Pragtfulde Vietnam - Vietnam rejse med oplevelser og strand
Pragtfulde Vietnam
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.6 (53 anmeldelser)
Individuel rejse
17 dage fra kr. 18.430

Oplevelser kombineret med badeferie på Phu Quoc

Jeres rejse begynder i den fascinerende hovedstad Hanoi, en af Sydøstasiens skønneste storbyer, der på en yndig måde er præget af den franske kolonitid, men hvor den asiatiske stemning alligevel er stærkest. I kan opleve byen på egen hånd eller tilkøbe mange forskellige udflugter med engelsktalende guider.

Efter storbyen venter et af naturens allerstørste vidundere i den fantastiske Halongbugt, hvor I går om bord på en charmerende junke, der sejler jer rundt i UNESCO-verdensarven mellem mange tusinde kalkstensformationer.

Turen fortsætter med fly til den smukke UNESCO-beskyttede by Hoi An, hvor I har god tid til at slentre i den gamle bydel, tage med den lokale færge ud i deltaet eller bade fra den nærliggende strand. I rejser videre med fly til det enorme Mekongdelta, hvor I oplever en bjergtagende smuk natur og et pulserende dagligdagsliv på floden med alle dens herligheder.

Efter mange oplevelser sparker I skoene af på den skønne og forholdsvis stille tropeø Phu Quoc, hvor I har 5 dage til afslapning. Måske tager I på snorkeltur for at udforske livet under havoverfladen, hvor fisk og koraller i alle regnbues farver kan betragtes gennem dykkerbrillerne.

Rejsen slutter i millionbyen Ho Chi Minh City - stadig Saigon i folkemunde - landets travle økonomiske centrum, der byder på alt fra kolonistilscharme og shopping til spændende krigshistorie.

Turen i overblik

Vietnam - hanoi_befolkning_kvinde_kurv_02

Dagsprogram Vietnam

Dag 1. Afrejse fra Danmark til Hanoi

I forlader København og flyver østover til det nordligt beliggende Hanoi. Der er ikke muligt at flyve direkte mellem Danmark og Vietnam, så en kort mellemlanding er derfor nødvendig.

Dag 2-3. Hanoi, på egen hånd eller tilkøb udflugt

Ved ankomsten til Vietnams hovedstad, Hanoi går I gennem emigrationen og henter derefter jeres bagage. I ankomsthallen møder I jeres engelsktalende guide, som sørger for transporten til jeres centralbeliggende hotel. Efter check-in formaliteterne er de næste par dage til fri disposition. Vietnams charmerende hovedstad byder på et væld af spændende oplevelser. De historiske seværdigheder er spredt ud over den forholdsvis lille bymidte, og på jeres spadseretur gennem den historiske bydel vil I betages og fascineres igen og igen.

Ba Dinh-pladsen står for alle vietnamesere som symbol på frihed. Det var her, den berømte kommunistiske leder Ho Chi Minh for første gang kunne erklære Vietnam for uafhængig. Det skete 2. september 1945 foran en halv million vietnamesere. Statslederen døde i 1969 og på pladsen er opført et gigantisk mausoleum, hvori Ho Chi Minhs balsamerede legeme ligger til skue for offentligheden. Det er enhver borgers pligt at besøge og ære den afdøde leder, så hver dag strømmer folk til mausoleet, og udviser respekt til deres "Onkel Ho".

I Vietnam tiltaler man hinanden med familiære titler. Med alderen følger respekten og derfor bliver Ho Chi Minh i folkemunde tituleret som "onkel", et udtryk for stor respekt og anderkendelse.

Bag mausoleet ligger Ho Chi Minh-komplekset med det smukke franske guvernørpalæ, Ho Chi Minhs elskede og beskedne pælehus, samt den ensøjle-pagode, som er et af byens vartegn. Her vil I se et af landets velkendte ceremonier udspille sig: Vietnameserne kommer med frisk frugt til buddhastatuen, foretager pengeafbrænding, mens røgelsespindende holdes mellem hænderne, og der bedes om lykke og velstand… masser af velstand. Hoan Kiem Lake er Hanois mest populære sø midt i centrum. Det tager en halv time at gå rundt om søen, men undervejs er det muligt at opleve den vietnamesiske dagligdag for "åbent tæppe". Hanoianerne udfolder deres aktiviteter udendørs og på de omkringliggende friarealer. Her spilles badminton, volleyball og fodtennis med en sjov lille fjerbold. Der bliver dyrket kampsport som judo og tai chi men også aerobic, hvor en ghettoblasters skrattende lyd fylder området, mens familiens tre generationer hopper og danser med armene i vejret.

Kærestepar sidder overalt arm i arm enten på bænke eller på deres scootere og nyder udsigten og hinanden. Dog kysser de aldrig offentligt, da det ikke er velset! Ofte vil I se kommende brudepar, som tager billeder til deres bryllupsalbum ved søen. Brudene bliver stadset op i de mest prangende kjoler og I bliver tilskuer til en nærmest professionel fotosession til et modeblad. Smukke træer med farverige rispapirlamper bliver tændt og bidrager til den eksotiske og fredfyldte stemning, som netop kendetegner oasen i midt i byen.

Hanoi er inddelt i små fine kvarterer, det mest interessante er det gamle kvarter, bedre kendt som "de 36 gader", som hver især har navn efter et bestemt håndværk. Det er oplagt at gå på opdagelse i denne fremmedartede verden udstyret med kamera. De mere magelige kan vælge at blive kørt rundt i en af de populære cykeltaxaer, som vietnameserne kalder "cyclo". De patinerede cykler er 30 år gamle med rødt velour sæde, skinnede skærme og en smilende tandløs chauffør, der på sit begrænsede engelske peger i øst og vest og forklarer jer om bydelen.

I vil komme forbi små markeder, hvor kvinderne står med drabelige knive og hakker den slagtede gris ud i salgbare stykker, eller hvad med at smage en af de nordlige specialiteter: glaseret hund?

Ud til gaden ligger de smalle "long houses" med runde teglsten og smukke franske træbeskårede altaner, hvorfra det farverige vasketøj blafrer i brisen. De såkaldte tunnelhuse er populære i Vietnam, da man tidligere skulle betale skat af bredden af huset, når man skulle opføre et nyt hus. Derfor er facaden smal, men til gengæld selve huset så langt som muligt, da længden ikke blev beskattet. Mange generationer bor under samme tag og har deres butik i husets gadeetage, og det er ofte muligt at se ind bag butikken, hvor de ældre sidder mageligt og se tv med børnebørnene.

Man fascineres igen og igen af den kaotiske trafik i byen, hvor det er størrelsen af transportmidlet, der afgør, hvem der har forkørselsret. I vil ved flere lejligheder sætte jer på en af de utallige caféer eller gadekøkkener og observere den finurlige trafik, hvor tusindvis af scootere snor sig ud og ind mellem mennesker, biler, lastbiler og cykeltaxaer. Reglen er, at der ingen regel er, men alligevel opdager man hurtigt, at der er en form for orden i kaosset!

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hanoi
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os
Hanois trafik er et kapitel for sig. Hundredetusindvis af scootere snor sig ind og ud mellem hinanden på de brede boulevarder, men i de snævre gader i den gamle bydel er det cykeltaxarne, der sætter farten.

Dag 4. Hanoi - Halongbugten, et af verdens 7 naturvidundere

Efter morgenmad bliver I hentet og kørt de 4 timer det tager til Halongbugten. Den karakteristiske bugt i det Sydkinesiske Hav har i mange år været på UNESCOs kulturarvsliste og blev i 2012 også optaget på listen over verdens 7 naturvidundere. I har ikke kørt længe, før landskabet ændrer sig og rismarkerne ligger så langt øjet rækker. I det nordlige Vietnam er der tempereret klima, og der kan høste ris to gange årligt. Vietnameserne dyrker mange andre afgrøder end ris, hvilket I vil kunne se undervejs, hvor frugtplantager, grøntsagsmarker og urtehaver ligger side om side med de irgrønne rismarker. I oplever vietnamesernes flid og arbejdsomhed, når de færdes i marken iført deres ikoniske rishat.

Halongbugten er Vietnams mest populære attraktion, men det kæmpemæssige område kan sagtens kapere de mange turister fra ind- og udland, der tiltrækkes af områdets skønhed. Bugten består af over 2000 kalkstensøer i alle størrelser og former, hvoraf kun to øer er beboet. I Halongbugten lever 1600 havsigøjnere på flydende landsbyer. Fiskeri er deres hovedbeskæftigelse, da bugten bugner af hundredvis af fisk- og skaldyrsarter. Desuden tjener de også til levebrødet ved perledyrkning. De små samfund har skole op til 7. klassetrin, købmand, en lille bank, og de fleste har hjemmelavede antenner, så de kan se tv og høre radio, som efterhånden er hver mands eje i Vietnam.

Det er en enestående oplevelse at beskue de små samfund, og deres, i vores øjne, primitivt og bittesmå huse, som danner rammerne for flere generationer samt hunde og katte, der alle færdes behændigt rundt på de forbundne tømmerflåder. Mindre børn sidder på skødet af bedsteforældrene i hængekøjerne og vinker, mens vi sejler forbi. I kan se, hvordan de arbejder, bl.a. med at passe og sælge af deres fangst, som sprællevende opholder sig i lukkede bassiner under de vuggende huse.

Når I ankommer til Halongbugten bliver I indkvarteret i jeres fine kahytter. Ombord er der en engelsktalende guide, som vil introducere jer til bådens program og aktiviteter. På mange af bådede vil I have mulighed for at leje kajak eller låne fiskeudstyr. Men bare rolig, der er også rigeligt tid til at sidde på soldækket med en kølig drink og en god bog, mens det mageløse sceneri glider forbi. Halongbugten er et rent eventyrland med smukke laguner, en frodig flora og fauna, der klynger sig klippesiderne, og imponerende grotter med søer og stalagmitter, der har vokset sig enorme gennem millioner af år. På nogle af kalkstensøerne er der anlagt kunstige strande, hvor I kan få en frisk dukkert, hvis vejret tillader det.

På mange af bådede vil I have mulighed for at leje kajak eller låne fiskeudstyr. Men bare rolig, der er også rigeligt tid til at sidde på soldækket med en kølig drink og en god bog, mens det mageløse sceneri glider forbi.

Måltider:
 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag
Overnatning: På skib i Halong
Vietnam - halong bugten_husbaad_kajak_01
En overnatning på skib i Halongbugten er en oplevelse for livet. Her ligger flydende landsbyer mellem dramatiske kalkstensøer, der skyder op ad havet.

Dag 5. Halongbugten - Hoi An med fly

Morgen og formiddag er afsat til afslapning om bord på båden, inden I bliver sejlet ind til land og kørt til Hanois lufthavn. I flyver i en god times tid til Vietnams tredje største by, Danang, hvorfra I køres ca. 40 min. til skønne Hoi An. I ankommer sidst på aftenen og i god tid de efterfølgende dage til at udforske den helt særlige stemning i byen.

 

Måltider:
 • Brunch
Overnatning: Hoi An
Bestil katalog

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Bestil katalog
Tak for din bestilling
Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.
Bestil katalog
Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Dag 6-7. Hoi An, Vietnams hyggeligste by

Hoi An har 40.000 indbyggere og en UNESCO-fredet bymidte, der er fri for motoriserede køretøjer i aftentimerne. Byen var for få århundrede år siden en af de største og vigtigste havnebyer i Sydøstasien. Handelsskibe fra Europa og Indien mødtes her med handelsmænd fra Kina og Japan og byen blev pga. sin strategiske placering en af de fortrukne handelsbyer. Kineserne og japanerne bosatte sig ofte flere måneder ad gangen og sejlede med monsunvinden hjem, når flere forsyninger skulle hentes. Der blev handlet og byttet alt fra porcelæn, silke og krudt til kul, og Hoi An bærer derfor i dag tydeligt præg af, at det har været en rig og international havn.

Byen består af smalle gader med antikke huse, som er en blanding af kinesisk, japansk og vietnamesisk arkitektur, særligt den vietnamesiske arkitektur med de smukke karakteristiske tegltag vil imponere. Byen er præget af en japansk og kinesisk bydel, der er kendetegnet ved templer, forsamlingshuse og imponerede handelshuse, hvor det i dag er 17. generation, der driver forretning og har bolig.

Fabelagtigt gode restauranter ligger side om side langs den hyggelige flod, som løber gennem byen. I de charmerende gader og stræder finder I et fint udvalg af forretninger med kunsthåndværk, sko, lædervarer og smykker og skrædderier. Det traditionsrige blomster- og fiskemarked er også en del af byens charme. Men mest charmerende tager byen sig ud, når gaderne oplyses af silkelamper i alle regnbuens farver og den lille plads midt i byen bliver indtaget af gøglere, der optræder til stor morskab for turister og lokale. I Hoi An er der rig mulighed for at komme tæt på den skønne natur og de lokale, men for også at komme dybere ned i Vietnams lange historie. Få kilometer fra Hoi An ligger den smukke Cua Dai strand. Turen kan tilbageligges på cykel eller med taxi for få dollars.

Hoi An er omkranset af Thu Huc-floden, hvor små færger fragter lokale og deres scootere tørskoet rundt. Besøg de små øer midt i floden, hvor risbønder og skibsbyggere har slået sig ned. Gå en tur i ø-samfundet og kom helt tæt på lokalbefolkningen og den pragtfulde natur.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Hoi An
Det hele var perfekt
Det hele var perfekt. Alt klappede som det skulle. En meget stor oplevelse og antallet af rejsedeltagere var også okay.
Vietnam
Inga og Vagn Nielsen

Dag 8. Hoi An - Mekongdeltaet med fly

I forlader hotellet efter morgenmaden, og jeres chauffør vil køre jer til Danang lufthavn, hvor I endnu engang skal flyve en god times tid til Vietnams største by, Ho Chi Minh City. Ved ankomsten bliver I mødt af jeres guide, der skal følge jer de næste par dage. Sammen kører I mod verdens største økosystem, Mekongdeltaet. 

Ved ankomst til Cai Be ligger en båd klar til at sejle jer rundt i det enorme delta. Mekong deltaet er verdens 12. længste flod og den løber gennem 7 lande, hvor Vietnam er det sidste land, inden vandet strømmer ud i Det Sydkinesiske Hav. Udover flere tusinde fiskearter bliver der ugentligt fundet nye dyre- og plantearter i Mekong, hvor det tropiske klima betyder, at der kan høstes ris tre gange årligt! Der bor omkring 20 millioner mennesker i deltaet, og de beskæftiger sig hovedsageligt med risproduktion og fiskeri. 

I sejler ud i deltaet på de smalle bifloder, hvor lokale sidder i vandkanten. Her bliver vasket tøj, børstet tænder side om side med småbørnene, der bliver badet. De større unger hopper ud fra en hjemmebygget træbro, hvor de små fiskerbåde ligger fortøjet. Længere oppe af floden står en fisker i vand til brystet og kaster sit kvadratiske fiskenet ud i floden.

Inden I spiser frokost, besøger I et par fabrikker, der blandt andet laver kokosslik, rispopcorn, rispandekager og slangevin. I vil opdage, hvor opfindsomme vietnameserne er, når det gælder om at udnytte ressourcerne i området. Frokosten serveres i en skøn tropisk have med massevis af frugttræer, hvor I bliver opvartet med specialiteter fra Mekong, eksempelvis elefantørefisk og forårsruller, som I selv skal rulle. Efter frokosten bliver I sejlet til byen Vinh Long, hvor jeres chauffør venter og kører videre sydpå til Mekongdeltaets største by, Can Tho, hvor aftenen er til fri disposition. Hvis der er mere energi, kan livet langs havnen udforskes.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Mekongdeltaet
I det frodige Mekongdelta dyrkes frugt og grønt i hele farveskalaen. I oplever det flydende marked og sejler på smalle bifloder med udsigt til hverdagsliv.

Dag 9. Can Tho - Phu Quoc med fly

I dag skal I tidligt op og sammen med jeres guide opleve det flydende marked, som siges at være Sydøstasiens største engrosmarked. Det er en speciel livsform, hvor sælgerne bor og lever et helt liv ombord på bådene. De henter deres last på marker og plantager langt fra de større byer, og sejler deres fragt ud til det flydende marked, hvor afgrøderne sælges til grossister på fastlandet. Men på grund af det udbyggede vejnet kan det snart ikke længere betale sig, at fragte afgrøderne til vands via Cha Tho.

En skam, for det legendariske marked med alskens grøntsager og frugter er et stykke sjov vietnamesisk kulturhistorie, hvor bådenes fantasifulde præsentation af deres varer, dinglende fra 5 meter lange bambuspinde, er et muntert indslag. I zig-zagger mellem både af forskellig størrelse og beskaffenhed og oplever, hvordan afgrøderne lastes om mellem bådene og stables i pyramider.

Små flydende caféer sejler rundt med kaffe, te og morgenmad, der består af en baguette eller suppe. Tilbage på hotellet er der tid til at spise morgenmad, før I skal af sted til lufthavnen, hvorfra I flyver til Vietnams bedste tropeø Phu Quoc i Siambugten, 50 minutters flyvning fra Ho Chi Minh City. Ved ankomsten bliver I kørt til jeres strandhotel, hvor et par afslappende dage med sol og varme venter forude.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Phu Quoc

Dag 10-13. Phu Quoc, badeferie

Phu Quoc har Vietnams bedste strande, da øen ligger beskyttet af den cambodjanske kyst og sjældent oplever stærk vind, høje bølger eller understrøm. Populariteten er langsomt men sikkert stigende, men et begrænset udvalg af hoteller af en vis standard betyder, at øen fortsat har bevaret sit jomfruelige islæt. Vær opmærksom på, at I skal være tidligt ude, da hotellerne vi samarbejder med, hurtigt bliver udsolgt i højsæsonen.

Ud over øens hovedattraktion, lange slentretur på enestående hvide sandstrande med kokospalmer, tilbydes vandsportsaktiviteter som snorkling, dykning og kajak. De store naturoplevelser findes i Phu Quoc's 37.000 hektar store naturreservat, hvor farverige fuglearter, skræppende makakaber og flyvende egern har indtaget trækronerne og leverer junglens lydtæppe. Øens hovedhavn er også et besøg værd, især markedet med de gamle fiskekoner, som hurtigt og effektivt får hugget de friske fisk i spisevenlige stykker, mens penge og fisk skifter hænder. Syd for Phu Quoc ligger An Thoi-øerne, som inviterer til dykning og snorkling på farverige koraller. Der er masser af ture hertil, som kan bestilles på hotellet.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Phu Quoc
Phu Quoc ligger ca. 50 minutters flyvning fra Ho Chi Minh og lokker med eventyrstrande og azurblåt hav.

Dag: 14. Phu Quoc - Ho Chi Minh City med fly

Formiddagen er til fri disposition, så snup en sidste dukkert i det azurblå hav, inden flyveturen tilbage Vietnams største by, Ho Chi Minh City. Byen hed tidligere Saigon, men efter Vietnamkrigens afslutning i 1975 og Saigons fald, blev byen omdøbt til Ho Chi Minh for at ære den afdøde frihedskæmper. Officielt har byen 7 millioner indbyggere, uofficielt 10 millioner, hvilket betyder millioner af scootere i Ho Chi Minhs gader. Alligevel flyder trafikken organiseret og kunne være et studie i god trafikkultur for danske trafikanter.

Det tropiske klima garanterer behagelige 30 grader året rundt, hvor en ægte international storbystemning kombineres med et skønt udendørs liv. Det er kontrasternes by med brede boulevarder, gadesælgere, menneskemylder og gadekøkkener, side om side med internationale restauranter, eksklusive mærkevarer og store shoppingcentre i skyskrabere af stål og glas. De grønne parker og området langs floden er byens åndehuller, hvor alle tager en pause fra storbyræset.

Der er rigtig mange seværdigheder i og uden for Ho Chi Minh City, og med hotellets centrale beliggenhed ligger de fleste seværdigheder i gåafstand. Besøg den smukke Notre Dame-katedral, det beundringsværdige postkontor, den historiske genforeningspalads og det barske krigsmuseum.

Det er anbefalelsesværdigt at bruge en halv dag på at udforske de berygtede Cu Chi-tunneller. Der er en god times kørsel til de underjordiske tunneller, som vietnameserne gravede for at forsvare sig mod amerikanerne. I alt blev der gravet over 250 km underjordisk gange, hvor de vietnamesiske guerillasoldater opholdt sig med deres familier i flere uger ad gangen. Tunnellerne blev bygget i 3 lag og der var alt fra køkkener, lagerrum, våbenfabrikker, hospitaler, mødelokaler, beskyttelsesrum og sovesale. Det er et barsk, men også imponerende stykke krigshistorie, som for alvor voldte amerikanerne problemer under de forfærdelige slag, som foregik under Vietnamkrigen, eller som vietnameserne kalder den, Amerikakrigen. 

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ho Chi Minh City

Dag 15. Ho Chi Minh City, på egen hånd eller tilkøb udflugt

I har tid til at se nærmere på byens mange historiske bygninger og seværdigheder – evt. sammen med en engelsktalende guide. Måske vælger I at besøge de nærliggende berømte Cu Chi-tunneller, hvor Vietkong-soldaterne kæmpede deres guerillakrig mod amerikanerne – og vandt!

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Ho Chi Minh City
Fantastisk oplevelse
Troels og hans kone gjorde turen til en fantastisk oplevelse og deres gæstfrihed gjorde at vi oplevede vietnamesernes virkelige liv og hverdag på tæt hold.
Vietnam
Lone & Evan, Vester Skerninge
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os
De verdensberømte Cu Chi-tunneller hvor dem der tør kan bevæge sig ned i de smalle underjordiske gange.

Dag 16. Ho Chi Minh City og hjemrejse

En sidste formiddag i byen, hvor I kan gøre lidt indkøb, inden I bliver hentet på hotellet og bragt til lufthavnen i Ho Chi Minh City, hvor flyet står parat med retning mod Europa. Ankomst til Københavns Lufthavn næste morgen.

Måltider:
 • Morgenmad

Dag 17. Ankomst Danmark

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 18.430
kr. 26.925
kr. 16.890
kr. 12.420
kr. 14.440
 
01. sep 2018 - 31. okt 2018
kr. 18.480
kr. 27.015
kr. 16.910
kr. 12.395
kr. 14.395
 
01. nov 2018 - 30. nov 2018
kr. 18.765
kr. 27.595
kr. 17.260
kr. 12.650
kr. 14.655
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 19.855
kr. 30.055
kr. 18.585
kr. 12.560
kr. 15.785
 
01. sep 2018 - 30. sep 2018
kr. 19.855
kr. 30.055
kr. 18.585
kr. 12.560
kr. 15.785
 
01. okt 2018 - 31. okt 2018
kr. 19.995
kr. 30.280
kr. 18.635
kr. 12.535
kr. 15.745
 
01. nov 2018 - 30. nov 2018
kr. 22.250
kr. 34.635
kr. 20.275
kr. 12.825
kr. 16.165
 
Hotelstandard: Deluxe
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 28.075
kr. 46.005
kr. 24.725
kr. 14.085
kr. 19.115
 
01. sep 2018 - 30. sep 2018
kr. 28.075
kr. 46.005
kr. 24.725
kr. 14.085
kr. 19.115
 
01. okt 2018 - 31. okt 2018
kr. 28.560
kr. 46.925
kr. 25.630
kr. 14.055
kr. 19.875
 
01. nov 2018 - 30. nov 2018
kr. 30.960
kr. 51.575
kr. 27.510
kr. 14.435
kr. 20.450
 
Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. mar 2018 - 30. apr 2018
kr. 20.880
kr. 29.850
kr. 19.335
kr. 13.155
kr. 15.235
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 20.725
kr. 29.220
kr. 19.185
kr. 13.155
kr. 15.175
 
22. jun 2018 - 08. jul 2018
kr. 23.305
kr. 31.800
kr. 21.765
kr. 15.085
kr. 17.105
 
09. jul 2018 - 31. okt 2018
kr. 21.105
kr. 29.640
kr. 19.535
kr. 13.375
kr. 15.375
 
01. nov 2018 - 13. dec 2018
kr. 21.390
kr. 30.220
kr. 19.885
kr. 13.630
kr. 15.635
 
14. dec 2018 - 24. dec 2018
kr. 24.920
kr. 34.215
kr. 23.240
kr. 15.935
kr. 17.905
 
25. dec 2018 - 31. dec 2018
kr. 24.325
kr. 33.790
kr. 22.615
kr. 15.355
kr. 17.445
 
01. jan 2019 - 28. feb 2019
kr. 22.965
kr. 32.390
kr. 21.195
kr. 14.305
kr. 16.415
 
01. mar 2019 - 11. apr 2019
kr. 21.415
kr. 30.440
kr. 19.815
kr. 13.440
kr. 15.610
 
12. apr 2019 - 21. apr 2019
kr. 22.570
kr. 31.595
kr. 20.970
kr. 14.305
kr. 16.475
 
22. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 21.415
kr. 30.440
kr. 19.815
kr. 13.440
kr. 15.610
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. mar 2018 - 30. apr 2018
kr. 24.040
kr. 36.045
kr. 22.145
kr. 13.295
kr. 16.580
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 22.150
kr. 32.350
kr. 20.880
kr. 13.295
kr. 16.520
 
22. jun 2018 - 08. jul 2018
kr. 24.730
kr. 34.930
kr. 23.460
kr. 15.225
kr. 18.450
 
09. jul 2018 - 30. sep 2018
kr. 22.480
kr. 32.680
kr. 21.210
kr. 13.540
kr. 16.765
 
01. okt 2018 - 31. okt 2018
kr. 22.620
kr. 32.905
kr. 21.260
kr. 13.515
kr. 16.725
 
01. nov 2018 - 13. dec 2018
kr. 24.875
kr. 37.260
kr. 22.900
kr. 13.805
kr. 17.145
 
14. dec 2018 - 24. dec 2018
kr. 28.560
kr. 41.550
kr. 26.380
kr. 16.110
kr. 19.460
 
25. dec 2018 - 31. dec 2018
kr. 27.895
kr. 40.985
kr. 25.720
kr. 15.510
kr. 18.945
 
01. jan 2019 - 28. feb 2019
kr. 25.865
kr. 38.355
kr. 23.895
kr. 14.445
kr. 17.880
 
01. mar 2019 - 11. apr 2019
kr. 24.710
kr. 37.200
kr. 22.740
kr. 13.580
kr. 17.015
 
12. apr 2019 - 21. apr 2019
kr. 24.185
kr. 34.990
kr. 22.770
kr. 14.445
kr. 17.880
 
22. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 23.030
kr. 33.835
kr. 21.615
kr. 13.580
kr. 17.015
 
Hotelstandard: Deluxe
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. mar 2018 - 30. apr 2018
kr. 30.990
kr. 49.390
kr. 27.365
kr. 14.820
kr. 19.515
 
01. maj 2018 - 21. jun 2018
kr. 30.370
kr. 48.300
kr. 27.020
kr. 14.820
kr. 19.850
 
22. jun 2018 - 08. jul 2018
kr. 32.950
kr. 50.880
kr. 29.600
kr. 16.750
kr. 21.780
 
09. jul 2018 - 30. sep 2018
kr. 30.700
kr. 48.630
kr. 27.350
kr. 15.065
kr. 20.095
 
01. okt 2018 - 31. okt 2018
kr. 31.185
kr. 49.550
kr. 28.255
kr. 15.035
kr. 20.855
 
01. nov 2018 - 13. dec 2018
kr. 33.585
kr. 54.200
kr. 30.135
kr. 15.415
kr. 21.430
 
14. dec 2018 - 24. dec 2018
kr. 40.310
kr. 64.105
kr. 35.825
kr. 17.720
kr. 24.055
 
25. dec 2018 - 31. dec 2018
kr. 39.490
kr. 63.285
kr. 35.005
kr. 17.100
kr. 23.435
 
01. jan 2019 - 28. feb 2019
kr. 34.410
kr. 55.040
kr. 30.935
kr. 16.035
kr. 21.960
 
01. mar 2019 - 11. apr 2019
kr. 32.355
kr. 52.080
kr. 29.195
kr. 15.170
kr. 21.095
 
12. apr 2019 - 21. apr 2019
kr. 32.970
kr. 52.150
kr. 29.310
kr. 16.035
kr. 21.275
 
22. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 31.815
kr. 50.995
kr. 28.155
kr. 15.170
kr. 20.410
 

Tilkøb til rejsen

3 udflugter med engelsktalende guide

Vælg 3 af nedenstående 4 udflugter

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til det lille hus på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturen Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Stedet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigene mod Frankrig og USA har været hårde mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro.

I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting. Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975. Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
kr. 595 pr. person
1190 pr. single person
 • Engelsktalende guide
 • 3 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand
 • Entre

4 udflugter med engelsktalende guide

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til det lille hus på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturen Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Stedet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigene mod Frankrig og USA har været hårde mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro. I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting.

Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975.

Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
kr. 795 pr. person
1590 pr. single person
 • Engelsktalende guide
 • 4 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand
Kampagnepriser med Thai Airways

Bestil din rejse nu og spar penge på individuelle rejser med Thai Airways’ kampagne.

Rejs i perioderne 1. maj - 21. juni og 1. september – 30. november 2018. Rejsen skal bestilles inden d. 25. februar 2018.

Ved bestilling skal flybilletterne betales indenfor 72 timer efter bekræftelse. Billetterne kan ikke ændres eller refunderes efter betaling.

Halongskibet - Bai Tho Junk

Ombord på skibet Bai Tho Junk i Halong er det ikke muligt med 3 voksne i 1 kahyt - derfor er priserne baseret på 1 x dobbelt kahyt samt 1 x single kahyt.

*Der opkræves tillæg kr 150 pr. person for skibet i Halong (Godt & Ekstra godt) og kr. 450 (Deluxe) i perioden jul/nytår samt TET (Vietnamesisk nytår d. 27. jan. - 01. feb.)

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). 

Barn B: 1 barn under 12 år i egen seng, deler værelse med 2 voksne. 

Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset. For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flyrejse fra København til Hanoi via Bangkok og retur fra Ho Chi Minh City via Bangkok med Thai Airways
 • Lufthavnsskatter og brændstofstillæg
 • Transport fra Hanoi lufthavn til det valgte hotel i Hanoi
 • 2 nætter i Hanoi - inkl. morgenmad
  Godt: Church Boutique, deluxværelse
  Ekstra godt: Silk Path, deluxe værelse
  Deluxe: Hotel De L’Opera, deluxe værelse
 • Transport fra Hanoi til Halongbugten
 • 1 nat ombord på skib i Halongbugten
  Godt og Ekstra godt: Bai Tho i deluxe kahyt
  Deluxe: Paradise Cruise, deluxe kahyt med balkon
  - alle med privat bad/toilet, samt inkl. 1 x morgenmad, 2 x frokost og 1 x aftensmad
 • Transport fra Halongbugten til Hanoi lufthavn
 • Indenrigsfly fra Hanoi til Danang
 • Privat transport fra Danang lufthavn til hotel i Hoi An
 • 3 nætter i Hoi An - inkl. morgenmad
  Godt: Vinh Hung Emerald Resort, deluxe pool view værelse
  Ekstra godt: Boutique Hoi An, deluxe værelse
  Deluxe: Anantara Hoi An Resort, deluxe værelse med balkon
 • Indenrigsfly fra Danang til Ho Chi Minh City
 • Privat transport fra Ho Chi Minh City lufthavn til Mekongdeltaet
 • Halvdags sejltur med engelsktalende guide i Mekongdeltaet, inkl. frokost
 • Privat transport til hotel i Can Tho i Mekongdeltaet med engelsktalende guide
 • 1 nat i Can Tho - inkl. morgenmad
  Godt og Ekstra godt: TTC Can Tho deluxe river view værelse
  Deluxe: Victoria Can Tho, deluxe værelse
 • Halvdags bådtur til det flydende marked i Mekong sammen med engelsktalende guide
 • Privat transport til Can Tho lufthavn
 • Indenrigsfly fra Can Tho til Phu Quoc
 • Transport fra Phu Quoc lufthavn til hotel t/r
 • 5 nætter på Phu Quoc - inkl. morgenmad
  Godt: Tropicana Resort i deluxe seaview værelse
  Ekstra Godt: Cassia Cottages i Modern Deluxe værelse
  Deluxe: Chen Sea, Sea View villa
 • Indenrigsfly fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City
 • Privat transport fra Ho Chi Minh City lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter i Ho Chi Minh City - inkl. morgenmad
  Godt: Elios Hotel, senior superior værelse
  Ekstra godt: Liberty Central Hotel, deluxe værelse
  Deluxe: Caravelle Hotel, deluxe værelse

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 995 per person (over 70 år - tillæg på kr. 320). Tillæg for bagage kr. 210. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejse- forsikring - 6% af rejsens pris
 • Provinstilslutning med SAS mellem kr. 750 og kr. 950 (eksklusive lufthavnsskatter)
 • Drikkevarer og forplejning ud over de i programmet nævnte
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Ved rejser under 15 dage kræves der ikke turistvisum for at rejse ind i Vietnam - passet skal dog skal være gyldigt 6 mdr. udover opholdets varighed. Ved rejse over 15 dage kræves der visum, som kan søges online. Såfremt jeres pas skal fornyes er det vigtigt at pasoplysninger til Stjernegaard Rejser opdateres.

Tilkøb til rejsen

3 udflugter med engelsktalende guide

Vælg 3 af nedenstående 4 udflugter

Hanoi: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens historiske steder

Besøg ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum opført i bedste sovjet-stil, hvor landsfaderen blev stedt til hvile i 1969. Bygningen ses udefra, og herefter kører I videre til det lille hus på pæle, hvor han boede frem til sin død.

Huset ligger i en park ved siden af det franske generalguvernørpalads, hvor han kunne have boet, men Onkel Ho, som han også kaldes, valgte at bo under mere ydmyge forhold i det lille hus.

Videre til den berømte Ensøjlepagode beliggende i samme park og opført af en konge som tak til guderne for at have skænket ham en søn. 

Ved Quan Thanh-templet besøger I det smukke Litteraturen Tempel, en arkitektonisk perle og Vietnams første universitet, hvor sønner af de herskende familier studerede bl.a. konfucianisme og uddannede sig til en karriere ved hoffet.

Udflugten slutter med en gåtur gennem Hanois sprudlende gamle handelskvarter, en labyrint af små gyder og handelsgader, mange af dem stadig inddelt efter erhverv. Her får I et unikt indblik i hverdagslivet for en vietnamesisk familie.

Hué: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til Citadellet og Tu Ducs gravmæle

Hué var Vietnams hovedstad i mere end 140 år, og de herskende konger boede i Citadellet, som er mål for jeres udflugt i dag. Stedet kaldes også Den Forbudte Lilla By og kunne på sin tid sammenlignes med Den Forbudte By i Beijing. Krigene mod Frankrig og USA har været hårde mod området, men det restaureres løbende under UNESCOs ledelse.

Jeres guide fortæller om de prægtige paladser og templer på området, og I får et enestående indtryk af fordums storhed og den luksus, som datidens herskere omgav sig med. 

Efter Citadellet kører I uden for Hué for at besøge Tu Ducs imponerende gravmæle. Det storslåede gravkompleks er på størrelse med en mindre landsby og er et godt eksempel på de enorme og bekostelige mausoleer, som kongerne i Hué lod opføre i perioden fra 1802 til 1945.

Hoi An: halvdagsudflugt til fods i den UNESCO-beskyttede gamle bydel

Hoi Ans charmerende centrum er udråbt til UNESCO-verdensarv og er lukket for trafik. I mødes med jeres engelsktalende guide og går til fods rundt i byen, som fra det 16. århundrede og ca. 300 år frem var en af Sydøstasiens travleste havnebyer. Hertil kom skibe fra nær og fjern for at købe og sælge eksotiske varer.

I besøger et gammelt handelshus og Fuijan-kinesernes mødehal samt den 400 år gamle overdækkede japanske bro.

I tager en runde på markedet, hvor der handles med godt kunsthåndværk og mange andre ting. Hoi An er kendt for sine smukke lanterner, og I besøger et arbejdende værksted, hvor I får mulighed for selv at prøve kræfter med faget. 

Ho Chi Minh City/Saigon: halvdagsudflugt med engelsktalende guide til byens seværdigheder

Saigon er Vietnams mest moderne by og landets økonomiske centrum. Sammen med jeres guide besøger I Krigsmuseet, som på en meget fin måde gennem bl.a. fotografier fortæller historien om krigen mellem Vietnam og USA, der varede fra ca. 1955 til 1975. Det er muligt at besøge Præsidentpaladset i stedet for Krigsmuseet.

Herefter besøger I den fine Notre Dame-katedral og hovedpostkontoret – begge opført af de franske koloniherrer i meget parisisk stil.

I Chinatown besøger I et fantastisk marked, hvor der sælges alt fra tøjklemmer til tigerbalsam. Sidste stop er ved et af de smukke templer, der spiller en stor rolle i vietnamesernes hverdagsliv.

Læs mere Læs mindre
kr. 595 pr. person
1190 pr. single person
 • Engelsktalende guide
 • 3 halvdagsudflugter
 • Transport t/r aftalt mødested
 • Flaskevand
 • Entre
Halongskibet - Bai Tho Junk

Ombord på skibet Bai Tho Junk i Halong er det ikke muligt med 3 voksne i 1 kahyt - derfor er priserne baseret på 1 x dobbelt kahyt samt 1 x single kahyt.

*Der opkræves tillæg kr 150 pr. person for skibet i Halong (Godt & Ekstra godt) og kr. 450 (Deluxe) i perioden jul/nytår samt TET (Vietnamesisk nytår d. 27. jan. - 01. feb.)

Børneregler

Barn A: 1 barn under 6 år deler seng med 2 voksne (barnet har ikke egen seng). 

Barn B: 1 barn under 12 år i egen seng, deler værelse med 2 voksne. 

Maximalt 2 voksne og 2 børn på værelset. For yderligere forklaring og specifikke regler for hotellet, kontakt vores rejsekonsulenter.

Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Flyrejse fra København til Hanoi via Bangkok og retur fra Ho Chi Minh City via Bangkok med Thai Airways
 • Lufthavnsskatter og brændstofstillæg
 • Transport fra Hanoi lufthavn til det valgte hotel i Hanoi
 • 2 nætter i Hanoi - inkl. morgenmad
  Godt: Church Boutique, deluxværelse
  Ekstra godt: Silk Path, deluxe værelse
  Deluxe: Hotel De L’Opera, deluxe værelse
 • Transport fra Hanoi til Halongbugten
 • 1 nat ombord på skib i Halongbugten
  Godt og Ekstra godt: Bai Tho i deluxe kahyt
  Ved ophold over jul/nytår er der et tillæg på 150 pr. person for skibet i Halong
  Deluxe: Paradise Cruise, deluxe kahyt med balkon
  Ved ophold over jul/nytår er der et tillæg på 450 pr. person for skibet i Halong
  - alle med privat bad/toilet, samt inkl. 1 x morgenmad, 2 x frokost og 1 x aftensmad
 • Transport fra Halongbugten til Hanoi lufthavn
 • Indenrigsfly fra Hanoi til Danang
 • Privat transport fra Danang lufthavn til hotel i Hoi An
 • 3 nætter i Hoi An - inkl. morgenmad
  Godt: Vinh Hung Emerald Resort, deluxe pool view værelse
  Ekstra godt: Boutique Hoi An, deluxe værelse
  Deluxe: Anantara Hoi An Resort, deluxe værelse med balkon
 • Indenrigsfly fra Danang til Ho Chi Minh City
 • Privat transport fra Ho Chi Minh City lufthavn til Mekongdeltaet
 • Halvdags sejltur med engelsktalende guide i Mekongdeltaet, inkl. frokost
 • Privat transport til hotel i Can Tho i Mekongdeltaet med engelsktalende guide
 • 1 nat i Can Tho - inkl. morgenmad
  Godt og Ekstra godt: TTC Can Tho deluxe river view værelse
  Deluxe: Victoria Can Tho, deluxe værelse
 • Halvdags bådtur til det flydende marked i Mekong sammen med engelsktalende guide
 • Privat transport til Can Tho lufthavn
 • Indenrigsfly fra Can Tho til Phu Quoc
 • Transport fra Phu Quoc lufthavn til hotel t/r
 • 5 nætter på Phu Quoc - inkl. morgenmad
  Godt: Tropicana Resort i deluxe seaview værelse
  Ekstra Godt: Cassia Cottages i Modern Deluxe værelse
  Deluxe: Chen Sea, Sea View villa
 • Indenrigsfly fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City
 • Privat transport fra Ho Chi Minh City lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter i Ho Chi Minh City - inkl. morgenmad
  Godt: Elios Hotel, senior superior værelse
  Ekstra godt: Liberty Central Hotel, deluxe værelse
  Deluxe: Caravelle Hotel, deluxe værelse

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 995 per person (over 70 år - tillæg på kr. 320). Tillæg for bagage kr. 210. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejse- forsikring - 6% af rejsens pris
 • Provinstilslutning med SAS mellem kr. 750 og kr. 950 (eksklusive lufthavnsskatter)
 • Drikkevarer og forplejning ud over de i programmet nævnte
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Ved rejser under 15 dage kræves der ikke turistvisum for at rejse ind i Vietnam - passet skal dog skal være gyldigt 6 mdr. udover opholdets varighed. Ved rejse over 15 dage kræves der visum, som kan søges online. Såfremt jeres pas skal fornyes er det vigtigt at pasoplysninger til Stjernegaard Rejser opdateres.

Vejret i Vietnam

Vietnam har to karakteristiske årstider: Den tørre sæson fra november til april og den regnfulde varme sæson fra maj til oktober. Den bedste tid at rejse til Vietnam på anses for at være oktober til april. Tropiske storme kan forekomme, specielt i sommerhalvåret.

Klimaet i Vietnam spænder fra subtropisk til tropisk monsunklima med relativt høje nedbørsmængder i monsunperioden. I Hanoi, der ligger i den nordlige subtropiske del af landet, ligger gennemsnitstemperaturerne i juli også omkring 29 grader, mens januar-temperaturerne på omkring 15-17 grader er tydeligt lavere.

Fold ind Fold ud
 • Hanoi
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
19° C 20° C 23° C 27° C 32° C 33° C 33° C 32° C 31° C 29° C 25° C 22° C
14° C 15° C 18° C 21° C 24° C 26° C 26° C 26° C 25° C 22° C 19° C 15° C
19 mm 26 mm 44 mm 90 mm 189 mm 240 mm 288 mm 318 mm 265 mm 131 mm 43 mm 23 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Ho Chi Mihn City (Saigon) Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Ho Chi Mihn City (Saigon)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 33° C 34° C 35° C 34° C 32° C 32° C 32° C 31° C 31° C 31° C 31° C
21° C 23° C 24° C 26° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 23° C 21° C
14 mm 4 mm 11 mm 50 mm 218 mm 312 mm 294 mm 270 mm 327 mm 267 mm 117 mm 48 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Hué og Hoi An Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Hué og Hoi An
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
23° C 24° C 26° C 31° C 33° C 34° C 33° C 34° C 32° C 28° C 26° C 23° C
17° C 18° C 19° C 22° C 24° C 25° C 26° C 25° C 23° C 22° C 21° C 18° C
170 mm 56 mm 69 mm 56 mm 99 mm 76 mm 89 mm 97 mm 396 mm 561 mm 566 mm 305 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Fold ind Fold ud
 • Nha Trang
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Phu Quoc
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Cambodia: Siem Reap Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Cambodia: Siem Reap
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Vietnam_FIT_katalog forside
  Vietnam - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 12 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger
 • Vietnam - ha giang_kvinde_boern_01
 • Vietnam - halong bugten_09
 • Vietnam - hanoi_befolkning_kvinde cykel_01
 • Vietnam - hoi an_04
 • Vietnam - vietnam_befolkning_boern_02
 • Vietnam - hoi an_flod_01
 • Vietnam - hoi an_promenade_01
 • Vietnam - hue_roegelse_01
 • Vietnam - hue_thien mu pagoda_04
 • Vietnam - vietnam_befolkning_kvinde_marked_04
 • Vietnam - hue_tu duc_kongegrav_01
 • Vietnam - mekong floden_baad_mand_01
 • Vietnam - mekong floden_kvinde_baad_02
 • Vietnam - nha trang_strand_09
 • Vietnam - vietnam_befolkning_dreng_fisker_01

Andre spændende rejser

Vi har samlet en række andre rejser, der måske kunne være noget for dig

 • Se rejsen

  VIETNAM

  Vietnams 7 vidundere

  17 dage fra kr. 17.385

  • Oplevelsesspækket rejse
  • Besøg hos minoriteterne i Sapa
  • Lokaltransport med fly og tog
  • Gode, ekstra gode eller deluxe-hoteller
 • Se rejsen

  VIETNAM

  Vietnams landlige idyl

  17 dage fra kr. 17.495

  • Besøg hos etniske minoriteter
  • Inkl. udflugter i Mai Chau
  • Landlig idyl i Dalat og Mekong
  • Gode, ekstra gode eller deluxe-hoteller
 • Se rejsen

  BALI

  Bali i ro og mag

  17 dage fra kr. 11.585

  • En oplevelsesspækket rejse
  • Oplev delfiner i rolige Lovina
  • Privat transport mellem hotellerne med udflugter inkluderet
  • Skønne hoteller valgt med omhu