 • Pool
 • Børnepool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Hoi An

Victoria Hoi An ★★★★★

Victoria Hoi An er et lækkert strandresort kun 5 km fra byen og beliggende direkte ud til det Sydkinesiske Hav. Hotelkæden er et sikkert valg, når det gælder enestående service i Vietnam. De 36m2 store værelser er fremragende indrettet med en separat sofaafdeling samt alle tænkelige faciliteter, bl.a. internetadgang, satellit-tv, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/tefaciliteter samt en stor balkon/terrasse med solstole, hvorfra I kan nyde det tropiske vejr og hotellets frodige have. 

Værelser i første række har naturligvis udsigt til den pragtfulde private strand med mulighed for masser af vandaktiviteter, hvis I ønsker mere end at dase ved den voluminøse pool. Derudover byder hotellet også på tennisbaner, gratis lånecykler, motionscenter, restaurant, barer og gratis shuttle-bus til Hoi Ans gamle bydel flere gange om dagen.

Deluxe

Hotelfacts

 • Strand: 0 m
 • By: 5 km
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Dag 6-7. Hoi An, Vietnams hyggeligste by

Hoi An har 40.000 indbyggere og en UNESCO-fredet bymidte, der er fri for motoriserede køretøjer i aftentimerne. Byen var for få århundrede år siden en af de største og vigtigste havnebyer i Sydøstasien. Handelsskibe fra Europa og Indien mødtes her med handelsmænd fra Kina og Japan og byen blev pga. sin strategiske placering en af de fortrukne handelsbyer. Kineserne og japanerne bosatte sig ofte flere måneder ad gangen og sejlede med monsunvinden hjem, når flere forsyninger skulle hentes. Der blev handlet og byttet alt fra porcelæn, silke og krudt til kul, og Hoi An bærer derfor i dag tydeligt præg af, at det har været en rig og international havn.

Byen består af smalle gader med antikke huse, som er en blanding af kinesisk, japansk og vietnamesisk arkitektur, særligt den vietnamesiske arkitektur med de smukke karakteristiske tegltag vil imponere. Byen er præget af en japansk og kinesisk bydel, der er kendetegnet ved templer, forsamlingshuse og imponerede handelshuse, hvor det i dag er 17. generation, der driver forretning og har bolig.

Fabelagtigt gode restauranter ligger side om side langs den hyggelige flod, som løber gennem byen. I de charmerende gader og stræder finder I et fint udvalg af forretninger med kunsthåndværk, sko, lædervarer og smykker og skrædderier. Det traditionsrige blomster- og fiskemarked er også en del af byens charme. Men mest charmerende tager byen sig ud, når gaderne oplyses af silkelamper i alle regnbuens farver og den lille plads midt i byen bliver indtaget af gøglere, der optræder til stor morskab for turister og lokale. I Hoi An er der rig mulighed for at komme tæt på den skønne natur og de lokale, men for også at komme dybere ned i Vietnams lange historie. Få kilometer fra Hoi An ligger den smukke Cua Dai strand. Turen kan tilbageligges på cykel eller med taxi for få dollars.

Hoi An er omkranset af Thu Huc-floden, hvor små færger fragter lokale og deres scootere tørskoet rundt. Besøg de små øer midt i floden, hvor risbønder og skibsbyggere har slået sig ned. Gå en tur i ø-samfundet og kom helt tæt på lokalbefolkningen og den pragtfulde natur.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hoi An

Hoi An

Vinh Hung Emerald Resort ★★★

Et ideelt beliggende turistklassehotel, i gåafstand fra Hoi Ans UNESCO-beskyttede bymidte. De rene og pæne værelser er alle udstyret med satellit-tv, wifi, hårtørrer og sikkerhedsboks. Desuden er der mulighed for at leje cykler på hotellet, når det smukke naturområde og stranden, som ligger 6 km fra hotellet, skal udforskes.

Et smilende og imødekommende personale giver opholdet en tredje dimension. På taget af hotellet er en lille pool og en tagterrasse med udsigt over byen. 

Godt

Hotelfacts

 • 52 værelser
 • Strand: 0 m
 • By: 500 m
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Hoi An

Hoi An Historic ★★★★

Dette historiske Hoi An-hotel har den perfekte beliggenhed i den hyggelige lille by med den gamle bydel kun et par stenkast fra hotellets lobby og stranden i kun 4 km's afstand, hvortil hotellets shuttle-bus kører flere gange dagligt fra den smukke gårdsplads. Hotellet har 150 lyse værelser, som alle er rummelige og stemningsfuldt indrettet.

Alle værelserne har tv, wifi, sikkerhedsboks, skrivebord, aircondition, badekåber, hårtørrer og kaffe/tefaciliteter. Nogle af hotelles værelser har altan eller terrasse. Hotellet byder også på en god swimmingpool og tennisbane samt en spa. Et særdeles godt valg til jer der vil kunne gå rundt til alt i byen.

Ekstra godt

Hotelfacts

 • 120 værelser
 • Strand: 5 km
 • By: 0 m
 • Pool
 • Børnepool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Hoi An

Victoria Hoi An ★★★★★

Victoria Hoi An er et lækkert strandresort kun 5 km fra byen og beliggende direkte ud til det Sydkinesiske Hav. Hotelkæden er et sikkert valg, når det gælder enestående service i Vietnam. De 36m2 store værelser er fremragende indrettet med en separat sofaafdeling samt alle tænkelige faciliteter, bl.a. internetadgang, satellit-tv, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/tefaciliteter samt en stor balkon/terrasse med solstole, hvorfra I kan nyde det tropiske vejr og hotellets frodige have. 

Værelser i første række har naturligvis udsigt til den pragtfulde private strand med mulighed for masser af vandaktiviteter, hvis I ønsker mere end at dase ved den voluminøse pool. Derudover byder hotellet også på tennisbaner, gratis lånecykler, motionscenter, restaurant, barer og gratis shuttle-bus til Hoi Ans gamle bydel flere gange om dagen.

Deluxe

Hotelfacts

 • Strand: 0 m
 • By: 5 km
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse

Dag 8. Hoi An - Mekongdeltaet

I forlader hotellet efter morgenmaden, og jeres chauffør vil køre jer til Danang lufthavn, hvor I endnu engang skal flyve en god times tid til Vietnams største by, Ho Chi Minh City. Ved ankomsten bliver I mødt af jeres guide, der skal følge jer de næste par dage. Sammen kører I mod verdens største økosystem, Mekongdeltaet. 

Ved ankomst til Cai Be ligger en båd klar til at sejle jer rundt i det enorme delta. Mekong deltaet er verdens 12. længste flod og den løber gennem 7 lande, hvor Vietnam er det sidste land, inden vandet strømmer ud i Det Sydkinesiske Hav. Udover flere tusinde fiskearter bliver der ugentligt fundet nye dyre- og plantearter i Mekong, hvor det tropiske klima betyder, at der kan høstes ris tre gange årligt! Der bor omkring 20 millioner mennesker i deltaet, og de beskæftiger sig hovedsageligt med risproduktion og fiskeri. 

I sejler ud i deltaet på de smalle bifloder, hvor lokale sidder i vandkanten. Her bliver vasket tøj, børstet tænder side om side med småbørnene, der bliver badet. De større unger hopper ud fra en hjemmebygget træbro, hvor de små fiskerbåde ligger fortøjet. Længere oppe af floden står en fisker i vand til brystet og kaster sit kvadratiske fiskenet ud i floden.

Inden I spiser frokost, besøger I et par fabrikker, der blandt andet laver kokosslik, rispopcorn, rispandekager og slangevin. I vil opdage, hvor opfindsomme vietnameserne er, når det gælder om at udnytte ressourcerne i området. Frokosten serveres i en skøn tropisk have med massevis af frugttræer, hvor I bliver opvartet med specialiteter fra Mekong, eksempelvis elefantørefisk og forårsruller, som I selv skal rulle. Efter frokosten bliver I sejlet til byen Vinh Long, hvor jeres chauffør venter og kører videre sydpå til Mekongdeltaets største by, Can Tho, hvor aftenen er til fri disposition. Hvis der er mere energi, kan livet langs havnen udforskes.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Can Tho

Can Tho

TTC Hotel Premium Can Tho ★★★

Et moderne hotel med god beliggenhed ved bredden af Haufloden og kun et kort gåtur til byens natmarked. Fra hotellets 10 etager er der udsigt til både floden og byen. Gode og rummelige værelser alle med egen balkon.

Pomelo Restaurant serverer tre måltider om dagen, og på 8. etage ligger den udendørs cafe Alfresco Coffee, hvorfra der er fin udsigt over floden. Hotellet har udendørs pool med liggestole og et mindre fitnesscenter.

Godt

Hotelfacts

 • 107 værelser
 • By: 0 m
 • Pool
 • Cafe
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • Balkon/Terrasse
 • Wifi
 • Kaffe- og tefaciliteter
 • Fitnesscenter

Can Tho

TTC Hotel Premium Can Tho ★★★

Et moderne hotel med god beliggenhed ved bredden af Haufloden og kun et kort gåtur til byens natmarked. Fra hotellets 10 etager er der udsigt til både floden og byen. Gode og rummelige værelser alle med egen balkon.

Pomelo Restaurant serverer tre måltider om dagen, og på 8. etage ligger den udendørs cafe Alfresco Coffee, hvorfra der er fin udsigt over floden. Hotellet har udendørs pool med liggestole og et mindre fitnesscenter.

Ekstra godt

Hotelfacts

 • 107 værelser
 • By: 0 m
 • Pool
 • Cafe
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • Balkon/Terrasse
 • Wifi
 • Kaffe- og tefaciliteter
 • Fitnesscenter

Can Tho

Victoria Can Tho ★★★★

Endnu et fantastisk Victoria hotel, som uden tvivl er Mekongdeltaets bedste hotel med en perfekt placering på flodbredden. Hotellets kæmpe værelser på 56m2 er med højpolerede plankegulve, balkoner med udsigt til enten flod, have eller poolområde. Ud over hotellets fine restaurant med bar har stedet også tennisbaner, cykeludlejning og en eftertragtet spaafdeling. Vær opmærksom på at Victoria-hotellernes fremragende service er stærkt vanedannende.

Deluxe

Hotelfacts

 • 100 værelser
 • By: 0 m
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV
 • Balkon/Terrasse
I det frodige Mekongdelta dyrkes frugt og grønt i hele farveskalaen. I oplever det flydende marked og sejler på smalle bifloder med udsigt til hverdagsliv.

Dag 9. Can Tho - Phu Quoc

I dag skal I tidligt op og sammen med jeres guide opleve det flydende marked, som siges at være Sydøstasiens største engrosmarked. Det er en speciel livsform, hvor sælgerne bor og lever et helt liv ombord på bådene. De henter deres last på marker og plantager langt fra de større byer, og sejler deres fragt ud til det flydende marked, hvor afgrøderne sælges til grossister på fastlandet. Men på grund af det udbyggede vejnet kan det snart ikke længere betale sig, at fragte afgrøderne til vands via Cha Tho.

En skam, for det legendariske marked med alskens grøntsager og frugter er et stykke sjov vietnamesisk kulturhistorie, hvor bådenes fantasifulde præsentation af deres varer, dinglende fra 5 meter lange bambuspinde, er et muntert indslag. I zig-zagger mellem både af forskellig størrelse og beskaffenhed og oplever, hvordan afgrøderne lastes om mellem bådene og stables i pyramider.

Små flydende caféer sejler rundt med kaffe, te og morgenmad, der består af en baguette eller suppe. Tilbage på hotellet er der tid til at spise morgenmad, før I skal af sted til lufthavnen, hvorfra I flyver til Vietnams bedste tropeø Phu Quoc i Siambugten, 50 minutters flyvning fra Ho Chi Minh City. Ved ankomsten bliver I kørt til jeres strandhotel, hvor et par afslappende dage med sol og varme venter forude.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Phu Quoc

Phu Quoc

Mango Bay Resort ★★★

En ægte øko-lodge på den smukke tropeø Phu Quoc med 40 værelser og bungalows fordelt på en 20 hektar stor naturgrund med tilhørende sandstrand. Det er fred og ro og barfodsluksus, der gennemsyrer området. Naturen er i fokus og forstyrrende elementer som tv og telefon er fjernet til fordel for fuglefløjt og bølgeskvulp.

Alle værelser og bungalows har romantiske himmelsenge med svævende myggenet, simpelt men smukt møbleret med udendørs badeværelser med varmt vand opvarmet med solceller, energivenlige kølebokse til drikkevarer, samt sikkerhedsboks, kaffe/tefaciliteter og så den eneste moderne facilitet, wifi. Her er ikke aircondition, men vifte i loftet, og det fungerer meget fint.

Den tilhørende restaurant er en perle og har altid friskfanget fisk og skaldyr på menuen men byder også på mange andre velsmagende retter og er kendt for at være den bedste restaurant på den dejlige tropeø. Her er de perfekte rammer at restituere og samle kræfter, inden I rejser hjem til hverdagen. 

Læs mere Læs mindre
Godt

Hotelfacts

 • 40 værelser
 • Strand: 0 m
 • Bar
 • Restaurant
 • Sikkerhedsboks
 • Balkon/Terrasse

Phu Quoc

Mango Bay Resort ★★★

En ægte øko-lodge på den smukke tropeø Phu Quoc med 40 værelser og bungalows fordelt på en 20 hektar stor naturgrund med tilhørende sandstrand. Det er fred og ro og barfodsluksus, der gennemsyrer området. Naturen er i fokus og forstyrrende elementer som tv og telefon er fjernet til fordel for fuglefløjt og bølgeskvulp.

Alle værelser og bungalows har romantiske himmelsenge med svævende myggenet, simpelt men smukt møbleret med udendørs badeværelser med varmt vand opvarmet med solceller, energivenlige kølebokse til drikkevarer, samt sikkerhedsboks, kaffe/tefaciliteter og så den eneste moderne facilitet, wifi. Her er ikke aircondition, men vifte i loftet, og det fungerer meget fint.

Den tilhørende restaurant er en perle og har altid friskfanget fisk og skaldyr på menuen men byder også på mange andre velsmagende retter og er kendt for at være den bedste restaurant på den dejlige tropeø. Her er de perfekte rammer at restituere og samle kræfter, inden I rejser hjem til hverdagen. 

Læs mere Læs mindre
Ekstra godt

Hotelfacts

 • 40 værelser
 • Strand: 0 m
 • Bar
 • Restaurant
 • Sikkerhedsboks
 • Balkon/Terrasse

Phu Quoc

Chen Sea Resort & Spa ★★★★

Chen Sea Resort ligger skønt i en afsides bugt på Phu Quoc Island med udsigt til Siambugten og er omgivet af en frodig, tropisk regnskov. Her er 36 rummelige villaer bestående af Sea View Villas, Beachfront Villas samt Pool Villas i to etager med plads til hele familien. Villaerne ligger med god afstand på grønne græsplæner, hvor man kan slå sig ned på en liggestol.

I resortets restaurant, Il Ristorante, serveres både vietnamesiske og italienske retter, som indtages med skøn udsigt over havet. Resortet har naturligvis en pool, en dejlig spa og et vidunderligt stykke privat strand.

Deluxe

Hotelfacts

 • 36 værelser
 • Strand: 0 m
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • Balkon/Terrasse
 • Wifi
 • Fitnesscenter
 • Spa

Dag 10-12. Phu Quoc, badeferie

Phu Quoc har Vietnams bedste strande, da øen ligger beskyttet af den cambodjanske kyst og sjældent oplever stærk vind, høje bølger eller understrøm. Populariteten er langsomt men sikkert stigende, men et begrænset udvalg af hoteller af en vis standard betyder, at øen fortsat har bevaret sit jomfruelige islæt. Vær opmærksom på, at I skal være tidligt ude, da hotellerne vi samarbejder med, hurtigt bliver udsolgt i højsæsonen.

Ud over øens hovedattraktion, lange slentretur på enestående hvide sandstrande med kokospalmer, tilbydes vandsportsaktiviteter som snorkling, dykning og kajak. De store naturoplevelser findes i Phu Quoc's 37.000 hektar store naturreservat, hvor farverige fuglearter, skræppende makakaber og flyvende egern har indtaget trækronerne og leverer junglens lydtæppe. Øens hovedhavn er også et besøg værd, især markedet med de gamle fiskekoner, som hurtigt og effektivt får hugget de friske fisk i spisevenlige stykker, mens penge og fisk skifter hænder. Syd for Phu Quoc ligger An Thoi-øerne, som inviterer til dykning og snorkling på farverige koraller. Der er masser af ture hertil, som kan bestilles på hotellet.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Phu Quoc

Phu Quoc

Mango Bay Resort ★★★

En ægte øko-lodge på den smukke tropeø Phu Quoc med 40 værelser og bungalows fordelt på en 20 hektar stor naturgrund med tilhørende sandstrand. Det er fred og ro og barfodsluksus, der gennemsyrer området. Naturen er i fokus og forstyrrende elementer som tv og telefon er fjernet til fordel for fuglefløjt og bølgeskvulp.

Alle værelser og bungalows har romantiske himmelsenge med svævende myggenet, simpelt men smukt møbleret med udendørs badeværelser med varmt vand opvarmet med solceller, energivenlige kølebokse til drikkevarer, samt sikkerhedsboks, kaffe/tefaciliteter og så den eneste moderne facilitet, wifi. Her er ikke aircondition, men vifte i loftet, og det fungerer meget fint.

Den tilhørende restaurant er en perle og har altid friskfanget fisk og skaldyr på menuen men byder også på mange andre velsmagende retter og er kendt for at være den bedste restaurant på den dejlige tropeø. Her er de perfekte rammer at restituere og samle kræfter, inden I rejser hjem til hverdagen. 

Læs mere Læs mindre
Godt

Hotelfacts

 • 40 værelser
 • Strand: 0 m
 • Bar
 • Restaurant
 • Sikkerhedsboks
 • Balkon/Terrasse

Phu Quoc

Mango Bay Resort ★★★

En ægte øko-lodge på den smukke tropeø Phu Quoc med 40 værelser og bungalows fordelt på en 20 hektar stor naturgrund med tilhørende sandstrand. Det er fred og ro og barfodsluksus, der gennemsyrer området. Naturen er i fokus og forstyrrende elementer som tv og telefon er fjernet til fordel for fuglefløjt og bølgeskvulp.

Alle værelser og bungalows har romantiske himmelsenge med svævende myggenet, simpelt men smukt møbleret med udendørs badeværelser med varmt vand opvarmet med solceller, energivenlige kølebokse til drikkevarer, samt sikkerhedsboks, kaffe/tefaciliteter og så den eneste moderne facilitet, wifi. Her er ikke aircondition, men vifte i loftet, og det fungerer meget fint.

Den tilhørende restaurant er en perle og har altid friskfanget fisk og skaldyr på menuen men byder også på mange andre velsmagende retter og er kendt for at være den bedste restaurant på den dejlige tropeø. Her er de perfekte rammer at restituere og samle kræfter, inden I rejser hjem til hverdagen. 

Læs mere Læs mindre
Ekstra godt

Hotelfacts

 • 40 værelser
 • Strand: 0 m
 • Bar
 • Restaurant
 • Sikkerhedsboks
 • Balkon/Terrasse

Phu Quoc

Chen Sea Resort & Spa ★★★★

Chen Sea Resort ligger skønt i en afsides bugt på Phu Quoc Island med udsigt til Siambugten og er omgivet af en frodig, tropisk regnskov. Her er 36 rummelige villaer bestående af Sea View Villas, Beachfront Villas samt Pool Villas i to etager med plads til hele familien. Villaerne ligger med god afstand på grønne græsplæner, hvor man kan slå sig ned på en liggestol.

I resortets restaurant, Il Ristorante, serveres både vietnamesiske og italienske retter, som indtages med skøn udsigt over havet. Resortet har naturligvis en pool, en dejlig spa og et vidunderligt stykke privat strand.

Deluxe

Hotelfacts

 • 36 værelser
 • Strand: 0 m
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • Balkon/Terrasse
 • Wifi
 • Fitnesscenter
 • Spa
Phu Quoc ligger ca. 50 minutters flyvning fra Ho Chi Minh og lokker med eventyrstrande og azurblåt hav.

Dag: 13-14. Phu Quoc - Ho Chi Minh City

Formiddagen er til fri disposition, så snup en sidste dukkert i det azurblå hav, inden flyveturen på dag 13 tilbage Vietnams største by, Ho Chi Minh City. Byen hed tidligere Saigon, men efter Vietnamkrigens afslutning i 1975 og Saigons fald, blev byen omdøbt til Ho Chi Minh for at ære den afdøde frihedskæmper. Officielt har byen 7 millioner indbyggere, uofficielt 10 millioner, hvilket betyder millioner af scootere i Ho Chi Minhs gader. Alligevel flyder trafikken organiseret og kunne være et studie i god trafikkultur for danske trafikanter.

Det tropiske klima garanterer behagelige 30 grader året rundt, hvor en ægte international storbystemning kombineres med et skønt udendørs liv. Det er kontrasternes by med brede boulevarder, gadesælgere, menneskemylder og gadekøkkener, side om side med internationale restauranter, eksklusive mærkevarer og store shoppingcentre i skyskrabere af stål og glas. De grønne parker og området langs floden er byens åndehuller, hvor alle tager en pause fra storbyræset.

Der er rigtig mange seværdigheder i og uden for Ho Chi Minh City, og med hotellets centrale beliggenhed ligger de fleste seværdigheder i gåafstand. Besøg den smukke Notre Dame-katedral, det beundringsværdige postkontor, den historiske genforeningspalads og det barske krigsmuseum.

Det er anbefalelsesværdigt at bruge en halv dag på at udforske de berygtede Cu Chi-tunneller. Der er en god times kørsel til de underjordiske tunneller, som vietnameserne gravede for at forsvare sig mod amerikanerne. I alt blev der gravet over 250 km underjordisk gange, hvor de vietnamesiske guerillasoldater opholdt sig med deres familier i flere uger ad gangen. Tunnellerne blev bygget i 3 lag og der var alt fra køkkener, lagerrum, våbenfabrikker, hospitaler, mødelokaler, beskyttelsesrum og sovesale. Det er et barsk, men også imponerende stykke krigshistorie, som for alvor voldte amerikanerne problemer under de forfærdelige slag, som foregik under Vietnamkrigen, eller som vietnameserne kalder den, Amerikakrigen. 

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City

Elios Hotel ★★★

Beliggende i Ho Chi Minh Citys centrale "distrikt 1" er dette charmerende turistklassehotel et rigtigt godt valg for jer, som ønsker at være i gåafstand til både seværdigheder og restauranter. Elios Hotel har 84 rummelige værelser, alle med gratis wifi, minibar og sikkerhedsboks. Desuden er der elevator, fitnesscenter, restaurant og bar og en fin tagterrasse, hvor man i ro og mag kan nyde udsigten til det summende byliv.

De livlige gader omkring hotellet giver jer et bredt udvalg af restauranter, gode kaffesteder og indkøbsmuligheder. Elios Hotel blev renoveret i 2011 og er et rigtig godt valg, når I vil opleve byens plus og bo til en overkommelig pris. 

Godt

Hotelfacts

 • 84 værelser
 • By: 0 m
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV

Ho Chi Minh City

Liberty Central Hotel ★★★★

Nyere førsteklasses 4-stjernet hotel på en af Ho Chi Minhs bedste adresser. Liberty Central Hotel åbnede i november 2009 og er i dag et velsmurt hotel med et højt serviceniveau - efter vores overbevisning det bedste 4-stjernede hotel i Saigon. Der er to minutters gang til byens største og mest pulserende marked, Ben Thanh market, og kun 5 minutters gang til Saigons bedste hovedstrøg med forretninger og restauranter.

Hvis I vælger at overnatte i hotellets deluxe værelser, får I et 24m2 stort værelse, som er holdt i lyse moderne farver med lette møbler og udstyret med tv med internationale kanaler, minibar, sikkerhedsboks, telefon, trådløst netværk, hårtørrer, kaffe og te-faciliteter og naturligvis aircondition. Hotellet har restaurant, en hyggelig bar samt swimmingpool og et mindre spa- og fitnesscenter.

Læs mere Læs mindre
Ekstra godt

Hotelfacts

 • 139 værelser
 • By: 100 m
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV

Ho Chi Minh City

Caravelle Hotel ★★★★★

Dette fantastiske hotel byder på en uovertruffen service og en super beliggenhed i centrum. Et godt valg for jer, der vil forkæles og ønsker at afslutte ferien på fornemste vis. Alle værelser har wifi, tv med satellitkanaler, aircondition, sikkerhedsboks, hårtørrer, kaffe/tefaciliteter og minibar. Desuden har alle værelser panoramaudsigt til enten den summende by eller Saigon-floden.

En majestætisk bygning med 335 værelser og den tilhørende shoppingarkade med flere internationale mærker er et yndet tilholdssted for byens elite. Slap af ved swimmingpoolen og den tilhørende solterrasse, der også huser en stemningsfuld restaurant, bar og spa-afdeling med fitnesscenter.

Læs mere Læs mindre
Deluxe

Hotelfacts

 • 335 værelser
 • By: 0 m
 • Pool
 • Bar
 • Restaurant
 • Aircondition
 • Sikkerhedsboks
 • TV

Dag 15. Ho Chi Minh City, hjemrejse

En sidste gåtur, shopping eller afslapning kan lige nås, inden I bliver kørt til Ho Chi Minhs lufthavn, hvorfra I flyver retur til Danmark først på aftenen. Vi ankommer i Københavns lufthavn om morgenen den følgende dag.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 16. Hjemkomst Danmark

Fantastisk oplevelse
Troels og hans kone gjorde turen til en fantastisk oplevelse og deres gæstfrihed gjorde at vi oplevede vietnamesernes virkelige liv og hverdag på tæt hold.
Vietnam
Lone & Evan, Vester Skerninge
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
2 personer
1 person
3 personer
Barn A
Barn B
 
01. mar 2018 - 14. mar 2018
kr. 19.050
kr. 28.340
kr. 17.870
kr. 12.415
kr. 15.105
 
15. apr 2018 - 30. apr 2018
kr. 18.865
kr. 28.150
kr. 17.700
kr. 12.275
kr. 14.975
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 17.905
kr. 26.225
kr. 17.065
kr. 12.275
kr. 14.340
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
2 personer
1 person
3 personer
Barn A
Barn B
 
01. mar 2018 - 14. mar 2018
kr. 19.815
kr. 29.860
kr. 18.715
kr. 12.605
kr. 15.950
 
15. apr 2018 - 30. apr 2018
kr. 19.630
kr. 29.670
kr. 18.545
kr. 12.465
kr. 15.820
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 18.550
kr. 27.510
kr. 17.825
kr. 12.465
kr. 15.100
 
Hotelstandard: Deluxe
Afrejseperiode
2 personer
1 person
3 personer
Barn A
Barn B
 
01. mar 2018 - 14. mar 2018
kr. 28.845
kr. 47.355
kr. 27.025
kr. 12.650
kr. 24.260
 
15. apr 2018 - 30. apr 2018
kr. 26.695
kr. 43.255
kr. 25.440
kr. 12.510
kr. 22.715
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 26.240
kr. 42.345
kr. 25.150
kr. 12.510
kr. 22.425
 
Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
2 personer
1 person
3 personer
Barn A
Barn B
 
11. jul 2017 - 31. aug 2017
kr. 20.455
kr. 29.585
kr. 19.295
kr. 14.165
kr. 16.635
 
01. sep 2017 - 30. sep 2017
kr. 19.710
kr. 28.100
kr. 18.815
kr. 14.165
kr. 16.155
 
01. okt 2017 - 15. nov 2017
kr. 21.370
kr. 31.535
kr. 20.415
kr. 14.540
kr. 17.675
 
16. nov 2017 - 15. dec 2017
kr. 21.915
kr. 32.630
kr. 20.800
kr. 14.540
kr. 18.060
 
16. dec 2017 - 24. dec 2017
kr. 23.975
kr. 34.735
kr. 22.845
kr. 16.105
kr. 19.605
 
25. dec 2017 - 28. feb 2018
kr. 22.675
kr. 32.785
kr. 21.295
kr. 15.205
kr. 18.355
 
01. mar 2018 - 30. apr 2018
kr. 21.320
kr. 30.885
kr. 20.105
kr. 14.590
kr. 17.365
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
2 personer
1 person
3 personer
Barn A
Barn B
 
11. jul 2017 - 31. aug 2017
kr. 21.100
kr. 30.870
kr. 20.055
kr. 14.355
kr. 17.395
 
01. sep 2017 - 30. sep 2017
kr. 20.370
kr. 29.410
kr. 19.585
kr. 14.355
kr. 16.925
 
01. okt 2017 - 31. okt 2017
kr. 22.305
kr. 33.405
kr. 21.325
kr. 14.735
kr. 18.585
 
01. nov 2017 - 15. dec 2017
kr. 22.745
kr. 34.280
kr. 21.675
kr. 14.735
kr. 18.935
 
16. dec 2017 - 24. dec 2017
kr. 24.775
kr. 36.325
kr. 23.710
kr. 16.300
kr. 20.470
 
25. dec 2017 - 31. dec 2017
kr. 23.570
kr. 35.120
kr. 22.505
kr. 15.400
kr. 19.565
 
01. jan 2018 - 28. feb 2018
kr. 23.460
kr. 34.355
kr. 22.165
kr. 15.400
kr. 19.225
 
01. mar 2018 - 30. apr 2018
kr. 22.105
kr. 32.455
kr. 20.975
kr. 14.790
kr. 18.235
 
Hotelstandard: Deluxe
Afrejseperiode
2 personer
1 person
3 personer
Barn A
Barn B
 
11. jul 2017 - 30. sep 2017
kr. 27.835
kr. 43.810
kr. 26.625
kr. 14.400
kr. 23.965
 
01. okt 2017 - 08. dec 2017
kr. 31.405
kr. 50.470
kr. 29.535
kr. 14.835
kr. 26.795
 
09. dec 2017 - 15. dec 2017
kr. 33.610
kr. 54.880
kr. 31.175
kr. 14.835
kr. 28.435
 
16. dec 2017 - 24. dec 2017
kr. 35.675
kr. 56.990
kr. 33.220
kr. 16.350
kr. 29.980
 
25. dec 2017 - 10. jan 2018
kr. 34.470
kr. 55.785
kr. 32.015
kr. 15.445
kr. 29.080
 
11. jan 2018 - 28. feb 2018
kr. 32.215
kr. 51.280
kr. 30.340
kr. 15.445
kr. 27.405
 
01. mar 2018 - 31. mar 2018
kr. 31.405
kr. 50.470
kr. 29.535
kr. 14.835
kr. 26.795
 

Tilkøb til rejsen

3 udflugter med engelsktalende guide

Prisen er inkl. guide, entreer, flaskevand og transport fra og til det angivne mødested

Vælg 3 af nedenstående 4 udflugter

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til det lille hus på pæle, hvor han boede frem til sin død. Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn.  Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturen Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Stedet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigene mod Frankrig og USA har været hårde mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro. I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting. Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975. Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil. I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

4 udflugter med engelsktalende guide

Prisen er inkl. guide, entreer, flaskevand og transport fra og til det angivne mødested

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til det lille hus på pæle, hvor han boede frem til sin død. Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn.  Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturen Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Stedet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigene mod Frankrig og USA har været hårde mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro. I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting. Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975. Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil. I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Kampagnepriser med Thai Airways

Bestil din rejse nu og spar penge på individuelle rejser med Thai Airways' kampagne.

Rejs i perioden 1. marts – 14. marts 2018 eller 15. april – 21. juni 2018.

Rejsen skal bestilles og betales inden 8. september 2017.

Halongskibet - Bai Tho Junk

Ombord på skibet Bai Tho Junk i Halong er det ikke muligt med 3 voksne i 1 kahyt - derfor er priserne baseret på 1 x dobbelt kahyt samt 1 x single kahyt.

*Der opkræves tillæg kr 150 pr. person for skibet i Halong (Godt & Ekstra godt) og kr. 450 (Deluxe) i perioden jul/nytår samt TET (Vietnamesisk nytår d. 27. jan. - 01. feb.)

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). 

Barn B: 1 barn under 12 år i egen seng, deler værelse med 2 voksne. 

Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset. For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flyrejse fra København til Hanoi med Thai Airways via Bangkok og Ho Chi Minh City til København via Bangkok
 • Lufthavnsskatter og brændstofstillæg (kr. 3.115)
 • Transport fra Hanoi lufthavn til det valgte hotel i Hanoi
 • 2 nætter i Hanoi - inkl. morgenmad:
  Godt: Skylark, superior værelse
  Ekstra godt: Chuch Boutique Hotel, classic værelse
  Deluxe: Hotel De L’Opera, deluxe værelse
 • Transport fra Hanoi til Halongbugten
 • 1 nat ombord på skib i Halongbugten:
  Godt & ekstra godt: Bai Tho i deluxe kahyt
  Deluxe: Paradise Cruise, deluxe kahyt med balkon
  - alle med privat bad/toilet, samt inkl. 1 x morgenmad, 2 x frokost og 1 x aftensmad
 • Transport fra Halongbugten til Hanoi lufthavn
 • Indenrigsfly fra Hanoi til Danang
 • Privat transport fra Danang lufthavn til hotel i Hoi An t/r
 • 3 nætter i Hoi An - inkl. morgenmad:
  Godt: Vinh Hung Emerald Resort, deluxe pool view
  Ekstra godt: Hoi An Historic Hotel, deluxe river view
  Deluxe: Anantara Hoi An Resort, deluxe værelse
  Ved ophold i påsken er der et tillæg på Anantara på 350 kr. pr. nat
 • Indenrigsfly fra Danang til Ho Chi Minh City t/r
 • Privat transport fra Ho Chi Minh City lufthavn til Mekongdeltaet
 • Halvdags sejltur med engelsktalende guide i Mekongdeltaet, inkl. frokost
 • Privat transport til hotel i Can Tho i Mekongdeltaet sammen med engelsktalende guide
 • 1 nat i Can Tho - inkl. morgenmad:
  Godt & Ekstra godt: TTC Can Tho, Deluxe River View værelse
  Deluxe: Victoria Can Tho, deluxe værelse
 • Halvdags bådtur til det flydende marked i Mekong sammen med engelsktalende guide
 • Privat transport til Can Tho lufthavn
 • Indenrigsfly fra Can Tho til Phu Quoc
 • Transport fra Phu Quoc lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter på Phu Quoc - inkl. morgenmad:
  Godt & Ekstra godt: Mango Bay, superior seaview veranda vær.
  Deluxe: Chen Sea, Sea View villa
 • Indenrigsfly fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City
 • Privat transport fra Ho Chi Minh lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter i Ho Chi Minh City - inkl. morgenmad:
  Godt: Elios Hotel, senior superior værelse
  Ekstra godt: Liberty Central Hotel, deluxe værelse

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 995 per person (over 70 år - tillæg på kr. 320). Tillæg for bagage kr. 210
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejse- forsikring - 6% af rejsens pris
 • Provinstilslutning med SAS mellem kr. 750 og kr. 950 (eksklusive lufthavnsskatter)
 • Drikkevarer og forplejning ud over de i programmet nævnte
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 100 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond

Tilkøb til rejsen

3 udflugter med engelsktalende guide

Prisen er inkl. guide, entreer, flaskevand og transport fra og til det angivne mødested

Vælg 3 af nedenstående 4 udflugter

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til det lille hus på pæle, hvor han boede frem til sin død. Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn.  Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturen Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Stedet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigene mod Frankrig og USA har været hårde mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro. I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting. Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975. Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil. I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

4 udflugter med engelsktalende guide

Prisen er inkl. guide, entreer, flaskevand og transport fra og til det angivne mødested

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til det lille hus på pæle, hvor han boede frem til sin død. Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn.  Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturen Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Stedet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigene mod Frankrig og USA har været hårde mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro. I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting. Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975. Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil. I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Halongskibet - Bai Tho Junk

Ombord på skibet Bai Tho Junk i Halong er det ikke muligt med 3 voksne i 1 kahyt - derfor er priserne baseret på 1 x dobbelt kahyt samt 1 x single kahyt.

*Der opkræves tillæg kr 150 pr. person for skibet i Halong (Godt & Ekstra godt) og kr. 450 (Deluxe) i perioden jul/nytår samt TET (Vietnamesisk nytår d. 27. jan. - 01. feb.)

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). 

Barn B: 1 barn under 12 år i egen seng, deler værelse med 2 voksne. 

Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset. For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flyrejse fra København til Hanoi med Thai Airways via Bangkok og Ho Chi Minh City til København via Bangkok
 • Lufthavnsskatter og brændstofstillæg (kr. 3.115)
 • Transport fra Hanoi lufthavn til det valgte hotel i Hanoi
 • 2 nætter i Hanoi - inkl. morgenmad:
  Godt: Skylark, superior værelse
  Ekstra godt: Chuch Boutique Hotel, classic værelse
  Deluxe: Hotel De L’Opera, deluxe værelse
 • Transport fra Hanoi til Halongbugten
 • 1 nat ombord på skib i Halongbugten:
  Godt & ekstra godt: Bai Tho i deluxe kahyt
  Deluxe: Paradise Cruise, deluxe kahyt med balkon
  - alle med privat bad/toilet, samt inkl. 1 x morgenmad, 2 x frokost og 1 x aftensmad
 • Transport fra Halongbugten til Hanoi lufthavn
 • Indenrigsfly fra Hanoi til Danang
 • Privat transport fra Danang lufthavn til hotel i Hoi An t/r
 • 3 nætter i Hoi An - inkl. morgenmad:
  Godt: Vinh Hung Emerald Resort, deluxe pool view
  Ekstra godt: Hoi An Historic Hotel, deluxe river view
  Deluxe: Anantara Hoi An Resort, deluxe værelse
  Ved ophold i påsken er der et tillæg på Anantara på 350 kr. pr. nat
 • Indenrigsfly fra Danang til Ho Chi Minh City t/r
 • Privat transport fra Ho Chi Minh City lufthavn til Mekongdeltaet
 • Halvdags sejltur med engelsktalende guide i Mekongdeltaet, inkl. frokost
 • Privat transport til hotel i Can Tho i Mekongdeltaet sammen med engelsktalende guide
 • 1 nat i Can Tho - inkl. morgenmad:
  Godt & Ekstra godt: TTC Can Tho, Deluxe River View værelse
  Deluxe: Victoria Can Tho, deluxe værelse
 • Halvdags bådtur til det flydende marked i Mekong sammen med engelsktalende guide
 • Privat transport til Can Tho lufthavn
 • Indenrigsfly fra Can Tho til Phu Quoc
 • Transport fra Phu Quoc lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter på Phu Quoc - inkl. morgenmad:
  Godt & Ekstra godt: Mango Bay, superior seaview veranda vær.
  Deluxe: Chen Sea, Sea View villa
 • Indenrigsfly fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City
 • Privat transport fra Ho Chi Minh lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter i Ho Chi Minh City - inkl. morgenmad:
  Godt: Elios Hotel, senior superior værelse
  Ekstra godt: Liberty Central Hotel, deluxe værelse

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 995 per person (over 70 år - tillæg på kr. 320). Tillæg for bagage kr. 210
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejse- forsikring - 6% af rejsens pris
 • Provinstilslutning med SAS mellem kr. 750 og kr. 950 (eksklusive lufthavnsskatter)
 • Drikkevarer og forplejning ud over de i programmet nævnte
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Ekspeditionsgebyr på kr. 100 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond

Vejret i Vietnam

Vietnam har to karakteristiske årstider: Den tørre sæson fra november til april og den regnfulde varme sæson fra maj til oktober. Den bedste tid at rejse til Vietnam på anses for at være oktober til april. Tropiske storme kan forekomme, specielt i sommerhalvåret.

Klimaet i Vietnam spænder fra subtropisk til tropisk monsunklima med relativt høje nedbørsmængder i monsunperioden. I Hanoi, der ligger i den nordlige subtropiske del af landet, ligger gennemsnitstemperaturerne i juli også omkring 29 grader, mens januar-temperaturerne på omkring 15-17 grader er tydeligt lavere.

Fold ind Fold ud
 • Hanoi
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
19° C 20° C 23° C 27° C 32° C 33° C 33° C 32° C 31° C 29° C 25° C 22° C
14° C 15° C 18° C 21° C 24° C 26° C 26° C 26° C 25° C 22° C 19° C 15° C
19 mm 26 mm 44 mm 90 mm 189 mm 240 mm 288 mm 318 mm 265 mm 131 mm 43 mm 23 mm
Ho Chi Mihn City (Saigon) Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Ho Chi Mihn City (Saigon)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 33° C 34° C 35° C 34° C 32° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C
21° C 23° C 24° C 26° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 21° C
14 mm 4 mm 11 mm 50 mm 218 mm 312 mm 294 mm 270 mm 327 mm 267 mm 117 mm 48 mm
Hué og Hoi An Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Hué og Hoi An
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
23° C 24° C 26° C 31° C 33° C 34° C 33° C 34° C 32° C 28° C 26° C 23° C
17° C 18° C 19° C 22° C 24° C 25° C 26° C 25° C 23° C 22° C 21° C 18° C
170 mm 56 mm 69 mm 56 mm 99 mm 76 mm 89 mm 97 mm 396 mm 561 mm 566 mm 305 mm
Fold ind Fold ud
 • Nha Trang
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Phu Quoc
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Cambodia: Siem Reap Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Cambodia: Siem Reap
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Vietnam_FIT_katalog forside
  Vietnam - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 12 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

 • Vietnam - ha giang_kvinde_boern_01
 • Vietnam - halong bugten_09
 • Vietnam - hanoi_befolkning_kvinde cykel_01
 • Vietnam - hoi an_04
 • Vietnam - vietnam_befolkning_boern_02
 • Vietnam - hoi an_flod_01
 • Vietnam - hoi an_promenade_01
 • Vietnam - hue_roegelse_01
 • Vietnam - hue_thien mu pagoda_04
 • Vietnam - vietnam_befolkning_kvinde_marked_04
 • Vietnam - hue_tu duc_kongegrav_01
 • Vietnam - mekong floden_baad_mand_01
 • Vietnam - mekong floden_kvinde_baad_02
 • Vietnam - nha trang_strand_09
 • Vietnam - vietnam_befolkning_dreng_fisker_01

Andre spændende rejser

Vi har samlet en række andre rejser, der måske kunne være noget for dig

 • Se rejsen

  VIETNAM

  Vietnams 7 vidundere

  17 dage fra kr. 16.230

  • Oplevelsesspækket rejse
  • Besøg hos minoriteterne i Sapa
  • Lokaltransport med fly og tog
  • Gode, ekstra gode eller deluxe-hoteller
 • Se rejsen

  VIETNAM

  Vietnams landlige idyl

  17 dage fra kr. 17.265

  • Besøg hos etniske minoriteter
  • Inkl. udflugter i Mai Chau
  • Landlig idyl i Dalat og Mekong
  • Gode, ekstra gode eller deluxe-hoteller
 • Se rejsen

  BALI

  Bali i ro og mag

  17 dage fra kr. 11.680

  • En oplevelsesspækket rejse
  • Oplev delfiner i rolige Lovina
  • Privat transport mellem hotellerne med udflugter inkluderet
  • Skønne hoteller valgt med omhu